Buffet i det indre: en bedstemors arv eller en moderne trend?

Buffet i det indre: en bedstemors arv eller en moderne trend?

Buffet i det indre: en bedstemors arv eller en moderne trend?

Komfortable og ergonomiske indbyggede skabe skabt ud fra det tætte rum på Khrusjtsjovs smukke møbler - skabe, konsoller, dias og skænke, uden hvilket der ikke tidligere var køkkenindretning. Med ankomsten af ​​rummelige lejligheder af et nyt layout, kom køkkenbordet igen tilbage til sit retmæssige sted og blev ikke blot et andet funktionelt opbevaringssystem, men blev til et udsøgt dekorativt element i spisesættet.

Moderne buffet i køkkenet

Lukkede og halvåbnede skabe til opbevaring af redskaber, køkkenredskaber, bordtekstiler, levnedsmidler dukkede op for længe siden for mere end fem århundreder siden. Ved første komfortable møbler fascinerede europæiske lande, derefter Rusland. Nu har du en stilfuld garderobe, der er moderne og prestigefyldt. Det kan findes i en elite spisestue, i et rummeligt køkken, i stuen, studiolejlighed og endda i hallen.

køkken

Moderne model i hvid farve

Udadtil adskiller moderne analoger sig lidt fra deres gamle forgængere: Et skab med hylder eller en gennemsigtig facade er fastgjort på den nedre massive del, oftest lukket med blinde døre. De øverste "gulve" tjener til demonstration af spisestue sæt spisesteder, krystal, te og kaffesæt, på de nederste hylder opbevares gryder, kedler, salatskåle. I skufferne ligger under kantstenen, er det praktisk at folde bestiket.

møbler

Et sæt møbler til en spisestue i et klassisk design

Der er ikke noget stort behov for at købe et skab til retter i køkkenet, da dets funktioner let implementeres af de indbyggede designs. Det er ret vigtigt som en æstetisk detalje af interiøret, hvor man lægger vægt på rummets stil eller repræsenterer en bestemt familieværdi. Sidstnævnte kategori omfatter tidligere fortidens og århundredets møbler før sidst, som er arvet og bevaret som familiefamilie.

pullert

Antik curbstone til spisestue

Den såkaldte "replika" - moderne design lavet i forskellige stilarter - er ofte en del af spisestuen af ​​modulære suiter. Der er mulighed for at komponere interessante lakoniske komplette sæt fra bordet, stole, skænk til køkkenet. For et stort område er der ofte købt et sæt frysere, skabe og skabe i den traditionelle udførelse.

Interiørløsninger til køkken og spisestue

Når man vælger et nyt indvendigt element, skal man styre de stilistiske træk ved den omgivende situation. Det er især nødvendigt at tage højde for farven og teksturerne på det allerede installerede headset. Sommetider er formen af ​​rummet, tilstedeværelsen af ​​en niche eller fremspring i væggen. Lad os forsøge at forstå de færdige versioner af køkkenskabe til retter i moderne og klassisk stil.

skænk

Tocalo skab af den italienske Minacciolo fabrik i en moderne stil

Hvilket materiale skal jeg foretrække?

Vær opmærksom på designet, skal du sørge for at spørge om materialet til fremstilling - omkostningerne ved produktet afhænger stort set af det. I dag kan du finde eksklusive mesterværker af værdifulde træarter med en pris på flere hundrede rubler og praktiske modeller af træplader til 15-20 tusind. Afhængigt af materialet afhænger tekniske egenskaber og levetid.

møbler

Eg - traditionelt træ til fremstilling af dyre møbler

Så, for produktion af kabinettet møbler oftest bruge:

 • Spånplade - spånplader, den billigste løsning, fremstillet ved limning af chips med forskellige typer harpiks;
 • Fiberplade-lignende spånplade, men i stedet for chips er fyldstoffer rester af træ, opdelt i fine fibre;
 • MDF - plader af små chips, fastgjort med naturlig lignin og kompakt, betragtes som den sikreste og dyreste type plader;
 • et udvalg af naturligt træ - et naturligt materiale, det mest miljøvenlige og trygge.

