Gennemgang af kataloget af køkkener Leroy Merlin med billedsæt i det indre

Gennemgang af kataloget af køkkener Leroy Merlin med billedsæt i det indre

Gennemgang af kataloget af køkkener Leroy Merlin med billedsæt i det indre

Adresse: 115162, Moskva, ul. Shabolovka, 31A

Telefon: +7 (495) 961-01-60

Fax: +7 (495) 961-01-61

Officiel hjemmeside: http://leroymerlin.ru/catalogue/kuhni/

En stor international forhandler, LeroyMerlin, tilbyder enkle budgetløsninger. LeroyMerlen's køkken er lakoniske, funktionelle og billige headset fra modulære systemer. Ud over færdige skabe og universelle facadefaser er der separate dele til montering af møbler i ikke-standardværelser. Desuden er der design af en suite til et gratis køkken, som hjælper en gratis designer.

Sæt af møbler til køkken i kataloget Leroy Merlin

Kataloget over køkkener Leroy Merlin, der er præsenteret på den officielle russiske side, er i fyldningsfasen. Der er 3 muligheder for at vælge et kit:

køkken

Sæt på forespørgsel: køkken LeroyMerlen

 1. Køb et headset fra en modulær serie. Via internettet kan du kun købe 7 modulære kits i budgetpriskategori - fra spånplader, lamineret spånplader, MDF og lavpris træ.
køkken

Modulære køkkener

 1. Bestil en individuel samling. I galleriet af færdige projekter - eksempler på køkkenarrangement i flere layouter, med plastfacader, massivt trædøre, ramme MDF-facader.
køkken

Sættet er samlet til individuelle størrelser

 1. Køb af individuelle varer og selvmontering. Online designer hjælper dig med at beregne størrelsen, det krævede antal elementer. I lagerbehandlede kufferter af den øverste og nederste del, spånplade til selvmontering af ikke-standardprodukter, fastgørelsesanordninger, mekanismer, elevatorer og sløjfer i forskellige prissegmenter.
køkken layout

Ergonomisk enkelt række køkken køkken LeroyMerlen til små lejligheder

Economy klasse: Modulære køkkenpakker

Modulære køkkener Leroy Merlen, præsenteret på fotoet i butikken, vil være egnet som en økonomisk mulighed for arrangementet af en lejet lejlighed, et lille køkken. I samlinger - minimale sæt af skabe, uden dekoration, uden hjørne komponenter og radius facader.

modulære serier

Budget Modular Series

Serie af massivt træmøbler

Det eneste komplette sæt med detaljer fra naturligt træ - "fyr". Rammerne i facaderne er lavet af massiv fyr. Indvendige dele, indsatser - fra trægitteret i form af vandrette persienner. Møbler sælges i naturlig træfarve med minimal forarbejdning, hvilket giver køberen mulighed for selv at skifte farve og dekorere facaderne efter eget valg.

"Pine": Et sæt til sommerhus eller lejlighed

I stedet for klassiske håndtag - rektangulære beslag i mat rustfrit stål. Der er 4 typer hængslede strukturer med standardbredder på 40, 60 og 80 cm. Til moderne interiør, overordnede skabe med vandret dørarrangement.

Indstillingerne til nedre dæk er 3 standardskabe med en bredde på 40, 60 og 80 cm. Højden er 85 cm. Piedestalerne er udstyret med billige sort plastben, der kan udskiftes eller dækkes med en sokle.

1
skab

Skab af træspånplader med facade af træ

Cabinet curbstones - fra budget EAF. Prisen inkluderer en bordplade. priser:

 • Et hængende skab koster 900 - 2250 rubler, alt efter størrelse.
 • Pedestals gulv - fra 2230 til 3450 rubler til en bred garderobe.
hængslet struktur

Suspended konstruktion: stik i monteringssteder på sidepaneler - hvid

Møblerne er ikke udstyret med show-windows, alle facader er døve.

