EKOLIL a konyhában: 14 fotó belsőépítészet

EKOLIL a konyhában: 14 fotó belsőépítészet

EKOLIL a konyhában: 14 fotó belsőépítészet

Az ökológia népszerű tendencia, amelynek alapelveit egyre inkább használják a tervezés, beleértve a konyhát is. Ezen az úton azonban bizonyos nehézségekkel találkozhat, amelyek megakadályozzák a kívánt eredmény elérését. És mégis, ha akarod, megteheti azt, hogy az ökoszisztikus konyha a ház vagy a lakás díszítésévé váljon, és a munkája kényelmes és egyszerű lesz.

Öko-stílus: lényeg és alapelvek

Az első nehézség az ökológiai stílus definíciójához kapcsolódik, mivel az emberek másképpen képzelik el a konyhák belsejét, a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően. Bizonyos környezeti belseje használni a tervezés a hazai környezetbarát anyagok, másoknak - ez csak díszítő elemek ábrázoló növények és állatok, amelyek természetesen növeli az eredetiség a konyhában, de van egy igen közvetett kapcsolatban a környezetet. Mégis mások úgy vélik, hogy a környezet megóvásának hagyományát követve építő- és befejező anyagok használata jelentheti, amelyek előállítása vagy átvétele minimális károkat okoz a környezetben. Ezek az emberek a legközelebb állnak a környezetvédelmi elvek alkalmazásának valódi megértéséhez.

A második probléma az oka annak, hogy a saját konyha díszítéséhez ökológiai stílust választanak. Jobb, ha ezt a kérdést őszintén válaszoljuk, mielőtt az anyagokat, bútorokat és dekor elemeket vásárolnák. Ha a stílus választás történik tudatosan, hogy az ő otthona körül magát természetes és ártalmatlan anyagok, a kérdések lehullanak, és nyugodtan hívja a tervező és megy barkácsáruház. Ha ez csak egy hóbort, vagy a vágy, hogy lépést tartson a többiekkel, emlékeztetni kell arra, hogy a belső nincs helye semmilyen trükköket is, hogy úgy van kialakítva, hogy hagyja el a maximális szabad hely, és a szükséges elemek egyszerű és kényelmes, de aligha világos és vonzó . És mégis, a tervezők és a tulajdonosok képzeletének korlátozásai ellenére, a stílusban díszített konyha nagyon vonzónak és elegánsnak tűnhet.

Konyhaszekrény eco-stílusban

Tiszta és egyszerű sziluett, természetes anyagok és túlnyomóan világos színek - a konyha megkülönböztető jegyei az öko-stílusban

Célszerűbb megtestesíteni ötleteit az ökológiai belsőépítészet megteremtésében, egy nagyszabású és drága "eco-house" projekt megvalósításának folyamata során, de a lakóhely egyik helyisége népszerű és hasznos stílusban megtervezhető.

Természetesség az ökot konyha díszítésében

A konyha egyszerű egyszerűsége valójában az anyagkiválasztás és a teljes képalkotás gondos munkájának eredménye

Építési és befejező anyagok, amelyek az ökotípusra jellemzőek

Ha így étel öko-stílus gyakori, hogy csak természetes anyagokat, ami azt jelenti, hogy meg kell adnunk mindenféle műanyag, amelyek most annyira népszerű, és linóleum, és válasszon a drágább anyagok: fa, kő és kerámia. A laminált nem is olyan, amire szüksége van, a természetes fa padlói jobban illeszkednek a környezetbe, kerámia padlólapokat is használhatunk.

Természetes anyagok az öko-konyha tervezésében

Minél több természetes anyagot használnak a konyhák kialakításában, annál több oka annak, hogy stílusát pontosan úgy határozzák meg, mint az ökot

A fehér színt leginkább az eco-stílusú konyhák díszítésére választják, mivel a kényelem és a természetet jobban hangsúlyozza, mint a többiek, és más színekkel kombinálva is érdekes kontrasztos kombinációkat hozhat létre. Egy ilyen háttér jobb, mint mások a kis apartmanokban lévő konyhák számára, mert vizuálisan kiterjeszti a teret.