Alle materialer har tilstrækkelig fugtmodstand, styrke og stabilitet, men nogle kræver yderligere behandling eller speciel belægning (for eksempel slibning eller laminering). Harpikser, der er en del af EAF, er lavet på basis af formaldehyd, så pladerne kan ikke opvarmes, og møbler skal installeres i lokaler, hvor allergikere og små børn lever.

møbler

Moderne modulære møbler lavet af MDF og fiberboard

For at bevare møblernes æstetiske værdi, men for at reducere omkostningerne, går mange producenter til tricket: facaderne er lavet af MDF eller massivt træ, og de resterende dele af sagen er fremstillet af fiberplader. Forarbejdningsteknologierne har nået en sådan grad af perfektion, at selv i en simpel inspektion kan selv specialister ikke skelne mellem et materiale fra et andet.

1

Model "Palermo" med skrog lavet af spånplader og facader af MDF

Strukturelle træk og dimensioner

I et udvalg af skabe er det lettere at forstå, om du betinget opdeler alle modeller i flere kategorier. Afhængigt af installationsstedet er der to typer:

 • Lineær, hvis facade er placeret i en lige linje;
 • Vinklet, skabt specielt til installation i et hjørne.
baggrundsbelysning

Lineær model med frostede glasfacader og indbygget belysning

Den første type er ret almindelig, og hjørne køkkenskabe er meget sjældne. Oftest er disse modeller lavet til ordre på en bestemt størrelse. Begge typer afviger i stilistisk mangfoldighed, og i alle mulige dimensioner er den eneste forskel mellem vinkelsortet den store kapacitet, som kan forklares med strukturelle egenskaber.

vinkelmodel

Kompakt hjørne model-slide af kirsebær farve

Designet af moderne designs afviger ofte fra de klassiske kanoner. Nu i modelintervallet kan du finde følgende muligheder:

 • Slides af traditionel form med 2-3 døre;
 • frysere uden topelementer;
 • kantsten med overbygning;
 • glas showcases;
 • laconic rutschebane-blyant tilfælde.
buffet

Buffet som et accentelement i indretningen

Piedestalerne ledsages ofte af separate elementer, der er fastgjort til væggen (hylder, et spejl) og ligner kommoder, men i deres formål - til opbevaring af retter - forbliver de køkkenindretninger. Særlige bar modeller er installeret i spisestuen eller stuen, og de tjener udelukkende til servering af festbordet.

pullert

Betjener kabinet klassisk type med tre døre og skuffer

Add-ins, der er installeret direkte på en bordplade eller fastgjort med krøllede stande, nogle gange bære en dekorativ rolle. Imidlertid er en mere praktiske udførelsesformer forsynet med lille sæt af hylder eller skuffer, som kan foldes i forskellige bøder Serving - servietringe, sukkertang, sølvtøj for te ceremonier.

buffet

Buffet med overbygning monteret på bordpladen

Klassisk præstation er den mest almindelige og populære blandt købere. Stor to eller tre døre kabinetter gør det muligt at rumme et stort antal retter, og en glassed-in øvre del af brugervenlige sæt af smukke sæt og tema souvenirs (såsom plader på bakker bragt fra rejser i udlandet).

møbler

Elegant indrettede møbler i barok stil

Showcases, hvis vægge er lavet af gennemsigtigt glas, er typiske for moderne interiører. De er kendetegnet ved konstruktionens enkelhed og sværhedsgraden af ​​linjerne, der er egnet til indretning af værelset i højteknologisk stil eller minimalisme.

fremvisning med belysning

To-delt displayet med baggrundsbelysning

Dimensionerne afhænger af sort og design features, men der er generelt accepterede standarder .: Bredde - 1,2 meter, dybde af bunden på 60 cm, de øvre - 45 cm, højde på ikke mere end 2 m modsætning opbevaring til tøj, ikke accepterede kommoder at lave "under et loft".

buffet

Buffet - mast-hev til køkken i Provence, land eller cheby-chic stil

Sådan bestemmes installationsplaceringen

Installering af individuelle interiørstyper forårsager normalt ikke vanskeligheder, da de er en del af møbelsætene. For familiefester er der for eksempel kits med et stort bord, flere stole og en buffet, og det er logisk, hvis de er placeret i spisestuen, lokalet der grænser op til køkkenet.

