Mitkä ovat hyvät laatikot keittiössä: etsimme plussia ja hallitsemme omia käsiämme

Mitkä ovat hyvät laatikot keittiössä: etsimme plussia ja hallitsemme omia käsiämme

Mitkä ovat hyvät laatikot keittiössä: etsimme plussia ja hallitsemme omia käsiämme

Kun järjestää keittiö, on äärimmäisen tärkeää järjestää työtila kunnolla. Tämä voidaan tehdä keittiön laatikoiden avulla, jotka säästävät tilaa, auttavat eroon vaivalloisista huonekaluista ja toimivat tarvittavin keittiövälinein.

Keittiön laatikoiden ominaisuudet ja edut

Keittiön varustamisen tärkein tehtävä on tehdä tilaa mahdollisimman toimivuudeltaan ja mukavalta. Vakiomakekaapit eivät aina selviydy tähän - osa niiden sisätilasta on tyhjä, ja paikkoja, kun ne vievät paljon.

laatikot

Sopivin tapa laittaa keittiötarvikkeita on levittää se laatikkoihin

liukujärjestelmät

Irrotettavat järjestelmät ovat erinomainen tapa työtilan optimointiin

Suunnittelijat löysivät ulos - he loivat liukujärjestelmät, jotka ovat välttämättömiä pienkokoisissa huoneistoissa. Yksi keittiö pöytä-laatikko laatikoilla korvaa enemmän kookkaita tavanomaisia ​​huonekaluja. Ja kaikki koska sisäänvedettävät järjestelmät:

 • on jaettu osiin, joiden ansiosta ne sallivat jokaisen neliösenttimetriornin käyttämisen toiminnallisesti;
 • ei ole vain kooltaan vaan myös muodoltaan käyttötarkoituksesta riippuen - sisäänvedettävissä järjestelmissä on kätevää säilyttää aterimia, ruokia, mausteita, leipää, leikkuulaudat, viinikellarit;
 • voi avata yhden osan ja kaikki laatikot voidaan vetää ulos heti, jolloin voit nähdä kaikki keittiötarvikkeet ja ottaa tarvittavat tavarat.
laatikot

Laatikoiden esineiden pätevien sijoitusten ansiosta voit nopeasti ja helposti löytää kaiken tarvitsemasi

ruokailuvälineet

Ruokailuvälineet

Mitkä ovat keittiön laatikot

Keittiöpöydät, joissa on laatikoita työkaluille ja muille välineille, eivät näytä vain erilaisilta, vaan poikkeavat toisistaan ​​tarkoituksessa, rakennustyypissä ja toteutusmateriaalina. Jotta keittiö olisi todella toimiva, sinun on valittava kätevä sisäänvedettävä järjestelmä.

laatikko

Täydellinen tilaus

Rakenteiden tyypit

Yleisimpiä oli suora laatikko - niin kätevissä ruokakaupoissa, leikkuulauta. Kun kehität toimivaa keittiötä, voit myös käyttää:

 1. Kaltevat sisäänvedettävät järjestelmät - anna tilaa tiskipöydän alle tai kahden kaapin risteyksestä. Keittiön kulmakaappi on pääsääntöisesti puoli tyhjä, koska sisäpuolelta hankkiminen on hankalaa. Ja nurkka-laatikot voivat ratkaista tämän ongelman. Itse asiassa ne helposti antavat tehdä tarpeellisia asioita, jopa säilytetään kauimpana kulmassa.
laatikko

Nurkkakaapitilaa voidaan käyttää täydellisesti, joten voit asentaa tällaiset toiminnalliset laatikot

 1. "Karuselli" -järjestelmä on liukuva hyllyt, jotka on asennettu nurkkaisiin keittiön kaappeihin. "Karuselli" on kiinnitetty kaapin sivuseinään tai oviin - on tarpeen avata kulmakaappi, koska koko kaapin "täyttö" lähtee. Ja rakastajat voivat helposti ottaa tarvittavat esineet.
sisäänvedettävällä järjestelmällä

Järjestelmä "karuselli" näyttää epätavalliselta, ja se on kallista. Mutta se mahdollistaa funktionaalisen käytävän nurkkaan yläkaapin tilan

 1. Irrotettavat leikkuulaudat puhdistusaineilla. Tällainen levy voidaan kiinnittää suoraan työtason alle, mikä laajentaa kapean keittiön mahdollisuuksia.
lauta

