Faktisk design av gardiner til kjøkkenet: et bilde av en boks med stilige løsninger

Faktisk design av gardiner til kjøkkenet: et bilde av en boks med stilige løsninger

Faktisk design av gardiner til kjøkkenet: et bilde av en boks med stilige løsninger

Å gjøre større reparasjoner, eller rett og slett bestemte seg for å friske opp litt av atmosfæren, mange står overfor et dilemma: å velge persienner eller gardiner til kjøkkenet? Utvilsomt megapraktichnye persienner best funksjonell allsidighet, men fortsatt i utformingen av interiøret i hjemmet, de fleste foretrekker å se det forheng og gardiner, som utgår komfort og varme, i stedet for kontor rigor ubevisst forbundet med en travel arbeidsplan. Den moderne design av gardiner til kjøkkenet er ikke begrenset til beskjedne gardiner og gardiner med plukker. Varianter av registrering av vindusåpningen på kjøkkenet varierer fra strenge minimalistiske romerske og rullegardiner til eksotiske og luksuriøse bambus-pompøs gardiner med lambrequins i en klassisk stil.

For ethvert interiør, bruk stilige bambusgardiner

Stilfulle bambusgardiner er svært harmonisk tilpasset nesten alle interiør

På hvilken type gardiner for å stoppe ditt valg - bestemmer du. Men i jakten på skjønnhet og originalitet, ikke glem om utnevnelsen av rommet. Gardiner med dyre teksturer med en rik draperi er best igjen for stuen eller soverommet. Bestemt av en egnet gardinmodell på kjøkkenet anbefaler designere å starte fra regelen "jo enklere, jo bedre".

Hva skal være gardinene til kjøkkenet

Utformingen av kjøkkengardiner har mange funksjoner, på grunn av de spesifikke funksjonene i dette rommet i huset. Velge gardiner for kjøkkenet bør styres ikke bare estetisk og stilistisk, men også rent praktiske hensyn. Luksuriøse lange snø-hvite gardiner med frodige folder av delikat materialet i et par dager vil miste sin salgbarhet, og bare vil forstyrre, så valget av gardiner på kjøkkenet må du huske at først av alt de bør være:

  • funksjonell - Kjøkkengardiner skal lett vridd og flyttes fra hverandre, beskytte rommet mot nysgjerrige utseende og direkte sollys, samtidig som du passerer lys og luft for maksimalt komfortabelt arbeid og en behagelig følelse av friskhet. Hvis platen er plassert i nærheten av vinduet, og for syning av gardiner har du valgt et lettluftmateriale, ta vare på brannsikkerhet - bruk spesielle oppsamlinger eller sy på den nederste kanten av vektvekten.
  • praktisk - Gardiner på kjøkkenet bør være lette å slite av. Ved valg av materiale som er nødvendig for å vurdere ikke bare den generelle stilen i interiøret, men også detaljene i rommet, der de koker og ta mat daglig. For å unngå unødvendige problemer, satse på stoffer som ikke absorberer lukt, som akkumulerer et minimum av skitt, støv og skitt. Det kan være så naturlige materialer, med spesiell flammehemmende, støv og smussfrigivelse, eller syntetiske, og blandede tekstiler med moderne blanding av syntetiske fibre, og kombinerer funksjonaliteten og praktisk av syntetisk med de unike estetiske inntrykket av naturlige materialer.
Enkle praktiske gardiner fullstendig takler de funksjonene som er tildelt dem

Den moderne utformingen av kjøkkengardiner er maksimal funksjonalitet og et minimum av detaljer

Moderne design gardiner til kjøkkenet: hva du skal velge for et kjøkkenvindu

Den moderne utformingen av kjøkkengardiner er maksimal funksjonalitet og et minimum av detaljer. Optimal løsning vil være upretensiøse kort gardiner, romersk, rulle eller bambus gardiner, som foregår på grunn av persienner eller østerrikske gardiner. Klassiske gardiner med gardiner passer i romslige, godt ventilerte rom, samt i kjøkken kombinert med spisestue eller stue.

Lys gardiner til kjøkkenet

Lette tøy og tyllgardiner vil være den beste løsningen for et lite kjøkken. De forstyrrer ikke vinduets åpning, slik at den kan brukes som et bord eller en ekstra arbeidsflate, og alltid skape en varm hjemmets atmosfære i rommet. Transparent gardin av tyll vil bidra til å understreke skjønnheten i et klassisk trehodesett. For stilen til land og Provence, er gardiner med plukker og gardiner-kafé perfekt.

