Sisustussuunnittelu Hruščovin keittiössä: kunnostaminen ja modernit ideat + valokuva

Sisustussuunnittelu Hruščovin keittiössä: kunnostaminen ja modernit ideat + valokuva

Sisustussuunnittelu Hruščovin keittiössä: kunnostaminen ja modernit ideat + valokuva

Vaikka tekninen kehitys ei ole vaikuttanut kotitalouksien asuntokantaan, useimpien perheiden on edelleen huddle puoliväliin rakennustaloissa, joissa keittiöt ovat 4-6 neliömetriä. Tietenkin tällaisia ​​ehtoja on vaikea sopeutua nykyaikaisiin tarpeisiin, ja monet unelmoivat uuden asunnon tai talon ostamisesta. Jos aiot pysyä Hruščovissa, katsokaa ideoita ja valokuvia, miten suunnitella pieni keittiö älykkäästi, jotta koko perhe tuntuu mukavalta.

Keittiömallin ominaisuudet Hruščovissa

Useita vuosikymmeniä sitten Neuvostoliiton kotiäiti maksaa vähintään kodinkoneet, käytetty pieni määrä annoksia (loput hoiti kaapissa) ja kun otetaan huomioon alijäämä voi tallentaa vain pieni määrä elintarviketuotantoa. Hän oli myös vapautettu tuskien valinta ja asennus keittiökalusteiden - se oli alun perin suunniteltu standard-huone ja, kuten kaikki muut huonekalut aikakauden, ei erityisen koristeellinen.

keittiö

Projektin on toimittava kovaa työtä

Jos vertaamme nykypäivään, tilanne on muuttunut radikaalisti, sillä nykyaikaisilla ihmisillä, jopa kohtuullisilla tuloilla, oli useita mahdollisuuksia:

 • helpottaa merkittävästi heidän elämänsä erilaisilla välineillä;
 • yksilöllistää omat tilasi laajimman valikoiman huonekalujen ansiosta;
 • luoda kodikas paikka ruoanlaittoon ja perheen virkistäytymiseen.

Kaikki olisi ihanaa, mutta kuinka sovi kaikkea mitä tarvitset pienoisalueella? Kaasupylväs tai kattila, jääkaappi, pesukone - nämä erittäin suuret gadgetit ovat yleensä vain keittiössä. Lisäksi neliömetrien alijäämää pahentaa usein huoneen epäsäännöllinen geometria, johtuen seinämien kaarevuudesta ja niittyjen tai laatikoiden läsnäolosta.

Mukava järjestely tällaisissa olosuhteissa ei ole helppo tehtävä, ja se on oikeastaan ​​parempi ratkaista ammattimaisten sisustussuunnittelijoiden kanssa. Mutta oikealla motivaatiolla voit yrittää itsenäisesti kehittää pienen keittiön ulkoasua. On mahdollista, että saatte suunnittelemalla temppuja, joutumasta pieneen vertaan tai muuttamaan kotiasi perusteellisesti.

keittiön ulkoasu

Hruššin pienoiskeittiön ulkoasu

Pienen keittiön uudistaminen

Moderni sisustus on tilava, joten sitä ei ole suositeltavaa suunnitella pieneen tilaan. Jos haluat lisätä sitä rustikuvassa, tee kunnostaminen: lisää oviaukkoa, ota väliseinä vierekkäisten huoneiden välillä tai poista kaikki seinät muodostaen yksiöhuoneen. Muista, että funktionaalisten alueiden erottamiseksi on tarpeen harkita huolellisesti niiden erottumista viimeistelyjen tai sisustustuotteiden avulla.

Studio Hruščovissa

Tällaisen kotelon rakentava piirre on sisäseinien ja vastaavasti ovien täydellinen puuttuminen. Pienimmissä studiossa on tilaa vain keittiön alueelle, makuuhuoneelle ja kylpyhuoneelle, mutta tässäkin tapauksessa se on paljon mukavampaa niissä kuin rajallisessa tilassa.

