Designløsninger og bilder av stilig interiør av kjøkken-stue på 18 kvadratmeter. m

Designløsninger og bilder av stilig interiør av kjøkken-stue på 18 kvadratmeter. m

Designløsninger og bilder av stilig interiør av kjøkken-stue på 18 kvadratmeter. m

Drømmekjøkkenet er et romslig og lyst rom, et favorittsted for familie og vennlige sammenkomster. Eiere av hus og store leiligheter i nye bygninger er dobbelt heldige, fordi du selvstendig kan designe interiøret. For de som bestemmer seg for å oversette sine ideer til en unik 18 meter bred kjøkken / stue design, vil et bilde av profesjonelle prosjekter hjelpe deg med å velge interiørkonseptet, unngå å overbelaste rommet og unngå irriterende feil.

Design og layout av et romslig kjøkken: interiørløsninger for et eget rom

Valget av kjøkkenstil svarer til det generelle stilistiske bildet av huset, men utformingen av rommet bestemmes av objektive faktorer: det er nødvendig å ta hensyn til romets form, planlegge arrangement av møbler, bestemme installasjonspunkter for utstyr og utføre sonering. I utformingen av kjøkkenet på 18 kvadrat. Det er nok plass til 3 funksjonelle soner.

kjøkken

18 meter: elegant fotografi for forfatterdesign

kjøkken

Et eget kjøkken med riktig form: designideer

Layoutalternativer: Lag en ergonomisk og funksjonell plass

Isolerte kjøkken med en nydelig opptak på 18-20 m er sjeldne - bare i nye store leiligheter og private hjem. Eiere av gammelt boliger må kombinere små kjøkken med nærliggende rom for å utvide området.

Den ideelle varianten av geometri er et vanlig rektangel eller en firkant med en side på 4,5 m. Dette skjemaet gir deg mulighet til å velge noen av de mulige klassiske layoutmetodene. Optimale løsninger for ikke-profesjonell kjøkkendesign 18 m kvm:

 1. Lineær layout. Gjelder for både firkantede og smale rektangulære rom. Møbler med hvitevarer kan plasseres langs en vegg, helt lukker den, eller langs to parallelle vegger. I midten av rommet vil det være nok plass til et fullverdig spisesett. I enromsbolig er det tilrådelig å ordne et hvilestue med en sofa i den frie delen av rommet, og snu kjøkkenet til kjøkkenkrok.
kjøkken layout

Lineær layout i rektangulære rom

 1. Hjørneversjon. Den mest praktiske utformingen, spesielt for selvdesign. Alt er enkelt: møblene i hjørnet gir deg mulighet til å plassere teknikken riktig i henhold til trekantenes regel. I midten av rommet er det en spiseplass, i den andre delen av kjøkkenet er det en relax-sone med en sofa, et salongbord.
layout

Hjørneoppsett

 1. Det U-formede settet harmonerer harmonisk inn i et rektangulært rom. Gir deg mulighet til å bruke veggen med vinduet, og sette den nederste delen av møblernivå med karmen. Den U-formede oppsettet deler automatisk rommet dersom lengden på sidens seksjoner av hodesettet er omtrent halvparten av veggen. Resterende plass kan trygt brukes som spisestue og stue.
layout

U-formet layout

 1. Island planlegging - den eneste typen layout som et område på 18 kvadratmeter. m på kjøkkenet kan ikke være nok. Design tillit fagfolk, finnes løsninger. I stedet for en klassisk øy, vil et smalt øybord bli gjort for å bestille. En annen måte er å redusere dybden på de nederste skapene på hodesettet, og frigjøre nødvendig plass.

Lineære sett og spisestue: et bilde av friske ideer

Den enkleste måten å gjøre kjøkkenet komfortabelt, stilig og lyst til en nybegynnerdesigner, er å velge en enkelt-rad-layout. Løsningen er for firkantede rom eller rektangulære rom. Standarddybden på møbler er 60 cm. Derfor er det mer enn 3 m av bredden på rommet: dette kjøkkenet er også egnet for store bedrifter.