Lys gardiner til kjøkkenet er fortsatt populære

Lys tulle gardiner på kjøkkenet er forbundet med bekymringsløse sommerdager, lys vind og sollys

Romersk persienner

Enkel i drift, konsistent i design, vil praktiske og elegante romerske persienner passe perfekt til enhver stil av mat: fra klassikere og retro til hi-tech og avant-garde. En universell metode for montering på veggen, taket eller direkte i vinduets åpne åpning gjør det mulig å maksimere bruken av det nyttige rommet, som i kjøkkenet aldri er overflødig. I den utvidede formen er de romerske gardinene en jevn klut, som når de samles, samles i myke, grasiøse folder. I interiørdesign brukes de på steder der det er uønsket eller umulig å installere brede draperier.

Romerske gardiner på kjøkkenet legger vekt på enkelheten og elegansen i den klassiske stilen

Elegante romerske gardiner passer perfekt til enhver stil med mat, med unntak av bevisst pretensiøs

Nivået på et slikt gardin er veldig praktisk å justere, og skjuler den delen av vinduet som trengs, noe som gjør det mulig å styre volumet av lysstrømmen. Hvis ønskelig, kan du plukke opp romerske gardiner, som perfekt vil spre sollyset, selv i senket form. På et bredt vindu, for å mer effektivt kontrollere belysningsnivået, er det ønskelig å legge inn mer enn ett bånd, men flere samtidig. Takket være impregnering med spesielle komposisjoner som beskytter lerretet mot direkte sollys, skyll romersk gardiner nesten ikke opp i solen og brenner ikke ut, lenge beholder sin uberørte skjønnhet. I tillegg er de pålitelige, praktiske, enkle og praktiske å rengjøre: Om nødvendig kan de alltid fjernes fra taket og vaskes.

Romersk gardiner på kjøkkenet forbløffer med en rekke farger og materialer

På grunn av mangfoldet av materialer og farger har de dekorative mulighetene til romerske gardiner økt betydelig

Persienner

Nylig er stadig mer konkurranse om tradisjonelle tekstilgardiner rulleskodder. Og dette er ikke overraskende, fordi de har mange fordeler i forhold til andre typer gardiner. De er kompakte, praktiske, holdbare, lett til drift og vedlikehold, og det mangfoldet av teksturer og farger vil plukke opp sin opsjon for enhver stil kjøkken innredning. Persienner, også kjent som stoff rullegardiner, persienner og rullegardiner, har en enkel konstruksjon, som kan håndtere selv et barn, og allsidighet: de er egnet for vinduer i en hvilken som helst bredde, lett å feste til veggen, taket eller montert direkte i vindusåpningen.

Gardiner til kjøkkenet beskytter rommet godt mot direkte sollys

Konkurransen om tradisjonelle tekstilgardiner er rullgardiner, som utfører funksjonen til å beskytte mot sollys

På et bredt vindu kan du bruke enten et enkelt lerret eller flere separate gardiner, noe som gjør at du kan eksperimentere med belysningsnivået på rommet og gjøre hvert vindu lukkeren frittstående fra naboene. Rett blad i utfoldet form tetter lukk vinduåpningen, og når den åpnes, brettes den inn i en pen rulle øverst i vinduet. Ved valg av materialer til rullgardiner i kjøkkenet, bør man ikke bare ta hensyn til deres smuss- og støvavvisende egenskaper, og brannmotstand, men også ønsket mørkningsgrad i rommet. Rullegardiner med minimal blackout på en trygg måte beskytter rommet mot nysgjerrige utseende, mens nesten helt hopper over sollyset, mens rulleskodder laget av sort ut stoff er helt ugjennomsiktig. Organisk komplement til kjøkkeninteriørpersienner med tematisk mønster: frukt, grønnsaker, briller med vin, etc.

Vellykket matchede gardiner til kjøkkenet vil takle rollen som dekorelementer

Rullergardiner til kjøkkenet, med den opprinnelige fargen, oppfyller enkelt den dekorative funksjonen

Bambus gardiner på kjøkkenet

1

Etniske orientalske motiver bringe til kjøkken interiør eksotiske notater, fylle rommet med lys aroma av urter og naturlig tre og "smelte" kulde selv de mest cutting-edge high-tech. Bambusgardiner er et stoff, en spesiell måte vevd av bambusrør, naturlige stoffer og jute halm. De er veldig lyse, kompakte og viktigst - fuktresistente. Lamellbehandlingen med et spesielt lakk beskytter dem i tillegg mot mekanisk skade og eksponering for sollys. I tillegg ved bruk av bambus avgir ikke giftige stoffer og ikke forårsaker allergi, noe som gjør det mulig å enkelt gjøre bruk av datamaterialet ikke bare på kjøkkenet, men selv i utsmykningen av barnas rom. Tallrike nyanser og veier vil gjøre det mulig å velge det beste alternativet for kjøkkeninteriør.

