Katalog over fabrikken "Hviterusslandsk kjøkken": individuelle løsninger og ferdige sett med kjøkkenmøbler

Katalog over fabrikken “Hviterusslandsk kjøkken”: individuelle løsninger og ferdige sett med kjøkkenmøbler

Katalog over fabrikken "Hviterusslandsk kjøkken": individuelle løsninger og ferdige sett med kjøkkenmøbler

Adresse: BELMEBEL TRADE LLC 115093, Moskva, Podolskoye Shosse, 8 k.5

Telefon: +7 (495) 125-44-92

Offisiell nettside: http://www.kuhnibelarusi.ru/

Den hviterussiske møblerprodusenten, "Hviterusslands kjøkken" -fabrikken, produserer skapmøbler, individuelle prosjektpakker og ferdigmonterte sett for kjøkken. Produksjonsanlegg ligger i spesielle økonomiske soner, noe som gjør at produsenten kan holde prisene på et akseptabelt nivå uten å redusere produktkvaliteten.

Egenskaper av produksjonen: Materialene til fremstilling av skjeletter og intern fylling

Produsenten selger produkter gjennom et nettverk av merkevarebutikker. Bare i hovedstaden er det mer enn et dusin offisielle representasjonskontorer. I tillegg til detaljhandeln, hvor du kan vurdere kvaliteten på forsamlingen og finne den riktige fargen på fasader, kan du opprette en personlig suite for størrelsen på rommet på nettet. På nettstedet, foruten katalogen "Hviterusslandskatalog", finnes det et praktisk verktøy for foreløpig utvelgelse av materialer, bestemmer størrelsen og beregningen av kostnaden for møbler. Oppkallingen til spesialistdesigneren og målingene er inkludert i listen over gratis tjenester.

møbler

Massivt tre møbler

kjøkken møbler

Sett av Napoli

Rammer og benkeplater: teknologi og en oppstilling

Karmens rammer er laget av sponplater. Ved produksjon av sager, bruk materialet til den østerrikske produsenten Egger. Brettene er laminerte. Laminering med film gjør sponplaten vanntett og øker levetiden. Det dampbeskyttende belegget beskytter materialets indre struktur mot skadelig fuktighet og samtidig forhindrer fordampning av partikler av klebemiddelblanding i luften.

Avhengig av størrelsen og forventet intensitet av belastningen på konstruksjonen, brukes en 16 eller 19 mm tykk sponplate som grunnlag for rammen. Bare faste brett brukes. Kantseksjonene etter kutting er dekket med PVC-kantbånd.

heise

Løftemekanisme

Spesiell oppmerksomhet i fabrikken "Hviterusslandsk kjøkken" er gitt til valg av mekanismer, festemateriell og guider. Kjøkkenmøbler er utstyrt med 24 måneders full garanti, inkludert drift av mekanismene. Bruk kun tyske profiler og guider for Hettich for glidestrukturer. Løftemekanismer - fra Blum: Kompakte og lydløse mekanismer for praktisk vertikal løfting av dørene til den øvre delen.

Prisen på kjøkkenet er påvirket av valget av benkeplater. I produsentens samling - budsjettalternativer og tallerkener fra kompositten til mellompris kategorien:

 • Sponplater. Billig bordplater laget av laminert brett kan tjene opptil 10-15 år. For kompakte sett er en 28 mm plate økonomisk, for mellomstore og store kjøkken - henholdsvis 38 og 50 mm.
 • Duropal. Treplaten i plastbelegget er forskjellig fra filmen en med større styrke og lang levetid. Overflaten kan tåle temperaturer opptil 230omtrent.
tabletop

Bordplaten i kroppstone

 • Komposittmaterialer. Kunstig stein på grunnlag av kvarts, marmor og granittflis, akryl er et utmerket alternativ til dyre bordplater av naturlig stein. Fordel: Sømmene mellom delene kan poleres, noe som skaper utseendet til en monolitisk platene i solid stein.
tabletop

Kunststein

Tilleggsutstyr: apparater og vasker

Med tanke på tendensen til å bygge i utstyret i settet, tilbyr "Hviterusslandskjøkkenet" kundene å velge elementer i riktig stil for møbelsettet. Den offisielle nettsiden presenterer modelllinjer av premiumsegmentprodusenter: Königin, Kuppersberg, SMEG.