Studio-huoneistot:

Ty3
Ty5-
ty4

Valokuvassa tällaiset studiot, jotka ovat muuttuneet entisestä Hruščovista, näyttävät erittäin houkuttelevilta. Tällaisella asettelulla on muita etuja:

 • vähäinen riippuvuus keinotekoisesta valaistuksesta;
 • elinympäristön kasvu käytävien poistamisen vuoksi;
 • toiminnallisten alueiden vaihdettavuus huonekalujen uudelleenjärjestelyn aikana;
 • helpotti liikkumista asunnon ympärillä.

Samalla tämä päätös ei sovi jokaiselle perheelle, koska se vaatii runsaasti materiaali- ja aikakustannuksia, riistää nurkkien huoneiston ja tekee tarpeelliseksi poistaa jatkuvasti keittiöhaitoja. On myös tärkeää, että uudelleen suunniteltu Hruščov on 10-20 prosenttia edullisempi kuin saman luokan huoneistot.

1

Alueellistaminen on pakollista:

ty6
ty7
ty8

Mitä tulee keittiön alueeseen, se on kirjoitettava asunnon yleiseen tyyliin ja samalla erotettava muusta osasta. Näiden vaatimusten toteuttamiseksi käytä joitain suosituksia:

 • yhdistää keittiö ja huoneisto yhdellä värimallilla;
 • viimeistelyyn, valitse helposti pestävät, rasvat ja vedenkestävät materiaalit;
 • Käytä sopivinta pientareiden kaavoitusvaihtoehtoa varten - baaritiski tai ruokapöytä.

Koska keittiöstudio tarjoaa täydellisen järjestyksen, sinun on harkittava varastointijärjestelmää huolellisesti kaikista tavaroista, myös pienimmistä.

Keittiö yhdistettynä olohuoneeseen

Yhden tai kahden täyden huoneen makuuhuoneen läsnäollessa keittiön yhdistäminen eteiseen on usein asuntotilojen mahdollisuus. Sitä pidetään mukavampana, koska se ottaa kaiken edut ja on lähes täysin puutteellinen. Alueiden käytön luonne ilmaistaan ​​selkeämmin, joten keittiö-olohuone on paljon helpompi zonoitua ja siten tehdä siitä toimiva.

Keittiö-olohuoneen suunnittelu Khrushchevkassa:

TY9
ty10
ty11

Suunnitellessaan jo pientä keittiötä on sallittua kokeilla entistä rohkeampia ratkaisuja, esimerkiksi siirtämällä työtasoa uuniin ja uuniin keittiön saarelle tai jopa asentamalla sädekeho. Kuitenkin voimakas rohkeus ei ole välttämätöntä - jos suunnittelukokemusta ei ole, suositaan klassisia suunnittelutapoja:

 • lineaarinen - voit täysin peittää keittiön (etenkin jos teet sen yhdellä värillä seinät) ja jättää tilaa muille tarpeille;
 • Kulma - voit rakentaa oikean työskentelykolmion ja sijoittaa kätevästi telineen;
 • U-muotoinen - ikkuna-ikkunan käyttäminen työpaikalla laajentaa merkittävästi hyödyllistä aluetta, johon voit sijoittaa esimerkiksi pesukoneen.

Ennen purkutyön aloittamista hanke on sovitettava yhteen paikallisen BTI: n kanssa, joka yleensä kestää noin 2-3 kuukautta. Huomaa myös, että et saa yhdistää keittiö, jossa on kaasuliesi ja olohuone. Jos talosi sähköistetään ja puretut väliseinät eivät ole liikenteenharjoittajia, menestysmahdollisuudet uudistusten laillistamisessa ovat erittäin korkeat.

