10 mielenkiintoista ideoita keittiölle ja onnistuneita valokuvan esimerkkejä niiden toteutuksesta

10 mielenkiintoista ideoita keittiölle ja onnistuneita valokuvan esimerkkejä niiden toteutuksesta

10 mielenkiintoista ideoita keittiölle ja onnistuneita valokuvan esimerkkejä niiden toteutuksesta

Etsitkö keittiön tekemistä mielenkiintoisemmaksi ja tee kaikki kaverit kateelliseksi sinusta? Tarjoamme sinulle 10 mielenkiintoista ja epätavallista ideaa, jotka auttavat sinua tekemään epätavallinen muotoilu talon päähuoneesta.

Työpinta ilman ulkonevia kulmia

Yleensä pöydänjalka lepää hieman hansetin julkisivun päällä ja toimii eri sivuilla suorassa kulmassa. Tämä lisää konservatiivisuuden keittiötä ja tekee sinusta kiinni näistä lukuisista kulmista. Kokeile leikkiä nurkkien kanssa: päästä eroon niistä, kierrä niitä, tee niistä epätavallinen.

zov2

Avaa hyllyt

Kuvittele keittiösi ilman ovia. Uskokaa minua, tämä voi olla erittäin mielenkiintoinen ja siisti. On parempi piilottaa astianpesukone astiat, ja kokoelma mausteet ja mielenkiintoinen palvelu voidaan näyttää.

zov1

Showcase-moduulit

Voit mennä kauemmas ja kääntää joitain kaappeja vitriineihin, joissa on kaunis kupit, pienet kasveja ruukuissa ja viileä sisustus kulinaarisiin aiheisiin.

Naamioitu huppu

Piilota huppu toisten ihmisten silmistä. Piilota se kattokruunun, lampun tai muun vaatekaapin alle, esimerkiksi viinin avulla. Hupussa itse pieni romanssi, mutta mielikuvitus tekee siitä koristeeksi keittiön.

zov3

Saariston sisällä oleva työalue

Jos sinulla on saari keittiössä, tarjoamme vielä yhden viileän idean. Tee se kirjaimen "C" muodossa ja aseta sisäpintaan työpinta. Tulet olemaan kuin kokki, joka palvelee hänen mestariteoksiaan.

zov4

1

Esiliina, jossa on realistinen tuloste

Aseta esiliina suuri, kaunis ja realistinen tuloste. Erityisen viileä näyttää tulosta kulinaarista teemaa. Sisätilaan mahtuu pieni asetelma tai suurikokoinen valokuva tuoreista hedelmistä.

zov5

Koriste seinien yläosassa

Yleensä seinien yläosa keittiössä on tyhjä. Siellä voit laittaa mielenkiintoisia vinyyliartisteita. Sinisen tapetin taustalla on viileä näyttää pilviltä tai valaselta valkoista taustaa vasten - mustia rätti-lintuja.

Julkisivu kiilto

3D-kiiltoinen kiiltävä julkisivu on yksi upeimmista trendeistä, joita ei löydy joka toinen instagram-tilistä. Haluatko tehdä jokaisesta huokaa kateutta? Valitse akryylisarja, jossa on kiiltävä julkisivu.

Keskity valaisimiin

Korosta lamput. Fwe niitä, ripusta ne tarroilla, väritä ne. Tee niistä näkyvä, mielenkiintoinen, huuto ja epätavallinen. Ja katso kuinka viileä he painottavat sisustuksessa.

Valo on aivan taulukon yläpuolella

Joten korostat huoneessa kaikkein tärkeintä huonekalua. Muutamat pistevalot, jotka tarttuvat pöydälle varjoihin, näyttävät erittäin viileiltä.

Nämä 10 vinkit auttavat sinua tekemään sisätilojen unelma-keittiö. Älä pelkää osallistua ideoihin, kokeilemaan ja nauttimaan tuloksesta. Tee keittiöstä alkuperäisin ja kodikas paikka maan päällä!

zov6

Salonkien verkko "Valkovenäjän keittiöt" voi auttaa kaikkien näiden ajatusten toteuttamisessa - www.kuhnibelarusi.com

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map