Bordo cuisine: designalternativer og tips for interiørdesign

Bordo cuisine: designalternativer og tips for interiørdesign

Bordo cuisine: designalternativer og tips for interiørdesign

Allerede bestått de gangene da burgunderinteriøret var et privilegium av aristokrater og de første personene i statene. Alle som beundrer den dype følelsesmessige tonen i Bordeaux med sin sensualitet og samtidig konservatisme kan nå ha råd til denne skjønnheten. Designere bruker mye denne fargen, og ikke bare i å dekorere interiøret til elite-restauranter. Bordeaux vil også appellere til de som liker stabilitet, komfort og komfort. Tross alt er den utsøkte fargen på kirsebær og vin i en moderat mengde behagelig å slappe av og balansere alt rundt.

Bordeaux farge i interiøret: komplett dossier

Beautiful er utrolig. Praktiske og ikke merker. Mye avhenger av ham. Og det er ikke bare kult. Bordeaux endrer holdninger til livet. Er det alltid hensiktsmessig? Kan det være kjedelig?

kjøkken

Original, velsmakende, stilig

kjøkken

Perfekt kombinasjon

Fordeler og ulemper: nyanser av farge

Nei, det bryr deg ikke. Men den har sine egne nyanser. Tross alt, så du må ordne til der vi ofte elsker å tilbringe tid, var komfortable og vakkert, og deretter Bordeaux polezno.I overgått seg selv. Mistresses velger ikke ved et uhell ofte det, absorberte han mange nyanser:

 • modne kirsebær;
 • friske roser;
 • Fransk vin;
 • rød-brun;
 • mørk og vinrød;
 • modne kirsebær og mørk karmin.
nyanser

Nyanser av burgunder - berusende vinpalett

Og det påvirker vår stat - følelsesmessig og fysisk. Inkludert fordøyelse og appetitt, forbedre dem. Derfor skaper et designprosjekt lokaler, er det ønskelig å ta seg ikke bare om sin skjønnhet og shike.Zloupotreblyat nontrivial fargetoner i interiøret kirsebær uønsket. Ellers kan du få motsatt effekt.

kjøkken

Bordeaux - en kraftig energi, han trenger plass og riktige farger Companion, som vil understreke sin beste kvalitet og undertrykke voldelig temperament

Her er et eksempel. Farge kan visuelt tilnærme objekter. Hvilke konklusjoner? Det er riktig, et lite kjøkken vil se vilt ut, fordi det skal inneholde det i små doser. Og hva kan du bruke uansett i et romslig rom? Nei, en overflod av Bordeaux eller en mislykket kombinasjon med andre toner kan virke deprimerende. Men i moderasjon og i kombinasjon med en behagelig farge er presentabel.

kjøkkendesign

Med en nyanse av beige og sitron

Interessante fakta om farge:

 • Navnet kom fra viner produsert i den franske byen Bordeaux.
 • Det er ikke grunnleggende: det er oppnådd ved å blande røde, blå og gule farger, eller rød med brun.
 • Fra den utgir en kraftig energi av rød farge og stabilitet, brun, som i utgangspunktet gir en følelse av pålitelighet og velstand.
 • Tidligere var det fargen på makt og aristokrati, i dag - respektabel og elegant.
 • Utbredt blant annet i heraldikk.

Vellykket kombinasjon av nyanser

Designere insisterer på at rommet skal være malt i burgunder kun i kombinasjon med andre farger - med en rolig hvit, beige, krem, grå, elfenben, eller fortynning med en gull, sort, brun, gul, og selv med den kalde blå eller lys -Green. La oss vurdere enkelte variasjoner.

 • Hvit topp - Claret bunn

Smart. Pure. Festlig. Det blir aldri kjedelig.

kjøkkendesign

Mørk bunn-hvit topp

kjøkken

En utmerket bakgrunn er lysegrå

kjøkken

Bemerkelsesverdig vil denne løsningen se ut og i et endelt kjøkken uten øvre skap

 • Bordeaux grå

Ikke mindre vellykket tilnærming. Grå er universell, på bakgrunnen blir basen fordelaktig tildelt, og blir enda mer mettet.

