Keittiön kattojen käytön keittiössä: asiantuntija-arvio ja kuvatiedot

Keittiön kattojen käytön keittiössä: asiantuntija-arvio ja kuvatiedot

Sisäkatot reechnye – erityinen kattorakenne, jota käytetään laajasti rakennusmarkkinoilla. Tällaisilla kattoilla on houkutteleva ulkonäkö, mielenkiintoinen muotoilu. Lisäksi ne ovat edullisia ja helppoja asentaa. Toinen merkittävä lisä: kaide kattojen asennus mahdollistaa kätkemisen kaikki valaistus-, hälytys- ja ilmanvaihtoon liittyvät viestinnät. Ehkä siksi keittiön enimmäismäärät on niin usein tilattu.

Kattokatto: kevyt, värikäs ja rohkea ääriviiva

Kattolistat osoittautuivat hedelmällisiksi maaperiksi suunnitelluilla kokeilla linjoilla, väreillä ja valolla

Kattopinta on kiskojen muotoinen litteä viiva. Se näyttää kauniilta ja siistiltä. Huippukatto on erittäin kestävä, korroosiota kestävä ja miellyttävän edullinen. Tällainen viimeistelymateriaali on hyvä huoneissa, joissa on korkea kosteus. Kattotelineet on valmistettu alumiinista, eikä se ruostu märissä olosuhteissa. Sen vuoksi ne voidaan pestä.

Keskeisten kattojen päätyyppejä

avoin kiskon tyyppi

avoin kiskon tyyppi

Keittiössä ja muissa huoneissa on avoimet ja suljetut laatat. Suosituin muotoilu on avoin tyyppi. Voidaan käyttää tangot, tai ne eivät välttämättä ole. Tällä katolla voit luoda erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja. Loppujen lopuksi liuskat voidaan yhdistää eri värejä sisältävillä levyillä.

suljettu teline

suljettu teline

Esimerkiksi lamellit voivat olla valkoisia, ja ne on valmistettu kultaksi, liuskat ovat metalleja, ja ne on kromattu. Suljetuissa kiskoissa et voi luoda lisäosaa.

Kolmas tyyppi on slatless katto. Reiki tämän asennusmenetelmän kanssa kootaan tiiviisti ilman välilyöntiä. Tämä asennusmenetelmä sopii sinulle, jos haluat, että katosi näyttää monoliittiselta rakenteelta.

Lisäksi “Italian” ja “saksan” suunnittelun kattoihin on telineitä. Ensimmäinen merkitsee sileitä viivoja, pyöreitä reunoja, ei kulmia. Saksalainen muotoilu on suorakulmainen, jäykkä rake-muoto. Alakatot italialainen design sopii mihin tahansa huoneeseen, ja “saksalainen” alakatot tarjota yrityksille suunnittelu- ja soveltuvat toimistoihin, kauppoihin ja muihin julkisiin tiloihin, eikä asunnon tai talon.

Räkkikaton asennus on yksinkertainen prosessi

Sata-kattojen asentaminen ei aiheuta suuria vaikeuksia, mutta on silti parempi antaa tehtäväksi ammattilaiselle

Edut telineeseen asennettujen kattojen käyttämiseen keittiössä

Ensinnäkin ne kestävät lämpötilan ja kosteuden muutoksia. Toiseksi telinepaneelit peittävät kattorakenteiden puutteet eivätkä vaadi pintojen alustavaa valmistusta asennusta varten. Kolmanneksi katon katot ovat yksinkertaisia ​​huollossa ja huollossa, ne ovat kestäviä. Neljänneksi lamellit viimeistelyaineena ovat ihanteellisia asentamaan pistevalaisin ja luomaan monitasoisia kattoja. Lisäksi katon katot täyttävät täysin paloturvallisuuden vaatimukset.

Katot koostuu 4 m säleitä insertio listojen (jos katto rimat avoin tyyppi), asennuskiskoon (4 m), joka palvelee kiinnitys säleet, rivi verhoilu (3 m pitkä) ja suspensioita. Asennus on hyvin yksinkertaista. Alumiinikiskojen aluslattian käyttö on perusteltua, kun tehdään korjauksia vain keittiössä eikä koko huoneistossa. Kun asennus rakenne tallennetaan puhtaus huoneessa, koska ei ole tarvetta käyttää nestemäistä sekoittaa ja korkea bulkki aine.

Kohta valaistus järjestelmä telineeseen kattoon

Reiki on ihanteellinen asentamaan pistevalaisin ja luomaan monitasoisia kattoja

Kaikki paneelit on valmistettu alumiinista, jonka paksuus on 0,3 mm – 0,5 mm. Tuloksena saatava katto voi olla joko täysin tasainen tai kaareva. Se voidaan luoda erityisistä taivutetuista paneeleista erityisellä tavalla. Materiaali mahdollistaa erilaisten piirustusten luomisen katon tasoon. Tätä varten paneelit on yhdistetty pysty- tai vaakatasossa eri kulmissa. Voit jopa tehdä säteittäisesti toisistaan ​​poikkeavia paneeleja kattoon.

Pienestä paksusta huolimatta keittiön, kylpyhuoneen tai muun huoneen katon katot voivat parantaa näiden huoneiden akustisia ominaisuuksia. Jos sinulla on tällainen tavoite, hankitse erityisiä rei’itettyjä paneeleita alustalla äänen imeyttämiseksi.

Suspendoitu katekatto valmistetaan ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ne eivät kerää pölyä, joten ne eivät muodosta hometta tai sientä. Sisäkatot käytetään myös sellaisissa tiloissa, joissa vaaditut puhtausvaatimukset (esimerkiksi sairaalat). Tarvittaessa kattopaneelit voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla, joka on liotettu saippuaveteen.

Monet eivät käytä katukattoja keittiössä, uskovat, että he varastavat huoneen korkeutta. Kyllä, se on oikein, katto on hieman pienempi. Mutta tällaisen kattorakenteen toimivuus estää tämän virheen. Lath-katto peittää täydellisesti tekniset laitteet ja putket, mutta samalla se pääsee helposti valaistus- ja ilmastointijärjestelmään. Alumiinirunko katto piilottaa vanhan katon puutteet: halkeamat, tahrat.

Kattokatot keinona peittää viestintä ja ulkoiset vikoja

Teline katto piilottaa täydellisesti vanhan katon tekniset laitteet, putket ja viat

Keittiön keittiön kattojen väriasteikko

Katolakan suosituin väritys on valkoinen. Monet ihmiset ovat varma siitä, että keittiön katto on täysin valkoinen. Värien valinta on kuitenkin suurta, ja se riippuu vain omistajien halusta ja keittiön suunnitteluratkaisuista. Hyvät katot kromattu (peili) pinnoite, kullanvärinen ja metallinen. Runsas katto-kattojen malleja ja värejä tekee mahdolliseksi keittiön mahdollisten suunnitteluratkaisujen toteuttamisen.

Luova keittiösuunnitelma teline kattoon

Räkkikatto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luovaan keittiön suunnitteluun

decor

Leave a comment