Sæt med MDF facader

Mere overkommelige møbelsæt præsenteret i Leroy-Merlens køkkenkatalog er udstyret med facade detaljer fra træfiberplader - MDF. Dørens yderside er dækket af en PVC-film, de indre overflader i hvid laminering.

 1. Møbler "Rondo" - lakoniske headset i en enkelt række arrangement. Du kan sammensætte en linje af den nødvendige længde fra de tilgængelige typer af skabe i de nedre og øverste niveauer. Der er ingen vinklede dele i kataloget.
køkken

Rondo: lakonisk sæt

Hvis området af lokalerne tillader det, anbefales det at arrangere møblerne i 2 parallelle linjer. Facader er lavet i en let mælkagtig skygge. Overflade - lige uden falske paneler og fræsning. Farven på kroppen er matchet med tonen i de ydre dele. Armaturer - metal, i minimalistisk design.

skab

Smal klædeskab af den nederste del

Til møbler i en skygge af det hvidkalkede træ tilbyder et bordplade i fakturaen og farven på en naturlig grå sten og et vægpanel fra en identisk plade. Priserne for piedestaler er i området fra 800 til 2500 rubler.

 1. Serie "Camila" - møbler fra MDF plader med en mat finish. Facader er lavet i klassisk naturlig tekstur med et mønster af træ, på forpanelerne - fræsning i form af en ramme og et buepanel.

"Camila": naturlig farve skala, facader med et presset mønster

Nedre niveau skuffer og hængende skabe er tilgængelige. Prisen på køkkenet inkluderer omkostningerne til bordplader, fittings og interne hylder. Nederste del af kabinettet er dækket af en sokliste af MDF i facadens farve. Kabinettet er lavet af spånplader i dørens tone.

kasse

Skuffe i køkkenet "Camila"

Samlingen af ​​komponenter til stede kabinethætten for installation over klassiske kabinetter monteret i en lodret arrangement, sokler til lavere lag bredde på 40 til 80 cm Minimum kabinet pris -. 1200 rubler, maksimal - 2900 rubler. Et grundlæggende sæt møbler med en længde på 2 m kan indsamles for 10-12 tusind rubler.

køkken sæt

Kit "Camila" med et skab over hætten

 1. Serie "Nut" - klassiske møbler fra MDF i en skygge af en naturlig møtrik. Facader er dekoreret i form af en falsk ramme med et stramt rektangulært panel. Belægningen er semimatant. Armaturer - metal, med udskårne mønsterhåndtag.

Headset "Nut" fra LeroyMerlen

Standard udstyr: 4 typer hængslede strukturer, herunder et dekorativt skab til tegning, og gulvskabe i 3 størrelser. Højden af ​​møblerne fra gulvet er 85 cm, den nederste del er dækket af en base fra MDF. Priserne på kabinetter spænder fra 1 til 3 tusind rubler.

Billige sæt spånplader

Laconic møbler med blinde facader er repræsenteret af 4 samlinger af spånplader. Lamineret plade - et slidstærkt materiale, dækket af et lag af film. Den eneste ulempe - overfladen facader uden mønstre og fræsning: pladen lader sig ikke til fin behandling. Ved køb af sæt fra spånpladen skal man være opmærksom på kantlinjen: Dørets kanter skal være dækket af en film, og pladernes indre struktur skal ikke mærkes.

Linje "Bianca" - et lakonisk køkken i en mælkeskygge. Facader er klare, uden glans. I en tone til frontfladerne vælges armaturerne med runde hvide håndtag.

"Bianca": En simpel løsning

Der er flere typer af hængende skabe med åbne hylder. Farven på sagen er hvid. Gulvskabe er udstyret med sokler. Det indre rum er organiseret ved hjælp af enkle vandrette hylder. I en serie af skabe af den nederste del - 6 tommer med skuffer og svingdøre.

vægskab

Hængslet skab med åben hylde og svingdøre

Prisen på hængslede strukturer - fra 570 rubler, kabinettet i den nederste del - fra 1210 rubler.

