Voors en tegens van telescopische afzuigkappen voor het reinigen van de lucht in de keuken

Voors en tegens van telescopische afzuigkappen voor het reinigen van de lucht in de keuken

Voors en tegens van telescopische afzuigkappen voor het reinigen van de lucht in de keuken

Om een ​​kap te krijgen die echt werkt en geen problemen veroorzaakt met zijn ruis en lage prestaties, moet u beslissen welk model het meest geschikt is voor uw keuken, de mogelijkheden van de installatie overwegen en, nadat u de ontvangen informatie hebt vergeleken met de vereiste indicatoren, deze naar kopen sturen. Aangezien stedelijke bewoners meestal een keuken hebben met een klein oppervlak, moeten dit soort huishoudelijke apparaten zo min mogelijk ruimte innemen, maar dat heeft geen invloed op de efficiëntie van de werking. Het meest geschikt zijn in dergelijke gevallen telescopische kappen.

Compactheid - een van de belangrijkste kenmerken van de afzuigkap

Keuken telescopische kappen verrassen met hun compactheid

Functionele functies van telescopische keukenkappen

Een dergelijk model is erg handig wanneer het niet alleen in een beperkte ruimte, maar in de keuken van een gebied wordt gebruikt, voor het reinigen van lucht, waarbij de unit met een capaciteit van maximaal 1000 kubieke meter lucht per uur voldoende is - dit is het maximale volume dat door de fabrikanten voor een dergelijke afzuiging wordt geleverd. Er zijn een-motor, twee-motor telescopische kappen, maar ook apparaten uitgerust met een kleine turbine, ze zijn het meest effectief. Laat u echter niet verleiden door de kracht van dit huishoudelijke apparaat, het paspoort geeft de parameters van geventileerde ruimtes en de aanbevolen prestaties voor deze indicatoren aan. Verwaar het advies van fabrikanten niet.

Wat zijn de voordelen van een telescopische afzuigkap voor de keuken? Ten eerste, als je de afmetingen vergelijkt met andere voorbeelden van deze techniek, kun je zeker zijn van de compactheid ervan. Dankzij het paneel, dat op de geleiders soepel uit het lichaam verdwijnt, en indien nodig, en dan ook gewoon in zijn oorspronkelijke positie komt, interfereert het absoluut niet met de eigenaars tijdens het koken. Over de producten die zich over enige afstand buiten de frontlinie van de kasten van het bovenste niveau van de keuken uitstrekken, kun je constant je hoofd raken, wat niemand leuk kan vinden. Telescopische kappen sluiten dergelijke contacten gewoon uit.

Ergonomisch ontwerp

De technische kenmerken van telescopische afzuigkappen geven de juiste keuze aan

Ergonomisch ontwerp is meer geschikt voor moderne stijlen, maar de technische kenmerken van dergelijke extracten zijn te verleidelijk, dus ze zijn te vinden in klassieke interieurs

Heeft ook een onderscheidend kenmerk van zijn beknopte ontwerp. Bijna het gehele lichaam van telescopische kap is verborgen binnen de scharnierende module, alleen een smalle strook van het paneel blijft zichtbaar, dat, wanneer het wordt uitgetrokken, motoren en verlichting omvat. De toetsen voor de vermogensaanpassing bevinden zich achter het paneel of op het paneel. Meestal worden dergelijke producten geproduceerd in de kleuren lichtgrijs, beige, bruin en wit. Roestvrijstalen modellen zijn erg populair omdat ze qua uiterlijk passen bij de spoelbak en kookplaat die in het aanrecht zijn ingebed. Kappen hebben een breedte van 500 en 600 mm, ze werken om vuile lucht buiten het pand weg te blazen. Hiervoor zijn ze uitgerust met een plastic adapter en twee gaten in de verticale en horizontale vlakken.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 − 53 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map