Bambusgardiner på kjøkkenet kan skape en hjemmekoselig atmosfære og understreke stilistiske funksjoner

Bambusgardiner bringer eksotiske notater inn i kjøkkenet, og mykt diffust lys som trer gjennom dem, vil skape en koselig atmosfære

Østerrikske gardiner i kjøkkenkroken

Hvis du vil ha noe mer luksuriøst og pompøs, men samtidig praktisk, er det verdt å betale oppmerksomhet til den østerrikske blinds, som er en slags blanding av romersk og franske gardiner. Stige og falle med den østerrikske gardinene lik Roman, men i motsetning til sistnevnte mangler de horisontale tappene, slik at komprimeringen stoff som skjer over hele bredden av gardinene er ikke i enhetlige myke horisontale folder, og i det halvsirkulære. Resultatet er en "Roman" rigor, på bunnen utvannet tunger folder i ånden av fransk romantikk. I en utelatt form er den østerrikske gardin som en vanlig gardin. Ball festoons dannes bare på stige, og bringer det indre av kjøkkenet ferie atmosfære, luksus og raffinement. Østerrikske blinds ser ikke mindre effektivt enn de klassiske gardiner og gardiner, men samtidig tar opp mye mindre plass, slik at du kan bruke dem til å dekorere små vindusåpninger, inkludert ikke-standard.

Østerrikske gardiner vil harmonisk visne i det indre av et respektabelt og raffinert kjøkken

Frodige festoner dannes først når den østerrikske gardinen er hevet, og fører inn i kjøkkenet innredningen av fest, luksus og funn

Klassiske gardiner og lambrequins

Klassiske gardiner, som er en kombinasjon av lyse tule gardiner med glidende rett gardiner er mer passende i stua eller soverom. For kjøkkenet, spesielt små, er de for besværlige, ubehagelige og også usikre. Den klassiske utformingen av kjøkkenvinduet er kun egnet for romslige, godt ventilerte rom hvor ovnen ligger langt fra vinduet, samt kjøkkenstukken kombinert med stue, spisestue eller soverom, spesielt hvis ett vindu forener flere funksjonsområder. Ekstra uttrykksevne, høytidelighet, luksus og forfining til kjøkkenets indre vil gi lambrequins. Gardiner med lambrequins vil ikke bare bli en original dekorasjon av vinduet, men også bidra til å visuelt endre sine proporsjoner.

Vinduer med romslig kjøkken vil tilstrekkelig dekorere klassiske gardiner

Klassiske gardiner med et geometrisk mønster som passer for et romslig kjøkken

Kombinere flere typer gardiner

Roman, rull og bambus gardiner kan brukes både uavhengig og i forskjellige kombinasjoner med tyll gardiner, lambrequins og ulike lys gardiner. Det ideelle komplementet vil være gjennomsiktig og gjennomsiktig gardiner laget av luftige lette stoffer, uten store fold og frodige folder.

Velg gardiner på kjøkkenet - fotokatalog ideer

Romersk gardiner kombinert med en lambrequin dekorert vinduet på dette kjøkkenet

Romersk persienner kan ikke skryte av høye dekorative egenskaper, men tillegget i form av lambrequin endrer bildet betydelig

For et luksuriøst kjøkken i klassisk stil, kan du hente de samme østerrikske gardinene

Østerrikske gardiner er spesielt egnet for luksuriøst interiør i klassisk stil eller art deco-stil

Gjennomsynende romerske gardiner egnet for et romslig og lyst kjøkken

Som et elegant slør ser du på vinduene gjennomsiktige romerske gardiner med det opprinnelige mønsteret

Rullegardiner i kjøkkenet med en figur bunn graciøst dekorere vinduets åpning

Det er mange måter å dekorere de mest enkle tingene på, for eksempel, lage den nederste kanten av gardin gardiner krøllete

Kort gardiner til kjøkkenet kan bli et hyggelig, ikke-påtrengende vinduesutstyr

De enkleste tradisjonelle korte gardinene med grønnsaksmotiv kan dekorere kjøkkenvinduene

