Hvilket tapet å velge for det røde kjøkkenet: de mest vannkilde kombinasjonene

Hvilket tapet å velge for det røde kjøkkenet: de mest vannkilde kombinasjonene

Hvilket tapet å velge for det røde kjøkkenet: de mest vannkilde kombinasjonene

Til nærvær av rød farge i kjøkkenkroken er mange bekymret. Og ifølge de fleste designere er rød for kjøkkenet en av de mest vellykkede avgjørelsene, forutsatt at du ikke blir besatt av det og anerkjenner lederskapskvaliteten. Plukker opp tapet til det røde kjøkkenet, det bør huskes at intens rødt i et hvilket som helst interiør skal doseres. For å skape et harmonisk miljø, må det sikkert være fortynnet og balansert med kule nyanser og nøytrale farger. Fordi overflod av rød visuelt reduserer størrelsen på rommet og "varmer opp" atmosfæren, spesielt økonomisk, bør den brukes i utformingen av små kjøkken, hvor vinduene vender mot sør.

For ikke å overbelaste interiøret med rød farge, må den fortynnes med kald nyanser

For å skape et harmonisk miljø må rødt nødvendigvis fortynnes og balanseres med nyanser av kald skala

Vi velger bakgrunn for det røde kjøkkenet

Interiøret i kjøkkenet rød mest fordelaktig å se i kombinasjon med nøytrale lyse nyanser, så den ideelle bakgrunnen for kjøkken møbler med røde fronter blir veggene limes med hvit, melk, fløte, lys grå, beige bakgrunn og malerier i elfenben, krem, melkesjokolade og varm melk. Alle disse nyanser, fortynne den aktive rød, negere sin aggresjon og uttalt dramatisk, understreker sin unektelig fordeler og dominerende rolle i interiøret.

For kjøkkenmøbler i rødt, vil den ideelle bakgrunnen være bakgrunns nøytrale farger - lys grå, krem, beige

Den ideelle bakgrunnen for det røde kjøkkenet vil være veggene, klistret med hvitt, meieri, krem, lysegrå, beige tapet

Kjøkken - det mest passende stedet i huset for eksperimenter med munnvannskombinasjoner av farger. For å være i et varmt hjemmemiljø er det nok å legge til litt smeltet melk, kanel, karamell eller melkk sjokolade til en saftig moden jordbær. En deilig blanding av jordbær med pisket krem ​​og sjokolade er nøkkelen til god appetitt og godt humør. Utmerket passform i kjøkkenet interiør og frukt og bær kombinasjon av rød og gul.

På en lys bakgrunn av tapetet ser den lyse røde enda mer mettet ut

I kjøkkenets indre kan du trygt eksperimentere med munnvannskombinasjoner av farger

Den kongelige kombinasjonen av hvit og rød er ganske paradoksal i naturen: På den ene siden balanserer den rolige hvite den lidenskapelige røde, og på den annen side accentuerer den samtidig oppmerksomheten, noe som gjør den enda mer intens og lysere. I duetten "rødhvite" som hovedtone, er hvit farge hovedsakelig brukt, som mer nøytral og rolig. Andelen farger avhenger av størrelsen på rommet: jo mindre kjøkkenet er, jo mer hvit i interiøret.

En av de mest vellykkede kombinasjonene er rød og hvit - i hvilke farger utfyller hverandre

I duetten "rødhvite" som hovedtone, er hvit farge hovedsakelig brukt, som mer nøytral og rolig

Hvis du prøver å skape et koselig hjemmekjøkken, kan du prøve å minimere kontrasten ved å sette en innsats på de dype tonene av røde og varme nyanser av hvit: kremaktig, fargen på smeltet melk eller elfenben. Mens hvit-hvitt øker kontrasten, mykere nyanser av hvitt i den varme tonen, tvert imot, myker kontrasten, noe som gjør det mulig for et mer rolig og balansert interiør i kjøkkenet. Krem, beige, karamell og sandgul nyanser har en lignende effekt.

Dekorative egenskaper av mettet rødt forsterkes på en snøhvit bakgrunn

Kipno-hvit forbedrer i tillegg kontrasten, noe som gjør interiørfargene mer mettede og dype

Den kontrasterende kombinasjonen av rød og hvit passer perfekt både til lakonisk hi-tech og minimalisme, og til en mer avslappet retro- eller avantgarde. Det viktigste er å balansere den lidenskapelige røde og kalde hvite. Koblingsforbindelsen mellom rød og hvit kan være en grå eller sølvfargen som hjelper til med å balansere og noe myke den fengende kontrast.

I dette interiøret, et optimalt forhold mellom tre kontrasterende farger - svart, rød og hvit

En spektakulær svart vegg vil gjøre interiøret i det røde og hvite kjøkkenet mer grafisk

"Varm" dekorasjon av vegger med tapet under et naturlig tre i kombinasjon med røde møbler vil bidra til å skape et veldig koselig og sjelfullt interiør i kjøkkenet i landstil.

