Keittiön muotoilun raudan logiikka loft-tyyliin: tiili-, betoni- ja kupariputket

Keittiön muotoilun raudan logiikka loft-tyyliin: tiili-, betoni- ja kupariputket

Keittiön muotoilun raudan logiikka loft-tyyliin: tiili-, betoni- ja kupariputket

Parvelle tyyliin sopiva keittiö on ihanteellinen ratkaisu dynaamisiin, rentoihin ja riskialttiisiin luontoihin, joiden sydämet sykevät yhdessä metropolin ytimessä. Kaupunkien esteettisyys konkreettisen viidakon metalli, lasi ja muovi, ne ovat sata kertaa mukavampaa pastoraalinen tyyni. Parvi-keittiön sisätilat ovat alkuperäisten design-ideojen varastoja! Tässä ja epäsovinnainen asettelu ja viimeistelyaineiden rohkea käyttö sekä ergonominen muotoilu ja epätavallinen väripaletti ja julma sisustus.

Suorituskykyä alkuperäisen suunnittelun ideoita keittiö parvi - hyvä valinta

Sisätilojen keittiön parvi - ainutlaatuinen alusta alkuperäisten ideoiden toteuttamiseksi

Tyylikäs parvi - teollinen tyylikäs sisustuksessa

Tyyli Loft (käännetty Englanti parvi - parvi, ullakko, yläkerta liiketiloissa tai varasto) - ei suinkaan uutuus arkkitehtuuri- ja muotoilu piireissä hän on tunnettu jo vuosikymmeniä, mutta todellisuudessa toteutettu entisen Neuvostoliiton ja mielissä tavalliset ihmiset Loft alkoivat vain muutama vuosi sitten.

Parvi usein kutsutaan newyorkilaistyylisiä, ja se on aivan luonnollista, koska hän syntyi täsmälleen "Big Apple" in 40-luvulla viime vuosisadalla, kun entisessä tehtaassa Manhattanin tuli muunnetaan asuntoja, toimistoja ja gallerioita. Suuri osa omaperäisyydestä jäi merkittävä osa teollisuuden elementteistä - kuten putkista, palkkeista, tiilimuotteista - alkuperäisessä muodossaan. Kehittyen tavallisesta työpajasta eliitin tilaan, 1950-luvulla loftit olivat suosion huippu.

Viimeistelymateriaalien puute eräissä parvihuoneen keittiön elementeissä on tyylin kohokohta

Alkuperäisyyden metsissä merkittävä osa teollisuuselementeistä - kuten putket, palkit, tiilimuuraus - jäi alkuperäiseen muotoonsa

Loft-muodoissa taiteilijat avaavat studiot ja galleriat. Bohemia virtaa täällä, se on täällä, että New Yorkin aristokraattinen elämä kiehuu. Alkuperäinen kotelo tulee tilan symboli. Nuorilla taiteilijoilla ei ole varaa enää.

Heitä korvattavat asianajajat ja rahoittajat. Parvi teollisuusvyöhykkeistä siirtyy asuinalueille, joissa talon suunnittelijat erityisesti luovat teollisen ilmapiirin. Parvekkeen "viljely" ihanteellinen ympäristö on studiohuoneiston avoin tila, jossa on suuret ikkunat koko seinälle, korkeat katot ja monitasoinen asennus portaiden kanssa.

Ja kuitenkin, jos todella haluat ja todella yrittää, vaikka aivan kuten progressiivinen tyyli parvi haluttaessa voi olla varsin orgaanisesti sovi pienessä keittiössä, vaikka se on todennäköisemmin tyylitelty parvi, parvi eikä puhtaassa muodossa.

