Hvordan man vælger en brødmager - de bedste modeller til hjemmet

Hvordan man vælger en brødmager – de bedste modeller til hjemmet

Hvordan man vælger en brødmager - de bedste modeller til hjemmet

Få vil nægte fornøjelsen at bide tænderne i en skarp skorpe af friskbagt brød. Især hvis det er lavet af naturlige ingredienser og af alle regler. Tidligere havde værtinden for at stå op om morgenen og arbejde hele dagen, og i dag udarbejdes et lækkert bageri til hende af en husholdningsenhed - bageri. Valget af modeller er stort. For at bestemme hvilken brødmager der er bedst til at vælge hjemme, er det værd at lytte til kundernes feedback og ekspertrådgivning.

Funktioner og muligheder hos moderne brødproducenter

Til trods for kompleksiteten af ​​bagningsprocessen er brødmagasinens funktion meget enkel. Efter at have fyldt ingredienserne i en speciel spand begynder bladet at rotere i den, dejen bliver æltet automatisk. Når varmeelementet er tilsluttet til det rigtige tidspunkt, begynder det at stige. I mellemrummet mellem løftcyklerne bliver dejen knæet som krævet af teknologien, hvorefter varmeren tændes med fuld effekt - og du bliver klar til brød.

Bagemaskine

Brødmager hjælper med at stoppe med at købe mel

Fra brugeren er det kun nødvendigt at indlæse produkterne i brødmaskinen og vælge det rigtige program. Som en konsekvens sparer det en masse tid og kræfter på det mest besværlige stadium - æltning af testen. Automatisk bagningstilstand giver dig mulighed for at udelukke den menneskelige faktor og opnå et konsekvent godt resultat i form af kvalitets hjemmelavede bagværk - fra en standard rug rug eller hvid til kager og karavager.

brød

For brødproducenter er der udviklet mange opskrifter

Mulighederne for brødbagere er også interessante for folk, der holder sig til en særlig kost: De kan lægge programmer til produktion af lavt kaloriebrød fra forskellige typer mel samt mel uden gluten, salt eller gær. Bagværkets funktionalitet er ikke begrænset til produktionen af ​​bageriprodukter. Mange budgetmodeller klare succes med sådanne opgaver:

 • madlavning yoghurt og smør;
 • madlavning forskellige typer marmelade, saucer, glasur;
 • opretholdelse af temperaturen af ​​færdige produkter i flere timer;
 • bagning uden æltning (funktionen giver dig mulighed for delvis at udskifte en konventionel ovn);
 • æltning dejen uden bagning til tærter, pizza, ravioli osv.

Som du kan se, vil udseendet af denne enhed i køkkenet frigøre dig fra flere rutineaktiviteter. Hvorfor er feedbacken om ham ikke altid positiv? Spørgsmålet bør omdirigeres til producenterne - ikke alle kom til at producere deres teknologi ansvarligt, og forbrugerne skal, når de identificerer et kvalitetsbageri, beskæftige sig med næsten detektive undersøgelser.

Bagemaskine

Brødmageren er nem at bruge

Ekspert tips til at vælge en god brød maker

I butikken er det bedre ikke at stole på sælgerens samvittighedsfulde råd - de fleste vil forsøge at reklamere for den enhed, de har til rådighed. Derfor, for at bestemme den bedste hjemmebagemodel for dig, vil du hjælpe dig med at skrive en liste over grundlæggende krav til enheden og en slags vurdering fra købere, som du kan oprette dig selv, baseret på feedback på forskellige websteder.

Klassificering efter vægt af bagning

Begynd med at angive den færdige brøds maksimale vægt. Det afhænger af det indre volumen af ​​formularen, som er:

 • lille - 450-750 g;
 • gennemsnit - 750-1000 g;
 • stor - 1000-2000 g.

Hvis familien har mere end 4 personer, og alle er glødende elskere af mel, kan et brød, der vejer fra 1 til 2 kg, sprede sig om dagen. I dette tilfælde har du brug for et stort formatbageri, ellers bliver du nødt til at håndtere bagning ofte og flere gange, og det er uønsket for enheden. Må ikke "opbevares til fremtidig brug": En overdreven mængde bagning er fyldt med skader, overudnyttelse af produkter og elektricitet.

brød maker

Loaf til en stor familie

En familie på 2-3 personer med moderat forbrug af bageriprodukter vælger et middelstort apparat, og folk, der kun spiser dem kun lejlighedsvis eller kun behandler gæster med brød, kan godt styre en lille enhed. Korrekt at vælge den ønskede størrelse af brødet, sikrer du den normale driftstilstand for bageriet og derved forlænger levetiden.