7 enkle og fasjonable løsninger:

 1. De som foretrekker de ubøyelige tonene i pastellskalaen, som ideen om en pakke innbygget i nisje.
romslig kjøkken layout

Lineær utforming av et romslig kjøkken i lyse farger

Ordningen med lyse nyanser med rike, lyse sjokoladedetaljer, en nisje for møbler fra GKL, et falskt tak med innebygde flekker - detaljer som gjør interiøret ukonvensjonelt. Laconsett fungerer som en beskjeden bakgrunn for funksjonelle innebygde apparater.

 1. Kjøkken 18 kvadratmeter. m - design med en luksuriøs sofa. Hvite møbler med enkle fasader og en hylle over den øvre delen, tunge gardiner av tett lett stoff og ... en elegant sofa med krembelegg, skåret bøyd bak og håndtak.
kjøkkendesign

Ekstraordinær lyst design

Vær oppmerksom på hvordan harmonisk tilstøtende enkle enkle møbler med glassoppheng og gjennomsiktige plaststoler.

 1. Løsningen for kjøkkenene kombinert med rommet. Hvis det er en kant på veggen som ikke kan demonteres, skal den bli slått som arbeidsområdet.
sett

Skreddersydd suite med høye skap og trebord

 1. Omfanget av rommet lar deg eksperimentere med fargeløsninger. Lyse og skinnende fasader i motsetning til de dype fargene til vegger, tekstiler og en spisegruppe vil skape en munter stemning.
kjøkken

Blå med beige: moderne kjøkken

 1. Når du velger en parallell layout, planlegger du utformingen av utstyret riktig, spesielt hvis det er et spisebord mellom raderne av møbler. Ordne vasken og komfyren på en linje, og lagringssonen i en parallell rad.
kjøkken

Retro Kjøkken i Parallell Layout: Ideen for å utføre

 1. Et eksempel på et to-rads arrangement for moderne kjøkken: døvblanke fasader, flertallsmøbler. I midten er et lite bord. En av linjene i hodesettet er forkortet - det er plass til restsonen.
kjøkkendesign

Interessant design for et smalt kjøkken

 1. I smale rom er det tilrådelig å forlate den øvre delen i en av linjene. Velg lyse fasader, la vinduet stå åpent, - kjøkkenet blir visuelt bredere.
spisestue

Spisegruppe ved vinduet

Separasjon av rommet i 2 soner: Velg vinkellayout

Angular layout - en universell måte å arrangere. Designet med vinkellayout er en sjanse til å bruke alle de komplekse områdene uten problemer: en vegg med et vindu og en balkongdør, en del av en skillevegg med en indre dør.

Ekstra sonering med to typer gulv i et eget rom er ikke nødvendig. Du kan ordne de nødvendige aksentene ved hjelp av lys og takdesign.

1

7 eksempler på godt design:

 1. Fans av stille tradisjonelle løsninger vil velge en hvit suite med rammefasader.
kjøkkeninnredning

Elegant interiør i et romslig kjøkken

Vær oppmerksom på nisje for TVen. Spisestuen ligger overfor panelet: understreket plass til felles fritid. Vask, komfyr og stekeovn i blyanthuset - i en liten plass, i armlengden.

