Trehyller og andre muligheter for å organisere et sted for oppbevaring av krydder på kjøkkenet

Trehyller og andre muligheter for å organisere et sted for oppbevaring av krydder på kjøkkenet

Trehyller og andre muligheter for å organisere et sted for oppbevaring av krydder på kjøkkenet

Hvis du anskaffer og aktivt bruke krydder, er det klart at de skal avgi sin duft og gode egenskapene av fatet. For å gjøre dette, må de ikke bare riktig å velge, legge det nødvendige beløpet, men også til å lagre - følge den beste mikroklima i rommet, velvalgte kapasitet og organisere lagringsplass. Sistnevnte kan gjøres ikke bare gjennom tradisjonelle tre hyller for krydder på kjøkkenet, men også svært originale løsninger.

Hvordan lagre krydder riktig - grunnleggende regler

Reglene for oppbevaring av krydder og krydder er ikke så mange, men de er nøkkelen til å bevare deres friskhet. Det er viktig å huske følgende:

 • En gang om 2-3 måneder, sjekk utløpsdatoen. De fleste krydder er mer enn 1 år gamle, men det er bedre å holde en "hånd på pulsen". Hvis det er mange krydder, kan du ha en liten notatbok der du vil skrive ned utløpsdatoen. Ikke glem å se på det noen ganger.
 • Ikke oppbevar beholdere med innhold i nærheten av kilder til varme, for eksempel komfyr, batteri osv.
 • Unngå å plassere krydder under direkte sollys. Det er bedre å ofre skjønnheten av tanker, gjemmer dem i et lukket kabinett, enn å frata deg av gleden av gjestene og de deilige og velduftende retter.
 • Ved siden av krydder, lagre alltid en liten mørtel.
 • Hele krydder er best jordet rett før forbruk. Det handler om muskatnøtt, nelliker, kanelpinner.
 • Karnasjoner, kanelpinner, muskatmos er best lagret som helhet, og deretter slipes før bruk. Paprika og chili peppers bør plasseres på hyllen til kjøleskapet. Frø av sesamfrø, valmuefrø og andre kornholdige oljer anbefales å fryses.
 • Krydder i form av hele blader og blomster lagres i 1-2 år, i form av frø og rotlinger - 2-3 år. Jordsmak fra frø og blader lagrer ikke mer enn et år, fra rotkulturer - ikke mer enn to år.

Vær oppmerksom! Til en av reglene: Noen ganger på nettet kan du finne ideen om å plassere krydder på veggen bak komfyren. Dette er galt! Det er mye mer rimelig å tildele plass til disse formål over arbeidsflaten på bordet.

krydder

Krydder ikke plasser ved siden av ovnen

Hva kan og bør lagres krydderier

For å krydre beholdt alle fordelene og forblir duftende, er det viktig å velge ikke bare stedet for lagring, men også emballasjen. Er det noen regler her? Selvfølgelig!

Tips for oppbevaring av krydder og tørkede urter

 • Varmt batteri og gasskomfyr reduserer kryddernes holdbarhet. Lukkede skap installert langt fra varme og lyskilder, vil bidra til å bevare krydderens duft og friskhet i lang tid.
 • Krukker og beholdere skal være forseglet med lukkede lokk. Ikke glem å lukke dem tett hver gang etter bruk.
 • Ikke hell krydder direkte fra pakken på en varm tallerken. Damp faller inne i pakken, noe som reduserer smaken og holdbarheten til produktet. Ved å bruke en liten tørr skje kan du måle riktig mengde krydder uten å risikere å ødelegge krydder.
 • Du bør revidere aksjene dine hver sjette måned. Hvis du finner et krydder med utløpt holdbarhet, send det til søppel uten å angre.
Krukker av urter og krydder i en trehylle på en hvit bakgrunn
k5
k4
k6
k8
k9

Det mest åpenbare og riktige alternativet er bruken til krydder av glassglass. De kommer i forskjellige former, farger, størrelser. For brukervennlighet av en krukke er det nødvendig å signere det. Produsenter, bryr seg om dette, vanligvis angi riktig sted.

krydder

Cork dekker tett lukkeren og ser original

Fans av de originale løsninger kan forvandle ditt kjøkken eller sin del i en mini-lab, erstatter tradisjonelle glass med lokk på flaskene og ampuller med stoppere.

testrør med spesialister

Glassflasker med krydder i veggholderen

Vær oppmerksom! Testrør for krydder har en beskjeden størrelse, slik at du ikke kan passe alle tilgjengelige eller ønsket volum i dem. Av denne grunn vil det være nødvendig å ta vare på et ekstra sted for oppbevaring av krydder. Derfra kan du alltid ta dem og fylle de tomme reagensrørene.