sæt

Sort farve til spisestue

Et stort område af køkkenet tillader installation af spiseborde og skabe til at tjene ved siden af ​​arbejdsområdet. En tilsvarende mulighed er passende i lejlighederne i studielayoutet. Små lejligheder med 5-meter køkkener og smalle stuer har ikke et stort rum, så for dem er den eneste rimelige mulighed den indbyggede struktur.141

bar

Baren er en del af køkkenmøblerne

Der er dog modeller, der ikke er en del af headsettet. Oftest er disse antikviteter, som er af særlig kunstnerisk værdi. De tjener til at udsmykke stuen, hallen, spisestuen og bruges som minimum til deres formål.

interiøret

En fremragende "udstilling" til vintage interiøret

Hvilke producenter skal have tillid til

Møbelmarkedet er så stort, at du nemt kan lave en fejl og købe en smuk, men upålidelig model. Før du køber, skal du kontrollere oplysningerne på producenten. Hvis den eksisterer på markedet i mere end 20 år og har en bred vifte, er det sandsynligt, at kvaliteten af ​​møbler opfylder de strenge krav fra forbrugerne.

sæt

Køkken sæt af det indenlandske selskab "Elkor"

Traditionelt er den højeste kvalitet og smukke design præget af italienske møbler. Omkostningerne ved mærkevarer af interiør når hundreder af tusindvis af rubler, men der er også budget headsets, hvor udgivelsen er beregnet til en bred forbruger.

sæt

Storslået bordsæt af den italienske producent BORDIGNON CAMILLO

Glem ikke, at et af udvælgelseskriterierne er fejlfri funktionalitet, så i indkøbsprocessen skal du forsøge at personlig sørge for styrken af ​​hardwaren og kvaliteten af ​​finishen, bede om tilstedeværelsen af ​​et overensstemmelsescertifikat.

buffet

Buffet StanleyArrondissement - denne smukke mand fra et naturligt træ vil klare den fremtidige ejer mere end i 3 tusinde у.е

Træmodel med egne hænder

Hvis du ikke kan lide fabriksprodukter, kan du selvstændigt designe og opbygge en praktisk model til dit hjem. Overvej hvordan man laver en buffet af træ til køkkenet eller spisestuen med egne hænder ved at bruge et minimum af materiale. Som en prøve tager vi den enkleste løsning - et lavt skab til nem service, hvis hovedformål er opbevaring af en festlig service. Det skal installeres ved siden af ​​spisebordet.

Instruktioner til montering af skabe

Materiale - billige pine barer 8x8 cm, krydsfiner, 1,5-2 cm tykkelse boards og med vilkårlig længde, som er afhængig af produktets størrelse, fittings (håndtag, hængsler), lynlåse (skruer). Optimale dimensioner af den færdige piedestal er 1,2-1,5 m i længden, 45-50 cm i dybden. At arbejde har også brug for hacksaw, fly, nazhdachka, skruetrækker og et sæt skruer.

Fremgangsmåde:

 1. Udarbejdelse af et projekt med en nøjagtig angivelse af dimensionerne af alle dele.
 2. Byg rammen fra stængerne - vi forbinder dem med skruer, så der opnås en tresektion med et rum til hylder og skuffer.
ramme

Rammen på produktet monteret

 1. Vi forbereder tre døre, der hver er et rektangel, samlet fra 2 brædder.
 2. Vi kontrollerer korrespondancen mellem dimensionerne af dørene og rammen, som de vil blive fastgjort i fremtiden.
 3. Vi dekorerer bunden: Vi sætter rammen på siden og vi fastgør et ark tykt krydsfiner til bundrammen.
 4. Vi indsætter og reparerer interne partitioner, så ydre vægge, lateral og tilbage.
 5. I den øvre del sætter vi styrene til bokse - to træplader. Du kan bruge en metalprofil.
 6. Vi samler kasser og forsøger at tage højde for størrelsen af ​​de afdelinger, der er beregnet til dem. Tilslutningsstederne for "have" -delen til trælim.
samling

Montering midt i processen

 1. Vi skruer håndtagene, kontroller korrespondancen af ​​størrelserne, indsætter kasser på plads.
 2. Vi dekorerer dørene med håndtag, så de ligner kasser. Vi hænger dem på hængslerne.
 3. Vi fastgør omslaget.