1
kjøkken

Grå fordeler fordeler basen

kjøkken

Grårollen er tildelt metallisk

kjøkken

For å sette stemningen for et grått kjøkken, er et lyst element nok

 • I kombinasjon med beige

Ja, det er ikke så festlig og elegant, men det ser fint ut, appetittvekkende og til og med velsmakende. Beige kan representeres av naturlig tre av lyse farger eller materialer som etterligner tre.

kjøkken

Som en deilig kake eller marshmallows

claret forkle

Accent burgundy forkle

kjøkken

Bordeaux mot en bakgrunn av beige vegger

 • Med blå eller grønn

Utmerket, men ikke helt kjent. Det er bedre å velge myke toner i tilfelle av grønn og blå - mer moderat, siden kjøkkenet skal være koselig og varm.

kjøkken

I blå toner

kjøkken

Til tross for at det er veldig lite grønt her, animerer og oppdaterer det interiøret

kjøkken

En uvanlig, men veldig risikabel kombinasjon. Dette alternativet er best igjen for et landsted, der du regelmessig navigerer ut. Det vil være vanskelig å opprettholde en så kraftig "fargestrike" hver dag.

 • Med turkis

Et godt alternativ i form av små inneslutninger av turkis eller blå. Imidlertid bør dette eksperimentet benyttes, hvis fargen kombineres med en nøytral bakgrunnsfinish.

kjøkken

Med turkise vegger: lys og øye fint

kjøkken

I denne typen interiør kjeder du deg ikke

 • Med gull (sølvgrønn)

En unik kombinasjon for et ikke-standard interiør. Den perfekte løsningen er parasollen sølvgrønn.

kjøkken

Med gull: moderne og aristokratisk

kjøkken

Neoklassicisme i varme toner

kjøkkeninnredning

Gylne motiver er til stede både i møbler, og i innredning av interiør

 • Med nøytral

Ripe kirsebær er kjøkkenfasader. Og alt annet er gjort i meieri, dempet rosa, beige.

kjøkken

I nøytrale farger: diskret og forsiktig

kjøkken

Den mettede grunnfargen er smidig fortynnet med rolige, nøytrale toner av finish

kjøkken

Lett varm bakgrunn nyanser fungerte bra og i dette interiøret

 • Med svart

Føl deg fri! Her kan du kombinere og fasader, møbler og bordplater. Dette er alt fortynnet med hvite, grå og metalliske elementer.

kjøkkendesign

Føl deg fri og original

kjøkken

Effektiv kontrast

kjøkken

Kjøkken-kameleon med bøyde fasader

Tips: Når du kjøper et headset, er det tilrådelig å ta en der toppen er burgunder og bunnen er svart.

Dekorere rommet

Hva er gode, glatte produkter? Med deres hjelp kan rommet bli visuelt lettere og mer harmonisk, fordi de reflekterer lys. En matte er ikke mindre attraktiv, men mer egnet for romslige kjøkken. Et interessant alternativ for et slikt hodesett er avrundede former (radiale fasader, myke hjørner). I små rom skal fasader kombineres med andre toner.

sett

Lys sett med en svart topp: en utmerket løsning

 • WALL

Drømmer du at rommet er koselig og varmt? Stopp på beige etterbehandling materialer. Bakgrunnen er fortsatt mildere i rolige farger, det vil si i:

 • melk,
 • karamell,
 • blekrosa og andre.
kjøkken

Blekrosa bakgrunn myker autoritær intensiteten til primærfarge

sett

På bakgrunn av maroon vegger, er elfenben sett flott

 • TAK

Hvit vil med fordel gi avsetningen, understreke fargens juiciness og dens dybde. Taket med en rik Bordeaux-tone vil se snøhvit ut. Ikke mindre passende koselig varm beige, sand og andre nøytrale nyanser.

