Regler for valg af efterbehandling materialer og teknikker til udsmykning af køkkenvægge

Regler for valg af efterbehandling materialer og teknikker til udsmykning af køkkenvægge

Regler for valg af efterbehandling materialer og teknikker til udsmykning af køkkenvægge

Køkkenet er måske et af de få steder i lejligheden, hvor eksperimenter med at kombinere forskellige efterbehandling materialer ikke kun er mulige, men de kan også give et meget originalt resultat. Da køkkenet oprindeligt antager eksistensen af ​​flere zoner med forskellige formål, kan væggene støder op til disse zoner ikke af et materiale, men af ​​en bred vifte. Derfor kan designeren kombinere fliser i forskellige størrelser, teksturer og farver med tapet eller maling, tekstilbelægning eller træ- og plastpaneler. Et interessant og usædvanligt resultat kan opnås ved hjælp af dekorative typer af gips og naturlig eller kunstig sten.

Dekorativt gips og træ i køkkendesign beriger indstillingen

Dekorativt gips i kombination med træelementerne i interiøret ser udsøgt og usædvanligt ud

Typer af moderne køkkener

Først og fremmest skal du beslutte, om køkkenet skal isoleres fra andre lokaler i huset eller lejligheden, eller det vil blive kombineret med stuen. I det første tilfælde er de design muligheder er begrænset af ingenting, i den anden - når du vælger et design værelse vægge må vi huske, at køkkenet med gæst område bør kombineres harmonisk, og overgangen fra et stof til et andet skal være så diskret som muligt. Der er tre hovedtyper af køkkener, og ethvert køkken i enhver lejlighed henvender sig til en af ​​dem.

 1. Arbejdskøkken - et værelse beregnet udelukkende til madlavning. Historisk set har disse køkkener i vores land ikke stor popularitet, men i mange landehuse og luksuslejligheder i et stort område, der allerede er til rådighed for sådanne lokaler.

  Det indre af køkkenet kræver alle de nødvendige anordninger

  Køkken, der kun er beregnet til madlavning, kræver ikke specielle delikatesser i designet, men den elegante ligatur af grøntsagens ornament er blevet et godt element i indretningen

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map