Gassløft og justerbare baldakiner for kjøkkenskap - Møbelinstallasjon i henhold til alle regler

Gassløft og justerbare baldakiner for kjøkkenskap – Møbelinstallasjon i henhold til alle regler

Gassløft og justerbare baldakiner for kjøkkenskap - Møbelinstallasjon i henhold til alle regler

Smart møbler beslag, som er smart utformet, øker hodetelefonens levetid betydelig. Pålitelige gasslifter og justerbare baldakiner for kjøkkenskap gjør det mulig å unngå de viktigste problemene som oppstår under driften av møbler. Anbefalinger fra fagfolk og detaljert videoinstruksjon vil bidra til å velge justerbare suspensjoner og en gassløft for møbler, samt å forstå installasjonen av kjøkkenutstyr.

Løftemekanismer for kjøkken

Møbler gassløftebrakett, som gir en jevn åpning og lydløs lukking av den horisontale kjøkkenfasaden. På grunn av et bredt spekter av laster garanterer gass støtdemperen riktig åpning og lukning av dører med nesten hvilken som helst vekt og størrelse.

Gassløfter for møbler: anvendelsesområde

Gass støtdempere brukes ikke bare i kjøkkenmøbler, men også hvor det er tilrådelig å installere horisontale hengslede skap. For eksempel, i stuen, barnehagen, gangen.

horisontal fasade

Horisontale fasader i stuen

gassløft

Gazlift møbler i barnas rom

kontormøbler

Kontormøbler med horisontale hengende skap

I tillegg er installasjon av gassløft også mulig i strukturer hvor det er nødvendig å åpne fasaden nedover. Dørene til baren i veggene og de nedre kjøkkenskapene er mye mer praktiske å bruke hvis parentes brukes i stedet for standardløkkene.

fasade

Fasaden av baren, åpning med brakett

En annen vanlig bruk av gass støtdempere er bokser og bokser for lagring av dimensjonale ting, pouffes og polstrede møbler med løfte seter.

kjøkkenkrok

Mykt kjøkkenhjørne med brakett

Ikke desto mindre er det vanligste spekteret av pneumatiske gassløftapplikasjoner kjøkkenmøbler, og spesielt horisontale hengende skap som åpner oppover.

Tekniske egenskaper for gassløft

 • Hovedarbeidsstoffet er en inert gass (ofte nitrogen).
 • Stammen, arbeidskammeret og støttepunktene er laget av stål.
 • Veggtykkelsen på den hermetiske sylinderen er ikke mindre enn 1 mm.
 • Temperaturområde for mekanisk full funksjon: + 80 / -30 ° C.

Enheten til en gassløft

Oppmerksomhet vær så snill! Gassløfterens kropp er absolutt hermetisk sylinder fylt med nitrogen. Gass pumpes i produksjonsprosessen. Pneumatisk møbler gassløft kan ikke repareres ved brudd og deformasjon av mekanismen.

støtdemper

Utseende av gass støtdempere

løfteutstyr

Løftens indre struktur

Hvordan braketten fungerer

Bøsningen, hovedsylinderen, pakninger og friksjonslager sikrer en stram og myk stangbevegelse. Sentreringsstemplet og ventilen er sikringer som begrenser stangens feiljustering.

 • Åpner fasaden oppover

Når døren er lukket, er stangen innfelt i sylinderen, som et resultat av hvilken den inerte gass komprimeres så mye som mulig. Videre, med åpningen av fasaden forsvinner fastholdelsesstyrken, og nitrogen presser bare stempelet utover. Og oljespjeldet, som sikrer slankhetens slitasje, og danner den samme dempingseffekten i den avsluttende åpningssyklusen.

 • Åpner dørene ned

Her legges mye større innsats når fasaden åpnes. Dette skyldes et godt gjennomtenkt design av mekanismen, hvor bypassventilene har forskjellige diametre, og blandingen av olje og nitrogen strømmer gjennom disse åpningene med forskjellige krefter. Bevegelsen av stangen og stempelet i motsatt retning er således mye strammere enn når gassløften opererer i standardposisjonen.

Beregning av lasten på gassløfteren i forhold til fasadets størrelse og vekt

Kroppen til hver møbelgassløft indikerer merking, for eksempel 120N, 60N, 200N og så videre. Latin bokstav N indikerer måleenheten for trykkstyrken (Newton), og tallet foran den er kraften (trykket) i det hermetiske tilfellet.

1

For å installere riktig gassløft for kjøkkenskap, må du vite veggen av fasaden med et håndtak.

Oppmerksomhet vær så snill! Servicetiden til gassjokkabsorberen minsker flere ganger med feil beregning av optimal driftskraft.