For dem der synes den hvide farve på headsettet er for kedeligt, tilbyder de møbler fra spånplader med laminering i nuancer af naturligt træ. Valget af 2 designmuligheder: med facader til en lys eg-serie og en stilfuld "Oak Chateau".

køkken design

«Mælke Oak»

Overfladen på frontpladerne er mat. Sagen er lavet af spånplade, valgt i en skygge tæt på facaden, den nederste del - med en sokle.

Modulære serier "Oak chateau"

Komponenterne i den modulære samling "Mælke Oak" bliver billigere: Det billigste hængende skab koster 798 rubler og i farven "Chateau" - 840 rubler. Standard udstyr. Der er ingen hjørne komponenter i kataloget, og bredden af ​​de tilgængelige komponenter er fra 40 til 80 cm. Der er ingen separate konstruktioner til det indbyggede udstyr, møblerne er designet til installation med en standard gaskomfur.

skab

Smal gulvskab med skuffe

Køkkener LeroyMerlenseries "Laguna" - billige møbler fra spånplader med en hvid skal. Hængslede komponenter med åbne hylder - nej, farveens farve svarer ikke til facadernes farve.

sæt

"Lagune": billigt sæt spånplader

Den dyreste kabinet af den modulære serie koster 2,4 tusind rubler. I det komplette sæt - en bordplade, håndtag og hylder.

pullert

Skab med svingdøre

Køkkenmøbler til bestilling: billed- og projektomkostningsberegning

Mere frihed i opbygningen af ​​komplekse former, hjørneløsninger og gratis planlægning er tilgængelig for kunder i de enkelte køkkener Leroy Merlin. I modsætning til den modulære serie, hvor valget er begrænset til standardstørrelser og et sæt af design, tilpasses sætene strengt i overensstemmelse med rummets parametre. Omkostninger - en størrelsesorden højere, møbler på et enkelt projekt er allerede vanskelige at tildele til budgetkategori.

køkken møbler

Køkken møbler LeroyMerlen: individuelt projekt

Naturligt træ til en overkommelig pris: Eksempler på færdige arbejder

Under ordren hjælper eksperter LeroyMerlen med at samle et sæt møbler med facader fra det nuværende katalog. Der er samlinger fra billig spånplader, høj kvalitet og holdbar MDF til en rimelig pris. Connoisseurs af naturlige materialer vil blive tilbudt en række detaljer fra arrayet. Samling "Nancy" - til køkkener af lejligheder og landhuse i klassisk og retro stil.

massivt træ

Nancy: Massivt træ i naturlig forarbejdning

Facaderne er lavet af massiv aske. Maling - toning i farven på varm vanilje med en tynd kant af gylden patina. I de klassiske lokaler vil det være hensigtsmæssigt at se skabet af øverste niveau med showcases, luftgitter og i landets indre - med blinde gardinstrukturer.

køkken

Hjørne køkken i interiøret

For nøjagtigt at beregne omkostningerne ved sættet skal du blot vælge konfigurationen - hovedtelefonens layout og angiv dimensionerne. I kataloget over færdige projekter - skematiske løsninger til de klassiske layouttyper med en omtrentlig beregning af omkostningerne.

køkken

Det mindste sæt af møbler i en enkelt række arrangement

Den endelige pris kan variere afhængigt af yderligere muligheder: intern fyldning, antal komponenter, valg af ikke-standard tilbehør. For eksempel vil et minimumssæt på en linje på 1,8 m koste 48 tusind. Et U-formet layout med en søjle til den indbyggede ovn, butiksvinduer og hjørneskabe i øverste niveau er 117 tusind rubler. Dimensionerne er 1,6x2,6x1,8 m.

køkken layout

Indstil i den U-formede konfiguration: Maksimal brug af arealet af lokalerne til pakken

Plast og glans i individuelle projekter

Et bredt udvalg af farver og layout muligheder tilbydes dem, der beslutter at stoppe valget af lyse køkken møbler i en plastik finish. I stedet for en papirfilm med gennemsigtig lamination er facaderne dækket med et lag af plast op til 2 mm tykt. En sådan belægning er ikke bange for fugt, den klipper ikke og forbliver uberørt i lang tid.