Hæksten er klar, det er fortsat at give det et færdigt udseende. Slib alle synlige overflader med finkornet sandpapir, fjern støv. Vi dekorerer et træ ved hjælp af en lak eller en maling - vi sætter i to tynde lag. Du kan bruge en plet til at give træet en vis skygge.

buffet

Færdiglavet buffet i form af et skab med skuffer og lukkede hylder

Det viste sig som et behageligt, smukt, miljøvenligt møbel, hvilket er nyttigt i byens lejlighed og i hytten.

Mulige udsmykningsindstillinger

Maling af færdigvaren med lak eller maling er en af ​​de mulige afslutninger. Faktisk er der mange interessante løsninger, som du kan implementere dig selv og kende nuancer af dekorative teknologier. Alle materialer til clearing sælges i byggevirksomheder og i afdelinger til håndarbejde. Vi tilbyder 5 interessante ideer, som kan være nyttige i fremtiden:

 • Figur med akrylmaling

Denne mulighed er velegnet, hvis du hurtigt vil dekorere en træoverflade uden at fordybe sig i nuancer af ny teknologi. For at arbejde har du brug for en lille akrylmaling (base af hvid farve) og forskellige farver. Vi vælger en tematisk tegning (floristisk, animalistisk, stilleben, ornament), vi vælger nuancer, vi forbereder farver i henhold til vejledningen. Ved hjælp af en skabelon eller en stencil anvender vi en tegning, vi male - udsmykningen er klar.

buffet

Billeder med akrylmaling

 • Decoupage

Decoupage teknikken er enkel, men du kan forsigtigt få din hånd på mindre genstande, for eksempel på en flaske usædvanlig form. Egnede tynde servietter med et mønster (lyst eller pastel - afhængigt af stilen) og en speciel lak. Vi udskærer det billede, du kan lide med saks (mange brækker bare det med dine hænder), læg det på det rigtige sted og dækk det med lak - fra midten til omkredsen. Når det første lag tørrer, læg en anden. Tallene er placeret i midten af ​​dørene, på siderne af håndtagene og ornamenterne - langs væggene eller langs omkredsen.

glaseret facade

Dekoration af den glaserede facade ved hjælp af decoupage teknik

 • Brashirovka

En teknik, der kræver tålmodighed og færdigheder - brashing, en god mulighed for at ældge træet med en metalbørste. Men husk, at børstning kun passer de typer af træer, hvor de bløde fibre let kan fjernes, og de faste stoffer ikke ændrer deres struktur: eg, fyr, ask, lærk, valnød. Som et resultat af behandlingen får du en smuk tekstureret overflade med et udtalt træagtigt mønster.

headset

Modningen af ​​møbler indstillet af brashing

 • patineret

Attraktivt ser patineret træ - behandles med flere lag maling. Eksperimenterer med lagets antal og tykkelse, kan du opnå en unik effekt. For det første er træoverfladen jordet, primet og malet, derefter skrællet og malet igen. Et interessant resultat kan opnås, hvis du bruger guld, sølv eller sort maling.

pullert

Kompleks behandling med patina og akryl

 • Gilding og forsølvning

Forgyldningen af ​​endeelementerne og dekorative detaljer vil appellere til elskere af paladsstilen. Til efterbehandling har du brug for en guldmaling i ren form eller blandet med samme type lakering. Guldbelægning kan erstattes med belægning eller bronzebelægning.

dekoration

Forgyldte detaljer som et element af indretning

Enhver af de typer af dekorative overflader bidrager æstetisk sort og gør en indvendig genstand til en eksklusiv dyr ting.

Videovalg af buffetideer og masterklasser

En interessant video vil introducere dig til originale designløsninger.

Smuk videoserie med muligheder for indretning:

En gave til dem der elsker Provence stil:

Den magiske forvandling af den gamle ting:

Uanset om du køber en ny buffet eller genopretter en gammel bedstemors bakke - bliver dit interiør markant mere interessant og funktionelt. Og at installere et hjem eksklusivt er bedre, hvor du spiser eller modtager gæster, fordi et smukt nyttigt element i situationen - det er altid ekstra komfort og en hyggelig atmosfære.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map