Hvordan lage en bar på kjøkkenet med egne hender: ideer og anbefalinger

Hvordan lage en bar på kjøkkenet med egne hender: ideer og anbefalinger

Hvordan lage en bar på kjøkkenet med egne hender: ideer og anbefalinger

"Bartender, dobbelt whisky! Og uten is! "- Den innfødte innbyggeren av dette uttrykket er knyttet til det vilde vesten, Clint Eastwood, så vel som kule gutter fra Wall Street, som snakker om aksjer på millioner av dollar om dagen. Ikke å kunne kjøpe et møblert herskapshus på en havstranda i nærheten av Miami, mange er tvunget til å bosette seg på bare noen av de tilgjengelige egenskapene til det "søte livet".

En av disse ikoniske objektene - en bar i ditt eget kjøkken. Det forbinder oss med den globale forbruksforbruket rett til frokost, lunsj og middag. Det er sant at bartenderens funksjoner må utføres av seg selv, men dette er bare en unnskyldning for å vise skarphet. I fravær av en whisky og soda og is bord kan tjene en smakfull holodnenkoy vodka med sprø agurk eller gorilka med duftende salsa kan aristokratene nippe champagne om morgenen.

Bar telleren

Etter vår mening er baren demokratisk, kreativ og bidrar til kommunikasjon. Dette er kult!

Selv om baren er hjemme og drømmer om mange av våre medborgere, er hun så langt en sjelden gjest i det private private interiøret. Er det mulig å skrive et element av vakkert amerikansk liv i den hjemlige virkeligheten i hjemmet på en praktisk og smakfull måte?

Dette er bordet - de spiser det

Høyden av spisebordet av den europeiske type -. 75 cm klassisk stativ i drikking etablissementer stiger over gulvet 120 cm, er det valg fra 110 til 130 cm i høy stol må klatre .. Men, etter å ha forlatt instituttet etter libation, er starten på en høy avføring tatt av løp. Å stole på en høy albue står ikke ansett for skammelig, i motsetning til en stiv landing ved spisebordet.

Folk bak disken

I drikkevannsforetak brukes bare høyt bar tellere. Jo høyere du sitter, desto bedre ser du strippen

Størrelsen på kjøkken i standardleiligheter tillater ikke praktisk talt å realisere alle fantasier innen designområdet. Når det ikke er plass til et "full-size" rack, er et kompromissalternativ mulig. Bar telleren for kjøkkenet kan tjene som en videreføring av kjøkkenet benkeplate. Det vil si, ha en høyde på 90 til 95 cm, avhengig av høyden på kjøkkenets bunn. Kanskje det ikke ser så kult ut, men funksjonaliteten er merkbart høyere: Racket vil fungere som et arbeidsområde for matlaging, et ganske praktisk bord for å spise, og ingen drikker alkohol. Etter vår mening er "gjennomsnittlig" format på 90 cm mer egnet for hjemmet.

Bar teller med arbeidsområde

Stativet, laget i en høyde (90 cm) med arbeidsområdet, er dens fortsettelse

Det er en stol - den sitter på den

Det finnes to typer barstoler: universal med justerbart sete og fast høyde. Med den første typen er alt enkelt: Sett deg ned ved bordet og senket - løft setet slik at vi var komfortable. Uregulerte modeller må kjøpes i en bestemt høyde på den installerte benken. For en bordplate på 120 cm, bør stolens høyde være ca 85 cm, for 90 cm - 63 cm.

Høyde på stoler

Seterhøyde anbefalt av de amerikanske spesialistene i ergonomi i forhold til de forskjellige høyder av bordplaten. Hvem bryr seg, 1 tommer - 2,54 cm

Når det gjelder utforming av stoler - er det et spørsmål om smak. Man vil like en tavle i stil med et land, en annen høy halv lenestol med rygg og armlener i stil med høyteknologi. Barstoler bør ha en crossbone for føttene. Spesiell omtale fortjener høy stolstiger, med to kryssbjelker, som samtidig tjener som trapper. Dette er en praktisk ting for en leilighet med høye tak i et lite område, hvor en fullverdig stepladder å plassere bare ingensteds. En ekstra bonus: takket være den andre, toppen, tverrstangen til trappen, kan du sette barn med korte ben som ikke når bunnstangen.