Kaikessa loistossaan loft-tyyli ilmestyy studiohuoneiston keittiöön

Ihanteellinen ympäristö parvekkeen "viljelylle" - avoin tila studiohuoneistoon

Keittiön muotoilu parvekkeella: kodikas brutality

Vanha ja uusi naapuruus

Lähtökohtana sisätilojen parvi on naapurustossa modernin kuvioita (lasia, terästä, kromi) vanhat vanhentunut tarvikkeista, joka näkyy paljaalla silmällä ja jälki aika jälki ihmisen utilitaristinen: muuraus, betoniseinä, puulattia. Paljaat tiilet ja valkoinen, maalatut tai rapatut seinät ovat täydellinen kankaalle näyttäviä kontrastin sulkeumat ultramoderni huonekalut ja jonkin ihmeen tallennettu razdobytogo tai harvinaisuus, esimerkiksi puhelinkoppi Times Union tai möhömahaisena, kyttyräselkäinen jääkaappi.

Vanhan ja uuden tilan paradoksaalinen naapuruus ja tilavuuden suurin tunne ovat kauniita avaimia loft-tyylin sisustuksen menestykseen. Uskokaa minua, jotta saavutat harmonisen yhtenäisyyden retro moderni ja high-tech kanssa vintage ei ole helppo tehtävä.

Moderni kalustus yhdistyy menestyksekkäästi valkoisiin tiiliseinämiin

Alaston tiilet ja valkoiset seinät ovat ihanteellinen vastakkainen kangas upeiden, ultramodernien huonekalujen sulkeutumisen kannalta

Arkkitehti "striptease"

Unelma parvella ja samalla jatkaa ihailemaan kauniita kukkakuvioita seinillä! Alas tämä absurdius! Ratkaise häikäilemättä vanha tapetti ja aloita "maim" täysin tasomaiset seinät. Jos vähintään yksi niistä osoittautuu tiiliksi, ota huomioon, että olet uskomattoman onnekas! Parvelle, tämä tiilimuuraus on hämmästyttävä keksintö! Poista se kaikesta, mikä on tarpeetonta ja palauta sen alkuperäiseen ulkoasuun.

1

Tiiliseinän puute huoneessa ei ole syy surua kohtaan. Seinän simulointi ei ole niin vaikeaa. Riittää ostaa tiili rakennusmateriaalikaupasta. Se on markkinoilla melko laaja valikoima, ja lisäksi se on helppo maalata eri väreillä: musta, valkoinen, harmaa, oranssi, punainen, kyllä, jopa vihreä sinipihamossa!

Jos on tarpeeksi luovaa, on mahdollista laatia tällainen mosaiikki urbaanista hengessä monivärisestä tiilestä. Älä vain kiirehdi paljastamaan kaikkia seiniä tai tiiliä niitä! Yksi seinämä "Striptease" riittää. Se tulee korostamaan sisustuksessa.

Korostamaan näyttäviä bulk rakenne muuraus lähellä tarkoituksella karkea pintarakenne on toivottavaa sijoittaa sen vastakohta - mieluiten tasainen ja sileä seinä, ilman vikoja, kuoppia ja koristeet.

Yksi tavallisimpien tyylien elementeistä on todellinen tiilimuuraus

Parvelle tämä tiili on hämmästyttävä löytää!

Vähintään mahtava ja värikäs kuin tiilimuuraus, tyyliin parvi näyttää ja käsittelemättömän betonin. Win-win-vaihtoehto on maalata betoniseinä harmaalla grafiittivärillä. Kirkkaat värit eivät myöskään ole kiellettyjä! Kuitenkin ottaa maalattu yksi seinä on voimakas väri, sanovat punainen, oranssi tai vihreä, varmista monistaa sen muun sisustuksen (esim laittaa pöytäpuna- tai sohva) ja viimeistelyyn ja koristelu lopun tilan tarttuvat klassinen sävyjä kylmää asteikot ja akromaattiset värit: harmaa, valkoinen, musta.

Betoniseinän harmaa väri antaa keittiölle ainutlaatuisen charmin

Win-win-vaihtoehto on maalata betoniseinä harmaalla grafiittivärillä

Liitä asfaltilla

Tietoja hienostuneesta laminaatista, kuvioidusta parkettista, erilaisista matoista ja mattoista keittiön parvekkeessa on unohtunut. Lattiapäällysteinä ovat asfaltin kaltaiset grafiittilaatat, paksut käsittelemättömät puupaneelit, karkeat varovasti vanhentuneet levyt sekä muut patina-vaikutteiset materiaalit.