1
kjøkken

Kjøkken med innebygde hvitevarer

I tillegg til forberedelse til installasjon av utstyr, kan du bestille siden av vasken. Teka-modeller av rustfritt stål, kompositt er presentert. En vask av kunststein kan velges i tonen på benken eller i en kontrastfarve.

Innsamling av klassiske kjøkken: Møbler av tre og MDF

møbler

Klassisk møbler samling av Merzan i rødt

Klassiske sett i katalogen "Hviterussland" er tradisjonelle paneler, naturlig tre i lakkert og matt finish, benkeplater med etterligning av marmor tekstur. Møbelinjen til det klassiske interiøret er tilgjengelig i forskjellige prissegmenter med fasader fra:

 • Et utvalg av aske, eik, kirsebær, alder og furu - en samling av IVF.
 • Rammer - fra rammen MDF.
 • Sliks - med fasader laget av MDF plate film.
 • Malet trefiberplate.

Hodet sett fra solid til klassiske kjøkken og spisestuer

For å lette kundens valg grupperte produsenten varene i katalogen i henhold til materialet til fasadene. Classics connoisseurs tilbys 59 varianter av sett, som hver er satt sammen på et enkelt prosjekt.

 1. Samling "Vovere" - møbler fra solid eik. Etter eget valg - 7 varianter av design av paneler og innredning, flere fargeløsninger. Settet er i naturlig toning med gjennomsiktig lakk - for klassisk kjøkken-spisestue. Minste pris per meter av settet - fra 29 tusen rubler til en rabatt.
kjøkken sett

Eik massivt tre sett

Settet med patinerte gullrammer og paneler vil koste mer - fra 30,5 tusen.

For romslige rom er det flere elementer:

 • Øyer med arbeidsflater og organisering av lagringsområder.
kjøkken sett

Island layout

 • Høye skap i separate møbelgrupper.
kjøkken sett

Ikke-standard toppkonfigurasjon

 • Kompleks konfigurasjon av nedre nivå med økende dybde under siden av teknikken.
 1. Chilegio - modulære sett med solid kirsebærtre med en uttalt tekstur, et uvanlig mønster og en rik rødt fargetone. I linjen - ca 10 muligheter for utforming av fasader. Kostnaden er fra 27 tusen per kvadratmeter.
kjøkken sett

Cilegio satt i matt finish med naturlig fargetone

Tilgjengelige sett med øyer, vinkler. Blant alternativene i modellområdet er hjørnefinisher med radiusbuede dører med et panel eller glassmaleri.

kjøkken

Island Set

Kompakte kjøkken kan dekoreres med kroker og overlappede detaljer med belysning, og i stedet for fremvisning av den øverste delen, velg gitterinnlegg.

Kompakte møbler "Chilegio" med belysning, innredning rundt hetten og radiusfasader

 1. Frassino - Modulære møbler laget av solid aske. Det er mer enn 10 varianter av fasaddeler dekorasjon, fasade maling med emalje, patinering, klassisk bearbeiding med fargetone og lakkering.
kjøkkendesign

U-formet layout i tofarget design

Prisen er fra 27,1 tusen rubler. Hengslede skap kan fylles ut med skufflinje nederst.

kjøkken

I samlingen - detaljer for utformingen av stangteller, konkav og buede dører til nedre tier, glassmalerier og overlegg

kjøkkendesign

En kompakt løsning med en bar teller

 1. Vereyas kjøkken er tilgjengelig i 30 forskjellige fasade nyanser, 3 typer kjøkkenforklær i lappeteppe, med etterligning av svart marmor eller lys granitt. Gjort sett med solid aske eller alder. Prisen er fra 30,5 tusen.
sett

Vereya: lyse suite med en øydesign for en romslig spisesal

 1. Utsøkt innredning, fine trådforinger, en kombinasjon av åpne hyller og showcases - karakteristiske trekk i samlingen Vesta "Hviterusslands kjøkken". Materiale - et utvalg av aske og alder. Modulære møbler, til en pris på 30.5000 per meter, er tilgjengelig i 30 nyanser, inkludert patinering og monofonisk fargestoffer.
kjøkken

Vesta: rik innredning, stort utvalg av fargeløsninger

 1. Athena - en samling i klassisk stil av alder som koster fra 29,7 tusen, med et pryd på stilen av greske geometriske mønstre, vil dekorere et landsted. Høye skap med show-vinduer fra gjennomsiktig glass legger til et hodesett av luftighet og eleganse.
kjøkkendesign

