Vizitarea lui Kerry Bradshaw

Vizitarea lui Kerry Bradshaw

Bucătăria Kerry Bradshaw

Seria "Sex și orașul" ocupă un loc special în inimile multor oameni. Succesele și adversitățile, distracțiile, succesele de carieră și plăcerile simple de zi cu zi - toate acestea împreună cu patru frumuseți au împărțit lumea timp de șase ani între 1998 și 2004. În 2008, a apărut o imagine de ansamblu asupra modului în care lucrurile s-au dovedit după evenimentele din seria finală (fără spoilere!), Și în 2010 a venit continuarea.

În tot acest timp, spectatorii au fost excitați nu numai de liniile de complot ale seriei, ci și de costumele fetelor, precum și de interioarele în care erau. O întreagă generație de fete a încercat să egaleze personajul principal Kerry Bradshaw în tot ceea ce a copiat nu numai costumele, ci și modul de viață și chiar modul de viață. Apartamentul ei ne este atât de familiar, ca și cum noi, noi, ar fi trăit în el timp de șase ani. E vorba de bucătăriile Kerry din seriile și filmele pe care le vom vorbi astăzi.

Bachelor bucătărie și "pulover în cuptor"

Economia nu este cea mai puternică caracteristică a lui Kerry. Cu toții ne amintim păstrarea puloverelor în cuptor și glume ca "Singurul lucru pe care încă am reușit să-l fac în bucătărie este o mizerie și câteva incendii mici". Acest lucru explică interior simplu de bucătărie ei din serialul de televiziune: în formă de U bej bucătărie și verde de măsline, de culoare de perete vopsit coaja de ou-vă în una din serie, un frigider simplu și sobă, în cazul în care Kerry se bucură doar de a aprinde o țigară.

Scene de episoade din bucătărie

Scene de episoade din bucătărie

Bucătărie în serie

Camera însăși ocupă un spațiu în centrul apartamentului și are o intrare deschisă din holul de intrare.

  • Plan de apartament pentru Carrie
  • Plan de apartament pentru Carrie

Există un loc pentru a mânca numai pentru o persoană, pereți izolați - nu cea mai convenabilă soluție pentru viața reală, dar din punctul de vedere al confortului procesului de împușcare - este justificată. Poate că nu ne vom concentra pe bucătăria serială și vom trece imediat la interioarele bucătăriei în filmele "Sex și orașul".

Bucătărie Kerry și icoana Biga

În primul film, apartamentul lui Kerry după reparație apare într-o formă actualizată și reflectă atât natura îndrăzneață a personajului principal, cât și schimbările globale din viața sa. Din păcate, interiorul bucătăriei a rămas în spatele scenei, dar având în vedere stilul general al casei, se poate presupune că se bazează și pe o combinație de alb și albastru, care, în funcție de unghiul de iluminare, variază de la turcoaz la cel ceresc. Să dăm aerul la fantezii și să ne imaginăm cum ar putea privi bucătăria din Kerry în primul film "Sex și orașul". Cel mai probabil, problema unui spațiu mic destul de sever față de Kerry, culoarea albă ar fi o alegere excelentă. Tehnologia fantezie este inutilă în cazul personajului principal, cel mai necesar fiind un cuptor cu microunde, un prăjitor de pâine și accesorii pentru depozitarea vinului.

1

Cum ar putea bucătăria din Kerry să se arate după reparații în primul film

Fără o masă mare, puteți face, de asemenea, pentru că el mănâncă Kerry de obicei oriunde, dar nu la masa de bucătărie. Dacă vă gândiți la materiale de finisare și stilul de interior, prezenta domnisoara Bradshaw umplut cu interioare din lemn cum ar fi Țară Provence sau obținute cu dificultate, și un alt lucru - suprafața lucioasă a Art Deco, Contemporană și fuziune. Aici, dulapurile ar putea fi umplute cu cărți despre stil, nu despre gătit, iar pe suprafața de lucru va exista un loc pentru flori într-o vază, nu pentru produse pe o placă de tăiere. Cu toate acestea, toate aceste presupuneri sunt confirmate în al doilea film, lansat pe ecrane în 2010.

