Top-20: fashionabla tapeter för ett unikt köksinredning

Top-20: fashionabla tapeter för ett unikt köksinredning

Top-20: fashionabla tapeter för ett unikt köksinredning

Trött på de ansiktslösa väggarna i köket? Välj dem en snygg outfit. Välja trendig tapeter till köket, du kan väldigt "välsmakande" för att skugga möblernas skönhet, korrigera inte mycket god geometri i rummet, skapa en viss atmosfär i rummet och förvandla interiören igen. Från det enorma utbudet av material, prydnadsföremål och färglösningar av modern tapeter, kommer alla säkert att kunna välja något som passar och smakar.

Varje designer söker att göra något kök en individ

Skapar en ljus individualitet i köket - designerens huvuduppgift

Lyxmönster

Designers skapar aktivt en samling av tapeter som bjuder in oss till en magisk resa i en värld av fantastiska mönster och lyxiga smycken, tidlösa. Beundra väggarna, som om vi läser en bok med fantastiska illustrationer på varje sida för att upptäcka något nytt och spännande - ovanliga blommor, påfåglar, magiska, Lacy kläder från min mormors bröst, skatt, flätade korgar, rosor sammanflätade pergola och utskrifter av gamla frimärken. Mjuka och mjuka pastellfärger kombineras med kontrasterande ljusa accenter. Emotionella motiv och färglösningar ger hem en atmosfär av hjärtlighet och värme som aldrig går ur mode.

Fantastisk kombination av ljus tapeter och starkt solljus gör detta interiör unikt och friskt

Mjuka och mjuka pastellfärger kombineras med kontrasterande ljusa accenter, vilket skapar en atmosfär av vårens friskhet

Kollagenutskrift

Kollagen är en innovativ tryckteknik som för första gången kombinerar nyanser av silver, guld och koppar på en enda duk. Gör att du kan skapa en elit tapet med en handgjord effekt.

Ecowallpaper erbjuder högkvalitativ stilig tapeter för köket med trevliga pastellfärger

Bakgrund till köket i Ecowallpaper-fabriken betonar inredningens individualitet på grund av dess förfining och förfining

Väggmonterad kreativitet

Ljusa, catchy, trendiga historier och mönster lockar ögonen ögonblickligen. Perfekt för att avsluta accentväggen i köket! De ledande tapeter tillverkarna är redo att ge ditt interiör en ljus personlighet med hjälp av exklusiva personlig extra dekorativa samlingar.

I monokrominteriören spelar original tapeter rollen som en accent

Original tapeter för att avsluta accentväggen i det achromatiska interiören i köket betonar hennes personlighet

Afrikanska motiv

För att skapa ett unikt inredningskök skickar du djärvt till väggarna "allt som finns i Afrika" - zebror, flodhästar, tigrar, giraffer, krokodiler och ormar, antilop och leopardskinn! Perfekt kvalitetsimitation av ädla strukturer från den afrikanska savannen kommer att vara din nyckel till framgång!

För dekoration av väggar kan du använda original

Skicka gärna till väggarna "allt som finns i Afrika" - zebror, flodhästar, tigrar, giraffer, krokodiler och ormar, skinn av antilop och leopard!

Stor bild

Den stora bilden är tillbaka i trenden! Kökets väggar är inte längre dekoration! I modern inredning strävar de i allt högre utsträckning än möbler och tillbehör. Försäkran om kvalitet och hållbarhet tillhandahålls av de senaste beläggningarna, och de trendiga löken har kontrasterande färger. Virtuosly utvalda komponenter - den kortaste vägen till ett elegant interiör.

Idag använder designare framgångsrikt köksväggarna för inredningen av rummet

Kökets väggar är inte längre dekoration! I modern inredning strävar de i allt högre utsträckning än möbler och tillbehör

Under hypnos

Vare sig sann historia, antingen fiction ... Oavsett om fantasi eller verklighet ... något smärtsamt bekant och samtidigt lite olika ... klassiska mönster (ränder, rutor, ovaler, virvlar runt, damast, Acanthus) visas i ett nytt ljus : de är som om de skrivs ut från skärmarna för media gadgets. Innovativ teknik för färgapplikation tillåter dig att experimentera med "gjorda" designerfärger som inte finns i naturen.

