Sådan vælges en pandekage, som endda et barn kan klare: pandekagehemmeligheder

Sådan vælges en pandekage, som endda et barn kan klare: pandekagehemmeligheder

Sådan vælges en pandekage, som endda et barn kan klare: pandekagehemmeligheder

Alle kender ordsprog om den første pandekage, som ligegyldigt hvor hårdt du prøver, men næsten altid viser sig at være en klump. Enten er stegepanden ikke opvarmet nok, eller der er ikke meget i testen, eller måske er der ikke nok olie. Efter at have mistet en eller to eller tre gange, nægter mange unge husmødre at bage pandekager overhovedet og giver et ironisk argument: "Men jeg ved ikke hvordan!" I mellemtiden er hemmeligheden med at lave gode pandekager en god stegepande. Hvis det ikke er hensigtsmæssigt, fungerer pandekagerne ikke. Men teknologiske fremskridt står ikke stille, og elektriske bibler er kommet til salg. Ønsker du at lære at vælge en pandekage, med hvilken at trykke pandekager for hele familien kan endda en meget ung elskerinde?

I det moderne pandekagecenter er de nyeste teknologier koncentreret

Moderne pandekage er en kompleks højteknologisk enhed

 

Selv i 20'erne i det tyvende århundrede havde køkkener en tilføjelse til pladerne - en opvarmet kobberoverflade. Til al dens funktionalitet så det også meget smukt ud. Det franske selskab Tefal, som allerede var berømt for sin non-stick køkkengrej, var ikke tabt. Hendes specialister skabte verdens første elektriske pandekage med non-stick coating.

Hvad er gunens bekvemmelighed?

På trods af, at der fra arbejdet med udarbejdelsen af ​​dejen, hælde det på en smurt overflade og flippe pandekager mirakel enhed er ikke gratis, processen med madlavning med det meget hurtigere og nemmere. Du kan samtidigt bage fra 2 til 6 pandekager, som er godt stegte og ikke brænder. Derudover er alle pandekager helt glatte og meget smukke. Du kan bruge den mindste mængde olie, og du kan stege pandekager uden olie overhovedet. Madlavningsprocessen er så enkel, at selv børn kan nyde deres pandekager med hele familien.

Pandekage ligner en lille varmeplade. Det har riller, hvor dejen hældes. Takket være disse nedtrykninger er alle pandekager de samme og har perfekt fladkanter. Men der er også flade pandekager, der ligner dem, hvor pandekager er bagt i en cafe. For at arbejde med en sådan enhed har du brug for en vis færdighed.

Pandekagevarmesystemet sikrer en jævn fordeling af varmen i hele overfladen.

Hvordan man vælger den rigtige pandekage maker

Pandekage fra Tefal - et mirakel af moderne køkkenapparater

Tefal Pandekage med udskiftelige overflader gør kedeligt arbejde til en interessant aktivitet

Hvad produktivitet skal være din pandekage, det er op til dig. Hvis din familie består af 2-3 personer, er det ikke nødvendigt at købe en enhed, der samtidig kan stege 6 pandekager, nok pandekage til to pandekager. Jo flere pandekager, jo dyrere enheden, og jo mere dens energiforbrug, og jo mere plads det vil optage på køkkenbordet. Og spørgsmålet om kompaktitet er ret vigtigt. Selvom du er meget glad for pandekager, er det usandsynligt, at du vil bage dem dagligt. Og det betyder, at enheden skal rengøres i skabet efter afslutningen af ​​arbejdet. Hvis du beslutter dig for at købe en pandekage til 6 pandekager, tænk bare, har du et sted i skabet for at skjule denne teknik. Det er også praktisk, når pandekagebenene er gummeret (det vil ikke bevæge sig enten på bordet eller i bordet), og når der er et rum til ledningen.

Udskiftelige overflader

Hvis du har besluttet dig for dine behov, ved du allerede hvad du skal vælge en pandekage til din familie - stor eller kompakt. Men der er sådanne pandekager, der har aftagelige overflader. Så har TEMPLE PY 6001 pandekage to udskiftelige overflader: det er muligt samtidig at bage to store pandekager eller seks små. Til salg er der specielle pandekager til madlavning figurerede pandekager, som vil behage børnene.

Pandekage, uerstattelig i huset, hvor barnet lever

Det oprindelige design og evnen til at bage hjemmelavede pandekager vil appellere til mødre til små børn

Pandekager med udskiftelige overflader er noget dyrere, men hvis du kan lide at lave mad, vil du uden tvivl vælge denne enhed. Efter alt, med pandekager kan du lave mad så mange kulinariske mesterværker! Pandekager med forskellige fyldninger, søde og salte pandekager, nyttige konvolutter fra pandekager med ost og grønne, ruller, poser, bare pandekager. Selvfølgelig vil muligheden for at lave pandekager i forskellige størrelser være en person, for hvem madlavning ikke kun er en nødvendighed, men også en hobby. For resten er det muligt at finde og crepe til fremstilling af pandekager af den rektangulære form.

1

De generelle dimensioner af enheden er altid angivet i hovedparametrene. Sammenlign dem med størrelsen af ​​køkkenskabet, hvor du planlægger at opbevare pandekage. Kraften af ​​alle pandekager er omtrent det samme - fra 1 til 1,3 kW.

Non-stick coating

Pandekage eller stegepande - konkurrence om hastighed og kvalitet

Sådan en bunke pandekager til at stege og lettere og hurtigere på pandekageren end i panden

Det anbefales at købe en non-stick pandekage pan, selvom du ikke vil stege pandekager uden olie. Belægningen forenkler processen med at lave pandekager og processen med at vaske overfladen.

Varmeindikator

Nogle TEFAL crepe modeller har en varmeindikator. Dette er meget praktisk, når du lige begynder at bruge enheden, såvel som i tilfælde, hvor pandekagerne vil blive kogt af det familiemedlem, der gør det sjældent. Der er modeller, der er udstyret med en temperaturregulator - en termostat. Takket være termostaten opvarmes pandekagen til den rigtige temperatur, og du kan ikke være bange for, at pandekage vil brænde, selvom du glemmer det et stykke tid.

Tosidige pandekager

Hvis du vil forberede pandekager ikke bare hurtigt, men øjeblikkeligt, være opmærksom på tovejs pandekager. De arbejder på princippet om et vaffeljern: en pandekage er stegt fra to sider på samme tid for at stege en pandekage, du behøver ikke mere end 3-4 sekunder. Ulempen ved denne anordning er, at pandekagerne er lavet med ujævne kanter, og hvis du ikke beregner mængden af ​​dej, vil den hælde ud af kanterne af formen og pletter pandekagen.

Som regel, komplet med en hvilken som helst crepe er en slev til dejen og spatel til at vende pandekager og bog med opskrifter, som du kan sætte pris på, når vinde denne teknik og vil forberede hendes lækre pandekager.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 77

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map