Liukulevy säästää tilaa keittiössä ja puhdistusajasta

 1. Pullot keittiölle. Tämä on erinomainen ratkaisu pullojen sijoittamiseen - viinillä, öljyllä, mausteilla ja vedellä. Tällainen muotoilu ei ole enempää kuin 15-20 senttimetriä leveä, ja siksi se sopii helposti, jos ei tavasta asentaa tavallista laatikkoa. Mutta sisälläsi voi sijoittaa kymmeniä kapeita ja korkeita säiliöitä. Ja pidennetyssä asennossa kaappiin on helppo saada jokin pullo, jota ei voi tehdä tavallisesta kapeasta jalustasta.
butylochnitsa

Tällainen järjestelmä vie hyvin vähän tilaa, mutta voit sijoittaa paljon hyödyllisiä asioita keittiössä

 1. Pull-out-korit ovat toinen suunnittelijoiden keksintö, jonka avulla voit toiminnallisesti käyttää tilaa ja sijoittaa esineitä, jotka tarvitsevat ilmaa - voi olla vihanneksia, hedelmiä tai leipomotuotteita.
kori

Korissa on kätevää varastoida vihanneksia ja hedelmiä, koska ne ovat ilman pääsyä, ne pysyvät tuoreina pidempään ja ovat aina käsillä

 1. Laajennettava taulukko - tämä järjestelmä on välttämätön pienille huoneille. Samaan aikaan se voi toimia lisäpinta-alustana ja joissakin tapauksissa ruokapöydässä.
ruokapöytä

Tällainen ruokapöytä on vain pieni keittiötila

 1. Irrotettava roskakori. Tällaiset järjestelmät asennetaan useimmiten pesualtaan ja yksinkertaistavat puhdistusprosessin heittämistä - ei ole tarvetta avata kaappi, taivuta ja poistaa roskakori. Nyt se lähtee yhdellä kädellä.
roskakori

Säiliöt jättävät yhdellä kädellä, mikä säästää aikaa rakastajana keittiössä

Valmistusmateriaalit

Laatikot ovat samoja materiaaleja kuin muut keittiökalusteet. Useimmin käytetyt levyt MDF ja lastulevy. Mutta luonnollisessa puusta valmistetussa keittiössä, ja luonnollisesti, laatikot ovat puisia.
Mutta valmistusmateriaali ei ole tärkein asia. On tärkeää tarkistaa, että käytetyt paneelit ovat ilman syviä naarmuja, siruja ja turvotusta sivuilla. Tämä voidaan tehdä visuaalisesti, avaamalla ja tarkistamalla kaikki kaapit ja laatikot.

laatikko

Keittiön pitkäikäisyys liukujärjestelmien kanssa ei riipu yhtä paljon valmistuksessa käytetystä materiaalista kuin huonekalujen tuotannon laadusta

Vinkki: mistä materiaalista valmistetaan keittiön kalusteet, sinun on tarkistettava kokoonpanon laatu. Helpoin tapa on avata ja sulkea laatikot useita kertoja eri nopeuksilla. Liukumekanismien pitäisi toimia hiljaa ja sujuvasti. Myös laatikoita ei saa horjuttaa pystysuoraan tai vaakasuoraan.

Ohjausmekanismien variantit

Keittiön laatikoiden lujuus ja luotettavuus ei riipu yhtä paljon valmistuksessa käytetystä materiaalista kuin ohjainmekanismin tyypistä:

 1. Yksinkertaisimmat ja edullisimmat ovat rullamekanismit. Niitä käytetään sellaisissa laatikoissa, joissa on suunniteltu asettavan kevyitä esineitä - kuten ruokailuvälineitä, mausteita, keittiötarvikkeita. Painava paino ei kestä näitä oppaita, mutta ne ovat riittävän kestäviä - ilman korjauksia, ne toimivat säännöllisesti monta vuotta.
 2. Teleskooppi (pallo) oppaat - nykyaikaisempi analogi. Niitä käytetään kaikissa laatikoissa, mukaan lukien erittäin suuret ja suunnitellut huomattavia kuormia. Tällaiset järjestelmät kestää useita kilogrammaa painoja - paitsi ruukkuja ja pulloja, mutta jopa säilyttämistä ja kodinkoneita. Siksi monet keittiöt on varustettu teleskooppisilla ohjaimilla huolimatta korkeammista kustannuksista verrattuna rullamekanismeihin.
palloohjaimet

Pallonohjaimet pitävät paljon enemmän painoa kuin rullat - tämä on välttämätön etu kaappien säilyttämiseen, usein stringin avulla, joka on täynnä tarvittavia keittiötarvikkeita

Kiinnitä huomiota: oppaiden laatu määrittelee kalusteiden pitkäikäisyyden. Siksi näiden järjestelmien metallin paksuus ei saa olla pienempi kuin 1-1,2 mm.