Samling "Wasabi"

I galleriet af specialfremstillede sæt - køkken "Wasabi". Et særpræg er den lyse grønne farve og glans af de døvede facade detaljer. Dørene er lige uden fræsning og indretning. I modsætning til den skinnende overflade vælges armaturerne i et strengt minimalistisk design.

køkken layout

"Wasabi" i vinkeludformningen med den grå nederste del

Bestilling af en individuel samling er ikke nødvendigt at stoppe i en farve: en lysegrøn farve er perfekt kombineret med en kontrastfarve hvid wenge farve, stålgrå. Et sæt i en linje til et kompakt køkken vil koste 32 tusind, et sæt med en hjørne komponent og dimensioner på 1,5 med 2,4 m koster omkring 44 - 45 tusind rubler.

vinklet sæt

Hjørnesæt til 49 tusind rubler

Samling "Cappuccino" - til værtinde, der kan lide stille og diskrete nuancer. Seriens facader er lavet af plastik med en spejlglans. Pastellbeige-kaffetone kan kombineres med hvid eller mørk chokoladefarve på sagen.

køkken sæt

En serie "Cappuccino" med showcases i en kontrasterende ramme

Når du bestiller køkkenet, kan du erstatte den foreslåede hardware med stifter fra kataloget, som er tilgængelige i detailnetværket. Bordplade og vægpanel - mount af pladerne med det samme design, visuelt forbinder den øvre og nedre lag, eller at bestille en forplads af et glaspanel med et billede eller foto udskrivning.

køkken møbler

One-row arrangement med et glaspanel på væggen

For et enkelt headset med en længde på 2,2 m er det nødvendigt at betale 28 tusind, og et stort køkken i et U-formet arrangement koster 64-65 tusind rubler.

"Ice" - en serie af snødekte slidte facader i plastforing. Møblerne er perfekte til køkkener i minimalistisk stil, og i små værelser vil blanke hvide paneler tilføje plads.

bordplade af træ

"Ice": hjørne sæt med en bar tæller og en bordplade lavet af træ

Hvide facader og lakoniske håndtag er et glimrende grundlag for indretning i skandinavisk stil, højteknologiske og fusionsstile.

En stilfuld budgetløsning: Issamling

Omkostningerne til headsettet i det U-formede layout med et minimum antal hængslede strukturer er ca. 50 tusind rubler. Prisen på en møllelinje på op til 2,2 m er ca. 31 - 32 tusind.

Budgetløsninger til køkkener med facader fra MDF

Et alternativ til en række møbler facader fra array er de tilgængelige MDF paneler. Simulering af fræsning, rammedesign, matfilm - sådanne facader i den klassiske stil hjælper med til at skabe en hyggelig atmosfære i køkkenet. I kataloget "LeroyMerlen" er facadeoplysninger for køkkenmøbler inddelt i tematiske samlinger. Vælg en model til stil er ikke svært.

Classic suite med facader "Provence"

I små køkkener af bylejligheder vil facaderne af serien "Canterberry" lavet af lamineret spånplader se på mode og elegant. En streng form uden en udførlig indretning, en ramme i farven på mørkt træ og frostet glas mælk - de karakteristiske træk ved samlingen.

"Canterberry": Et eksempel på arrangement af et lille rum

For små køkkener er ikke-standard sæt egnede: det er værd at overveje køb af lavere frysere med reduceret dybde. Høj blyant tasker bruges til indbyggede apparater, og i stedet for et voluminært bord installeres en kompakt komfur.