 1. Spillet av kontraster er for de som foretrekker et svart og hvitt interiør. I utformingen av kjøkkenet stuen området på 18 kvadratmeter. du kan gjøre med et minimalt antall hengende skap. Rommet vil virke enda større, og volumet av de lavere tierskapene er mer enn nok for alt kjøkkenutstyr.
kjøkken sett

Hjørne satt i svart og hvitt kjøkken

 1. En stor rolle er spilt av valget av tekstiler og fargeoppsett. En interessant løsning for lave rom: vegger og tak - i en nyanse, møbler og tekstiler - en kombinasjon av beige og øm grønn.
kjøkken

Lett kjøkken med lavt tak

Zest: lufttekstiler på vinduet, vektløse hyller med glass. Disse løsningene avviker oppmerksomheten fra lavt tak

 1. Budsjett måte å utstyre kjøkkenet: Velg et hjørnesett fra modulære samlinger og gjør det unikt ved hjelp av vinylfilm. Det gamle kjøleskapet vil også bli forvandlet.
kjøkken

Rimelig design: kjøkkenløsning med balkong

Velg et bakgrunnsbilde med et geometrisk mønster i tonen i vinylfilmens bakgrunn. Legg til noen lyse aksenter til interiøret.

 1. Den tradisjonelle utformingen av kjøkkenet i 18 meter rommet vil aldri gå ut av mote. Klassiske nyanser av fasader "under treet", et begrenset utvalg av vegger og et klassisk spisesett - enkelt og funksjonelt.
kjøkkeninnredning

Begrenset interiør i et romslig kjøkken

 1. Fasjonable glanset fasader i hjørnesettene blir alltid en dekorasjon av rommet. Prøv å skape en kontrast av spektakulære møbler og lyse farger med dekorasjon. Tofargede kjøkken: elfenben og mørkt tre.
sett

Modulær suite i utformingen av et stort kjøkken på 18 kvadratmeter

 1. Et snøvit interiør med kontrasterende svarte detaljer - en skandinavisk stildesign synes ikke å forlate karakterene av de mest trendy retningene. Fortynn den hvite fargen og pastellmuren og gulvets lyse, moderne detaljer, for eksempel svart og hvitt teppe.
kjøkken

Romslig kjøkken: lakonisk og stilig design

I dette designet trenger du ikke innredningen i stor mengde: Avvis gardiner, for et forkle som passer til standard hvite fliser, og veggene maler bare matt akrylmaling.

kjøkken

Funksjonalitet, enkelhet og minimumsinnredning

U-formet layout: vinnende design

I motsetning til lineære og vinkelformede layouter, som er fritt spilt ut i design uten å kreve enorme utgifter, er den U-formede utformingen i kjøkken / stue design 18 kvadratmeter. m er et arbeid for designere.

Samle slike møbler fra de ferdige møbler er umulig. Men interiøret med involvering av tre vegger i arbeidsområdet ser alltid ut som ekstraordinært.

kjøkken

Den opprinnelige måten å utstyre et stort kjøkken på

fordeler:

 • Vegget med vinduet blir til en arbeidsflate.
 • Du kan legge halvparten av rommet til stuen eller spisestuen, etter å ha arrangert et spisebordstativ på enden av en av linjene.
layout

Zoning i n-type layout

 • Ubegrenset mulighet for teknisk utstyr.

5 interessante og praktiske ideer til et romslig rom:

 1. Moderne kjøkken med asymmetrisk suite: En av linjene er et spisebord.
kjøkken

Kjøkken fylt med luft og lys

 1. Hvit retro-sett i kontrast til det lakkede dekkgulvet i ebbenhalsfargen - en ide som er verdt å gjenta. Alt utstyr er bygd inn i møblene, den absolutte symmetrien av interiøret er understreket av rader med lamper i et takket tak på en nivå.
 1. Dimensjoner på store rom gir deg muligheten til å nyte den luksuriøse designen av svarte møbler. Selv i matt finish ser møbler ikke dystert ut.
kjøkken

Symmetri og kontrast

kjøkken

Svart på hvitt: kun 2 farger kan gjøre rommet utrolig stilig

 1. Design med en layout i form av et brev P er en utmerket måte for kjøkken med ikke-standard geometri. Møbler er laget kun for bestilling, og den komplekse formen på rommet blir til en designbrikke.
kjøkken

