Kuinka ajatella keittiön ikkunan suunnittelua A: sta Z: kuinka koristella keittiön ikkunaa

Kuinka ajatella keittiön ikkunan suunnittelua A: sta Z: kuinka koristella keittiön ikkunaa

Kuinka ajatella keittiön ikkunan suunnittelua A: sta Z: kuinka koristella keittiön ikkunaa

Jos sinulla on näkymä vuorten lumisateille tai upealle metsänvihreälle ikkunasta, et luultavasti edes ajattele, mitä ikkunan aukon muoto pitäisi olla. Mutta suurin osa keittiön ikkunasta tulevasta panoraamasta jättää paljon toivomisen varaa, ja sitten on aika miettiä, miten suunnitella ikkuna.

Jopa yksinkertaisin lasimaalaus keittiön ikkunassa selviää korostuksen roolilla sisätiloissa

Lasimaalaus ikkunan keittiössä näyttää epätavalliselta ja houkuttelevalta

Valitse keittiön ikkunakehykset

Kun valitset tämän elementin keittiön ikkunasuunnittelun, sinun pitäisi "tanssia liesi" eli katsella yleisiä värien kehitystä keittiön sisätiloissa. Nykyään ikkunoiden valmistustekniikka on saavuttanut sille ainutlaatuisen metalli-muovisen kehyksen, joka on valkoista ulkopuolelta ja väriltään sisäpuolelta. Tässä varjossa voit valita mitä tahansa kaikkein ekstravagantta, esimerkiksi "munakoiso" tai "Montmartre vihreä". Tyylisuosituksista voit jättää ne, jotka liittyvät kiiltoon - korkean teknologian, modernin keittiön ja moderniin keittiöön sekä mattapintoihin muille, rennommille ja perinteisemmille tyyleille. Muuten muoviset ikkunarakenteet voidaan tyylitelty "puun alla".

Puukehysten toimivuutta vahvistavat niiden korkeat esteettiset ominaisuudet

Keittiön puukehykset ovat aina merkityksellisiä niiden luonnollisen kauneuden ja käytännöllisyyden vuoksi

Puiset kehykset soveltuvat keittiöihin yksittäisissä omaisuuksissa: kesällä puutarhoja, mökkejä, kartanoita ja rivitaloja. Tässä voidaan käyttää monimutkaisia ​​taittorakenteita. Katon kaltevuuden ikkunat ovat myös hyvät, keittiötilan täyttämiseen luonnonvalolla.

keittiö

keittiö

keittiö

Keittiön suunnittelu

ikkuna kehyksiä

Ikkunakehykset keittiössä

Ikkunan sisustus keittiössä pitäisi olla kirkas aksentti korostamalla huoneen tyyliä. On olemassa temppuja, kun koko keittiön kokonaisuus on rakennettu valolähteen ympärille, kun taas sisustuksen määrä - kukat, verhot ja verhot - on minimoitu tai jopa puhdistettu.

keittiö studiossa

Ylellinen keittiöstudio: hissin verhot jättävät avoimen maiseman

Lasimaalaus pienellä ikkunalla: kuinka jättää mahdollisimman suuri valo keittiössä

Keittiön lasimaalaus on sisustuselementti, joka vaatii absoluuttista makua ja tyyliä. Klassisen lasimaalauksen koristelu on mahdollista vain huoneissa, joissa se muuttuu keskukseksi: kaikki muut elementit korostavat sen merkitystä. Valokuvassa: studioen ylellinen sisätila: valkoinen väri - kunnollinen kehys auringon täytettyä lasimaalausta varten.

keittiö

keittiö

Suurin ongelma kehityksessä keittiön muotoilu lasimaalauksella - Jätä riittävästi päivänvaloa tai vaihda se oikein keinotekoisella valaistuksella. Värilliset lasit väriävät valoa ja hämäävät suuresti tilaa - pienessä keittiössä, jossa on yksi ikkuna, tällainen sisustus voi tulla ongelmaksi. Suunnittelutekniikat, joiden avulla voit kirjoittaa todellisen tai väärän lasimaisen ikkunan monimutkaisessa tilassa valaistuksen näkökulmasta huoneet:

  • Lasimaalaus keittiössä ei pitäisi olla ainoa. Koristele yksi elementti, toiset jäävät ilman sisustusta, kangasverhot - korostetaan lasimaalauksen ylellisyyttä, jonka päivänvalo korostaa.
valaistu keittiö

Suurin avoimet ikkunat: hyvin valaistu työpinta

  • Seinässä oleva väärä ikkuna lasimaalauksella - ei ole tarpeen koristella yhtä valonlähdettä. Ainutlaatuinen muoto: puolipallon muotoinen osio lasimaalauksella läpinäkyvällä seinällä valaistuksella.
keittiö

Värin, muodon ja valon täydellinen harmonia sisätiloissa: lämpimät sävyt, kiiltävät julkisivut, kuulokkeet ja muodon toisto

  • Sen sijaan, että koristeltu ikkunalasi - ripustettu lasimaalaus kehyksen yläosaan. Laconic-kasvien aihe aurinkopaneelissa, joka on valmistettu keltaisesta lasista valkoisten ikkunoiden taustalla, on huomaamaton yksinkertaisuus.
ripustettu lasimaalaus

Suspendoitu lasimaalaus keittiössä

  • Puiset, monipäällystetyt kehykset ovat parhaiten maalattavissa herkällä kasviselokuvalevyikkunalla tai kuvioilla, jotka eivät peitä lasin koko pintaa.
kuvioita ikkunassa

Puut ja kukat monimutkaisessa geometrisessä ikkunassa

  • Pienessä huoneistossa voit käyttää herkkiä lasimaalauksia ja jättää tilaa sisustukseen ikkunapylväälle.
lasimaalauksia

Stained Glass Curtains

  • Voit pelata valolla käyttämällä lasimaalaustekniikkaa keittiön esiliinan koristelemiseksi - mielenkiintoinen ajatus. Valo, joka heijastuu värillisistä raidoista, tekee keittiöstä kirkkaan. Pääasia on maalata seinät vastakkaiseen monofoniseen väriin.
esiliina lasista

Lasin esiliina voidaan valaista valonheittimillä

esiliina

Esiliina lasista

  • Siirrä lasimaalaus ikkunapaneelista julkisivulle. Lumivalkoisuus, valkoinen monikäyttöinen mosaiikki, lasimaalaukset - hyvä ratkaisu pieni keittiö.
keittiö

Keittiön julkisivu

Hyödyllisiä mausteita ikkunan aukon koristelemiseen

Päivitä elävien kasvien ikävimmät sisätilat - a keittiön ikkunoiden sisustus ei vain ulkonäöltään, vaan myös mahdollistaa kokonaan luovuttamisen kangasverhosta.

Esimerkiksi Provence-tyylin valkoinen sisustus. Ikkuna on keittiön keskellä. Valkoisiin huonekaluihin ja seiniin taustalla se näyttää kirkkaalta paikalta, joka vetää silmää. Tämä vaikutus saavutti suunnittelija symmetrian ansiosta: ikkunapylväät - koristekasvit saviastioissa, joissa harmaa päällyste, mausteiden yrttikokoonpano pajukoriin.

keittiön suunnittelu

Keittiön suunnittelu Provence-tyylillä

Keittiön ikkuna loft-tyyliin tuntuu yhteensopimattomalta söpöjen kasvien kanssa? Ei ollenkaan. Luonnollisesti väistämättömät värit eivät ole hyväksyttäviä, mutta taidokkaasti valittu kokoelma vihreitä kasveja sopii täydellisesti kehykseen ja harmaan tiilenrakentamiseen.

1
ikkunan suunnittelu keittiössä

Menestyvä ikkunoiden suunnittelu keittiössä: vihreys antrasiittivärillä

Keittiöt, joissa on pienet kapeat ikkunat, on toinen mielenkiintoinen ratkaisu: sen sijaan, että ikkunat peittäytettäisiin verhojen takana, riittää monien horisontaalisten ripustusten tekeminen. Näin yhdistetyt kehykset näyttävät olevan laajempia, ja sisustus tekee sinusta hymyilemään myös sateisena päivänä.

kukkia ikkunassa

Kukkia ikkunassa ruukkuissa tyyliteltyinä sinkittyä kauhoja Neuvostoliiton menneisyydestä