Antal blade

Jo større arbejdskapacitet er, jo mere komplekse processen og jo mere intensiv er æltningen. Et blad med denne opgave kan ikke klare sig, så den ansvarlige producent udstyrer bageriet med to. Ifølge anmeldelser på husmødrefora er denne model meget effektiv som en knæder - selv den mest lækre kalachi, der er lavet i den og bages i ovnen, viser sig at være ideel. Dette gælder for den stejle dumpling test.

1
skovl til brød maker

Skål med en skovl

Baseret på samme feedback er der et design med to mixere og minusser:

 • melblanding i processen er opdelt i to dele, der hver især er æltet af spatelen separat, på grund af, hvad bagningen er bunket og undertiden endog ensidet;
 • en stor spand har altid en rektangulær form (i andre brød er der også runde skåle og sæt), så alle varer ligner butiksbrød;
 • bage en gennemsnitlig brød i en tredimensionel skål er vanskelig - dejen mellem knivene fordeles ujævnt eller endda spredes ud i bunden;
 • i bunden af ​​det færdige brød er der ikke et hul, men to.

Af høj hastighed og kvaliteten af ​​æltning med nogle ulemper kan du forene og for at eliminere andre er der flere hemmeligheder:

 • blandere anbefales at installeres parallelt med hinanden - på denne måde optimerer du motorens ydeevne og hjælper med at danne den rigtige "kolobok";
 • så blades ikke forbliver i brødet, kan du smøre dem med vegetabilsk olie, og fra det færdige brød er det bedre at få en særlig hækling, der tilbydes i sættet;
 • Efter den endelige dypning er det tilladt at udtrække begge knive, så bliver huller i færdigproduktet ikke dannet.

På trods af små nuancer er det derfor værd at vælge brødproducenter med to mixere.

Bagemaskine

Bager med to blade

Bageri kapacitet

Jo mere kraftfulde enheden er, desto mere effektivt er det med bageri. Ikke desto mindre bør denne parameter ikke nås fra en position: jo mere jo bedre. Enhver professionel elektriker vil fortælle dig, at valg af strøm fra husholdningsapparater afhænger af mulighederne for det elektriske netværk i rummet. Hvis du ikke er klar til at ændre den for en ny enhed, må du ikke overdrive den med ekstra arbejdsbyrde.

Ud fra et synspunkt om brugervenlighed påvirker denne faktor kogens hastighed, men det skaber ikke globale forskelle for en bruger, som slet ikke er involveret i processen. Desuden forårsager bageriets højeffekt et øget forbrug af elektricitet, så det kun kan tilskrives fordele med en vis strækning.

Bagemaskine

Strøm er vigtigt for multifunktionelle apparater og professionelle brødproducenter

Der er kun to grunde til, at det er nødvendigt at vælge en brændeovn med høj effekt (fra 1 til 2 kW):

 • du har brug for funktionen "Hurtig bagning";
 • du planlægger hele tiden at bage store brød (mere end 1,5 kg).

I alle andre tilfælde er strømmen fra 450 til 700 W for husholdningsbageri ret nok.

Vurdering af producenter

Følgende er de traditionelle markedsledere:

 • Panasonic;
 • Gorenje;
 • Kenwood;
 • Moulinex;

De ovennævnte mærker har udviklet et omfattende udvalg af mellemstore bagerier (over 100 cu. E.). I anmeldelser er de roste for deres ydeevne, pålidelighed og bekvemmelighed på arbejdspladsen, men der er klager over pris, afhængighed af strømstigninger og ikke altid tilpasset til lokale produktopskrifter.

bageri panasonic

I vurderinger af den førende bager Panasonic

For 60-70 y. e. Du kan vælge en brødproducent fra en ung og mindre hypet producent. Om hvad det er - en virksomhed med et godt produkt, der erobre markedet ved dumping eller en midlertidig uddannelse, der tilbyder et "rå" produkt - man kan kun gætte. For at genkende scamperen, følg anmeldelserne. Ganske godkendende svarer køberne på følgende mærker:

 • Mysteri (russisk firma, produktion - Kina);
 • Liberton (tysk mærke, produktion - i Kina);
 • Zelmer (en polsk producent med hovedkontor i Rusland);
 • Dex (et kinesisk produktionsselskab, der tilbyder sine produkter under eget mærke).
Bagemaskine

Lige kendte mærker finder også deres fans

At vælge en brødmager, der helt er afhængig af et bestemt mærke, giver ikke mening: i herskerne af selv de mest fremtrædende producenter er der mislykkede løsninger. Der er fordele ved at købe mærkevarer:

 • udviklet servicenetværk;
 • støtte brugere i telefon eller online-tilstand
 • langsigtet vedligeholdelse under garanti
 • Tilgængelighed af nødvendige reservedele i tilfælde af brud.