Köksbakgrund kan se ut som

Bakgrunden från Loymina-fabriken "Hypnos" samling ser inte ut som traditionell tapeter för köket, så de är attraktiva

Glamour shine

Vad ligger närmare dig: Palace Luxury, Bohemian Chic, betonade elegans eller eklektisk personlighet med en pikant excentricitet? Classic kök och utsökta smycken med spektakulär förgyllning eller silver hjälper till att skapa en fashionabel och rik utseende för kökets inredning.

Ecowallpaper fabriken producerar ljusa, monofoniska blanka tapeter som passar bra in i alla inredningar

Ljus blank tapeter för köket från samlingen "Metallic11" från Ecowallpaper fabriken kommer att vara en lämplig bakgrund för alla inredningar

Resa i rymd och tid

Murgröna sten fasader, fönster viktlös genombrutna balkonger, pergolor och skärmtak färg - och du inte är hemma i köket, och en mysig parisisk café som ligger på den historiska boulevarden. Perfekt för ett kök i medelhavsstil - bilden av en blommande gator i ändlösa blå italienska himlen.

En av väggarna i köket kan dekoreras med tapeter tapeter, som helt kan förvandla rummet

Och nu är du inte längre i ditt kök, men i ett helt annat utrymme och tid tack vare historia tapeten på en av väggarna

Rumsliga rumsliga "bedrägerier"

1

Man behöver bara att önska och anspråkslös siffra på väggarna du hör prasslet av löv, känna inre rörelse av träden, känna spännande råhet brutna tyg, se glans och den kalla fulländning av kristallerna, och kanske lite irriterande fladder av vingar flodnattfjärilar.

Bakgrundsbilder med visuell effekt kan visuellt expandera rummet

Bakgrundsblandare för visuell omformning av rymden ser bra ut på muren i ett rymligt kök

Hyperboliserad Romance

Den hyperboliserade romantiska stilen framträder framför oss i ett djärvt och djärvt utseende: stora rosor, motley lacy mönster, lila-svart paisley ornament. Och designers från det nederländska företaget Eijffinger erbjuder oss att åka till Paris, i hjärtat av Montmartre, att gå bland gatukonstnärer på Place du Tertre. Magiska våren Paris i blom var inspirationen för att skapa en elegant samling av tapeter "Kiss Madame Pita."

Blommatema är fortfarande populära bland tapeter

Magiska våren Paris i blom var inspirationen för att skapa en elegant samling av tapeter "Kiss Madame Pita" fabriken Eijffinger

Effektiv monokrom

Moderiktig dekoration av väggarna behöver inte nödvändigtvis vara full av catchy mönster och ornament. Inte mindre elegant utseende och monofonisk tapet, speciellt med piquant fakturor "zest". Speciell färg appliceringsteknik ger ytan lättnad och grovhet, så att den uppfattar det på olika sätt vid varje blick eller beröring. Trend monokrom tapeter till köket påminner så populärt i tiden med art deco-finishmaterial från stingray eller hajens hud.

Uniform ljus bakgrundsbilder drar nytta av en ovanlig konsistens

Monokrom bakgrundsbilder från samlingen "IMPRESS" från Loymina-fabriken kan inte skryta med ett utsökt färgschema, men deras konsistens och trevliga nyanser av färger är bortom beröm

Sensuell enkelhet

En tydlig konsistens av tapetet, enkelhet, enkelhet med utförande, i kombination med olika färgtoner av vilda djur, ser väldigt naturligt ut, vilket ger en känsla av lugn och komfort i huset. En fin lugn färg harmoniserar rymden, hjälper till att slappna av och återställa balans. En blank glansig tapet ger glitter och metall accenter till tapeten, som är så mjuka att de inte alls snedvrider den sensuella enkelheten.

Kök bakgrundsbilder från samlingen

Diskreta linjer på tapeten i Loymina-fabriken "IMPRESS" samlar in en dekorativ funktion utan att distrahera uppmärksamhet från resten av situationen

Grafisk ritning

Grafikblocket kommer att bidra till att skapa en dynamisk kreativ miljö i köket som kommer att stimulera dig och dina gäster varje dag med energi och inspiration. Med utgångspunkt i manualerna om kvantmekanik och i skisserna av modern arkitektur utövar oscillerande och snabba linjer en spännande effekt, skapar optiska effekter, visuellt ändrar rummets dimensioner.

I ett ljust kök fungerar tapeter med grafiskt mönster som en dekorativ accent

Den grafiska tapeten hjälper till att skapa en dynamisk kreativ miljö i köket, som dagligen matar dig och dina gäster med energi och inspiration

Naturliga motiv

Texturer och tomter, märkt och lånat från levande natur, hjälper en person att vara i harmoni med människor, med världen omkring honom och med sig själv. Realistiska bilder av flora och fauna i studiet av konstnärlig bearbetning är mycket fritt och organiskt integrerade i nästan alla moderna stilar.