Kuinka valita keittiön kalusteet laatikoilla

Kunkin keittiön ulkoasu on yksilöllinen ja riippuu huoneen koosta ja talon omistajien toiveista. Mutta on olemassa useita tekijöitä, jotka auttavat sinua valitsemaan kaikkein toimivat keittiökalusteet:

1
 1. Työpöydän vieressä on oltava keittiöpöytä, jossa on laatikoita ja hyllyjä, joissa on liukusäätimet, jotta tarvittavia keittiötarvikkeita ei tarvita. Suoraan työtason alle, voit asettaa laatikoita leikkuulauta, ruokailuvälineet, mausteet. Lautan lähellä on hyvä asentaa kolmiulotteiset osat lokeroiden, pannujen, pannujen säilytykseen. Ja kulmassa voit varustaa ulosvedettävä minibaari.
työpinta

Suosituimmat keittiön kohteet ovat parhaiten suoraan työpinnan alla

 1. On tärkeää harkita keittiön kokonaissuunnitelmaa. Jos huone on hyvin pieni, voit keskittyä kulmalaatikoihin tai rajoittaa itseäsi avata hyllyt. Jos tila sallii, voidaan asentaa suuri määrä sisäänvedettäviä järjestelmiä. Tällöin laatikoiden on sijaittava siten, että ne eivät häiritse toisiaan avata.
huonekalut

Oikein suunnitellut keittiökalusteet vaativat tilaa mahdollisimman vähän ja antavat isännälle mahdollisuuden pitää kaiken tarvittavan käsillä

 1. Jos mahdollista, älä ylikuormita keittiökalusteita, joita käytetään hyvin harvoin. Ja varmasti sinun ei pitäisi laittaa niitä lähimpään alueeseen. Päätehtävänä on varustaa keittiö mahdollisimman mukavasti. Siksi työpinnan ja uunin vieressä tulisi olla vain välttämättömiä ja usein käytettäviä keittiötarvikkeita.
keittiö

Kaikki mitä tarvitset - käden ulottuvilla

Kuinka tehdä laatikoita keittiölle omilla käsillä

Ei ole välttämätöntä viettää upeita määriä valmiiden keittiökalujen ostamiselle yksittäiseen tilaukseen. Älykkäiden ohjeiden käyttäminen päälliköistä ei ole niin vaikeaa tehdä laatikoita omilla käsillä. Annamme vaiheittaiset ohjeet:

 1. Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on mitata ja laatia luonnos tulevaisuuden kaapin laatikoilla - pohjalta voit tehdä valmiita luonnos.
piirustus

Laatikon piirustus mitat

 1. Erikoistuneessa huonekaluliikkeessä sinun on valittava sopivat paneelit lastulevyä tai MDF: tä. Siellä voit tilata paneelien sahaus haluttuun kokoon. Paikkoja viipaleita voidaan peittää viilulla tai kalvolla - molemmat materiaalit eivät anna kosteuden kulkeutua eivätkä anna materiaalin turvota.
 2. Tulevaatavarakaappaiden oppaat ovat paremmin teleskooppisia - ne kestävät enemmän painoa ja kestävät pidempään. On myös tarpeen ostaa itsekiertyvä ruuvi - on suositeltavaa yhdistää laatikon kaikki puiset osat.
 3. Kun materiaalit ovat valmiita, voit aloittaa osien liittämisen järjestelmään. Edellä mainitut lastulevyt on kiinnitetty vahvistusruuveilla, joiden pituus on 15 mm. Mutta jos materiaali ei ole kovin korkea laatu, on toivottavaa saada ruuvit 30 mm - ne ovat paljon paremmin pidetään puulevy, myös materiaalia, jolla on suuri huokoisuus.
 4. Kun kaappi on valmis, voit jatkaa ohjeiden asentamista. On äärimmäisen tärkeää, että ne kiinnitetään samaan korkeuteen. Ja pehmentävät niiden liikkumista ja säätävät niiden nopeutta, voit käyttää silikoni rasvaa, joka on erityisesti suunniteltu huonekaluosastoille.

Tässä videossa on selkeä esimerkki teleskooppioppien kiinnittämisestä:

Huomautus: ennen kuin alat tehdä laatikkoa, sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut. Töihin vaadittu kynä ja viivoitin, poraa tai ruuvimeisseli, ruuvimeisseli - kuusikulmio bittiä tai konfirmatny avain pora puun.

Moderni keittiö on vaikea kuvitella ilman laatikoita. Jos huonekalujen itsenäisestä valmistuksesta ei ole kokemusta, kannattaa kääntyä ammattilaisille - ne auttavat valitsemaan suunnittelun ja ottamaan täysin huomioon idean teknisen toteutuksen.

Video: älykkäät tallennusjärjestelmät ja mekanismit Blumin keittiölle

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map