Jos kylmä paljas lattia ei ole erityisen kiusaa oman paljain jaloin, täydentää sisätilojen alkuperäisen suunnittelun matto kaupunkien tyyliin, esimerkiksi muodossa todellinen "jalankulkijan seepra!" Lisää luettavuuteen voit tilata liikennevaloja ja käyttää liikennemerkkejä sisustuksessa. Sopii täydellisesti parvi, ja mestariteos «Hopscotch Matto» - pad pelaamiseen klassikot - alkuperäisiä ja hauskaa hauskaa yhdessä paketissa!

Matolla ei kukaan keittiössä kulje

Sopii täydellisesti parvekkeelle ja mestariteokselle "Hopscotch Rug" - matto klassikkoa varten

Muuten, jos et polta halu suunnata sukeltaa industrialismin ja urbanismin antaa keittiöön parvi hohto voidaan rajoittaa muuttaminen lattia ja seinät, jolloin pinta kylmän julma "viehätys" teollisuuden estetiikkaa, ja valinta toisen sisustustavaroita suosia entistä lämmin ja pehmeä laskut. Tämä auttaa pelaamaan kontrastissa ja antaa talolle viihtyisän, joka on niin puutteellinen useille betonihevosten asukkaille.

Älä pelkää ylittää tyylisi ja riko sen lakia! Älä pelkää osoittaa yksilöllisyyttä! Tärkeintä on, että lopputulos vastaa täysin ajatuksiasi harmoniaa ja mukavuutta kohtaan, ja että kotona aina tunnet olosi mukavaksi. Kaikki muut levyt, jotka voidaan turvallisesti sylkäistä, edellyttäen että he eivät tunkeudu toisen henkilön vapaustilaan.

Joskus tarvitaan hyvin vähän muutoksia parvivaikutuksen aikaansaamiseksi

Jotta keittiölle annettaisiin ylevä valkeus, on täysin mahdollista rajata lattia ja seinät uudelleen

Kromin ja teräksen kiilto

Pastoraalisen Provence-fanit ja klassiset klassikot, joissa koristeltu julkisivut puupaneelilla, koristavat lasiseinät ja lasimaalaukset, eivät todennäköisesti ole tyytyväisiä teollisuusrakentamiseen. Mutta minimalismien ja huipputekniikan kylmän ja lakonisen teollisen estetiikan fanit varmasti innostaa.

Kotimainen keittiön parvi olisi ideaalisesti muistuttava ammattitaitoinen ravintola: korkean teknologian, järjestäytyneen, kuohuviiniä ja kromia. Siksi, kun valitset keittiön, on parempi panostaa kuuroihin suorakulmaisiin julkisivuihin. Jos ovissa on lasiset lisäosat, niiden sisältämän lasin on oltava väreillä.

Huonekalujen väri ei ole välttämätöntä rajoittaa tiukkaan kylmäasteikkoon tai akromaattiseen harmaa-valkeaan-mustaan ​​väreihin. Säädä sisätilat pätevällä yhdistelmällä kylmää ja lämpimää väriä. Erittäin alkuperäinen ja tuore näyttää keittiön parvekkeelta, jossa on tumma kylmä pohja ja kontrasti kirkas lämmin yläosa.

Tärkeintä - sisältävät minimalistinen keittiö puhtaana ja siistinä, välttää kaaoksen ja epäjärjestyksen sen tyylikäs kaupunkisuunnittelun maalatut levyt, veistetty lusikat Khokhloma teetä tarjottimia ja muita naisia.