Keittiö yhdistettynä parvekkeelle

Prosessi täysin purkaminen parveke oviaukko ikkunalaudalle ja Perestenko ei voi kutsua yksinkertaista, ja ymmärtää, onko kohtuullisin keinoin, on syytä miettiä etukäteen käyttötapoja löytämäänsä tilaa. Esimerkiksi sulatettu parvekkeelle työpaikalla tehokkaasti tarkastellaan kuvia, mutta sen järjestelyä yhdessä tarjonta kaiken viestinnän on erittäin kiistanalainen päätöstä näkökulmasta laillisuuden, turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

Parvekealueiden käyttötavat:

ty12
ty13
ty14

Hruščovin keskimääräinen omistaja on paljon helpompaa ja tehokkaampaa yhdistää keittiö parvekkeelle, pitää seinät ja poistaa vain ikkunan ja oven yksikön. Tässä tapauksessa tarve kehittää projekti ja saada lupapaketti katoaa. Pöytälevyllä varustettu ikkuna-ikkuna toimii baarimittarina tai pöydänä pikaruokiin, kun taas parvekkeella voit sijoittaa:

 • jääkaappi - jos parveke sijaitsee talon pohjoisessa tai luoteispuolella, ylikuumeneminen ei uhkaa laitetta, ja keittiöalue vapauttaa paljon;
 • ruokailuhuone, jossa on ruokapöytä - edellyttäen, että tila on järjestetty kompakti, ja äänieristys ja lämmöneristys on mukava useille ihmisille;
 • kaappi - mahdollistaa järjestää varastoon ja maksimaalista käyttöä parveke tilaa lattiasta kattoon, jolloin, haluttaessa, voidaan annostella ylemmän tason kaapit suoraan keittiössä.

Jos kiinnität parveke sähköverkkoon, se on helppo kantaa sen häntä vielä, ja jotkut pienikokoiset kodinkoneet: multivarku, mikroaaltouuni, leipäkone tai liesi. Kuten näet, pienessä keittiössä olevat paikat ovat yhä suurempia.

Kaari oven sijasta

Hyväksy, keittiön ovi ei ole koskaan suljettu, ja se on täysin sallittua purkaa se, jättää ovea auki tai koristella sitä kauniilla kaarimaisella rakenteella. On myös mahdollista asentaa ovi käytävän sivulta ja asentaa kaari olohuoneen ja keittiön väliin. Joten saat version keittiö-studiosta, jolla on pieni budjetti.

Kaaren ja viimeistelyn tyypit:

ty15
ty16
ty17

Hruščovin olosuhteissa oviaukkoa on nostettava, puoliympyrässä kopioitava ovi oven yläpuolelta. Valmistetun kaaren koristeelliseen viimeistelyyn käytetään erilaisia ​​materiaaleja:

 • muovipaneelit - halpa, käytännöllinen, helppo asentaa (voit manuaalisesti liittää käsitelty neste kynnet kulmakerroin), joten melko yleinen ja voi sanoa tylsää vaihtoehto;
 • polyuretaani stukko - Pienien huoneiden suunnitteluun on tärkeää valita litteä sisustus, jossa on ilmaisematon helpotus, lisäpiste - kyky maalata sitä missä tahansa varjossa;
 • päättynyt puinen kaari - materiaalista riippuen mahdollisuuksista asiakas voi tehdä massiivipuusta, liimattu levyt tai MDF, ja kuvio puusta sopii täydellisesti melkein minkä tahansa valitun tyylejä ja ei vaadi ylimääräistä koristeluun;
 • kipsilevyrakenne - voit koristella kaaria ei vain klassisessa, mutta muussa muodossa; koska se on monipuolisuutta ja esteettömyyttä, kipsilevy pidetään suosikki ammatillisten ja kotimaisten käsityöläisten, mutta keittiö voi olla liian brandy ja kosteutta kestävä.

Täytyy sanoa, että koska alhainen katot Hruštšovin valinta kaari kokoonpano on melko rajallinen. Niin, klo korkeus 2-2,1 m oviaukko voit rakentaa kaaren säde, kaari jugend kaari portaalin ja yläikkuna, puolisuunnikkaan tai yhdistetyssä muodossa pitäisi hylätä.

