Standard perfeksjon av design av kjøkken i klassisk stil

Standard perfeksjon av design av kjøkken i klassisk stil

Standard perfeksjon av design av kjøkken i klassisk stil

Det er hyggelig å starte dagen med duftende te eller kaffe, når du er omgitt av majestetiske, men samtidig elegante og elegante møbler! Kjøkkenet i klassisk stil kan ikke sammenlignes med noen andre. Eleganse, subtilitet, aristokrati i hver linje.

Kjøkken dekorasjon i klassisk stil

Klassikere ser alltid respekt i alt - design, farge og dekorelementer

Klassikere er en flott mulighet til å juble jevnlig. Klassisk mat er en utmerket anledning til å møte gjestene. Klassisk mat er praktisk og raffinement i ett.

Kjøkkenet i klassisk stil er det gyldne middelverket i interiørdesignet

Klassisk stil i kjøkkenkroken vil bli verdsatt av tilhenger av tradisjonelle designløsninger. Denne stilen er valgt av folk som strever etter stabilitet. De vet at et slikt kjøkken vil være relevant i mange år. Den er pålitelig og komfortabel.

Etterbehandling materialer for kjøkken i klassisk stil

Gilding, naturstein og tre er ideelle for å fullføre kjøkkenet i en klassisk stil

Vanligvis klassiske kjøkken sett er laget av naturlig tre. Classic fascinerer med utsøkt carving og speilglans, rik tekstur av alder og eik. Utenfor fasaden er det fred og ro, inne - utstyr som hjelper moderne husmødre til å lage mat med spesiell nytelse.

Slike hodesett kan deles inn i to grupper. Den første er utført i en lys og jevn artsy stil. I et slikt kjøkken er det mange dekorative elementer. Dens design innebærer bruk av pilasters, utsmykkede dekorative gjenstander, utskårne sokkler, krøllete penner på bokser, utskårne sokkler. Restraint er karakteristisk for en annen gruppe klassiske møbler for kjøkkenet. Ekspressivitet er begrenset til enkle former. Hovedelementene i innredningen er glassvinduer, muligens matte, hvor innholdet av skapene ser ut.

1
2
2
3
4
9
10
11
12
13
14
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
40
41
42
43
44
5
6
7
8
15
16
17
18
25
26
27
28
35
36
37
38
19
23
Varmt lys

Karakteristiske trekk ved klassisk mat

Uansett design-fantasifulle eller reservert, møter tradisjonelle møbler i klassisk stil slike krav:

  • Laget av tre (en kombinasjon av en matrise og finér eller bruk av bare en matrise er mulig);
  • Møblene er laget i hvitt, krem ​​eller brune toner;
  • På fasader av skap skal det være stiliserte penner;
  • Håndlaget, innlagt med sjeldne trearter, carving - disse er de viktigste måtene å dekorere tradisjonell mat. Det er et design som aldri vil miste dets relevans;

Klassisk kjøkkenmøbler er mer egnet for et stort kjøkkenområde. Den massive fasaden reduserer rommet visuelt. Forstå stilen med "klassisk" betyr å forlate de ultramoderne metodene for etterbehandling av møbler. Men hvis du ikke kan klare seg uten dem, blir disse metodene minimert. Moderne produsenter klarer seg ikke ofte å komme seg helt fra å fullføre med plast og metall. Hvis elementene i disse materialene er til stede, er de trygt gjemt inne i kjøkkenet.

Romslig klassisk kjøkken i lyse farger

Klassikere tolererer ikke romlige begrensninger, ved hjelp av lyse farger for å utvide og så romslige rom

Kjøkkenmøbler i en klassisk ånd

Det er funksjonelt og harmonisk. Disse er skap med svingdører, bord med skuffer, åpne sokkler og hyller. I klassisk stil kan du ikke uten et skap, skjenk, kommode, kommode. Hengslede tilfeller gir kjøkkenet et unikt bilde. Relevant vil være linjen. Perfekt utfyller interiøret på dekslene på stolene. For tilfeller er det ønskelig å bruke de samme tekstilene som i det indre av hele kjøkkenet.

Spisebordet må være massivt og uttrekkbart. Dette er et stort bord, som hele familien samler om kveldene, så det er viktig at det er nok plass til alle.

1

Fargespekteret kan være enten lyst eller mørkt. Ofte er det laget i beige eller brune toner. Men det er mulige alternativer for utformingen av klassiske kjøkken i svart. Hvis kjøkkenet har møbler med polstring, skal den være ren eller med en diskret tegning.