Tavoitteena on kotitekoisuuden samankaltaisuus ravintolan kanssa - parvi tyyli korkeimmalla tasolla

Kotimainen keittiön parvi olisi ideaalisesti muistuttava ammattitaitoinen ravintola: korkean teknologian, järjestäytyneen, kuohuviiniä ja kromia

Kivi ja metalli

Työtason materiaalina on keinotekoinen kivi, jonka pinta ei ole erityisesti tasoitettu ja kiillotettu uskomattoman betonin jäljittelyä varten. Ammattimaisen hengen tuominen kodin keittiölle auttaa liesi- ja jääkaapin ruostumattomasta teräksestä.

Metallia voidaan käyttää myös keittiön esiliinan viimeistelyyn. Erinomainen vaihtoehto ruostumattoman teräksen kylmälle kiilulle on alkuperäinen peilin esiliina, musta lasi, muovi tai nahka, jossa kaupunkikuva, esimerkiksi yökaupungin panoraama.

Keraaminen laatta ei ole erityisen sopusoinnussa parvi, mutta hän voi löytää alkuperäisen hakemuksen, esimerkiksi laittaa mustavalkoinen mosaiikki la "musta neliö" by Malevits tai symboleita yin-yang.

Pakollinen attribuutti keittiön parvi - ultramodernit kodinkoneet, joten olet valmis hakemaan ulos tiukan korkean teknologian huppu, kiiltävä musta tai kromi-uuni ja lasikeraamiset liesi ilman reunusta. Oikealla lähestymistavalla ja luovaa laskimotilan esiintymisellä parvekkeella voit kuitenkin yhdistää orgaanisesti perherakenteen elävän rakeisen jääkaapin tai alkuperäisen sisustetun harvinaisuuden muodossa.

Ruostumattoman teräksen elementit tuovat kulinaarisen ammattitaidon hengen tiloihin

Tuo kodin keittiön ammattitaito auttaa ruostumatonta terästä olevaa liesi- ja jääkaapin

Mainosjulisteet ja graffitit

Ei tuulet, verhot ja pitsiverhot ikkunoiden parvelle tyyliin ei pitäisi olla. Jos asunnon asettelun sallii, jätä ikkunat auki, ääritapauksissa, käyttää bambuverhoja tai kaihtimia, vain ei monikäyttöisiä.

Kattokruunu korvaa kattovalaisimet suunnatulla tavalla pitkällä johdolla tarkoituksellisesti yksinkertaisella tai futuristisella kuvioinnilla. Ruokailutilassa korkean kromin jalkaan asennettava lattiavalaisin ei häiritse.

Keittiön seinät voidaan koristella sopivalla tyylillä: liikennemerkit, alkuperäiset mainosjulisteet, opasteet, todelliset graffitit ja kaikki, jotka ovat jokapäiväisiä ja tuttuja isojen kaupunkien asukkaille. Puhelin voidaan asentaa suoraan puhelinkoppeihin, jos se on mahdollista.

Tämä on siru! Maalausilmailijat voivat turvallisesti käyttää abstraktiota ja surrealismia eri kehyksissä, joita ei välttämättä tarvitse ripustaa seinälle julkisen katselun vuoksi, tai voit laittaa sen lattialle seinään vasten. Uskokaa minua, he houkuttelevat enemmän huomiota itselleen, koska he eivät ole siellä missä heidän pitäisi olla.

Parvi pienessä keittiössä: tilan muuntaminen ja toteutuksen ideoita

Näyttäisi epätodelliselta ajatukselta tehdä todellinen parvi huoneeseen, jossa kattokorkeus ei ylitä 2,3 m, ja alue - vain pari neliötä. pikkuruinen keittiö loft style - kutsu suunnittelijalle, kunhan on välttämätöntä luoda illuusio, laajentaa tilaa kevyellä, värillä, materiaalien ja lomakkeiden järjestelyllä.

matala katto

Pienien huoneiden ongelma: matala katto

Huoneen ja kattokorkeuden geometria: visuaalinen muunnos

Yritä löytää mahdollisuus yhdistää tilat: poista väliseinä keittiön ja käytävien, loggiasta tai huoneesta. Tämä vaihtoehto on mahdollinen, jos siinä on ainakin yksi seinä, joka ei ole kantaja. Loggia on vain jumalatar keittiö parvella tyyliin lähellä kaupunkia huoneisto.