Modernit keittiömallin ideat Hruščovissa

Tilan fyysisen uudelleenorganisoinnin lisäksi on syytä miettiä sen visuaalista laajentumista, sisustusarkkitehtien hyvää kehitystä. Ensimmäinen sääntö niiden sääntö on: varten toimivaltainen suunnittelu pieni keittiö, sen koristelu on pidettävä vaaleissa väreissä. Ja jotta tilaa ei ole tylsää, kiinnitä huomiota tärkeisiin vivahteisiin.

Pienien keittiöiden suunnittelu ammattilaisilta:

ty18
ty19
ty20

Valo ja valaistus

Ei ainoastaan, että Hruščovin keittiöt ovat häpeällisesti pieniä, joten ne ovat myös heikosti valaistuja. Ja kuten tiedätte, pimeä tila tuntuu vielä pienemmältä. Siksi aloitussuunnittelun tehtävänä on täyttää sisätilat valolla. Halutun vaikutuksen saavuttamiseksi useita suosituksia auttavat sinua:

 • monimutkainen riippuva kattokruunu, jossa lampunvarjostin, mieluummin kuorinta tai ylävalaisimet, kattoheijastimet, kompaktiset valaisimet väyläjärjestelmissä;
 • sovelletaan monitasoista valaistusta - yhdistää suuri keskilamppu, jossa on pistelähteitä;
 • ruokapöydän yläpuolella olevassa ruokailualueessa, käytä yhtä näyttävää ripustusta säädettävällä korkeudella tai seinätelineellä sisään vedettävään kiinnikkeeseen;
 • Älä unohda työalueen kohokohtaa - se on nykyään paitsi toiminnallinen, myös koristeellinen.

Väärien valaistusten vuoksi sinun on uhrata 4-5 cm kattokorkeus, mutta tämä päätös on perusteltu, koska valaistus heidän avustaan ​​sekä valokuvassa että todellisuudessa luo valon ja tilavuuden illuusion.

Sulautetut laitteet "varastavat" jopa senttimetriä - 10 tai jopa 15, joten niitä ei pidetä vastaavanlaisena vaihtoehtona. Kruunun perinteinen kipsilevy laatikko korvattiin lineaarisella rakenteella, joka sijaitsee keittiösarjan varrella. Näin annat riittävästi työpinnan valaistusta ja peität huonoa viestintää, esimerkiksi poistoilmakanavaa.

Modernit tapoja järjestää valaistus:

ty21
ty22
pieni keittiö remodel ideoita, pieni suunnittelu, keittiö

Toinen pieni salaisuus paikallinen valaistus - välisen kuilun katon ja yläkaappien paneeli polykarbonaatista tai lasista ja himmeä sisällä esiin sen LED-nauha. Ja tietenkin, yrittää tehdä mahdollisimman käyttää luonnonvaloa: läpinäkyvä, verhot, kaihtimet, laskosverhot tai kuten toiminnassa keittiössä älä unohda pestä ikkunat useammin, varsinkin pohjoisen puolella.

Lattia- ja seinäkoristeet

Keittiön pinnat altistuvat lämpötilan ja kosteuden vaihteluille, rasvahöyrystys ja pöly nopeasti asettuvat niihin, joten niiden laatu osoittaa suuria vaatimuksia:

 • materiaaleja, olipa tapetit, laatta tai koriste-kipsi, olisi pestävä;
 • luopua huokoisista ja kuvioiduista viimeistelymuodoista, imemällä likaa ja tuoksuja - korkki, tekstiilit, velour ja juuttikuvio;
 • määritä valittujen vaihtoehtojen syttymisluokka - esimerkiksi seinät, joissa on MDF-levyjä tai muita rakennusmateriaaleja, joilla on vähäinen kimmoisuus vähemmän kuin 1 metrin etäisyydellä kaasulaitteista, on kielletty.
keittiö