Sett med høye skap og en portal: "Athena"

 1. Line "Arkona" - møbler fra naturlig tre. Valget er en rekke alder eller aske. Den gylne dekorasjonen av panelene og utskjæringene står i kontrast til fasadens farge. I systemet - et stort antall dekorative elementer, en rekke organisering av skap av øvre og nedre tier. Prisen er 30,5 tusen per løpende meter.
kjøkken sett

Hjørnesett

Optimal kvalitet: Budsjettmøbler fra MDF

Et alternativ til kjøkkenene fra matrisen er rimelige sett med fasader laget av MDF. Filmdelene er visuelt skiller seg fra tre, og ramldørene - nøyaktig gjentar strukturen til trefasader med innsatsen.

I katalogen "Hviterusslandsk kjøkken" - 2 serier av budsjett klassiske kjøkkensett:

 • Slix-serien med fasader laget av trefiberplate med PVC-filmbelegg. Prisen er fra 14,6 til 16,8 tusen rubler per kvadratmeter.
MDF film

Film MDF: sett Belicia i skyggen av "kirsebær"

 • Samling med rammefasader "Rammer" koster fra 15,7 til 20 tusen per meter hodesett.

"Magnate": en klassiker til en budsjettpris på 15,7 tusen rubler per meter

En serie filmkjøkken er representert av modelllinjer:

 • "Nevel" - 12 nyanser av film med patina og et tynt mønster langs kantene på panelene. I den øvre delen - elegante skap med trelliserte falske paneler og buet bunnkant.
lys fasade

Patina på lyse fasader: Nevel linjesett

 • Lotva er en lys modulær serie med kontrasterende finish i gull og sølv skygge. I samlingen - deler for bar tellere, radius endings.

Sett med "Lotva"

I serien "Rammer" blir det lagt merke til settene linjer "Palermo" og "Firenze". "Palermo" sett - med ikke-standard konfigurasjon av linjer: horisontale skuffer i nedre tier, med glass i rammefasader. Glassets overflod med et farget glassmønster, luftgitter på de øvre fasadene, er en optimal løsning for små kjøkken.

modulært system

Vinkel modulært system "Palermo" med ikke-standard konfigurasjon

Blant de modulære komponentene i "Firenze" er radiale deler med innsatser av farget glass, gitter eller blindplate, stativer og høye skap.

kjøkkendesign

Italienske motiver av Firenze

Laconsuiter for moderne bykjøkken

Glanset plast, lyse akryl film i tekstur av tre og stein, tre og aluminiumsramme - i samlinger av mote kits for boliger i "kjøkken Hviterussland" presentert en moderne stil alle trend motetrender kjøkken.

kjøkkendesign

Lyse farger, komplekse former og lakonisk dekor: katalogen Modern

The Paint Collection for Bright Solutions

Maling er en fasjonabel samling av lyse og stilige løsninger med MDF fasader dekket av emalje. Kostnaden for garnitures varierer fra 21,7 til 28,1 tusen per kvadratmeter. Maleriet er gjort i flere lag. Alternativt primerblandinger påføres brettet for å isolere arkets indre struktur. De ferdige fasader er dekket av emalje under spesielle forhold - det skal ikke være støv og striper på overflaten av delene. Hvert lag med maling er tørket og behandlet. Ferdiglag - lakk eller overflatepolering.

kjøkken

En kompleks, bølgete hjørne kjøkkenmøbler

En serie kjøkken med malte fasader er representert av modulbaserte systemer Indigo and Paint. Indigo er en universell løsning for rom av forskjellige størrelser. Blant modulene - rette og buede deler, radiale fasader og muligheten til å bestille et sett i en kompleks bølgende form.

kjøkken

Semi-matt Kitchen Blues fra Indigo-serien

Varianter av maleri er flere, modeller med fotoutskrifter og tofargesett i kontrastfarger er tilgjengelige.

kjøkkendesign

Sett i hvit-grønn fargekombinasjon

For de som foretrekker naturlige pastellfarger, i katalogen "Kitchens Hviterussland" - en serie av Indigo Eco, med myk beige base og kontrasterende detaljer.

kjøkken

Eco: en interessant kombinasjon av tre tekstur og pastell emalje

De trendy voluminøse fasader i emaljen er til stede i Indigo 3D-systemet. På forsiden av skapet på underkanten er det ikke montert utvendige beslag: dørene er utstyrt med mekanismer med automatisk aktivering ved berøring. Du kan velge hvilken som helst farge fra emaljepaletten og ett av to voluminøse mønstre: bølger eller rhombuses.