För utformningen av dessa bakgrundsbilder valdes makroeffekten, som idag är populär bland designers

Bakgrundsbilder Evergreen Highway från fabriken Mr Perswall använder framgångsrikt de dekorativa funktionerna i makrofotografering

uttryck

Människans behov av att uttrycka sig själv, inklusive visuella, är lika gammal som världen. Önskan att dela sina känslor och tankar hann slå rot i oss på DNA-nivå. Metoderna och metoderna för visuellt självuttryck förändras kontinuerligt genom historien. I bildkonsten och sedan finns det nya stilar och exklusiv samling av designer tapeter bjuda in oss i en experimentell resa på den mystiska grottmålningar till klassiska mästerverk av renässansen till modern street graffiti.

Att använda ovanliga historier gör köket till en rolig och ovanlig plats

Kreativt självuttryck gör att du kan ge interiören en unik omedelbarhet och originalitet

Skandalig popkonst

Style popkonst på femtiotalet och sextiotalet som grep Amerika, och sedan den "gamla damen" i Europa, främst i samband med porträtt av Elvis Presley och Marilyn Monroe Andy Warhol och upprepat duplicerade bilder märkes burkar Coca-Cola. Idag upplever popkonst en andra vågen av popularitet, vilket inte bara kunde hitta ett svar i utformningen av tapeter. Foto bakgrundsbilder för köket i popkonstens anda uppmärksammar oundvikligen uppmärksamhet med ljusa oväntade outrageösa tekniker.

Den unika atmosfären på 60-talet kommer att återupplivas i köket, dekorerad med en upprörande popkonst

Skandalig popkonst på väggarna i köket kan återskapa vintageatmosfären på 60-talet

Blommotiv

Romantiska blommönster med lämplig bakgrundsstruktur skapar vackra, ovanliga kombinationer. Individuella blomställningar spridnings lob och hela klasar fantasi och igenkännbara vispar kan skapa en mild kök atmosfär med en slöja av romantik och naiv. Och låt årets årstider förändras, och i ditt hus kommer det alltid att finnas sommar i alla de blommande ängarnas prakt.

Situationen för detta kök, som ligger på bakgrunden av blommig tapet, ser respektabel ut

Bakgrundsbilder med blommönster "Celia" ser elegant ut och skapar en lämplig bakgrund för möbler

Naturliga fakturor

För att ge inredningen i köket unikt natur, naturliga texturer - sezal, bambu, rotting, trädbark som används vid framställning av moderna tapeter - kan göra kökets inredning unikt. En perfekt lösning för miljödesignare. Hur trivsamt det är att sitta i tystnad efter en dags arbete "i naturen"! Naturlig tapet ser ovanligt och snyggt ut, skapar ett mysigt hem och ger en unik känsla av enhet med naturen. Samlingar av tapeter med naturmaterial innehåller två huvudidéer - idén om miljövänlighet och naturlig skönhet.

Effektiviteten av naturliga bambu tapeter är uppskattat av designers

Naturliga bambu tapeter ser ovanligt och snyggt ut, skapar ett mysigt hem och ger en unik känsla av enhet med naturen

Vintage och avantgarde

Ljus tapeter med en stor catchy vintage eller avantgarde mönster är ett kraftfullt inslag av inredning, som även kan göra det enklaste utrymmet att förvandla till en trendig och elegant inredning.

Designers Ecowallpaper satsar på den ursprungliga ritningen, mjuka färger och en fin tapetstruktur

Kök bakgrundsbilder från samlingen "Retro" från Ecowallpaper fabriken präglas av en ovanlig design och fin struktur

Digital panel

Blåsa nytt liv i ditt kök, skapa en vacker och inspirerande interiör med spektakulära digitala paneler i form av skyskrapor bilder eller ljus bevingade fladdrande fjärilar, eller klippt från tidnings bokstäver, samt med hjälp av snygga grafik i form av guld, silver, brons, och spegel färger och träd. Ge ditt kök en ljus personlighet!

I det moderna köket skapar kombinationen av tapet Ecowallpaper en attraktiv bakgrund för resten av inredningen

Väggpanelen från samlingen "Artist" i Ecowallpaper-fabriken förenar harmoniskt med inredningen i det moderna köket

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 19 = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map