Metallin ja puun yhdistelmä

keittiö

Lasiseinä

marmorilattia

Polymeerimarmorilattia

Perinteisen viimeistelyn luomiseen sopivien tavanomaisten vaihtoehtojen lisäksi moderni muotoilu tarjoaa useita uudenlaisia ​​ideoita:

 • lasipaneelit - paneeli, jossa on kaikki kuvat tai valokuvasäiliö; helppo asentaa, ei pelkää iskua ja kosteutta;
 • tapetit vakiovinista - eroavat tavallisesta vinyyli- ja tiheysrakenteesta; voidaan pestä hioma-aineella ja pesuaineella;
 • metallipinnat - muovin, lasin, tiililinjan vieressä; asentamalla harjattua ruostumatonta terästä olevaa esiliinaa, ylläpitää minimalistista, teknistä tai teollista keittiön sisustusta.

Lattiapäällysteen osalta polymeerin täyttöseos on paras. Sen etuja ovat korkea kosteus- ja kulutuskestävyys, alhainen hajoavuus lämpötilan muutoksille ja laaja valikoima malleja. Uuden tekniikan ansiosta voit luoda marmorilattia, antaa täydellisen mattapintaisen tekstuurin tai kirkkaan ja monimutkaisen muotoilun, jossa on 3D-kuva.

Värin valinta

Lehtiä muotilehdet, joissa on kuva erilaisia ​​sisustuksia, huomaat, että suunnittelijat käyttävät usein kirkkaita ja mehukkaita sävyjä pienien huoneiden koristelemiseen. Älä kuitenkaan kiirehdi noudattamasta esimerkkiä - taidetta leikkii aktiivisilla väreillä olisi tutkittava. Joten pysähdy win-win -menetelmällä, joka koostuu peruspohjasta valitsemalla pastelli-asteikosta ja muutamalla ylimäärällä, joita tarvitaan aksenttien luomiseen.

aurinkolasit

Pastellisävyjä

Pastelliksi kutsutaan värisävyä, joka on saatu sekoittamalla valkoista. Näin pastellit, aivan kuten värit, voivat olla kylmiä ja lämpimiä. Voit selvittää, mikä sävy sopii sinulle paremmin, katsokaa yllä olevaa kuvaa ja tutki huolellisesti viimeisteltävä huone:

 • Jos Hrushtshev hämärtävät viereisten rakennusten tai keittiön sijaitsee pohjoisen puolella, kylmä valaistus pitäisi tasapainottaa lämmin sävy - karamelli, vaaleanpunainen, vaaleankeltainen;
 • kirkkaasti valaistu huone pitäisi visuaalisesti sävyttää kylmän varjossa vihreää, sinistä, vaaleanpunaista, lilaa;
 • jos haluat pintaa, jonka haluat nähdä visuaalisesti, valitse sävy sävy kevyempi kuin pää.

Jos haluat määrittää toisen värin, käytä värirengasta, johon haluat valita lähi-osan ensimmäisen tai oikean puolen. On myös mahdollista yhdistää perusväri monokromaattiselle, eli se, joka on samalla segmentillä sen kanssa. Kun olet rakentanut isosceles kolmio värirenkaalla, saat kolmannen sävyn - kontrasti, joka on välttämätöntä aksenttien luomiseksi.

värirengas

Väripyörä

keittiö

Esimerkki värimallista

Sisustustarvikkeet

Korostuksen ansiosta pieni Hruščovin keittiö voidaan muuttaa kirkkaaksi moderniksi huoneeksi, jossa on ainutlaatuinen muotoilu ja jossa pyydetään valokuvaa jossakin sisätila-aikakauslehdessä. Akselitietojen ei pitäisi kestää paljon tilaa sisätiloissa - anna heille enintään 10% alueesta, poimimassa muutamia suosikkituotteita huonekalumyymälässä tai, jos tyyli sallii, kirpputoreilla. Tässä se, mitä se voi olla:

 • maalaukset ja seinäpaneelit - keittiössä näyttävät hyviltä modulaarisilta kuvilta (triptyyppejä, polyptychs) sopivan teeman piirustuksesta ja kankaasta;
 • peili - korvaa pienen osan seinän lähellä ruokailuryhmää, jonka avulla voit visuaalisesti lisätä alueen ja samalla näyttää hyvin alkuperäisen keittiön sisätiloissa;
 • Keltainen ja merkkipintakuvio - mustat yksityiskohdat korostavat sisustusta suotuisasti, ja seinän seinämää osaa voidaan käyttää kotitaloustietokantaan;
 • perheen valokuvat - pysyvä tai vaihdettava esitys parhaista valokuvista yhteiseen lepoon ylläpitää miellyttävää tunnelmaa ja antaa aiheen keskustelulle;
 • kasveja ikkunalaudalla - olipa se minipuutarhassa koristeellinen pippuri tai mansikka tai käämitys Tradescantia, vihreys keittiössä on aina paras sisustus.

Sillä koriste-elementtejä on myös keittiö tekstiilit, lasi, nastulnye tyynyt, pieni teeastiasto - mennä oman valinnan huolellisesti, ja keittiön Hruštšov säkenöivät uusia värejä.

triptyykki

Triptyyki Keittiön teemalla

liitu paneeli

Liuskepalkki esiliinan sijaan

keittiö

Mirror koristelu

Huonekalujen ja laitteiden sijainti

Kun täytät pienen keittiön huonekaluilla ja kodinkoneilla, on välttämätöntä kohdistaa jatkuvasti alueensa kunkin kohteen toiminnalliseen tarkoitukseen. On todennäköistä, että jopa suunnitteluportaalla pystyt luopumaan vaatimattomista laitteista, jotka usein sijaitsevat täällä inertialla. Älä siis ole liian laiskoja suunniteltaessa ja kehittämässä mallia luodaksesi mittasuunnitelman ja voittamaan sen eri asettelut.

Sisäänrakennettu tekniikka

Sisäänrakennetut kodinkoneet voidaan piilottaa monoliittisen huonekalujen julkisivun takana, minkä vuoksi ne vievät vähemmän tilaa. Tämän teknologian ominaisuuksien mukaan se ei ole alhaisempi kuin erikseen pysyvät mallit, mutta se on hieman kalliimpaa. Pienet kodinkoneet - kahvinkeitin, mikroaaltouuni, ruokaprosessori - on myös parempi rakentaa valmiiksi suunniteltu kaappi.

Pienessä huoneessa pienin on jääkaappi ja liesi. Kuitenkin, jos halutaan, on mahdollista puristaa ja astianpesukone, ja tätä tarkoitusta varten on yhdistetty teknologia 2 1 (uuni, astianpesukone), ja jopa 3-1 (uuni-uuni, astianpesukone). Erillisestä uunista, jos emäntä ei pidä kotitekoisia kakkuja, voit kieltäytyä.

keitto

Sisäänrakennetut laitteet säästävät tilaa

Jääkaappi sisätiloissa

Pieni yksikammioinen jääkaappi ei tavallisesti pysty vastaamaan pienen perheen tarpeisiin. Täydellisen yksikön sopivan sijainnin valinta on todellinen ongelma. Tässä on joitain valokuvia ja suosituksia suunnittelijoiden päälliköiltä, ​​missä Hruščovin keittiö on 5 neliömetriä. voit asentaa jääkaapin:

 • sisäänkäynnillä - massiivinen kahden kammion laite tietenkin tekee pienemmältä pienemmältä alueelta, mutta se mahdollistaa keittiövyöhykkeen järjestämisen kolmion säännön mukaisesti;
 • ikkunassa - tämä vaihtoehto sopii, jos osiossa on leveys jääkaapin koon mukaan;
 • vastapäätä kuuloketta - tässä tapauksessa perhe syö aterian vieressä jääkaapin, joka voi olla sekä plus että miinus;
 • ruokasalissa, parvekkeella tai käytävällä - jääkaapin siirtäminen toiseen huoneeseen vapauttaa keittiön, mutta johtaa kypsentämisen aikana kulkevaan etäisyyteen.