Disse plusser er vilkårlig, ofte udlignet af det overprisede bageri og er mere afhængige af det samvittighedsfulde arbejde i servicecenteret end på virksomheden. Hvis du vil kontrollere, hvordan centret fungerer i din by, skal du finde sine kontakter på fabrikantens officielle hjemmeside og kontakte sine specialister med en anmodning om at introducere denne eller den pågældende brødmaskine. Normalt nægter de ikke og giver værdifulde råd.

skål

Nogle bagerier har aftagelige skåle

Kundeanmeldelser

Hvis du har svært ved at sortere de optimale parametre for brød maskine, så prøv at udforske de ratings på de brugerfora for at diskutere, hvordan man vælger den kapacitet af enheden, eller hvad der bør være det minimum af programmer på de officielle hjemmesider af virksomheder - typer af certifikater og det reelle niveau for teknisk support. Så lidt efter lidt at indsamle oplysninger fra pålidelige kilder, som du vælger virkelig den bedste løsning for sig selv Bagemaskine.

Liste over populære programmer

I hver brødmager er der 3 grundlæggende programmer:

 • gør gærbrød fra hvedemel (den mest populære funktion);
 • bagning i henhold til den accelererede algoritme (anvendt i force majeure situationen, da der pludselig ikke var brød i hjemmet);
 • valget af graden af ​​crustiness er lyse, mellemstore og mørkebrune.
brød maker

Praktisk taget, når du kan vælge produktets vægt

Ud over produktets udseende kan du bekvemt bruge programmet til at vælge sin vægt, for ikke at sætte det maksimale antal produkter hver gang. Ud over den grundlæggende funktionalitet har brødproducenter yderligere programmer, hvor behovet er bestemt af de kulinariske præferencer i familien:

 • "Borodino brød" - et rugbrød er tilberedt efter en særlig teknologi;
 • "Bagning" ( "Cupcake") - maskinen ælte, og i nogle modeller og gratiner, gær eller uden gær dej til kiks, boller, kager og tærter;
 • "Tilføjelse rosiner" - af de stivelsesholdige produkter introduceres forskellige tilsætningsstoffer (tørrede frugter, nødder, ost, kandiserede frugter, urter, krydderier);
 • "Fransk baguette" - funktionen tillader bagning af lange ruller med luftcrumb og sprød skorpe;
 • "Pizza" - Bageriet knæder en stejl usyret dej til madlavning pasta, pizza, vareniki.
kage

Cupcake fra en brødmager

Husmødre peger ofte på nytten af ​​timeren og dispenseren: uden dem processen ikke er fuldt automatiseret, som du er nødt til at overvåge lydsignalet, og tilsæt den næste ingrediens i gang. Også en forsinket start er praktisk - morgenbagning kan lægges om aftenen.

De bedste brødproducenter til et begrænset budget

Brødmager er ikke en smartphone, og hurtigt bliver den ikke forældet. Derfor kan du være sikker på, at hver kopeck investeret i det, det vil fungere i 4-5 år. Samtidig fører den teknologiske proces til den maksimale reduktion i prisen på husholdningsapparater, og den gennemsnitlige kunde har ingen mening i at vælge dyre modeller.

brød maker

Billige brødproducenter betaler hurtigere

Budgetaggregater bages ofte ikke værre, og deres funktionalitet er kun marginalt begrænset. Så du kan nemt vælge en brødmager til dig selv til en lav pris:

 • Supra BMS-150 er en kompakt og økonomisk enhed, der er i stand til at fodre lækkert brød til en familie på 2;
 • Mystery MBM-1207 - giver dig mulighed for at lave yoghurt, lave ris, bage sød og usødet ruller;
 • LarettiLR7606S - Denne model har en dispenser, 17 forskellige funktioner og rustfrit, ifølge anmeldelser, netop monteret krop.

Bemærk, at der kan leveres displayet og visning vindue i billige brød maskine, og uden dem vanskelige at styre æltning og bagning. Når enheden er også ingen funktion lagring af programmer under nødstop af lys, eller det ikke handler mere end 7-10 minutter. Der er heller ingen beskyttelse for kontrolpanelet fra børn.

brød maker

Standard udstyr

På dette tidspunkt har du sandsynligvis allerede modtaget nok information og passet 2-3 brødmagere. Prøv at se dem personligt på en forhandler af husholdningsapparater, for at teste enheden og hånd at prøve deres virkelige dimensioner til dit køkken. Kontrollér udstyret - om der er en bog med opskrifter, tilbehør, en krog til fjernelse af omrørere. Nu har du alt for at vælge den bedste brødmager.

Video guide til at vælge en brød maker til huset

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 + = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map