Pieni ikkuna, jossa on epämiellyttävä maisema, voidaan koristella roikkuvalla rungolla ja kokoelman mehikasveilla: kaktukset ovat vaatimattomia ja sopivat täydellisesti paksun verhon rooliin, peittäen rumaisen näkymän ikkunasta.

kukkia ikkunassa

Puun ja kasvien runko samoissa saviastioissa

Valitsemalla kasveja - on valtava. Keittiön ikkunalaudalla elää hyvin kukinnan kalanchoe, yrtit: basilika, tilli, vaikka kirsikkatomaatteja, mini chili, ikivihreä saniaisia.

keittiö

Kasvis on ikkunan keittiössä: "puutarhasta" pöydällä

minttu ja rosmariini

Minttu, rosmariini - mausteet kauniissa ruukkuissa, joissa on merkintöjä

Ylenpalttisen sisustuksen fanit arvostavat mahdollisuutta koristella keittiötä lasikuvioilla, joissa on pienikokoisia kasveja.

florariumamy

Lasi roikkuvat florariums pienoiskoossa

Panoraamakuvat: tarvitsenko koristella niitä

Kysymys, miten järjestää panoraamakuvat keittiössä, Itse asiassa sillä ei ole yksiselitteistä vastausta. Leveiden ikkunoiden lattiasta koko seinään ovat itse huoneen ornamentti. Ja sisustuksen valinnassa on parempi noudattaa sääntöä: vähemmän, sitä enemmän. Todiste: sisustus, jossa työalue sijoitetaan panoraamaikkunaan.

keittiö

Laconismi ja valonmeri: ei sisustusta

Tilat ovat paremmin suojattuja auringonpaisteesta painottomalla organza-alueella piilotettujen kattojen reunuksilla. Tällainen ratkaisu mahdollistaa ikkunan avaamisen mahdollisimman avoimena ja samanaikaisesti himmentääkseen liian kirkasta valoa.

kattojärjestelmiä

Keittiön enimmäismäärät

Ikkunat, jotka eivät lähtevät lattiasta, vaan seinän keskeltä, sopivat erinomaisesti pehmustettujen huonekalujen ja ruokasalin asentamiseen. Niska-kynnys voidaan kääntää penkkiin reunakivillä, ja kirkkaat tekstiiliset tyynyt laimentavat yksitoikkoisen sisätilan.

keittiön suunnittelu

Keittiön suunnittelu ikkunalla

Leveä runko voidaan koristella valaisimilla ja ikkunalaudalla, jossa on kukkiva orkidea tiukassa kiiltävässä ruukussa. Ruokailuhuone panoraamakuvan alla tarjoaa mahdollisuuden nauttia talvimaisema.

keittiö

Keittiö, jossa on suuret ikkunat

Kuinka tehdä keittiön ikkunaluukku

Ikkunan kynnys on helpoin koristella. Nykyaikaisissa keittiöissä sitä käytetään lisäpinta-alana. Kaupunkien tyylien (moderni, korkean teknologian) ikkunoihin ei hyväksytä mitään. No, tai ikkunaluukun reunalla - jalusta veitsillä.

Alkuperäinen tulos voidaan saada koristelemalla minimalistisen tyylin keittiön ikkunaa

Eklektisyys ja minimalismi ovat suuntaa, joka, jos sitä käytetään taitavasti, voi antaa hienon tuloksen

Klassikoissa - maljakoissa tai kauniissa saviastioissa kukkia. Ainoastaan, Jumalan tähden, sinun ei tarvitse koristella keittiötä keinotekoisilla juurilla ja ruusuilla - etkö halua, että pölyiset, likaiset kukat viettelevästi muistuttavat hautausmaata?

Epätavalliset koristeelementit tekevät ikkunasta epätavanomaista

Ei-klassinen keittiön ikkuna, jossa hyllyt on sisustettu epätavallisilla kattiloilla ja keraamisilla hahmoilla

Lisäksi on tavallista laittaa houkuttelevat keittiötarvikkeet tai läpinäkyvät hedelmät maljakoita ikkunoihin. Jos keittiö on valoisa - kynnykselle tulee asettaa kupit ja syvälevyt sävyisin tai kontrastin periaatteen mukaan.