iso keittiö

Yhden seinän irrottaminen saat tarpeeksi tyylikkäälle kaavoitustilalle

Joskus on mahdollista saada aikaan suuri monoliittinen tila yksinkertaisesti laajentamalla ovea ja purkamalla käytävän luukku, kuten tässä valokuva.

keittiö

Kapea ja pitkä huone, jossa sviitti seinää pitkin ja ruokailuryhmä vastakkain värein

Mielenkiintoinen vaikutus on seinän epätäydellinen purkaminen. Rungon ympärillä on runko, jossa on punaisen tiilen keskipistoke, joka optisesti jakaa huoneen työ- ja ruokailualueelle.

keittiöpyyhe

Pieni keittiöpöytä on liitetty oleskelualueeseen: todellinen parvi

Yksi puolitoista metriä arvokasta aluetta: loggia-seinä, jossa perinteinen tiilimuuraus parvekkeelle ja ikkuna täynnä seiniä täytti kaupungin keittiön valolla. Loggia-suunnittelija muuttui keittiön työskentelyalueeksi.

Pakoputkisto, joka ei ole merkitty laatikossa, korostaa huoneen tyyliä.

http://www.drawhome.com/wp-content/uploads/2016/04/Small-modern-loft-kitchen-design-towards-the-wide-window-with-city-view.jpg

Mutta jos luot alueen, joka muistuttaa etupäässä autotallia tai hylättyä myymälää, on mahdotonta, on vain yksi tie ulos - tilan muuntaminen optisesti. Tämän asian pääavustaja on katto. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla tuuletusputkilla varustetuista tummasta betonista, joka on tiheästi punottu, kannattaa kieltää. Tummanharmaa väri tekee kattorakenteesta raskas ja matala, ja mikro-keittiöt loft-tyyliin pienillä ikkunoilla on tarpeen pidentää huoneen korkeutta: ihanteellisesti sileät katot tulisi keventää.

laatat seinällä

Mattavalkoinen yhdessä maidon kiilto-laatat seinälle

Yksi väri seinän ja katon maalaamiseen nostaa kattoon myös visuaalisesti. Voit yhdistää sävyt, tekstuurit ja kiiltoasteen. Suspensoitu rakenne hehkulamppujen kanssa sopii täydellisesti sävytettyjen valkoisten levyjen sokeisiin julkisivuihin.

keittiö

keittiö

Poikkeuksena ovat vanhat huoneistot, joissa on korkeat katot ja betonilattiat. Vaihtoehtoisesti voit puhdistaa kipsin katon ja yksinkertaisesti sävyttää pintaa. Liitokset, koristeltu kromivaloilla, avoin, huolimattomasti kiinteä johdotus - tämän parvekkeen ominaisuudet.

kromivalaisimet

Sisustetut kromausvalaisimet

Kontrasti viimeistelyssä: tiiliseinä pienessä keittiössä

varten keittiöt tyyliin tästä parvi välttämättä ainakin yhden seinän läsnäolo tiilillä viimeistelynä tai pikemminkin täysin ilman sisustusta. Mutta pienissä huoneissa tiiliseinän sääntöä voidaan muuttaa ja päihittää omalla tavalla. Kuka sanoi, että tiilen pitäisi olla punainen? Koko pinnan tumma kylläinen väri voi varastaa tilavuuden tunteen.

tiilimuuraus

Maalattu valkoisella akryylimaalilla, tiilimuuraus visuaalisesti laajentaa kapea keittiö

Vanha-ikäinen vanhanaikainen vanha tiilimuuraus, jossa on harmaita harmaita hiuksia, näyttää edulliselta laakkimaisen valkoisen kiillon taustan pohjalta kylmän valaistuksen ympärillä. Tämän kohokohta valkoinen keittiö loft- - super-modernin lakonisen muotoilun yhdistelmänä, jossa on sokeat julkisivut, joissa on vanha, yhdet seinän tiilipinta, pienet yksityiskohdat ylikuormittumatta ja onnistunut laskujen valinta kolmella värillä: valkoinen, suklaa ja punainen.