Alternativer for oppbevaring av krydder - fra enkle til de mest originale

Organisering av lagring av dine favoritt krydder er en kreativ prosess, og finne den beste løsningen for ditt kjøkken. Og det bør næres med all ansvar.

Hyller for krydder er et praktisk element i interiøret

Vakre hyller for krydder - en finne for kjøkkenet. Gunstig understreker den valgte stilen i interiøret, de utfører perfekt funksjonen med å lagre beholdere med krydder. For deres pålitelige feste har hyllene spesielle begrensninger.

hylle

En trehylle for krydder kan gjøres av egne hender

Materiale av produksjon kan tjene metall, tre, plast. Imidlertid er de to første alternativene å foretrekke, både når det gjelder estetikk og pålitelighet.

Vær oppmerksom! Mangelen på ledig plass på kjøkkenveggene er ikke en unnskyldning for å nekte hyller. De kan dekorere kabinettets endevegg eller døren fra innsiden. En annen løsning - plassering av lange smale hyller i nisjer dannet av alle de samme skap.

hyller

Hylene på innsiden av skapet bør ikke være for store

Spesielle moduler for lagring

Moduler er et design bestående av separate beholdere eller kammer for krydder. De kan være innebygd eller frittstående, i det andre tilfellet en stabil støttebase.

1
K13
K15
K16
Trehyller og andre muligheter for å organisere et sted for oppbevaring av krydder på kjøkkenet
K22
kurv

Frittstående moduler er oftest mobile og inneholder bare de mest nødvendige krydder. Hele resten kan du fjerne "før saken", for eksempel i skapet eller pantryet.

arrangør for krydder

Mobil arrangør for krydder

Innebygde moduler er tradisjonelt installert i en skuff eller et smalt skap av kjøkkenkrok. De foreslår plassering av krydder, for å identifisere og få dem så praktisk som mulig.

kabinett

Uttrekkbar garderobe for oppbevaring av krydder - ergonomisk og praktisk

Den opprinnelige løsningen er krydder i nisje

Tilstedeværelsen av en nisje på kjøkkenet gir all sjanse til å gjøre det til et originalt og vakkert sted for oppbevaring av krydder. Hvis størrelsen og geometrien tillater det, er det mulig å plassere ikke bare mange glass, men flasker med vegetabilsk olje, favoritt sauser.

nisje mellomrom på kjøkkenet

Organisering av nisjeplass på kjøkkenet

At nisjen ikke blir et sted å heaping opp av ulike kapasiteter, er det nødvendig å nærme seg kompetent til sin registrering. Først tenker du gjennom målstreken. Ved hjelp av ulike teksturer og farger kan du skille en nisje på bakgrunnen av hoved- og andre vegger, og skape en gunstig aksent. Du kan stoppe på ett etterbehandlingsmateriale, og deretter blir krydderbeholderen viktigere.

Dette vil være "for det andre." For å imøtekomme de krydder vil velge den vakreste og mest originale emballasjen i en åpen nisje. Dette produktet kan være uvanlig formet eller laget av farget glass, og så videre. D. kan skape et helt bildefarge ved å velge som en "utsmøring" lyse krydder eller krukker.

Magnetic boards (paneler) for en moderne vertinne

En annen måte å den originale organisasjonen av krydderopbevaring på er magnetkort. De kommer komplett med ryddige og vakre krukker som tiltrekker seg oppmerksomheten til gjestene på kjøkkenet ditt. Materialet til fremstilling er rustfritt stål.

board

Magnetisk bunnplate med krukker

Magnetplater kan festes til både vertikale og horisontale flater. Disse kan være vegger av rommet, dører, vegger og til og med bunnen av hengende kjøkkenskap.

kan festes

Montering av bokser til en horisontal magnetisk base

Laget av metall med forkrommet belegg, passer disse panelene perfekt inn i det moderne interiøret i stil med høyteknologisk, minimalisme.