Konyha fehér tónusokkal

A háttérben ez a konyha fehér színű volt, sikeresen kiegészítve zöld betétekkel. Tiszta fehér hangsúlyozza a bútorok fekete

De fehér alapon, az extra részletek szembetűnőek, ezért el kell kerülni őket, hogy ne keletkezzen a túlterhelt helyzet. És ennek elérése érdekében abban az esetben az arany középút nem lesz könnyű, mert egyáltalán nem világos, fehér konyha tetszetős kis dolgok, tömörítő tökéletes tisztaság, ugyanakkor lehet műtéttel, különösen, ha együtt metal elemek a bútorok és dekoráció. Ezért a fehér szín nem az egyetlen lehetséges lehetőség, kivéve, ha az eco-konyha jól néz ki a sárga és zöld árnyalatokban, és minden olyan szín, amely közel áll a különböző fák természetes faanyagához, megfelelő.

Természetes motívumok használata a konyhában

A stílus dekorációjában gyakran használják a képeket az egyik konyhai falon, más ökológiai elemekkel kombinálva

A vadon élő motívumok használata a konyha díszítésében önmagában még nem jellemzi az ökológiai stílust, de más részletekkel kombinálva világos és fontos kiegészítésként szolgál, amely harmonikus képet alkot.

Eco-elemek a konyha dekorációjában

A népszerű díszítőelem használata napraforgó virágok formájában újjáéledik a legegyszerűbb belső térben

Például, a munka a kötény fal, tapéta, vagy padló töltőanyagok képpel színek, a víz és a táj nem határozza meg a stílus konyha környezetbarát, hanem egy további eleme egy tágas szoba, díszített természetes anyagokból és felszerelt energiatakarékos készülékek, ugyancsak nem lesz megfelelő. Szintén megfelelő ebben a konyhában fog kinézni élő növények stílusos kerámia edények és különböző kompozíciók természetes anyagok.

Florarium a konyhában

A Floraria nem az öko-stílus lényeges tulajdonsága, hanem a helyzetnek megfelelő kiegészítő lehet

Az öko-stílusú világítás megszervezésének alapelvei

Az egyik környezeti alapelv a rendelkezésre álló természeti erőforrások lehető legmagasabb kihasználása a környezet károsítása nélkül, így az ökocímkek ablakai a hagyományos függönyök, függönyök és lambrequin formák nélkül is megtehetik. A nap folyamán megvilágítják a szobát, és a fölösleges elemek csak a természetes fény bejutását a konyhába akadályozzák. A vakokról két lehetőség létezik: vagy nem, mint a függönyök, vagy természetes anyagokból, például faból készülnek. De eco stílus nem igényel túl szigorú betartása a szabályokat, hanem inkább azt tanácsolja, ezért ha a háziasszony konyhában van győződve arról, hogy a hiányzó függöny az ablakon - rossz ízű, akkor válassza azt a beállítást, amely harmonikusan illeszkedik a belső tér.

1
Világít a konyhának az öko stílusában

Az ablakok díszítése függönyökkel, függönyökkel vagy természetes anyagból vagy anyagból készült árnyékolókkal a stílus jellegzetessége

A legjobb megoldás a természetes textíliák - vászon vagy pamut - függönyök, amelyek a színséma számára a környezet többi részéhez illeszkednek. A világítóberendezéseknek meg kell felelniük az általános stilisztikai orientációnak, vagyis nem a belső térben kell megjelenni olyan tárgyakkal, amelyek nem a helyükön vannak, és alakjuk, anyaguk és színeik a tulajdonosok preferenciáitól függenek. A csillárok és lámpák esetében azonban energiatakarékos vagy LED-es lámpákat kell felszerelni, a munkaterület további megvilágítására, a LED-szalagot használhatja. A hagyományos izzók használata teljesen nem illeszkedik semmiféle ökológiai paradigmához.