kjøkken

Fasjonable tredimensjonale tekstur og lyse nyanser: Indigo 3D

Møbler Paint egnet for kompakte leiligheter og studioer. Spesielle egenskaper - klare linjer, vanlige geometriske former, døvfaste ansiktspaneler, som pålitelig gjemmer kjøkkenutstyr fra øynene til gjestene.

kjøkken

Stilig sett for studio-serien Paint

Postformer og akryl: Hodesett med plastfarge

Panelene i plastfinishen er ikke dårligere enn de malte overflatene. Tilgjengelige moderne sett er tilgjengelig i Postforms og Acrylic-serien.

Designalternativer "Postformer"

Postformer er fasader dekket med flerskiktsplast. Dekorativ (monofonisk eller farget) base er lukket med gjennomsiktig plast. Overflaten er ikke riper, den tolererer perfekt overoppheting og ustabil fuktighet.

svart-hvitt-sett

Laconic svart og hvitt kit

I samlingen av Stratum, et stort antall designalternativer. Kundens valg tilbyr et deksel med imitasjon av eksotisk tre, tekstiler med utsmykket mønster, eller blanke monofoniske paneler.

stratum

Stratum: Gullplast og originaloppsett

Fordelen med plastikk kjøkken - i fravær av restriksjoner på formen på den behandlede overflaten.

glanset plast

Glanset plast: Stratum i rødt

Acrylix og Melange - systemer med akryl overflate. I stedet for laminert plast er overflaten av platen dekket av akrylfôr. Akryl skifter speilglans og mister ikke glans og lysstyrke over tid - materialet er ufølsomt for ultrafiolett lys.

kjøkkenfasade

Akryl fasader

Prisen på sett fra plast og akryl ligger i området fra 17,5 til 21,9 tusen per meter. Samlingen av Melange er laget i lyse, mettede farger og med en blank overflate.

kjøkkendesign

Melange i rødt

Tilgjengelige systemer fra MDF og sponplater: budsjettlinjer

Modellenes rader av kjøkken til byboliger fra billige materialer er representert av møbleder med ramme, film og fasader fra sponplater. Slike sett er et alternativ til ferdige sett: noen av alternativene er tilgjengelige for bestilling i individuelle størrelser og konfigurasjoner.

inline pakke

Enkelskala rammesett Invent

Invent er et system som gjør at kunden kan kombinere en ramme MDF med moduler fra postforming. Kostnaden for møbler starter fra 15,7 tusen.

kjøkken

Kombinasjon av ramme og plastelementer i Invent-systemet

Blant designmulighetene er strenge linjer i kantede og lineære oppsett i nyanser av Wenge og tradisjonelle lyse farger, i matt finish.

kjøkken møbler

Møbler i wenge farge fra ramme MDF

Filmkjøkkenene i Mont Blanc er presentert i fasjonable nyanser. Belegg film - vanntett PVC. Belegget er skinnende. Produsenten tilbyr å velge de klassiske linjene i Modena-samlingen eller å designe møbler med buede overflater.

kjøkken sett

Modena Mont Blanc

vinklet sett

Hjørnesett Mont Blanc med konkav hjørne skap

Budsjettlinje Flexi er en modulær samling med elementer i det opprinnelige designet. De kontrastfargene er kombinert, og de rette fasadene ser elegante og lakoniske ut. Materiale - laminert sponplater.

kjøkken sett

Stilig og rimelig.

Finérte fasader i moderne sett

Trend kombinasjon av naturlig tre tekstur med plastglans og metall glans - i en rekke modulære møbler "Hviterusslandsk kjøkken" laget av naturlig finér. Prisen på kits - fra 20,2 tusen per meter.

Arbor

Arbor: Fasjonable innebygde beslag og naturlig finér

I Arbor Nova-serien er innovative innbygde støpte beslag implementert i fasadene til den nedre delen. Og i Makassar samling (oppkalt finér utforming i tekstur og skyggen av den eksotiske rasen) kombinert glans finér skap og plast glans på komponenter.

