Mikä väri valita keittiön: psykologia väriä sisätiloissa

Mikä väri valita keittiön: psykologia väriä sisätiloissa

Mikä väri valita keittiön: psykologia väriä sisätiloissa

Mikä keittiön väri valitsisi, niin että se oli kaunis, kodikas ja ruokahaluinen? Tyyli ja toimivuus keittiön tietenkin tärkeitä, mutta mukaan psykologit, on sisustuksen väri on keskeinen rooli luotaessa psykologinen comfort zone, mikä on saman verran kuin ilo työskennellä ja levätä. Ei ole mikään salaisuus, että useimmissa perheissä on keittiö, joka on talon keskus - kuuma sykkivä sydän, joka ei ole kaikkien huomion kesken. Täällä me ruokaa, syödä, "Chase teetä" intiimi keskustelut, teemme suunnitelmia, vaihtaa ideoita, selvittää suhde, korostamalla soinnillinen tahdissa ruokia ... Ja Agatha Christie keittiössä taas tiskaus luo uusia dekkareita!

Oikean värisuunnittelun valinta keittiölle luo oikean tunnelman

Keittiön värimaailma määrittelee niille, jotka ovat sen tuulella

Vuonna kiireinen aikataulu voi olla vaikea raivata puoli tuntia laiska huovutusta sohvalla television katselun, mutta hetken ajaa jotain maukasta jääkaappiin tai laittaa teetä, on aina! Kaikki talot johtavat keittiöön! Siksi on niin tärkeää luoda tässä huoneessa sopusointuinen mikroilmasto, joka suurelta osin riippuu menestyksekkäästä värimallista.

Värien vaikutus avaruuteen

Kun valitset väripaletin, sinun on aina otettava huomioon keittiön mitat. Tämä johtuu eri värien ainutlaatuisesta kyvystä muodostaa harhakuvitelma avaruuden laajentamiseksi tai kaventamiseksi. Pienessä keittiössä ei ole sopivaa optisesti vähentää huoneen tummia värejä, sekä runsaasti nopeasti väsyttäviä silmiä ja psyyke kirkkaita värejä. Optimaalinen ratkaisu pieni keittiö - visuaalisesti työntää rajoja huomaamaton valon sävyt ja pastellivärit. Ystävällisempi ja viihtyisä ilmapiiri suuressa ja tilavassa keittiössä, päinvastoin, tarvitset runsaan tumman mittakaavan. Kylmän sävyjen ja äänien väärinkäyttö tässä tapauksessa näyttää kasvottomalta ja autiolta.

Värien käyttäminen visuaalisten tehosteiden luomiseen

Joidenkin värien avulla voit visuaalisesti laajentaa keittiötilaa

Miten valita julkisivujen, seinien ja lattian värit

Keittiön sisätilojen mieliala määräytyy pääosin julkisivujen, seinien ja lattian värimaailman mukaan. Kaikki muut ovat yksityiskohtia, jotka voivat vain korostaa, vahvistaa tai vähentää hallitsevien värien vaikutusta. Värien keittiöt eivät ole vain esteettisiä, vaan myös psykologinen kuorma, joka vaikuttaa suoraan mielialaan ja terveyteemme. Kuinka mukava ja mukava tunnemme keittiössä, riippuu paitsi tietystä väristä, myös sen kyllästymisestä ja kirkkaudesta. Väripaletin valinnan tulee perustua keittiön kokoon, valaistuksen tasoon, perheenjäsenten luonteeseen ja koostumukseen sekä elämäntapaansa.

Jos keittiö on harvoin näyttää auringon, se täyttää sen valo ja lämpö auttaa lämmin gamma keltainen, persikka, beige, punainen, terrakotta ja okran sävyjä. Ja keittiössä, josta on näköala aurinkoisella puolella, harmonisesti ja on erittäin virkistävää tyylikkäitä välillä, sininen, violetti ja vihreä väri. Kylmä paletti pystyy myös tasoittamaan "kuumakaupan" vaikutusta, mikä pätee erityisesti kotiesille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan ​​keittiöön.