Bútor, textíliák és egyéb dekorációs elemek az ökot konyha számára

Textil termékek, amelyek magukban foglalják a különböző szalvéták, törülközők, cseréptartók, székhuzat és több - nem csak hasznos elemeket, amelyek nélkül nem jár költségekkel, hostess, hanem egy fontos esztétikai eleme a belső, úgy döntenek, amelyekre szükségük van, hogy jöttek össze, és sikeresen ellentétben a szoba hátterével és a helyzet többi részével. Nem rossz fog kinézni és szövött szalvéták, különösen együtt ugyanazokkal a szőnyegekkel és vakokkal.

Az ökoszisztéma szembetűnő egyszerűsége valójában kiderülhet, hogy megtévesztő, mivel az anyagok, dekorációs elemek és háztartási készülékek meglehetősen szigorú követelményeknek vannak kitéve, ami feltétlenül befolyásolja a belső tér minden elemének árát.

Agyag környezetbarát edények

A modern konyhákban egyre inkább megtalálják az elegáns, kerámiából készült termékeket, amelyek nem dekorációra, hanem főzésre szolgálnak

A konyhabútorok kiválasztásakor a stílus több szabadságot biztosít, mint más alkotóelemek kiválasztásakor. Az eco-konyhában a masszív székek, asztalok és szekrények természetes fából és kecses fonott székekből, asztalokból, könyvespolcokból és alátétekből egyaránt harmonikusan illeszkednek be. A fonott lehet még egy lámpabúra, amelyen keresztül a konyhában megvilágítja a puha nyugtató fényt.

A környezetbarát környezetbarát háztartási eszközök alapvető követelmény

A végső megoldás a háztartási készülékek választéka, amelyet gyakran az emberiség környezeti problémáinak súlyosbodása miatt hibáztatnak. Két fő megközelítés a technikai felszerelés egy öko-style: a számos háztartási gépek, kívánatos, hogy minimalizáljuk vagy korlátlan számú eszközt kell a lehető legközelebb a követelményeknek a környezeti biztonság. Egyértelmű, hogy a kor a csúcstechnológia, kevés ember fogja használni kézi daráló vagy húsdaráló, nem is beszélve az egyéb eszközök nélkül kézi társaik, így a berendezések kiválasztásánál a konyhában szerint az öko-stílus fő szempont akkor tekinthető biztonságos anyagok, amelyekből ez a termék, nagy energiatakarékos osztály.

Eco stílus nem annyira a stílus belsőépítészet és életmód, gondolkodásmód, hozzáállás, hogy a világ, így nincs más vizuális jellemzőkkel, amelyek megkülönböztetik más stílusok, mint például eltér a barokk modernizmus. Ebben a stílusban egyesíti a klasszikus elemeket egy rusztikus stílusban, amely tökéletesen harmonikusan illeszkedik a csúcstechnika belsejébe.

Fotógaléria

Beltéri, rusztikus stílusú, ékszeres elemekkel

A konyhai kárpit anyagok és kiegészítők, természetes anyagokból készültek, ökológiai összetevőt hoznak létre bármilyen stílusban

Eco-stílusú dekoráció egy kis konyhában

A minimalizmus és az egyszerűség kedvéért az ökoszisztéma lehetővé teszi egy harmonikus kép elkészítését még egy kis konyhában is

Konyhai tartozékok eco-stílusban

Mindenféle apróság, melynek köszönhetően a konyhák hangulatosak és otthonosak, természetes anyagokból készültek, ideálisak az öko stílusához

Koncepcionális megoldások az öko-stílusban

Az ökoszisztéma nagy rajongói az életben és a dizájnban próbálhatnak olyan megoldásokat, amelyeket a legtöbb ember túl merésznek talál

A fonott bútorok jó megoldás

A fonott bútorok tökéletesen illeszkednek az eco-stílusú belső térbe, megfelelnek minden alapelveinek

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map