keittiö

Parvi tyyli keittiö

Tiilen ei tarvitse olla luonnollinen, mutta sen pitäisi näyttää tältä. Asuntoissa, joissa on betoniosastoja, suunnittelijat ovat menestyksekkäästi koristelleet koristepaneeleja sisustukseen "tiiliä" varten. Idea sisustuksessa parvi tyyliin pienelle huoneistolle: osa seinistä, joka on vuorattu väärällä tiilellä, luo tarvittavan kontrastin ja samanaikaisesti kaavoitetun tilan.

keittiö

keittiö

Mutta jos todella haluat enemmän "paljaita" seiniä - ota riskejä! Ullakolla ruokasalissa voi olla myös viihtyisä.

lokitiedosto

Pöydällä vanhoista lokeista, joissa on halkeamia paksu lasi, haluat vain nauttia hyvää viiniä

Ja niille, jotka eivät pidä liian tiukasta ja kylmästä parvekkeesta - ole hyvä, graafinen paneeli koristeellisesta tiilipaneelista.

parvi tyyli

Parvi tyyli

Tiili, kuten valo, tässä tyylissä ei tapahdu paljon. Sitä voidaan käyttää paitsi vastapäätä seinämiä: liitä esiliina tai baari, jossa on koristeellinen tiili.

esiliina

Tiili esiliina ja tummat julkisivut pehmeässä valossa

keittiö

Keittiön saari kompensoi vapaan tilan puutetta ja toimii ruokapöydän, baaritiski- ja työskentelyalueena

Muodikas valkoinen parvi: miten keittiötä ei saa muuttaa leikkaussaliin

Valkoinen on muodikkain väri kuulokkeissa. Valkoinen keittiö parvekkeella - tämä on myös ainoa tapa välttää pienen huonekalun tunne huonekaluilla ja laitteilla. Suunnittelijat käyttävät väriominaisuuksia kaupunkiympäristössä, rohkeasti jättäen valkoisen ainoan värin, vain laimentamalla sitä useilla kirkkailla paikoilla.

valkoinen kuuloke

Kuulokkeiden valkoiset värit, seinät ja katto, vain pimeässä suklaan varjossa oleva lattia ja pöydän yläpuolella oleva vihreä laastari

Keittiö, aivan kuin käytävä, seisojen ja huonekalujen viileän valkoisen värin avulla laajenee ja punainen muurausliike liikkuu optisesti seinillä.

keittiö

keittiö

Valkoiset kiilto-laatat yhdistettiin onnistuneesti lasilla, mikä loi tilan illuusion ja mustat raidat, visuaalisesti laajentaen huoneen.

keittiön sarja

Keittiöryhmä

Lumivalkoinen sarja on järjestetty vaaleanharmaalla lattiapinnalla, muurausosalla seinällä ja kromilevyillä. Menestyvä yhdistelmä on puinen valopöytä avoimella hyllyllä ruokailualueella ja jakkara, joka muistuttaa pre-vallankumouksellisia aikoja.

kuulokkeet

Lumihiutainen kuuloke

Maidon väri yhdistettynä puoli-matt kromi välkkyä auki ja karkeaa kangasta tehtyjä Roman-verhoja tekee keittiöstä 4 m2 valoisa ja tilava.

keittiö

Keittiö valkoisissa sävyissä

Valitse julkisivut pienikokoiselle loft-keittiölle

että tee keittiön julkisivu tässä parvi tyyli, 3 sääntöä tulisi noudattaa tarkasti:

  1. Ei sisustus, paneelit ja kaiverrukset - laconic muoto, sitä parempi.
  2. On suositeltavaa valita yksiväriset julkisivut, jäljittelematta kuvaa puusta ja marmorista.
  3. Liittimien tulee olla huomaamattomia (piilossa) tai päinvastoin alleviivattu "teollisuusvalettuja" nikkelöityjä kiskoja, sisäänrakennettuja valaisimia, läpinäkyviä tai himmeä lasia, jossa ei ole lasimaalauksia ja sovelluksia.
keittiö