Pienien eläinten hauskoja hahmoja ikkunalaudalla voi olla merkittävä sisustuselementti

Aseta itsesi ikkunapylväälle pari söpöä pikku eläintä!

Verhot tai kaihtimet: tekstiilien valinta ja tyylikäs yhteensopivuus

Tekstiilien valinta ikkunan suunnitteluun keittiössä, on muistettava:

  • Kankaan suunnittelun tulisi vastata huoneen yleistä tyyliä.
  • Väri ja rakenne on toistettava ainakin yhdellä muulla osalla: verhoilu tai tuolin suojukset.
  • Tehokkaat huput eivät todennäköisesti suojaa verhoja keittiön tuoksuista: monimutkainen leikkaus ja runsaat taitokset vaikeuttavat vain hoitoa.
keittiö

Beige-väri hallitsee ikkunan sisustusta ja toimii yleisenä värisenä ratkaisuna sisätilaan tilavassa keittiössä

Klassikot: ruokailualueen valinta

Tiukka kangasta valmistettu keittiön ikkunan klassinen muotoilu voidaan käyttää vain suurille ja korkeille huoneille - keittiöt, jotka ovat myös ruokailuhuoneita. Massiiviset verhot, kultaiset harjat, reunat ja kulmakarkaat kullatulla johdolla - vain maalaistalojen klassisille sisustuksille.

Erittäin tärkeä tapa on asentaa kehys ja valita verhojen kiinnitysten tyyppi. Tiukat kangasverhot täydentävät täydellisesti kevyesti läpikuultavaa tylliä ilman koristeena ja reunusta. Piilotettu väärän katon alle, kehys visuaalisesti pidentää seinää.

kahvia

Kahvinverhot ja maitotuletti klassisen ruokasalin sisätiloissa

Laaja, suorakulmainen kehys, joka on päällystetty kankaalla, muodostaa läpinäkyvät verhot edullisesti - vaihtoehto klassiselle monikerroksiselle.

läpinäkyvät verhot

Kevyesti läpinäkyvät verhot keittiössä

Uusi suuntaus on pitkät verhot, joissa ei ole sukkia, vapaasti lattialla. Tämä vähäinen laiminlyönti poistaa epätasaisuuden ja mahdollistaa klassisten verhojen käytön moderniin sisätiloihin rikkoen tiloja tyylistä koskemattomuutta.

Pitkät verhot ilman sukkanauhoja

Uusi trendi - pitkänomainen verho ilman sukkanauhaa

Mielenkiintoista on keittiön ikkunan asymmetria: läpinäkyvä valo tulle ja yksipuolinen verho kontrastin tiheä kangasta. Tällainen päätös koskee kapean ikkunan omistajaa, jolla on parvekeovi.

verhot keittiössä

Asymmetria optisesti laajentaa tilaa

Uusi idea klassikoille: kaksi kerrosta pehmeää tylliä perinteisellä koristekuvulla - sisätilat näyttävät ilmavalta, täynnä valoa.

keittiö

Keittiön sisustus

<Или только шторы, закрывающие боковые части в свободной естественной драпировке.

keittiö

Verhot keittiössä

Nosto-verhot: ikääntyminen

Keittiöikkunan paras sisustus on hissin verhot. Roman, Lontoo, Itävalta ja Ranska - lajien määrä mahdollistaa oikean ratkaisun löytääkseen klassiselle ja modernille sisustukselle.

kaihtimet jousilla

Verhot hihnoilla

Roomalaiset kaihtimet näyttävät hyvältä sekä itsenäisesti että verhojen yhteydessä. Verhojen kangas on parempi valita paitsi sisätilojen värisävy huomioon ottaen. Keittiön erikoismateriaalien valinta on suositeltavaa: kangas, jossa on tahroja, kosteutta kestävä ja pesu.

värillinen keittiö

Värikäs keittiö, jossa on valkoiset verhot

Rullaverhot tarjoavat enemmän mahdollisuuksia kokeiluun. Voit poimia minkä tahansa kudoksen ja yhdistelmän, järjestää lukot ja luoda monitasoisia kangasverhoja, jotka suojaavat valolta.

rullakaihtimet

Oven kolme osaa on koristeltu rullakaihtimilla, joilla on suklaanväriset siteet

Käytä eri asteisia läpinäkyviä kankaita, jotka mahdollistavat erilaisten varjostusmäärien saavuttamisen.