Valitettavasti ei ole tinkimätöntä vaihtoehtoa jääkaapin sijoittamiseksi pieneen keittiöön.

Kuva keittiön suunnittelusta Hruščovissa jääkaapilla:

ty35
ty36
ty37

Pesukoneella

Suuren pesukoneen kirjoittaminen Hruščovin kylpyhuoneeseen - muissa tapauksissa se ei ole mahdollista, joten se on siirrettävä keittiöön:

 • uppoalta - tämän sijainnin etuna on yleinen vesihuolto ja yhteys viemärijärjestelmään;
 • työtason alle - hieman syvennettäessä auton julkisivujohdon yli, voit sulkea sen kokonaan ovilla;
 • kotelossa, jossa on taitettava pää - on optimaalinen koneelle, jossa on pystysuora kuorma, mutta sen käytön aikana yläpuolella olevan työpinnan käyttö on monimutkaista.

Jotkut valokuvat saattavat vaatia sinulle vaihtoehtoa, joka on hyväksyttävä tapauksessasi.

Suunnitelmat pesukoneilla:

ty38
ty39
ty40

Kaasupylväällä

Kieltää kaasupylvästä Hruščovilla ei ole sen arvoista - se on edelleen taloudellinen tapa lämmittää vettä kotitalouksien tarpeisiin. Mutta se voidaan organisoida pienoiskeittiön muotoiluun jollakin seuraavista tavoista:

 • pitää mielessä - nykyaikaiset kaiuttimet näyttävät melko houkuttelevilta, loftin tai techno-tyylien sisätilat hyötyvät vain läsnäolostaan ​​seinään;
 • piilottaa kaappiin - on valmistettu erityisesti, se ei saa olla takaseinä, pohja ja kansi (tämä on tärkeää ilmanvaihdolle ja vuosittaiset tarkastukset kaasutarkastuksessa);
 • asennetaan yläpuolinen laatikko - valmistajat tarjoavat usein laitteita täydellisinä valmiina laatikoina tai voidaan tehdä itsenäisesti kipsilevystä, vanerista tai muovista.

Suojaava ja koristeellinen muotoilu, valitse tulenkestävät materiaalit. Sitä voidaan myös liittää sisäpuolelta eristyskerroksella.

Kaasupylväs keittiössä:

ty43
ty42
ty41

Aamiaisbaarilla

Toisin kuin mielestäni pieni keittiön baarissa ei ole tilaa, se sopii tarpeeksi 2-3 hengen perheelle, jolla on varaa luopua ruokapöydästä. Baaritiski soveltuu erityisen hyvin keittiön olohuoneeseen tai studioon, koska se jakaa onnistuneesti kaksi tilaa. Mitä erilliseen huoneeseen, täällä se voidaan järjestää:

 • ikkunasta - on parempi ihailla kauniita näkymiä baarituoleista, ja tyylikäs muotoilu ei estä luonnonvaloa;
 • seinälle - silmän silmänpoiston puuttuminen kompensoi seinäkuvan, kuvan ja myös kammiokommunikaation mahdollisuuden;
 • kohtisuorassa seinään - hruščovki sopiva kompakti stand-muuntaja, joka oikeaan aikaan hajoaa normaalikokoon.

Erikseen on mainittava baarituolit. Niiden on oltava myös pienikokoisia ja käytännöllisesti painottomia, joten valitse muoviset tai metalliset tuotteet, joissa on kiiltävät tai läpinäkyvät pinnat.

Ohjauspöydän asennusvaihtoehdot:

ty44
ty45
ty46

Työnne tuloksena on pienikokoisen keittiön toteuttamiskelpoinen suunnitteluprojekti, jonka omistajalla olet ollut onnekas. Jos mahdollista, yritä näyttää se erikoislääkärille, jotta hän auttaa sinua poistamaan mahdolliset virheet ja sitten aloittamaan turvallisesti suunnitellun ruumiillistuman.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − 77 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map