Keittiö kirkkaissa ja kirkkaissa väreissä luo hyvän mielialan

Auringonvaloittuva keittiö, joka on sisustettu vaaleilla väreillä, luo hyvän tunnelman ja lataa elinvoimaa

Nuori, aktiivinen, dynaaminen ihmiset ovat ruoanlaitto käytettävä vähintään kerran, yleensä mukavin tuntea kirkkaan moderni sisustus erottuvalla väriyhdistelmä, kiiltävä rintamilla ja kromi aksentti, koska se on täysin sopusoinnussa niiden sisäinen henki, virkistää, antaa elinvoimaa , kun taas ei ole aikaa kyllästyä, koska viiden minuutin aikana he ovat täysin eri paikassa.

Psykologien mukaan keittiön väri pystyy herättämään tai vähentämään ruokahalua, joka monien ylipainoon liittyvien ongelmien valossa on enemmän kuin merkityksellistä. Mikä väri on keittiö valita, jos äiti haluaa menettää pari vihaa kilogrammaa, ja lasten täytyy ruokkia melkein lusikka? Ongelma! On selvää, että joku joutuu tekemään uhrauksia. Joka tapauksessa on tarpeetonta tietää, että kaikki lämpimät sävyt lisäävät ruokahalua ja kylmät vähenevät. Vähemmän tunnelihyppyjen kaipuamista on myös harmaiden ja vaaleanpunaisten kukkien yhdistelmä.

Keittiön sisätiloissa on silmää miellyttävien värien yhdistelmä

Yksi houkuttelevan sisätilan tärkeimmistä olosuhteista on onnistunut väriyhdistelmä

Mikä väri keittiö valita: valoisat näkymät

Keittiön sisätilan väriratkaisu voi nostaa sävyä, asettaa aktiivisen tunnelman tai päinvastoin aiheuttaa halu rentoutua ja rentoutua. Värivaihtoehdossa on tärkeää keskittyä paitsi suunnitteluprojektin esteettiseen houkutteluun, mutta myös mukavuuteen, joka on tärkein valintakriteeri. Vaaleat värit herättävät tilannetta, ja tummat värit tuovat rauhaa ja pidättyvyyttä. Liian aktiiviset kyllästytyt äänet ryntävät nopeasti aiheuttaen ärsytystä, hermostuneisuutta ja ahdistusta. Lämpimät äänet herättävät, aktivoivat, herättävät ja kylmät - asetetaan lepoon, tasapainoon, rauhallisuuteen.

Moderni sisustus käyttää rauhallisia värejä

Hiljaisia, pehmeitä värejä käytetään usein keittiön koristelemiseen modernissa tyylissä

Temperamenttinen punainen keittiö

Punainen on rakkauden, intohimon, veren, elämän, tulen väri. Punainen väri sisätilojen keittiön hallitsee pääsääntöisesti, aktiivisia ihmisiä, joilla on vilkas mielikuvitus ja vahva energia, joka on aina täynnä uusia ideoita ja asioita, veri kiehuu ja käsissä "kaikki valot." Heidän on helpompi ottaa "härkä sarvet" kuin odotella "maailmaa taipumaan heidän alle." Se on punainen väri, joka on täysin sopusoinnussa heidän maailmankuvaansa ja asenteeseensa. Hän täyttää heidät elämän energialla, stimuloi, aktivoi, kannustaa uusia saavutuksia. Ei mitään, kilpa-autot maalataan pääosin punaisella. Vältä ylikuormitusta ja hyperaktiivisuus auttaa klassista punaista ja mustaa yhdistelmää, joka keittiön sisustuksessa näyttää erittäin modernilta ja upealta. Tyydyttynyt punainen on fyysisesti ja voimakkaasti vahva persoonallisuus. Saat luontomme tyyni disposition, hän saattaa olla liian voimakas ärsyttävä, joten vaikka suurella rakkaudella punaiseksi, jotta ihmiset parempi antaa etusija sen pehmeämpiä sävyjä - koralli, viininpunainen, vaaleanpunainen. Ei myöskään pidä unohtaa, että keittiö, joka säilyy punaisella värimallilla, lisää ruokahalua ja nopeuttaa ruoan imeytymistä.