Barstoler-stegladder

Bar-trappsteglaster har to kryssbjelker-trinn

Hvordan lage din egen bar med egne hender: råd fra designere

En liten fordøyelse av designideer for folk som er interessert i å lage egne hender, en barkran på kjøkkenet i forskjellige typer boliger:

Luksuriøs leilighet eller herregård

For glade eiere av romslig boareal er spørsmålet om hvor man skal plassere møbler ikke relevant. Det viktigste er å gjøre det komfortabelt og vakkert. Det er imidlertid ikke meningsfylt for rike mennesker å gjøre interiøret alene, det er lettere (og bedre) å ansette en spesialutdannet person. Hvis du har plass og penger, kan du nyte deg selv og et spisebord for 12 personer og et frokostbord for 4 personer og en egen øy for matlaging og en bar med høy bar. Dette er riktig: frokost følger ett bord, middag - etter hverandre, og drikker martini - for den tredje. Akkurat som treningsballettene må besøkes om morgenen, og diamanter og høyhælte sko skal brukes på kvelden.

1
Kjøkken med frokost bar

I dette kjøkkenet, hele veien. Pristennaja to-bånds arbeidsområde, et arbeidsområde med en høy-øy bar 120 cm og et arbeidsområde, en øy, kombinert med en bar høyde på 90 cm ble satt over det. Resten er bare for å passe inn i rammen

Studioleilighet og privat hus

Stadig populær, spesielt i store byer, er studioleiligheter, hvor de ikke opprinnelig bygger (hvis huset er nytt) eller rive inn i det gamle huset innvendige partisjoner. Dette gjør selvfølgelig ikke boarealet større, men det udelte rommet oppfattes som mer romslig enn når det er planlagt for romburer. For å organisere livet i et stort rom, må det deles inn i funksjonelle områder. For dette kan håndlaget bar brukes forresten. Ligger på grensen til sonene, foregår det praktisk talt ikke, mens du tydelig deler rommet.

Zoning kjøkken

Kompetent funksjonell sonering i studio. Bar-disken på kjøkkenet deler visuelt plassen og hindrer utsikten fra sofaen til de skitne servantene hvis den samler seg nær vasken

Den store høyden på benkeplaten er en klar fordel: Sitter på sofaen i gjestegruppen, vil gjestene ikke se at kjøkkenet er et rot og fjell med uvaskede retter. Racket vil dekke og gjemme denne skammen. Denne tilnærmingen er også typisk for private hus, hvor kjøkkenet ofte kombineres til ett rom med spisestue og har et areal på 16-20 m2.

Sofa i baren

Utvid sofaen til TV-fronten og tilbake til kjøkkenet, plasser en rack bak den - også en god løsning for det åpne rommet

Kjøkken i et typisk seriehus

Å arrangere møbler i et kjøkkenområde på 10-15 m2 er det vanskeligste. Det ser ut til at det er mange steder i forhold til "Khrusjtsjeb". Men faktisk viser det seg at man klemmer inn i dette området et normalt headset med et tilstrekkelig arbeidsområde, et spisebord og en bar-teller er veldig vanskelig. Det er nødvendig å ofre dimensjonene og gjøre alt redusert, hvilket negativt påvirker funksjonaliteten. Etter vår mening kan et forsøk på å skape et mellomstort rom i et rikt fullt sett med møbler ikke være en fullstendig suksess.

Skisse av kjøkkenet

Designeren fra møbelselskapet prøvde å plassere alt som leilighetseierne ønsket i et rom på 12 m2. Tilsynelatende viste det seg ikke noe som heller ikke dette. Verken bord eller stå ikke

På en eller annen måte komme ut av denne situasjonen er ekte, hvis du kommer opp med et uvanlig designflytt og plasser rekken slik at det nesten ikke tar opp plass.

Vindukkarmstolpe

Du kan ordne stativet på minimumsområdet ved å kombinere det med vinduskarmen, hvis høyden tillater det. Det er ønskelig at vinduene ikke går ut i søpla

Lite kjøkken

Eiere av et lite kjøkken har ingenting å tenke på og sette alt de vil ha i den. Du må velge: et spisebord eller en bar teller. Noen foretrekker å forlate bordet. Bar teller i stedet for et bord i et lite kjøkken er et "bachelor" alternativ, som faktisk kan være ganske praktisk. Det anbefales å installere benkeplaten i en høyde på 90 cm, til nivået med arbeidsområdet. Så blir det universelt: det brukes både som skjærebord, til spising og for arbeid.