Vähintään yksityiskohdat, maksimaaliset sokeat pinnat

Keittiökalusteiden valmistajissa oli julkisivut viimeistelykalvolla, mikä toisti tarkasti käsittelemättömän monoliittisen betonin piirustuksen. Yhdessä harmaan katon kanssa keittiö näyttää tyylikkäältä.

keittiökalusteet

Keittiöt

Musta, mattapintaiset julkisivut, joissa on sävyjä, sopivat myös pienessä keittiössä, etenkin jos pystyt tekemään koko seinän julkisivuista jakamatta osastoja.

keittiö

Keittiön sisustus

Pienet huoneet vaativat epätavanomaista lähestymistapaa: saman materiaalin lattiat ja yhden tarinan sohvaiset julkisivut. Lisäksi - keinotekoisesti vuotiaita avoimia hyllyjä, joissa on kaapin yläosassa. Ylellinen parvi 5 neliömetrillä.

keittiö loft style

Ylellinen parvi 5 neliömetrillä

Kesäisin: kuulokkeen sijasta - vain telineitä. Avoimet hyllyt metallikulmista muistuttavat hyllyjä teollisuusvarastoista, ja nikkelöityjen ruokien runsaus tekee keittiöstä ravintolan ruokalassa.

keittiön kaapissa

Keittiökaappi astioille

Erinomainen idea kaupunkikeittiöille: vain yksi iso ruostumattomasta teräksestä valmistettu vaatekaappi voi korvata koko sarjan.

keittiö

Parvi tyyli keittiö

Lisää fantasiaa, riskejä ja epätavallisia materiaaleja - parvi tyyli rakastaa rohkea lähestymistapa. Ja tärkein etu - voit yhdistää kaiken: vanhoja ja uusia huipputeknisiä laitteita ja huonekaluja maa-, kromi- ja kalkkihiutaleiden hengessä.

Keittiön parvi sisätiloissa esimerkkeinä

Parveke tyyli sisustus ei tarkoita ikkunoiden aukkojen estämistä verhoilla ja verhoilla

Ei tulleja, verhoja ja pitsirinteitä ikkunoissa parvekkeella ei pitäisi olla

Lattian tarkka karheus korostaa parven tyyliä

Lattiapäällysteinä graafinen laatta, joka muistuttaa asfaltteja ja karkeita, huolellisesti vanhennettuja levyjä

Vanhojen ja uusien elementtien harmoninen yhdistelmä sisätiloissa voi antaa alkuperäisen tuloksen

Vanhan ja uuden tilan paradoksaalinen naapurustossa ja tilavuuden suurin tunnetta ovat sisustuksen menestysvaateet loft-tyyliin

Tyylikerros voidaan yhdistää muiden tyylien elementteihin, esimerkiksi moderniin ja huipputekniikkaan

Tavoitteena on saavuttaa sopusointuinen retro-yhdistelmä modernilla ja huipputeknologialla, joka ei ole yksinkertainen tehtävä

Perinteisissä kattokruunuissa ei ole tilaa parvihuoneen keittiössä, vaan ne olisi korvattava tahallisesti yksinkertaisilla kalusteilla

Kattokruunu korvaa kattovalaisimet suunnatulla tavalla pitkällä johdolla tarkoituksellisesti yksinkertaisella tai futuristisella mielikuvituksella

Ikkuna-aukkilla on tärkeä rooli keittiön parvekkeella

Jos asunnon asettelu sallii, jätä ikkunat auki

Kaikki alkuperäiset elementit layout voidaan menestyksekkäästi sisään sisätilaan keittiö loft tyyliin

Alkuperäinen takka ja kattoikkunat huoneistoissa parvi tyyliin

Keraamisista laatoista valmistettu mustavalkoinen mosaiikki sopii menestyksekkäästi keittiön parviasemaan