Punainen keittiö todistaa johtajan johtajuusominaisuuksista

Tyydyttynyt punainen - fyysisesti ja voimakkaasti vahva persoonallisuus

Orange keittiö oranssi mieliala

1

Aurinko-oranssi väri parantaa ruokahalua ja mielialaa, ravitsee positiivisella energialla, pysyy aina sävyinä. Se on oranssi väri, joka hallitsee useimpien ravintoloiden ja pikaruokapaikkojen sisätiloja. Kuten punaiset, oranssit vaikuttavat jännittyneesti, mutta se on vähemmän radikaali ja tunkeileva, erittäin lämmin ja elämää vahvistava. Oranssi väri valitaan optimisteja ja iloisia ihmisiä. Oranssi keittiö on aina iloinen, kevyt ja lämmin. Pääasiassa on valita oikea sävy: silmät väsyvät oranssin väristä ja tumma oranssi kaventaa tilaa. Oranssi väri yhdistyy harmonisesti valkoisella, mustalla ja harmaalla.

Oranssi keittiö on positiivisten tunteiden keskus

Oranssi keittiö on aina iloinen, kevyt ja lämmin

Aurinko keittiö keltaisella värillä

Keltainen - auringon väri, ilo, jumalallinen energia. Jos haluat keittiöstäsi jopa kaikkein synkimmän ja tylsän päivän, aurinko paistaa, valitse sisätila keltaisilla sävyillä. Mustavalkoiset lisävarusteet sekä wenge-värin yksityiskohdat auttavat luomaan keittiön muotoilun. Jos sielu pyytää lomaa, hauskaa ja positiivista, täydennämme keltaista sisustusta punaisella ja oranssilla kyllästyksellä. Koska keltainen väri stimuloi luovuutta, se on ihanteellinen luovia kulinaarisia kokeita varten.

Keltainen keittiö on kirkas ja iloinen myös pilvisenä päivänä

Jos haluat keittiöstäsi jopa kaikkein synkimmän ja tylsän päivän, aurinko paistaa, valitse sisätila keltaisilla sävyillä

Anti-stress keittiö vihreillä väreillä

Vihreä on luonnon, kevään, toivon väri. Se on vaurauden, vaurauden, kasvun, elämän, pitkäikäisyyden ja ikuisen nuoruuden symboli. Ja mikä tärkeintä - se on miellyttävää ihmissilmälle ja sillä on myös myönteinen vaikutus psyykeeseen: rauhoittaa, tasapainottaa, antaa turvallisuuden tunteen. Vihreä keittiö auttaa selviytymään stressistä, palauttaa tasapainon ja sopusoinnun ihmisten kanssa, jotka joutuvat kokemaan merkittäviä fyysisiä ja hermostuneita stressiä. Idealistit, jotka uskovat uskollisesti hyvään, valoon ja ikuiseen, tuntuvat mukavimmilta sisätiloissa, jotka on sisustettu sinivihreällä merialueella.

Vihreä keittiö on paras vaihtoehto stressin ennaltaehkäisyyn

Vihreä keittiö auttaa selviytymään stressistä, palauttaa tasapainon ja harmonian

Seesteinen keittiön sisustus sinisellä

"Maalaa jääkaappi sinisenä - oli keltainen ja punainen, mutta sininen ei ole!" Ja miksi ei? Sininen - taivaan, veden, vakavuuden ja uskollisuuden väri. Sisätilojen keittiön hän tuo organisaatioon ja järjestyksen, rauhoittaa, antaa seesteinen rauhallinen, mutta liian syvä ja intensiivistä sinisen sävyjä, varsinkin kun keittiössä pohjoiseen päin, voi olla hillitsevä vaikutus, mikä aiheuttaa tunne causeless ahdistusta, surua ja jopa masennusta. Siinä olisi otettava huomioon voimakas vaikutus sinisen fyysisen kunnon: se vähentää ruokahalua, paine, hidastaa sykettä, alentaa lämpötilaa, luo tunteen jatkuvasti kylmää. Indigo - valinta intellektuellien ja luovan mielen, joka silloin tällöin on halu "maalata jääkaapissa sininen", ostaa norsu tai rikkoa nurmikon suoraan ruokapöytä. Edullisin indigo näyttää tyydyttyneeltä kirkkaalta aksentilta.