Rails for krydder på kjøkkenet

Reiling for kjøkkenet er et vegglagringssystem for små kjøkkenredskaper eller krydder, laget i form av en holder. Selve det er et hult metallrør (en eller flere) som har antatt den form som er beregnet av produsenten. Det kan henges med hyller, spesielle krukker med kroker - bare for krydder, tørking for servise osv.

hengslede krukker

Den enkleste skinnen med hengslede krukker

Reiling kan selges separat eller i form av et system for oppbevaring av krydder - komplett med krukker. Tradisjonelt er tallet 6-8 stykker, så du må bestemme de mest brukte krydderene.

lagringssystem

Reiling lagringssystem for kjøkkenutstyr og krydder

Brett og kurver for krydder - enkelhet og bekvemmelighet

Organiser et budsjett og mobil lagringsplass krydder vil hjelpe spesielle skuffer. Ofte er de laget av tre, dekorere på en eller annen måte. Utvendig ligner disse skuffene en lav boks med håndtak på sidene. Med hjelpen kan produktet enkelt flyttes fra sted til sted. Relativt høye buer tillater ikke krydder å falle ut.

brett

Brett med krukker for krydder - satt fra produsenten

Skuffen er perfekt for lagring av ikke bare krukker med krydder, men også myke pakker i form av pakker. Det kan alltid fjernes til et bord, skap eller pantry, noe som gjør dette alternativet praktisk for små kjøkken, hvor det er få frie overflater.

brett

Selv en enkel utvendig skuff kan bli en dekorasjon av kjøkkenet

Original og vakker utseende vevde kurver for krydder. De er passende i interiøret, alderen på russisk, land, ekostyle. Det er mange muligheter for å dekorere kurver, du kan kjøpe favorittproduktet ditt eller legge hånden din til design.

kurv

Spice kurv vil legge til komfort på kjøkkenet ditt

Arrangørslommer til store og små kjøkken

Ikke tar opp mye plassarrangører med mange kontorer i form av lommer - en praktisk løsning for kjøkken av noe område. Det bør imidlertid avklares: For å sikre at et slikt sted for oppbevaring av krydder så estetisk, bør de lagres i myke pakker eller mer eller mindre flate krukker.

arrangør med lommer

Kjøkken arrangør med lommer for krydder

Vær oppmerksom! For å gjøre det praktisk å velge dine favoritt krydder uten å bruke mye tid på det, blir lommene vanligvis gjort gjennomsiktige.

Stoffet til en slik arrangør er ofte tett stoff (for basen) og en tykk film. Dette gjør det enkelt å vaske det og rengjør det om nødvendig. Avhengig av størrelsen på arrangøren finner du et sted på veggen, enden av kabinettet. I nærvær av økekjøkkenet vil praktiske lommer være hensiktsmessige i den sentrale (vanligvis arbeidende) delen av den.

Tre hylle for krydder

Kjøkkenmøbler av naturlig materiale utstråler en spesiell energi som gir en følelse av ro og komfort.

Generelle anbefalinger for produksjon og installasjon

Hjemmelaget hylle til kjøkkenet kan være laget av tre, gips eller sponplater.

tegning

Tegnehylle

 • Først bestemme plasseringen av fremtidig hylle, dens form og det generelle utseendet. Og så opprett en tegningstegning. Hvis hyllen er åpen, må du sørge for en liten kant slik at glassene ikke kan falle ut.
 • Etter å ha bestemt dimensjonene på hyllen, klipp ut komponentene med et elektrisk stikksag, slip endene. Klipp hyllene fra sponplaten med møbelkanten.
 • Tegn markeringene for festene på veggen og fest strukturen.
hyller

For produksjon av hyller, bruk bare tørre treplater

Før de jobber, bør de være grundig polert

Hylle med skrubbe

Hele tiden kan hyllen brukes med maksimal nytte - både øvre arbeidsplass og nedre plan.

For hyller trenger: 2 finérplater, skruer og trelim, grunning, emalje, 6 beholdere for krydder med tinn lokk, samt en linjal, hammer, skrutrekker, skruer for fastskruing, skruer for å feste flensen til veggen.

hyller

Ergonomisk og original

 1. Koble sidedelene og sokkelen med lim, og skru dem deretter med skruer på treet.
 2. Soak overflaten, om nødvendig, farg den ønskede fargen.
 3. Etter 2 dager, når hyllen har tørket, merker du for å feste dekslene.
 4. I midten av hvert deksel bor bor hullene for de to skruene (avstanden mellom hullene er 2 cm). Hvis du lager feste for bare en skrue, når du vrir og skruer av banken, vil den svinge.

  installasjon

  To skruer sikrer maksimal stivhet av strukturen

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 + = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map