Keraamiset laatat eivät ole erityisen sopusoinnussa parvekkeen kanssa, mutta ne löytyvät myös alkuperäiseen käyttöön, esimerkiksi esille mustavalkoinen mosaiikki

Päällystetyn tiilen käyttö mahdollistaa todellisen tiilimuodon visuaalisen vaikutuksen

Simuloida tiilimuuraus auttaa kohtaamaan tiiliä

Muuraus on osa loft-tyyliä, joten älä liitä kaikkia seiniä

Älä vain kiirehdi paljastamaan kaikkia seiniä tai tiiliä niitä! Yksi seinämä "Striptease" riittää

Karkea pinta, joka on täysin sileä, voidaan pitää yhtenä päällystystyylien pääominaisuuksina

Tiiviisti karkean rakenteellisen pinnan vieressä on toivottavaa sijoittaa sen täydellinen vastakkain - täysin sileä ja sileä seinä

Tyylikäs parvi - teollinen tyylikäs sisustuksessa

Teollisten elementtien ainutlaatuinen charmi antaa loft-tyylille ainutlaatuisen valinnan

Aloita keittiön suunnittelu loft-tyyliin yhteensopimattomien materiaalien yhdistelmällä

Parven tyylien sisustuksen lähtökohtana on nykyaikaisten tekstuurien naapuri vanhoilla ennalta epävakaisilla materiaaleilla ja esineillä

Yhden seinän intensiivinen väri on parempi kopioida joissakin sisätiloissa

Maalatkaa yksi seinistä voimakkaassa värissä, älä unohda kopioida sitä muissa sisäosissa

Keittiön viehätys loft-tyyliin on käsittämätöntä maalaismainen tyyli tai fancy-klassikoiden ystäville

Pastoraalisen Provence-fanit ja klassikot, joissa on puiset julkisivut julkisivuilta, eivät todennäköisesti ole iloisia teollisen parven

Laconism ja restraint loft tyyli kiinnostaa nykyaikaisia ​​asukkaita megacities

Minimaalisuuden ja huipputekniikan kylmä ja lakoninen teollinen estetiikka kannattavat innostavasti

Koristeellisten tiilien maalausmahdollisuudet mahdollistavat rohkean suunnittelun kokeilun

Kasvotäilöitä on helppo maalata eri väreissä: mustat, valkoiset, harmaat, oranssit, punaiset, kyllä ​​jopa vihreät sinipihkeissa!

Älä pelkää ylittää tyylisi ja riko sen lakia!

Loft-tyyli on hyvä, koska on mahdotonta ylittää sen rajoja tai rikkoa perusperiaatteita, kaikki kokeilut ovat sallittuja

Parvelle tyyliin sopivan keittiön tulee olla yksinkertainen ja käytännöllinen

Kun valitset keittiön, on parempi panostaa sokeisiin suorakulmaisiin julkisivuihin

Maalauksen fanit voivat turvallisesti käyttää abstraktia ja surrealismia

Muutama elementti sisustuksesta herättää välittömästi huomiota ja rohkaisee korostuksen sisustusta tyyliin

Epätäydellisen korjauksen tunne - tämä ilmapiiri on läsnä missä tahansa keittiössä, joka on suunniteltu parvekkeelle

Keittiön parvella viehättävä yhdistelmä alkuperäisiä elementtejä eri tyyleistä, sijoitettu epätavallinen asetus "keskeneräiset korjaukset"

Keittiön parvekkeen sisätilat perustuvat rohkeisiin materiaalien ja sisustuselementtien yhdistelmiin

Parvekkeen tyylien elementtien käyttö minimoidaan, minkä vuoksi ne näyttävät erittäin vaikuttavalta

Vaikka loft-tyylien elementit ovat rohkeita, sisustus voi olla viihtyisä ja kodikas

Uudenkaupungin elementtejä modernissa sisätiloissa mahdollistavat epätavallisen houkuttelevan tuloksen

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 + = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map