Sininen keittiö - paras vaihtoehto varatuille ja hiljaisille ihmisille

Keittiön sisustuksessa sininen väri esittelee organisaation ja järjestyksen, rauhoittaa, antaa rauhallisen rauhan

Virkistävä sisustus sinisissä sävyissä

Sininen väri liittyy väistämättä selkeään taivaaseen, joka herättää tajutonta mielenrauhaa ja rauhaa. Psykologit käyttävät aktiivisesti sinistä väriä terapeuttisessa käytännössä herättääkseen luottamusta ja turvallisuutta sekä mukavuutta ja rentoutumista. He huomasivat, että se on sinistä väriä, että uskollinen ja omistettu luonto mieluummin. Lisäksi taivas-sininen väri sopeutuu mietiskelyyn ja unenomaisuuteen. Keittiön viimeistely vaaleansinisillä sävyillä visuaalisesti laajentaa tilaa ja täyttää huoneen virkistävän viileyden.

Sininen keittiö antaa tuoreuden tunteen ja tunteen rajattomasta tilasta

Sinisen värisävyt laajentavat visuaalisesti tilaa ja täyttävät huoneen virkistävän viileyden

Salaperäinen violetti ruokaa

Perinteisesti purppura liittyy valtaan, valtaan, rikkauteen ja mystiikkaan. Tämä on filosofien ja esoteeristen väri. Se rauhoittaa, rentoutuu, edistää itsekontrollia ja itsetietoisuutta. Värin värin väärinkäyttö ei ole välttämätöntä, koska se vähentää työkykyä ja liikuntaa. Liian voimakas violetti väri voi johtaa krooniseen väsymykseen ja masennukseen, joten on toivottavaa laimentaa se keltaisella, kultaisella, oliivinvihreällä ja okerrusisella sävyllä. Keittiön sisätiloissa on parempi valita purppura tai lila väri ja intensiivinen tumma violetti sävy lähteä kirkkaille kyllästyksille.

Kun valitset keittiön purppuran sävyjä, on noudatettava spiciness

Keittiön sisustuksessa on parempi valita purppura tai lila väri - runsaasti liian voimakasta violetti väri voi johtaa krooniseen väsymykseen ja masennukseen

Dramaattinen keittiö mustana

Itse sinänsä musta väri painostaa, hälyttää, aiheuttaa surkeuden ja ajaa masennukseen, mutta oikealla kehyksellä se muuttuu todelliseksi löytöksi suunnittelijoille! Hyvin valaistuissa tilavissa, valoisissa seinissä sijaitseva sviitti, jossa on mustat julkisivut, näyttää erittäin vankalta ja hienolta. Ei ole ihme, mustavalkoinen keittiö on tullut todellinen klassikko! Ja miten näyttävästi näyttää shakki mustavalkoisia laatat keittiön kerroksessa yhdessä punaisten kalusteiden kanssa! Musta väri yhdistyy täydellisesti valoisiin keittiövälineisiin sekä metallisiin ja kiiltäviin yksityiskohtiin.

Valkoisten ja mustien värien kontrasti on edelleen merkityksellinen suunnittelussa

Hyvin valaistuissa tilavissa, valoisissa seinissä sijaitseva sviitti, jossa on mustat julkisivut, näyttää erittäin vankalta ja hienolta

Kodikas ruskea keittiö

Ruskea väri edustaa vakautta, turvallisuutta ja omistautumista. Ruskeasta keittiöstä puhaltaa aina kodin kodikkuutta ja mukavuutta. Keittiön sisätiloissa ruskea on neutraali ja huomaamaton väri, joka on avoin satunnaiselle viestinnälle. Se on universaali ja täydellisesti yhdistetty lähes kaikkiin väreihin.

Luonnonpuuta - ylivoimaista viimeistelymateriaalia keittiölle

Keittiön sisätiloissa ruskea on neutraali ja huomaamaton väri, jolla on avoin epävirallinen keskustelu

Hieno valkoinen keittiö

Täysin valkoinen keittiö - ei ole käytännöllisin vaihtoehto, joka liittyy lisäksi liialliseen sterilointiin ja "laboratorioon". Valkoinen on puhtaan neitsyyden ja henkisyyden väri, mutta sen runsaus ripeää nopeasti, erityisesti yhdessä kiiltävien pintojen kanssa. Huonosti valaistuissa huoneissa valkoinen väri saattaa näyttää harmaalta. Samanaikaisesti valkoinen toimii kauniin taustan kirkkaan sisustuksen kannalta ja myös täydellisesti neutraloivat kontrastivärejä. Yksi onnistuneimmista vaihtoehdoista on klassinen mustavalkoinen keittiö.

Valkoinen klassikko on vahvasti johtava

Klassinen mustavalkoinen keittiö - yksi upeimmista vaihtoehdoista!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map