Bar teller på kjøkkenet

Bar teller på kjøkkenet i et lite rom på bare 5,6 m2

Det "normale" bordet måtte ofres. Samtidig for matlaging er all nødvendig moderne teknologi, og bordplaten er ganske praktisk for både å spise og jobbe, og for å slappe av med venner. Heldigvis faller høyden på vinduskarmen med nivået på benken.

Lite kjøkken

Et annet veldig lite kjøkken. I forgrunnen - ikke en lunsj, som det ser ut, men IKEA barbordets høyde på 90 cm

Hva å lage en bar teller

Fra hva og hvordan lager du din egen bar teller? Først av alt snakker vi om materialet på bordplaten:

  • Postforming. Billige, sint.
Bordplaten fra postforming

Bordplaten fra postforming og et metallbenrør som støtte. Billigere skjer ikke

  • Treet. Levende naturlig materiale vil være passende i det indre av enhver stil. Treet er behagelig å ta på, lett å håndtere. Som et belegg kan du velge en spesiell vegetabilsk olje, impregnert med en benkeplate er ikke redd for vann
Bar teller i tre

Hvis du har rød seder i hytta, må du ikke kutte den for ved. Fra den faste bagasjerommet vil det vise seg en flott bar for kjøkkenet

  • Glass. Det skal forstås at glasset vil kreve tykkere, fra 8 mm, slipe kantene og lime inn festemidlene må bestilles på fabrikken, så produktet vil koste en krone. Vakkert, men gjennomsiktig materiale krever omsorg og er kaldt til berøring
Glass bordplaten

Glassbordplaten passer perfekt til den fasjonable, minimalistiske designen

  • Stone. Dyrt, elegant, holdbart. Vi anbefaler ikke bruk av marmor, matfargene lar det vanskelig å spore. Mer granitt, inkludert kunstig, er mer praktisk.
Stein benkeplate

Stenbordet - vakkert, prestisjetunge, praktisk. For øvrig er dyr stein, i motsetning til billig postforming, egnet til reparasjon, riper og mindre defekter er relativt enkelt eliminert

Tre og stein i kjøkkenets indre

En kombinasjon av stein og tre ser flott ut i ett interiør

Bordplaten kan installeres på skap, når du trenger å spare plass.

To-nivå bordplaten

Hvis bunnen til hyllen er skapene, er det ønskelig at den stikker ut over sine grenser, slik at det er der å plassere beina. På illustrasjonen - en stangteller med en todelt bordplate

Murverk på kjøkkenet

Et eksempel på en bar på kjøkkenet er loft stil. Skap og apparater skjult bak en brutal murvegg

Hvis du ikke trenger å delvis lukke tellervisningen av arbeidsdelen av kjøkkenet og skapene mangler, kan bordplaten installeres på bena.

Moderne kjøkken

"Transparent", som på bildet, letter baren på grunn av mangelen på møbler eller skjerm fra under visuelt det indre

Å forstå hvordan du lager en bar med dine egne hender og hvor mye tid og penger det vil kreve, kan du bestemme om det er verdt å gjøre arbeidet selv. Eller det er bedre å ta kontakt med eksperter.

Hvordan lage en bar selv: en mesterklasse

Endelig et lite bilde master-klasse hvordan man lager en bar stå med egne hender. Ikke gi dimensjonene og tegningene på denne rack, den er ganske stor og designet for et spesifikt interiør. I alle fall vil hver eier av en leilighet eller et privat hus løse designproblemer basert på personlige preferanser. Baren på huset er alltid et individuelt prosjekt. Vårt materiale er ikke så mye en instruksjon for å lage en bar-disk, men en mesterklasse for produksjon av innredede møbler av høy kvalitet. Erfarne skapmakere vil fortelle oss noen hemmeligheter om deres ferdigheter. Vi håper at dette vil være nyttig for noen lesere.