Interiorul celui de-al doilea film a făcut o stropire. Apartamentul lui Carrie și dl Big este eclectic. Combină mai multe direcții de proiectare simultan - în cea mai mare parte artă deco, clasică și estetică din anii '60. Masculin, de fapt, dar feminin în detaliu, fascinează imediat. Bucătărie - nu o excepție. Acesta este un exemplu excelent în ceea ce privește modul în care puteți combina diferite stiluri într-un spațiu și un ghid de acțiune pentru cuplurile care încearcă să ajungă la un compromis în timpul reparării.

Shot din film

Realizând că în bucătăria din casă familia Big and Kerry este mai importantă decât conținutul, designerul de producție Jeremy Conway a aranjat-o pentru proprietari - elegant și elegant. Șorțul este căptușit cu o placă ceramică neobișnuită, de ceramică Heath Heath de la Anne Sachs. Casetele cu balamale sunt realizate în alb lucios, iar partea de jos a lemnului, care accentuează în continuare contrastul stilurilor. Zona de luat masa este marcată cu un covor cu un model geometric în spiritul anilor '60, care, într-o bucătărie reală, nu într-o scenă, cu siguranță nu ar fi luat-o.

Bucătărie din Kerry și Biga

În zona de luat masa, combinat cu camera de zi, vom vedea un candelabru imens din metal oxidat pe proprietate, care atârnă deasupra tabelului '40 ai ultimului mahon secol în stilul francez de Alan Moss, și scaune tapițate cu stofă de la Lee Jofa.

Shot din film

Ne place toate aceste detalii de divertisment: o imagine pe scaunele tapitate de la Martin Alberts, lămpi și o combinație de cărți, vase colorate și ceramică de la sfârșitul istoriei în bibliotecă.

Bucătărie și sală de mese Kerry și Biga

Sfaturi utile

În cele din urmă, vom împărtăși ceea ce am găsit pe Internet pentru fanii seriei, care vor să împartă "Sexul" în bucătăria lor.

Kerry spune: "Eu folosesc cuptorul ca dulap de depozitare!" A găsit o reflecție amuzantă în covorul de bucătărie. View.

Covor cu inscripție

De asemenea, pe Etsy am găsit perne interioare fabricate din aceeași țesătură de Lee Jofa, care are scaune în sala de mese. View.

Perne în stilul artei nouveau

Dacă vă place eroina din „Sex and the City“ adora cocktail „Cosmopolitan“, să acorde o atenție la setul de „martinok“, care pot fi achiziționate de la mai multe feluri de mâncare magazine, vă recomandăm, de asemenea, să se uite în direcția de bine-cunoscut firma Spiegelau, sunt populare chiar și în rândul somelier eminent . View.

Martini sticlă

Șorțul de bucătărie poate deveni accentul principal al bucătăriei, acolo veți alege o textură, culoare sau model interesant, cum ar fi acasă cu Kerry și Big. Poate fi din sticlă, mozaic sau chiar piatră. O mulțime de idei pentru decorarea șorțului bucătăriei se află pe site-ul Ann Sacks, care a inspirat decoratorii filmului.

Ann Sacks țiglă

Apartament Kerry

Cu câțiva ani în urmă, apartamentul unde a fost filmat seria, situat pe strada Perry 64, a fost vândut pentru 6 milioane de lire sterline. Preț impresionant, nu-i așa? Ai locui în apartamentul lui Kerry? Apropo, chiria lunară din anii '90 era egală cu 700 de dolari SUA, care acum ar fi 2500 de dolari, ținând cont de inflație.

Împărtășește opinia ta despre bucătăria lui Kerry în comentariile tale. Noi, la rândul nostru, dorim ca fiecare tânără să o găsească pe domnul Big și să împărtășească cu el momente culinare plăcute în bucătărie.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map