kjøkken

Universal hvit

Er du fan av ikke-standardiserte løsninger? Tak og svart er gode, og i kontrastkombinasjoner. En spektakulær kombinasjon av svart og hvitt i slike design vil ikke distrahere oppmerksomheten fra hovedpersonen - luksuriøse møbler.

kjøkken

Mislykket løsning

Møbler i Bordeaux-farger er elegante og mot bakgrunnen av det svarte taket, spesielt hvis interiøret er fortynnet med elementer i lyse farger.

glans

Under den svarte glansen

 • PAUL

Hvite etasjer hvor de lagde mat er svært sjeldne, fordi det er upraktisk. Det er bedre å lytte til anbefalingene fra spesialister og å stoppe på gulvbelegget av farge:

 • beige;
 • lys grønn;
 • grå;
 • svart (spesielt glanset).
kjøkkendesign

I kombinasjon med et svart gulv og lyse fasader

kjøkken

Med gulvbelegg for lett tre

Utsøkt Bordeaux vil se flislagt og naturstein, og tregulv i det indre av landet.

Tekstiler og tilbehør

Kjøkken design i burgunder farge er mild og behagelig på alle måter, hvis utvannet gardiner, gardiner av en lys hvit klut. Bedre ennå, de er kombinert med nyanser av det som er i rommet.

For eksempel bestemte du deg for å kjøpe et mørkt kirsebær sett, lysarmaturer, kjøleskap, tepper og annet tilbehør i samme farge. Prøv å beregne hovedbakgrunnen, slik at den var 5-6 toner lettere.

kjøkken

Det viktigste er ikke å overbelaste rommet med den primære fargen

Dette rommet vil se flott lys husholdningsapparater og en arbeidsflate laget av stein. Og generelt er vår ikke-trivielle farge enda vakrere i kombinasjon med alt naturlig. Det er med tre, stein, glass, kromflater.

Eksperiment! Ja, slik at stemningen var fantastisk, og appetitten forsvant ikke, og alt var trøst. Ønsker du ikke å tape penger og ikke gjøre feil? Bestil et designprosjekt fra en profesjonell designer.

gardiner på kjøkkenet

Lysgardiner: med hvit fasade, gulv og hvitevarer

Vær oppmerksom på: Det første inntrykket gjøres alltid når man ser på fasader av møbler. De spør stil og humør. Det er deres pris som påvirker kostnadene for hele headsettet.

Velg fasader for kjøkkenfargen til den edle rødvinen

Hvilken er bedre å velge? Det avhenger av den finansielle komponenten, og på størrelsen på lokalene, og på preferanser, og til og med på bostedsstedet. Så hva bedre å velge:

 • MDF,
 • sponplater,
 • plast,
 • massivt tre,
 • glass eller en kombinasjon av materialer?

Selvfølgelig er naturmateriale bedre. Tross alt er slike møbler mye vakrere, mer økologiske og mer nyttige. Fasader laget av andre materialer er billigere, det er et bredt utvalg av struktur, farge, form. Men de krever dekorative etterbehandling, er ikke så trygge, og betegnelsen for deres drift er ikke så lang.

kjøkken

For klassikere er det bedre å velge et naturlig tre

kjøkken sett

Radius fasader av moderne sett er laget av MDF

Det er definert med stil av kjøkken dekorasjon

En ikke-trivial burgunder vil harmonisk passe inn i enhver stil. Imidlertid er de mest moderne kjøkkenmøbelsettene av denne fargen som regel produsert i en moderne stil. La oss vurdere noen øyeblikk.

Hvordan oppnå harmoni

Som med alt annet, i hvilken som helst kombinasjon av fargen på kjøkkensettet, forblir den avgjørende faktoren målet. Eksperter sier - nyanser av edel rødvin kan ikke brukes overalt. Claret kjøkkenet skal forsiktig passe inn i interiøret. Dette vil hjelpe den riktige algoritmen:

 • Velg stoler og gardiner i samme nyanse med fasader.
 • Bakgrunn og gardiner kombineres med bilder på kjøkkenforkleet.
 • Bruk samme fasade og gardiner.
 • Mørk bunn pluss en lys topp.
 • Veggdekorasjon i en tone og en eller to aksenter i tekstiler, møbler og så videre.