Eierne av huset bestemte seg for å utstyre baren med et stort kjøkken premiss, allerede innredet med møbler, stilen som måtte støttes. Besluttet med materialer: mørkt tre, forkromet metall og røykfylt glass.   

planlagte eikestenger

Av treelementene til produksjon av stativet benyttet eikeplanker 32x48 mm, eikfiner, bjørkplywood med en tykkelse på 20 og 5 mm

slipestenger

Barene ble laget og polert i butikken, men ellers var møbler helt ferdig på plass. Forsiktig og i riktig vinkel, blir stengene kuttet med en gipssåg. De er forberedt under rammen av bordplaten

benke

På en prefabrikert 15 mm kryssfinérmal, legges benkeplaten ut med smeltede stenger

glassinnlegg

For deretter å montere glassinnsatsene, i stengene freste spor

sammenføyning av deler

Delene er koblet på plug-in-pins, hvor hullene velges av en dowel fräs

bredder

På kryssbjelker - kantede kanter

sammenstilling

Først produserer en foreløpig montering på studsene, men så langt uten lim

limmontering

Etter at alle detaljer i konstruksjonen er kombinert, fortsett å montere med lim. For å sikre det beste resultatet trekkes det limte elementet sammen av en båndklemme

montering av deler

Individuelle deler er samlet inn i en enkelt struktur

benkeplateramme

Rammen på bordplaten er midlertidig festet på malen og justert nøyaktig for å passe til malen av fresen

ramme

Den ytre konturene av malen og rammen sammenfaller nå, i utgangspunktet er de rette stavene avrundet

buttress sliping

Grind risten på benken

slagtekropp

Profilklipperen behandler rammens ytre kontur

Kantprofil

Slik ser kantprofilen ut

buet baffelproduksjon

Mestere begynner å lage en buet partisjon, bestående av separate paneler. Hovedmateriale - bjerkkryssfiner

ramme

Av sponplaten blir en skjelettmatrise laget, som gjentar radien til fremtidige paneler. På sin ende, bøy og i fire lag lim en kryssfiner tykkelse på 5 mm. Etter tørking vil den beholde sin form. Paneler er malt i størrelse direkte på matrisen

en ruter behandlingen

Panelene fjernes fra matrisen og finéres. De fremspringende kantene av eikfiner behandles med en kantmølle

panelbehandling

Finér og kantkanter. Når de behandles, plasseres to paneler side om side slik at fresen forbli horisontal

arbeid med tre

Bare nå blir kappene kuttet langs lengden

arbeid med tre

Endene på panelene vil bli dekket med børster, kantene er pre-rounded

hull for pigger

Velg hull for pigger i paneler og stolper

panel

Panelene er klare til liming sammen

barer

Stengene er litt tykkere enn panelene, der et spor er malt, som vil skjule delens ledd

panel

Paneler og sluttstenger limes til spissen

cornice making

Fortsett med å produsere den øverste kanten av stativet, som vil være innebygde spotlights. Dens grunnlag vil tjene som et kryssfiner countertop mønster. På perimeteret blir en spore 14 mm bred og 6 mm dyp millet noen få cm fra kanten. Han vil gjemme festepunktene til cornice til taket

kryssfiner

Flyet er flankert fra ytre kanten til sporet. Finér bør velges slik at fibrene ligger over konturen

kontur sliping

Sand konturen ved å fjerne limen

kantjustering

Juster kanten av finer i sporet med en freser

utjevne finer

Dugg finer fra utsiden

finering

Ekstern gjenvinning fullført

veneering av indre plan

Fortsett å finere det indre flyet, velg faner i henhold til tegningen

kantjustering

Juster kanten av finerens indre plan i sporet

boring med fräs

Bore rutersporene for å fikse kromrør i krysset

utdype

Sporene er klare

boring av rør

Rørene vil passere gjennom benken, hullene i den blir gjennomført. Slik at når boring ikke oppstår, er en treblokk festet nedenfra

ferdig hull

Hullene er klare

detaljer er klare

Delene er klare, de må fortsatt være tonet og lakkert

ferdig cornice

Cornice er klar, sporet er lukket med en treperle

installasjon av en bar rack

Installasjonen av en bar teller begynner. Kronekanten er festet til taket, og festingen vil gjemme glassperlen

bar telleren

Monter bunnen

bar telleren

Monter glasset i cellene på benken

bar telleren

Baren er klar

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map