Husk at møbler av lyse farger, samt et stort antall nisjer og dører med glass trim, utvider visuelt rommet. Det er generelt akseptert at et klassisk kjøkken sett er mer egnet for et stort kjøkken. Men med riktig utvalg av møbler og størrelse, avslag på utskjæringer, massive kroker og andre typer innredning, kan du sette et klassisk kjøkken sett i et lite og veldig lite kjøkken. Massive cornices, stucco molding, carving - alt dette er tabu, hvis kjøkkenet ikke er stort nok.

Den opprinnelige utformingen av døråpningen i den klassiske stilen

Egenskapen til dette kjøkkenet er den opprinnelig utformede bred inngangen, harmonisk forener to rom

Funksjonell og elegant belysning

Fixtures og sconces må samsvare med stilen til "klassisk". Belysning skal være funksjonell og elegant. Ideelt sett i det klassiske kjøkkeninnredet vil det passe en lysekrone laget av krystall eller spesialfargede glass. Egnet og lamper med skygge.

Kjøkkenet er delt inn i to funksjonelle områder - matlaging og spisesteder. Disse sonene kan accentueres med et tak på flere nivåer laget av gipsplater og ulike utforminger av keramiske fliser på gulvet. På gipsplankloftet over spisestuen kan du organisere et skjult bakgrunnsbelysning, henge en lampeskjerm eller en klassisk lysekrone - alt dette vil passe organisk inn i den klassiske stilen. Det anbefales å belyse arbeidsområdet med spotlights. Det viktigste er å unngå moderne plast lysekroner, for ikke å ødelegge det generelle inntrykket av rommet.

Når det gjelder dekorasjon av veggene, kan de limes med tapet med et engelsk mønster - i en liten blomst stripe. Det vil ikke være overflødig å dekorere med forgylling.

Kombinasjonen av klassisk og moderne i belysning kjøkkenet

En vellykket kombinasjon av klassiske og moderne elementer i belysning gir dette interiøret en spesiell appell

Atmosfæren av konstans og ro

Kjøkkenmøbler setter tonen for hele interiøret i dette rommet. Hvis du foretrekker klassikere, så liker du atmosfæren av varighet og ro. Og kanskje er valget av en klassisk stil for deg forbundet med barndomsminner eller du elsker alt naturlig - tre, stein, metall, keramikk. Uansett hva det var, vil møbler for kjøkkenet, utført i klassisk stil, favorisere din kunstneriske smak og sosiale status.

Til tross for den generelle tilnærmingen, kan klassiske kjøkken se ganske annerledes ut. Utvalget av modeller er fantastisk. Fra de strenge fasader med en enkel innredning - tekstil av finer, til barokke og pseudo-klassiske kjøkken med krøller, stukkegods, kolonner. Velg det alternativet du liker best, og vær sikker på: denne stilen vil alltid være i vogue.

Vinduesdrap er et uunnværlig element i klassisk innredning

Den originale gardiner på vinduet er en av hovedelementene i innredningen i klassisk stil

For klassiske kjøkken ofte skåret fasade, farget glass, som ofte brukes på de øvre hyllene, skåret trebalustrader. Møbler for klassisk mat er vanligvis mørke, men det kan være unntak. Ideelt sett bør den være laget av massivt tre, men for moderne klassisisme er det tillatt å bruke finér.

Utsøkt dekor: keramikk, porselen, tekstiler

Tekstiler bør utformes i fargeskjemaet, som er best kombinert med fargen på vegger og møbler. Vanligvis er det nær naturlige farger med myke toner. Tradisjonell classicisme innebærer bruk av tungt tett vev. Moderne tilhenger av klassisk stil foretrekker lette og luft gjennomsiktige stoffer.

Komfort og komfort i et klassisk kjøkken

Strenge linjer, kontrasterende farger og sløret luksus har laget i dette kjøkkenet et komfortabelt og attraktivt miljø

Her, som i tradisjonell classicisme, kan du bruke skulptur og maleri. Vinner ser på et slikt kjøkkenprodukt laget av keramikk eller porselen. Dette er et utvalg av retter, figurer. Veggene kan dekoreres med et bilde i en klassisk ramme med bildet av et stille liv. Relevant i det klassiske kjøkkenet vil være et fotogalleri. Hvilke bilder å inkludere i det - bestem deg selv. Det kan være noen bilder - fra kulinariske mesterverk til portretter av familiemedlemmer. Og du kan forestille deg på bildet de stedene du allerede har besøkt, eller drømmer om å besøke. Det viktigste er at alle bilder skal være på samme emne.

Følelser og smaker - de grunnleggende reglene for å dekorere kjøkkenet i en klassisk stil

Noen elementer av innredningen i det klassiske kjøkkenet skal ordnes med en følelse av proporsjon og irreproachable smak

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − 31 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map