Harmonisk interiør:

kjøkken

Harmonisk kjøkkeninnredning

kjøkken

Kjøkkeninnredning

Interiør stylistikk

De mest kjente merkevarene og produsentene fra Italia, Tyskland, Hviterussland foretrekker å produsere moderne møbler i burgundertoner av jugendstil i stedet for klassikere. Men uansett preferanser av avanserte merker, på salg finner du noen stilløsninger. La oss se på de vanligste.

 • Klassikere: Det viktigste er praktisk. Gode ​​møbler sett av naturlig tre. Et veldig attraktivt sett sett med MDF med frostede fasader.
kjøkkeninnredning

Klassikere: Praktisk - først og fremst

 • land: Møbler er enkle, med effekt av aldring. Korrekt matchet fliser, fine tekstiler i burgunder og hvite striper, lyse tilbehør (i form av gamle glass på hyllene, statuer, etc.), kurver, vadmel tekstiler bare utfylle estetikk, inspirerende en klok tanke.
kjøkken

Land: søt, koselig, varm og vakker!

 • Retro: Nei, det er ikke en godt glemt gammel. Det er praktisk, praktisk og vakkert. Tross alt ser vi bare design av en svunnen tid. Faktisk vil moderne husholdningsapparater passe fullt ut her. Rommet er funksjonelt, som i andre stiler.
 • Minimalisme: Her er alt på et minimum når det gjelder innredning. Den selvforsynte fargen på kirsebæret trenger ikke ekstra tilbehør. Beige eller svart vil bare legge til rom med eleganse. Vaskbar bakgrunnsbilde. På gulvet satt bedre stort keramikk.
kjøkken

Retro: praktisk, funksjonell og ... for en amatør

kjøkkendesign

Minimalisme: koselig, streng, men vakker

 • Høyteknologi: Som regel glossete fasader; på toppen bør det være alt glass; metall tilbehør; Arbeidsflaten er laget av rustfritt stål, og gulvet er foret med keramiske fliser.
kjøkkendesign

Hi-tech: original og praktisk

Vær oppmerksom på: Bordplaten av metall er ikke bare vakker, men praktisk: den er godt rengjort, tåler høye temperaturer, er motstandsdyktig mot skade.

Video: Eksempler på kjøkkendesign i burgunderfarge

Overhodet av bordeaux "gjør været" i huset, så produsentene og produserer møbler som svarer til denne paletten. Vi jobber ikke med en veldig enkel komposisjonssamtale. Her trenger vi en balansert tilnærming. Blant annet i form av kompatibilitet av farger, deres volum ratio, plassering av møbler, vegg dekor (bakgrunn, fliser, linoleum, etc.), tekstiler og tilbehør.

Finne en hyggelig ser fargebalanse og handling å bruke en saftig rødbrun, tar hensyn til alle nyansene, kan du få en komplett stilig (pluss - enkel å oppdatere) interiøret, kan det skje i hvilken stil. Og dette betyr at claretkjøkkenene vil gjøre det mest vanlige rommet til et sted med fint humør, hvor vi alltid vil strebe ...

Tips: Når du velger kjøkkenmøbler, må vi huske at kjøpet skal være positivt. Så ta deg tid, velg alt du trenger for å realisere drømmene dine. Første - farger, da - 3D layout fra fagfolk. Og bare da velg fargen på tapet, gulv, gardiner og utstyr.

En liten meningsmåling til slutt: Er det ikke et innfall, er du klar til alltid å være med den lyse?

 • Ja, jeg elsker alt lyst.
 • Jeg elsker det når de tar hensyn til meg.
 • Selvfølgelig bør interiøret være forfriskende.
 • Jeg har nesten alle burgunderfarge.
 • Jeg liker å være der der det er denne fargen.
 • Bordeaux forårsaker bare positive.

Hvis alt dette handler om deg, koker du her, møt gjester, ordne romantiske sammenkomster vil være en fornøyelse. Du har gjort det riktige valget!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

98 − = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map