Ikke-standard geometri: kjøkkendesign

 1. For de som ikke er redd for eksperimenter, anbefaler designere å male et kjedelig interiør. For eksempel, bestil et sett i en lys neonfarge. Slike møbler ser bra ut med hvit belysning og naturlig tre på gulvet.
lyst kjøkken

Muntert, lyst kjøkken

Øya eller et stort spisebord: hva er best for et kjøkken på 18 kvadratmeter. m

Moteøya er den mest ønsket designeren på kjøkkenet. Men det optimale området for sin installasjon i et fullverdig format regnes som et rom med 20 firkanter. Rundt øya strukturen bør være nok plass til å bevege seg komfortabelt, for å åpne dørene på skap.

øy

Øya i det store kjøkkenet

I lokalene på 17 - 19 kvadratmeter. Du kan sette et kompromissalternativ - en bordøy med innebygde bokser, en øy med komfyr og et lagringsområde. Når du legger platen på øyens overflate, må du kjøpe en spesiell hette med fiksering i taket.

øy

Øya i kombinasjon med en lineær layout

Det viktigste er ikke å slå et romslig kjøkken inn i et pantry. For mye møbler er et problem.

øy

Uten en øy ville dette kjøkkenet se elegant ut

I firkantede rom av riktig form er øya hensiktsmessig, spesielt hvis den er installert i sentrum, kombinere plass. Klassiske møbler, hvite vegger og en funksjonell øybuffé er et eksempel på en vellykket løsning.

kjøkken

Naturlighet og harmoni: god design

Kjøkken i japansk stil - ideell for smale mellomrom. Laconisk design og form, det asymmetriske arrangementet av møbler langs veggene og et komfortabelt øya bord: så det ser ut som et harmonisk kjøkkeninnredning.

kjøkken

Laconic møbler, stilig etno-dekor: "Japansk" kjøkken

Puslespill: Hvordan lage et harmonisk interiør i en åpen kjøkkenløsning

I utformingen av kjøkken-studio for 18 kvadratmeter. m det er nødvendig å ta hensyn til alle funksjonene i rommet der matlagingsområdet, spisestuen og eventuelt soverommet skal støte sammen. Åpen planlegging krever en profesjonell tilnærming.

kjøkken

Design av den forente romdesignen

Kjøkkenområde i det åpne rommet: de viktigste oppgavene og problemene

Det første problemet er smaken av kjøkkenet, som fritt trer inn i alle hjørner av rommet, og lukten som spiser inn i tekstilene: gardiner, møbeltrekk, tepper. Kilden til aromaer er ikke bare en komfyr, men også en mikrobølgeovn hvor maten er oppvarmet og tallerkener på spisebordet. Derfor å tenke over utformingen av kjøkken-stue med spiseplass på 18 kvadratmeter. bedre slik at det var teknisk mulig å fjerne lukt fra rommet raskt.

kjøkken

Ren luft: i åpent rom - oppgave nummer 1

Løsningen er en kraftig hette på kjøkkenet, og plasserer mikrobølgeovnen i nærheten av hetten. Det er også viktig å sikre god ventilasjon og klimaanlegg i stua.

Hovedoppgaven er å tenke over og dele det åpne området til funksjonelle områder:

 • Arbeide - med et sett og utstyr.
 • Dining.
 • Stue.

De grunnleggende teknikkene som brukes i utformingen av de kombinerte rom for sonering:

 1. Arch eller partisjon: separerer visuelt arbeideren fra spiseplassen.
bue

Arch for sonering

 1. Lett sonering. En rekke takhengninger på grensen til sonen hvor kjøkkenmøbler er installert, over baren, separerer visuelt stuen. I stuen er det egen belysning i et tradisjonelt format for stuer.
oppdeling av plass

Fordeling av rom ved hjelp av lys

 1. Bruk av karakteristikk for individuelle rom gulvbelegg med en klar separasjon. I matlagingsområdet - keramikk, i stuen - laminat eller parkettbrett.
gulvbelegg