Rød bakgrunnsbilde i moderne kjøkkendesign

Hvis kjøkkenet med røde fasader av den mest fordelaktige og harmonisk utseende på den beherskede nøytral bakgrunn, lyse møbler laget av naturlig tre toner sett hvite, beige eller metalliske farger effektivt å passe inn i kjøkken med en lys bakgrunn veggen ferdig. Men ideen om å lage en monokrom rød kjøkken med lyse vegger og lignende innredning profesjonelle dekoratører anbefaler å velge Hvorfor fordype deg og dine gjester i helvetes situasjon!

Med rød farge i interiøret blandes harmonisk farger av naturlig tre, samt beige og lysegrå

Lette møbler av naturlig tre, et sett med nyanser av hvit, beige eller metallisk farge vil effektivt passe inn i kjøkkenet med en lys bakgrunnsdekorasjon av veggene

Bestemme å kle kjøkkenet vegger i rødt, etter råd fra designere, plukke tapet er ikke blod-rød, tomat, scarlet eller valmue farger, og roligere, dempet, myke farger, blottet for aggresjon, kaller og overdreven drama: korall, terrakotta, granateple, bringebær, kirsebær, amaranth, maroon, karmin, sangria eller Burgund.

Hvis du forsømmer de grunnleggende reglene for registrering, kan du sette røde møbler på rød bakgrunn og få et herlig resultat

Sjelen ber om sjokkerende? Prøv å plassere på bakgrunn av dramatiske røde vegger et svart kjøkkensett med blank fasader!

1

Hvis du ikke er redd for eksperimenter, og sjelen ber om noe som ikke er standard, ekstravagant og opprørende - prøve å plassere på bakgrunn av en dramatisk røde vegger svart kjøkken med blanke fasader! Kombinasjonen av rød og svart er for veltalende for å bli distrahert av pretensiøse former og utsmykkede. Den ideelle løsningen for det indre av den røde og svarte kjøkken vil være den mest konsis design med enkle og upretensiøs former og minimalistisk innredning uten estetiske friheter. Men med teksturer av materialer kan du trygt "leke": Glatte speilfasader vil effektivt se på bakgrunnen av matvegger. Bløt strenge glamorøse atmosfære, fylle den med en hjemmekoselig følelse og varm, vil presentere i det indre av tre, samt veggdekorasjon tapet av naturlige materialer: bambus, sisal, rotting.

For et naturlig tre kan rød farge være en fantastisk bakgrunn

Lys beige sett på rød bakgrunn har muligheten til å demonstrere alle dekorative trekk ved naturlig tre

Rød aksent tapet i interiøret i et svart-hvitt kjøkken

Å skape i kjøkkenet lyse skarpe interiør, er det ikke nødvendig å kjøpe kjøkken med lyse rødt fasade eller lime over veggen med dramatisk rød bakgrunn. Rød farge har en veldig kraftig energi, så for en radikal endring i humør og omformingen av situasjonen på kjøkkenet trenger bare et par lyse aksenter. Og det kan være ikke bare den opprinnelige røde kjøleskap, spisebord, gardiner eller kjøkkenutstyr, men også aksent bakgrunns med spektakulære nærbilde i røde toner a la "marihøne på en blomst rød Hippeastrum". En fin måte å "muntre opp" interiøret i et svart-hvitt kjøkken i en nøytral farge!

I et monokromt kjøkken spiller et lyst panel med et bilde av blomster rollen som en aksent

Accent bilde bakgrunnsbilder med et spektakulært makrobilde i røde farger - en fin måte å "muntre opp" interiøret i et svart-hvitt kjøkken i en nøytral farge!

Som et alternativ kan du uten "effektiv makro" bare kle inn en av veggene med rødt tapet - en munter, fengende aksentvegg med energi vil "lade" hele interiøret. Det viktigste - å velge den riktige skyggen av rødt, som ville være behagelig for øyet, gjorde ikke press på psyken og gjorde ikke irritere med lengre opphold på kjøkkenet. Et alternativ til aksentveggen kan være slutt på kjøkkenforkleet med røde keramiske fliser eller herdet glass.

I et monokromt kjøkken ser de lyse møblene ut uvanlige og animerer situasjonen

Med røde kjøkkenmøbler, nostalgiske svart-hvite bilder på veggene

For å harmonisere og balansere overmettede farger kjøkken interiør med fargerike fasader sett og fargerike vegger, kan du gå motsatt vei ved å ikke fargerik og svart-hvitt eller akromatiske bakgrunnsbilder. Nostalgiske svart-hvite bilder passer perfekt sammen med røde kjøkkenmøbler.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map