Projekt med møbler "LeroyMerlen" lavet af plast til en lille lejlighed

Når du vælger mørke møbler af mættet farve, skal du sørge for at bruge en lys skygge til færdiggørelse af væggene for ikke at gøre et beskedent køkken endnu mindre. Delvis kompenserer for tab af volumenvalg af blank plastik - reflektionen af ​​lys i de strålende paneler øger visuelt rummet.

farvekombination

Kombinationen af ​​wenge, rig lilla og hvid

Valget af muligheder for specialfremstillede sæt i detailhandlerens online katalog er midlertidigt begrænset. Købere tilbydes at fokusere på produkter, der er tilgængelige i detailnetværket.

Tilbehør og tilbehør til selvmonteringskøkkener

Ud over modulære samlinger og specialmøbler har LeroyMerlens katalog alt, hvad du har brug for til selvmontering: kabinetter, fittings, facader, bordplader og paneler til forklæder.

Serie spånplader: priskategorier

For at lette montageprocessen skal du afhente de færdige rammer - skabsskabsskabe, hængende skabe og høje frysere. I kataloget - design fra spånplader og lamineret spånplader. Basisfarven er hvid. Kropssættet omfatter monteringsbeslag og indvendig påfyldning samt plastikben.

Interessante positioner for ikke-standardiserede lokaler:

 • Suspenderede strukturer med afskårne kanter.
skab

Tapered kabinet: Til ikke-standard betingelser og vinkler

 • Hjørnebunds piedestaler med en bredde på 1 m.
gulvkonstruktion

Hjørne gulv konstruktion

 • Curbstones med forstørret op til 90 cm bred.
gulvskab

Bred kabinet

Minimumsprisen på en hængslet struktur er 770 rubler, og den dyreste ramme af en bred gulvstand er 3.300 rubler.

løkke

Hængsler med tænger

Inde i sagen er der færdige huller til montering af hyldeholdere i forskellige højder. Produkterne ledsages af monteringsvejledningen. Du kan kun købe skeletter i detailhandlerens detailnetværk.

kasse

Detaljer for skuffe

Valget af møbler er begrænset. Tilbyde kun 2 slags hængsler til firmaet Indalux. Enkle hængsler koster dig 88 rubler, og delen med dørlukker koster næsten 300 rubler. Guide skinner til skuffer sælges ikke separat. Køb dele kan kun bundtes med en kasse med Delinia fra hvidt spånplader.

Vægpaneler og bordplader til køkkener

Købere tilbydes omkring 30 budgetvarianter af vægpaneler. Pladerne er skåret til standardmål: 300-305x65,5 cm. Tykkelsen af ​​panelet afhænger af fremstillingsmaterialet og varierer fra 0,4 til 0,6 cm.

Kan bestilles til en pris på 1,5 tusind pr. Stk. Til 3,8 tusinde rubler:

 • Paneler fra lamineret spånplader.
Chipboard panel

Glansspånplader

 • Forklæder fra MDF i film.
 • Glasvægspaneler med 4 typer fotoprint.
glasplade

Glas panel design

Bordplader er præsenteret i flere dusin designmuligheder. Blandt budgetoplysningerne - spånplader, MDF-plader med en bearbejdet skrå kant. Du kan vælge en model fra bøgeskærmen. Prisen på en bordplade af træ er fra 6 til 9 tusind for en plade. I kataloget - 3 typer arbejdsflader af kunststen, koster 23 tusind rubler til en standardplade.

bordplade

Bordplade lavet af bøg

Møbler «LeroyMerlen» til køkkenet er den optimale løsning til budgetarrangementet. Montering kan ske selv eller bestil en professionel installation. Butikken tilbyder en praktisk og gratis service til planlægning og beregning af omkostningerne ved et headset. Valget af facader i den lavere og midterste priskategori er imponerende. Individuelle projekter bestilles via et detailnetværk.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map