sokea

Poistu parvekkeelle, päivä-yön kaihtimet

Nosto-verhot ja paneelit ovat ainoa materiaali, jonka avulla voit koristella panoraamaikkunoita ja samalla jättää ne mahdollisimman avoimiksi.

nosta verhot

Nosto-verhot ja paneelit

Verhoilupinnat: tyylikäs sisustus panoraamaikkunoihin lattiasta

Japanilaiset verhot - ohuet kangasnauhat, jotka on kiinnitetty kehyksissä, tekevät keittiöstä tilava ja kirkas. Materiaalia ompeluun voidaan käyttää joko. Lisäksi värejä ja tekstuureja ei ole rajoitettu. Siksi liukuvat paneelit niin harmonisesti näyttävät valoisaan nuorisokehään ja tiukkaan ruokasaliin.

kukka koristeena

Rajoitettu: paneelit, joissa on kasvullisia mustia koristeita, korostavat lakonista sisustusta panoraamakuvion kanssa

Jos yhdistät useita sävyjä läpinäkyvää kangasta, voit visuaalisesti laajentaa pientä keittiötä.

verhot keittiössä

Onnistunut yhdistelmä: mauton valkoinen, vihreä ja geometrinen koriste

Tulosta, kirkkaat värit ja samanaikainen käyttö tiheän ja läpinäkyvän kankaan - ratkaisun pieniin huoneisiin.

verhot keittiössä

Väriverhot keittiössä

Paneelit sopivat paitsi sisustukseen: voit jakaa huoneen ja jakaa keittiön ja ruokasalin painoton muoto.

keittiön verhot

Suunnittelu japanilaisista keittiön verhoista

Alkuperäiset ideat tyylikkäälle keittiön ikkunasuunnittelulle

Keittiökaulan sydän näyttää yksinkertaiselta, mutta menestyksekkäästi hallitaan roolin houkuttelemisessa

Keittiön ikkunan runsaat sisustus houkuttelee silmää välittömästi

Kaavioiden, guassi ja harjojen avulla voit luoda ainutlaatuisen keittiön ikkunan

Mutta nämä suloiset pennut voidaan maalata suoraan lasille käyttäen stensiilejä, gouachea ja pari harjoja!

Yksi haastavimmista tyyleistä on skandinaavinen tyyli, jossa on tarpeeksi paria kukkaruukkuja

Tehdä ikkuna keittiössä skandinaaviseen tyyliin, pari eläviä kasveja riittää, mutta verhoilta voi yleensä kieltäytyä, jos utelias näkemykset eivät erityisesti häiritse sinua

Keittiön ikkunan koristelu Provencen tai maan tyyliin, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota koristeelementtien valintaan

Joten voit tehdä ikkunan keittiössä maan ja provencin tyyliin

Keittiössä on erityinen jousitunnelma, joka voidaan rakentaa koristelemalla ikkuna elementtejä, joita perinteisesti pidetään keväänä

Keittiön ikkunan kevätrakennus voi luoda sopivan ilmapiirin mihin aikaan vuodesta tahansa

Uuden vuoden sisustus on tarkoituksenmukaista tarkastella keittiön ikkunaa koko talven ajan

Keittiön ikkunan juhlava talvimaalaus saa sinut uskomaan ihmeisiin jälleen!

Ikkunoiden sisustuksessa voit käyttää alkuperäisiä rihkamaa, joka antaa sille erityisen viehätyksen

Alkuperäinen keittiön ikkuna voi olla käsintehty, ilman ammattikäyttäjien apua

Pienet kirkkaat tyynyt ovat menestyksekkäästi selviytyneet korostuksen roolista, korvaa tämän ruokailualueen verhot

Erinomainen sijainti viihtyisässä ruokailualueella, jossa kulmasohva näyttää viihtyisältä ja ilman perinteisiä keittiön ikkunoiden verhoja

Keittiöikkunan hieno muotoilu yhdistyy harmonisesti yleisen muotoilutyypin kanssa

Keittiön ikkunasuunnittelu keittiössä erkkeri-ikkunassa vastaa kokonaan keittiön yleistä muotoilua

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

17 − 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map