Kombinasjon av gulvbelegg

 1. Delvis partisjon. I stedet for å legge murstein, kan du lage en luft gjennomskinnelig vegg, installere en åpen eller glidende partisjon. Denne løsningen vil bidra til å skjule deler av arbeidsområdet.
skillevegg

Delvis partisjon med farget glass

Ofte bruker eksperter flere stilistiske teknikker for å zonere rommet. Valget avhenger av geometri, belysning og tekniske funksjoner i rommet. Før planleggingen, sørg for å tydelig identifisere hvilken del av rommet som skal tildeles arbeidsområdet. Det meste av rommet er ønskelig å utstyre som en stue.

kjøkken stue

Takkonstruksjon og åpningsgitter: kjøkkenløsning på 18 meter

Halvøya eller bar på 18 kvadrater: bilder av originale løsninger

Bar-telleren er et utmerket valg for partisjonering av det åpne rommet, spesielt hvis rommet er uregelmessig formet, og arbeidsområdet ligger i en nisje, eller det er en partiell partisjon.

kjøkken

Kjøkken med G-formet oppsett og en bar teller

For en liten familie, montering av rack - muligheten til å legge mer plass til rekreasjonsområdet. Bar-telleren kan brukes som spisebord.

kjøkken

Bygg på grensen til arbeids- og oppholdsområdet

Kombiner lyse farger. For å gjøre plassen harmonisk, bruk tekstiler eller møbler i en skygge: baren teller begrenser kjøkkenområdet, og stueområdet er tydelig merket med myke møbler.

utforming

Design av stue med kjøkken i 18 torg

Ikke-standard tilnærming: hjørne sett med en linje som adskiller rommet. På baksiden av nedre nivå er det en bordplattform og barstoler.

designstudio

Moderne designstudio: hjørneoppsett av kjøkkenområdet

Mer plass i rommene, hvor i arbeidsflatens rolle - halvøya. På den fotofunksjonelle halvcirkelformede kjøkken-halvøya i studioet for 18 firkanter.

ordning

Peninsular layout

Kjøkkenstudio: bilde av komfortable interiør

5 ideer som vil hjelpe til med å planlegge interiøret i kjøkken-stuen. For å skape en komfortabel plass med en unik design, trenger du ikke å gjøre en større overhaling. Alle prosjekter er praktiske, gjeldende i standard leiligheter og hus:

 1. Klassikere for et privat hus. Spisestue er en øy. I stuen er det et fullt spisebord og en myk gruppe i rekreasjonsområdet.
kjøkken

Idé for et herregård: kjøkken med stue

 1. Hvit suite i nisje, bar-disk med hyller for innredning og beige sofa: ideen til en byleilighet.
 1. Lys løsning for ungdomsstudiet: Møbler av kontrastmaterialer. Fortsettelse av benkeplaten i form av en bar og en skillevegg - et høydepunkt i interiøret.
kjøkken

Funksjonalitet og komfort

kjøkken

U-formet layout

 1. Mørke møbler i arbeidsområdet, en stolpe som et skrivebord og kontrasterende hvite polstrede møbler i stuen.
reguleringsplan

Laconic kit og lett sonering

 1. De som ikke tilbringer mesteparten av dagen på kjøkkenet, vil like den opprinnelige løsningen. Arbeidsområdet er et kompakt hjørnesett, det meste av rommet er et oppholdsrom.
kjøkken

Stilig løsning for 18 meter

Etter å ha besluttet å kombinere kjøkkenet med stuen, sørg for å lage et oppsett eller konsultere en profesjonell. Hvis mulig, bygg en partisjon - et isolert kjøkken er mye mer praktisk. Husk at det er mye vanskeligere å opprettholde rensligheten i et samordnet rom, og arbeidsflater og vask i et åpent kjøkken bør alltid være i perfekt rekkefølge. Når du velger møbler, gi preferanse til ikke-merket materiale uten glanset glans.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − = 40

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map