Uniforme gardiner til kjøkkenet beskytter mot forsvarlig sollys

Ensartede gardiner på kjøkkenvinduer ser stilig ut, og beskytter pålitelig mot solstråler

Rullegardiner i kjøkkenet med en tematisk tegning kan løfte stemningen og gjenopplive situasjonen

En munter tematisk tegning på gardinene passer ikke bare godt inn i interiøret, men øker også stemningen

Design gardiner til kjøkkenet med en vellykket farging gir jevnere designens enkelhet

Design gardiner for kjøkkenet kan være den enkleste, fordi mye avhenger av den velvalgte fargingen

Stilfulle og elegante bambusgardiner til kjøkkenet

Bambusgardiner til kjøkkenet i et passende interiør ser elegant og stilig ut

De uvanlige bølgede gardinene i spisestuen kan understrekes av de utvalgte i en tone servietter

Motley gardiner for spisestuen bidrar til å skape et avslappet bordsmiljø

Bambusgardiner til spiseplassen vil beskytte mot lys og overraskelse med sine dekorative fordeler

Bambusgardiner til spiseplassen - den mest effektive og effektive måten å designe et romslig lett kjøkken

Romerske gardiner til kjøkkenet med gardiner prydet denne herlige stuen

Romerske gardiner i kombinasjon med gardiner passer godt inn i det nøye utvalgte interiøret i denne spisesalen

Gardiner til kjøkkenet med lambrequins tiltrekker umiddelbart oppmerksomhet

Komplekse lambrequins med elegant draperi kan lett bli hovedelementet i dekorasjonen av rommet

Østerrikske gardiner til kjøkkenet med luksuriøse festonger uten problemer vil passe inn i det klassiske interiøret

Østerrikske gardiner til kjøkkenet med luksuriøse festoons - det beste valget for et klassisk interiør

Romerske gardiner med en interessant design kan dekorere kjøkkenet

Roman gardiner vil se mer interessant hvis du velger dem en klut med et mønster

Klassiske gardiner til kjøkkenet med myk lambrequin-overraskelse med tunge stoffbølger

Klassiske gardiner til kjøkkenet med myk lambrequin tiltrekker glatt kurve av linjene og glødende glød av stoffet

Lambrequins for kjøkkenet - en kombinasjon av luksus og dekorativhet

Lambruck for kjøkkenet kan være virkelige kunstverk og eksempler på utsøkt luksus

Lys gardiner til kjøkkenet - beskjeden enkelhet og praktiske tilkobling på dette vinduet

Lys gardiner til kjøkkenet - Enkelheten i designet reduserer ikke i det hele tatt deres ubehagelige sjarm

Klassiske gardiner for kjøkken med podkvatami ser mer utsøkt ut enn uten dem

Svært effektive utseende gardiner med podhvatami - en liten detalj er i stand til å fullstendig omdanne deres utseende

Klassiske gardiner til kjøkkenet ser alltid vakre og harmoniske ut

Den tradisjonelle tilnærmingen til interiørdesign ved hjelp av klassisk draperi gir vanligvis et godt resultat

Klassiske gardiner til kjøkkenet - en god detalj av et luksuriøst interiør

Klassiske gardiner med podhvaty i kjøkkenkroken er designet for å skape en følelse av luksus og respektabelhet

Romerske gardiner på kjøkkenet

På et bredt vindu for bedre kontroll over lysnivået, er det ønskelig å henge noen få bånd av romerske gardiner

Lys tule gardiner for kjøkkenet erobre med sin beskjedne sjarm

Lys tulle gardiner til kjøkkenet - den beste løsningen for et lite vindu

Klassiske gardiner til kjøkkenet er fortsatt relevante

Klassiske gardiner til kjøkkenet er strenge, ikke elegante og elegante

Lette kjøkkengardiner med plukker - en viktig detalj av naturlig kjøkkenbelysning

Lette kjøkkengardiner med picks pryder vinduet, uten å forstyrre inntrengningen av sollys inn i arbeidsområdet på rommet

Romerske gardiner i kjøkkenkroken - et designalternativ

Den vanlige utformingen av romerske gardiner kan være komplisert, noe som gjør dem mer elegante og attraktive

Romerske gardiner med lysgardiner - en uvanlig kombinasjon av gardiner og blomster

Med sin unike sjarm, skyldes dette vinduet en vellykket kombinasjon av forskjellige typer gardiner og hyggelige farger

Romerske gardiner på kjøkkenet - en original tilnærming til vindusdekorasjon

Romerske gardiner med gardiner i spisestuen - et annet alternativ for en vellykket kombinasjon

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map