Makassar

Makasar: finert og rammet aluminiumsdeler

Minimalistisk design av samlingen Krossbars i finish av naturlig finér egnet kjennere av naturlige materialer. Ved brukervennlighet vil hodetelefondesignernes sværhet fortynne med lyse detaljer.

krossbars

Cross-barer: individuelle løsninger

Fasjonable sett fra et naturlig tre

Nyheten i katalogen "Hviterusslands kjøkken" er en fasjonabel minimalistisk samling av Warszawa laget av naturlig tre. Fasader er laget av solid furu. Høydepunktet i samlingen er valget av strukturert overflatebehandling, som skaper en illusjon av teksturerte treverk. Tilgjengelig bare lys skygge.

kjøkken

Chic "Warszawa"

Valget er en skjult eller lakonisk utendørsarmatur. Fasader er laget i moderne stil, uten paneler og innredning. Det naturlige treet er i harmoni med den kunstige hvite steinen på benkeplaten og øyekonstruksjonen. Tonen på arbeidsflatene gjentar plasten med den lyse innredningen av de hengende skapene. Kostnaden er fra 39,7 tusen per kvadratmeter.

funn

Utendørsutstyr

Frassinho Betong - et nytt blikk på en kombinasjon av materialer. Malet i farge steinplater og et utvalg av aske i naturlig behandling - kontrasten i den nye samlingen. Bordplaten - i fargen på underlaget, dørhåndtakene - er skjult. Prisen er fra 20,9 tusen.

kjøkken

Kombinasjonen av tre og stein i det nye Frassinho-systemet

Tilbud for kjøkken i landstil og provence

I interiør i stil med retro, land og provence møbler fra naturlig tre - nesten regelen. Naturlige teksturer, forenklet dekor og naturlige nyanser - de obligatoriske stilelementene er til stede i Eco-samlingen av Provence-katalogen "Hviterusslands kjøkken".

kjøkkeninnredning

Hvit sett fra Merzana-serien for retro interiør

I Zevan-serien - universelle design for å omdanne klassiske møbler til et typisk landsett med høye skap opp til taklinjen. Den enkle utformingen av panelene, fraværet av utsmykket utskjæring, den naturlige tekstur av asketrearmen og det store utvalget av glass og gitterinnlegg er understreket - funksjonene i samlingen.

kjøkkendesign

ZEVANA: individuell kjøkken-spisestue design

Salgspris på møbler - fra 30,5 tusen per kvadratmeter. Det finnes flere muligheter for etterbehandling: naturlig lakk, matt overflate eller emalje med patina.

møbler med patina

Lette møbler med patina

Møbler fra den klassiske Vesta-serien med rektangulære paneler er også til stede i Eco Provence-serien. De karakteristiske elementene i stilen er åpne hyller med rist for tørking i øverste del, skilt av en vindusramme.

kjøkken

Land fra Vesta-serien

Enkle løsninger: En samling ferdige sett

I delen av ferdige sett kan du velge et sett i henhold til størrelsen på rommet fra samlingen "Hviterusslands kjøkken". Møbler for små kjøkken, romslige rom på landhus og ikke-standard i henhold til konfigurasjonen av spisestuer - i en klassisk, retro eller lakonisk moderne stil.

Blant budsjettløsninger - kompakte sett med fasader laget av plast, MDF-plate, plater, rammefasader. Standard hodetelefonlengde på 2,2 m koster 65 000 rubler.

rammesett

Wilno-serien

Kantmøbler med buede fasader i en plastfarge for et romområde på 9 meter verdt 108 tusen. Fasader - i en kombinasjon av farger. Nyanser - å velge mellom.

kjøkken

Sett plast med bølgete bunnlag

Et stort kjøkken (4,4 m lang) laget av naturlig finér fra Krossbars-serien i et lineært arrangement for 199,6 tusen - for et åpent kjøkken / spisestue eller studio.

Hodesett Crossbars

Crosbars finer

Hjørne møbler fra en fil med eik med emalje - for romslige leiligheter. Prisen på settet er 290 tusen. Dimensjoner - 1,5 m til 3,5 m.

massivt tre møbler

Ferdige solide møbler

Ved kjøp av premium sett av "Hviterusslands kjøkken" fabrikken vil kunder bli tilbudt en gratis forsamling. Levering i en leilighet eller et hus i Moskva ringveien koster 2,5 tusen. Klienter fra byer der det ikke er noen representasjonskontorer, vil bli levert en ordre fra et transportselskap. Produsenten insisterer ikke på en profesjonell forsamling. Kunder leveres med detaljert råd og instruksjoner for selvmontering.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − 39 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map