Spesifikke vekt av hovedfasade materialer:

 • Laminert sponplater 16 mm - 11,8 kg / m2
 • Sponplate 18 mm - 13,3 kg / m2
 • MDF 16 mm-12,06 kg / m2
 • MDF 10 mm - 7,4 kg / m2
 • Glass 3 mm - 7,5 kg / m2
 • Glass 4 mm - 10 kg / m2

Tabell av størrelse og vekt på dørene for å beregne heisen

Bredde / Vekt 2 kg 3 kg 4 kg 5 kg 6 kg 7 kg 8 kg 9 kg 10 kg
300 mm 50N 50N 50N 60N 60N 80N 80N 80N 100N
400 mm 50N 60N 80N 100N 100N 120N 120N 140N 140N
500 mm 80N 100N 100N 120N 140N 160N 160N 180N 180N
600 mm 100N 120N 140N 160N 180N 200N 200N 220N 220N

Monter gassstøtdemperen

Installasjon av gassløfteren på skapet må være i samsvar med de ovennevnte dataene. En fasade krever to løfteanordninger.

Anbefalinger fra fagfolk:

 • Løftemekanismer for kjøkkenet er installert i tandem med gulv overhead, overhead eller interne hengsler - en fasade krever minst to sløyfer og to støtdempere. I unntakstilfeller (hvis døren er liten), kan en gassløft installeres.
løfte installasjon

Eksempel på å installere en gassløft på en horisontal fasade

 • Ved installasjon av gassløfteren over 100 N krever kjøkkenskapet en ekstra forsterket feste på veggen.
 • Møbelfasseløfteren er kun festet til døren etter at all annen maskinvare allerede er installert.
 • Under ingen omstendigheter kan det monteres i skap opphengt av veggen. Installasjonen av gassløfteren må kun utføres i uavhengige konstruksjoner som er plassert horisontalt.
 • Å øke åpningsvinkelen kan oppnås ved å skifte hullet under hovedfesteanordningen.
ordningen

Justerer åpningen av fasaden

 • Når du designer kjøkkenmøbler, må du huske at avstanden fra toppen av gardin til taket skal være større enn størrelsen på døren som åpnes.
 • Første montering av heiser er best gjort under tilsyn av en erfaren møbelmaker, eller ved hjelp av videoinstruksjoner for installasjon av gassløfter.

Gassløft installasjon: video leksjoner

Justerbare markiser for kjøkkenskap

Justerbare kleshengere for kjøkkenskap brukes når du monterer et møbelsett i begge problemrom med buede vegger, og i rom med perfekt flate overflater.

Fordeler med justerbare baldakiner

 • Enkel montering alene - Møbelsuspensjonene er enkle å bruke, med installasjon av øvre skap på justerbare øyne, selv en nybegynner i møbelproduksjonen vil takle.
 • Et bredt spekter av justering av opphengte skap i flere retninger (horisontal og vertikal justering) med hensyn til vegger, tak og tilstøtende skap.
 • Muligheten for å justere skapet til vekten - det er ikke nødvendig å fjerne og igjen sette på møbler.
 • Pålitelig festing av kjøkkenkroken ved å feste alle justerbare baldakiner til en enkelt metallbjelke - Ved svekkelse av flere festeelementer, er monolittisk konstruksjon forsynt med skruer som holder tilstøtende skap.
 • Installasjon av justerbare baldakiner kan gjøres i nærheten av taket eller kjøkkenforkleet (montert direkte på flisen).
 • Estetisk komponent - Møbelhuller er utstyrt med et plastdeksel laget i flere grunntoner: lysebrunt, svart, hvitt, rødt, mørkbrunt, beige, grått.
skur

Justerbar baldakin - utseende, fargevalg

Design av justerbare kleshengere

En justerbar vekt kan tåle en vekt på opptil 60 kg, og to suspensjoner i et par kan holde 130 kg. Denne egenskapen skyldes den sterke og gjennomtenkte indre utformingen av slangen, og flere hull beregnet til fiksering til det galvaniserte dekket og sidene av de hengslede skapene.

enhet

Den indre strukturen til det justerbare øyet

justerbar baldakin

Justerbar baldakin og dekk for veggmontering

fiksering av suspensjon

Et omtrentlig skjema for å fikse opphenget på en metallskinne

Slik reparerer du suspensjonen selv: Kort orientering

 1. Justerbare baldakiner oppvarmes 5 mm i forhold til bakveggen. Derfor, før du fortsetter å installere eyelets på skapet, bør du lage små hull i fiberplaten under størrelsen på "eyelet" på suspensjonen.
 2. Fest de justerbare kleshengene til sidene av de hengende kjøkkenskapene.
 3. Klipp monteringsplaten nøyaktig i veggstørrelsen. Når du kjøper ferdige møbler, er dekket allerede levert i jevn størrelse for hver skuff.
 4. Fest styret til veggen, etter å ha målt den nødvendige avstanden fra bordplaten. En omtrentlig beregning: høyde på arbeidsforkleet pluss høyde på skapet minus tykkelsen på taket (vanligvis 16 mm).
 5. Heng møbler på dekk og fortsett å justere fjæringen.

Detaljert video instruksjoner

Montering av justerbar fjæring på kjøkkenskapet:

Slik løser du fjæringen på linjen:

Justere kjøkkenopphenget:

Universelle gassløftere og justerbare baldakiner for kjøkkenskap gjør det enkelt å montere møbler. Dessuten, takket være riktig utvalgte heiser, øker bruksområdet til kabinettets interiør, og det er best mulig å betjene kjøkkenet optimalt så mye som mulig. Og teknisk korrekt installerte justerbare øyne er en garanti for brukbar bruk av de øverste hengslene.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 54 = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map