Feszültség mennyezet és kétszintes gipszkarton - fotó ötletek a konyhához

Feszültség mennyezet és kétszintes gipszkarton – fotó ötletek a konyhához

Feszültség mennyezet és kétszintes gipszkarton - fotó ötletek a konyhához

Az egyszintes felfüggesztett szerkezetek kibővítik a tervezési lehetőségeket, lehetővé teszik, hogy kísérletezzen az anyag, a világítási eszköz, a dekorációs módszerek kiválasztásával. Azonban kétszintes belmagasságú konyha ezzel a lehetőségek végtelenek: a feszültség a telepítési és építési gipszkarton, fotógaléria, amely alatt található a mennyezet zóna alakul át igazi mestermű tervezési képzelet és a tervezés.

A kétszintű struktúrák előnyei

Javasoljuk, hogy alaposan átgondolja és elemezze a fotó galériában bemutatott emeletes függőszerkezetek modelljeit, hogy értékelje a konyhai hibrid mennyezetek előnyeit.

A konyha belsejében kétszintű mennyezetből álló fotók választéka

A geometriai szempontból változatos formák és különböző anyagok alkalmazási lehetőségeit a kétszintű kompozíciók által végzett feladatok magyarázzák. Először is, elrejtik a "natív" mennyezet hiányosságait, mint az alábbi fotón:

konyha

A konyha és a nappali egyesítve egyesítve

A kétszintű modellek lehetővé teszik a beépített pontlámpák használatát a perem-, közép-, étkező- és munkaterületek további megvilágításához.

mérkőzések

A beépített világítótestek gyakorlati elhelyezkedése

A stretch kompozíciók és a gipszkarton dobozok kialakítása és díszítése tökéletesen közvetíti a konyha belsejének stílusát.

vidéki stílusban

Modern országstílus - egyszerű geometria és a természetes anyagok használata

A kétszintű mennyezet kialakítása kiváló módja a területrendezésnek. A gipszkartonból készült fényes ruhával és matt betétekkel váltakozva elkülönítheti a konyhát a nappaliból, a konyhából az ebédlőből, a konyha étkezőjéből stb.

konyha

A második szint a zónák elemeként

Végezzen kettős funkciót: elegendő megvilágítást biztosítson és vizuálisan megkülönbözteti a munkaterületet. Ezt a következő fénykép igazolja:

konyha

Kontraszt hangsúly a munkaterületen

Sok tervező kétszintű feszültségű berendezést használ a konyhában, hogy harmonikusan kiegészítse a belsőépítészet fogalmát: a falak, padlóburkolatok, bútorok, dekoráció díszítésében.

Stretch és hibrid kétszintű mennyezet

Meg kell jegyezni, hogy a kétszintű mennyezet funkcionális terhelése nem szükséges. Néha csak a konyha vagy a stúdió csodálatos dekorációjaként szolgálnak. Fontolja meg az első osztályú formatervezés több mintáját.

mennyezeti szerkezet

Érdekes ötlet - a gipszkarton szerkezetének kontúrok "visszaverődnek" a padlón, árnyékhoz hasonlítva

A hibrid változat tökéletes példája: a központi fényes betétek vizuálisan növelik a kétszintű mennyezet magasságát.

1
konyhai tervezés

A fotó - egy gyengéd kombinációja rózsaszín és fehér

A kétszintű mennyezetek gyakran összetett kialakításnak számítanak, beleértve nemcsak a fülkék, oszlopok, boltívek azonos kialakítását, hanem a konyha felső részének díszítését is.

boltív

Egy komplex, kétszintes kompozíció, amelynek nagy gipszkartonja van, amely két szomszédos szobát különít el - étkezőt és előszobát

Néha a színösszetétel két szintjének és a vonalak tisztaságának kialakítása hasonlít a hagyományos egyszintű kialakításra.

feszültség ábra

Laconi hordágy az étkező felett

A hibrid mennyezet alsóbb szintje a legszebb, bonyolult formájú lehet.

konyha

A kerek és a négyszögletes alakzatok kihangsúlyozzák a belső vonalat

A bemutatott hibrid tervek elemzésével a feszítőlapokból és a gipszkarton szerkezetekből megállapítható, hogy nincsenek egyértelmű szabályok a felfüggesztett kétszintű mennyezetek alkalmazására. A fénykép bizonyítja, hogy a formatervezést a tulajdonosok kiválasztott stílusa és ízlései szabják meg.

A stretch mennyezet jellemzői

Tekintse meg a feszítési modellek lehetőségeit, és részletesebben a függő mennyezet tervezésével, a világítással, a felszerelés élesítésével és az anyag kiválasztásával.

A feszítő szerkezetek előnyei és hátrányai

A feszített mennyezetek egyik fő előnye a biztonságuk. Valójában a polivinil-kloridot már régóta teljesen biztonságos anyagként ismerik fel, és a szőtt textíliák természetes és szintetikus szálai annál inkább ártalmatlanok.

szövet bevonat

Luxus szövetburkolat virágos kivitelben

A nyújtható kompozíciók optimális tulajdonságokkal rendelkeznek az életterek építőszerkezetei szempontjából:

 • hosszú szolgálat (a felelős gyártók garanciája - 10 és 15 év között);
 • Ne derüljön el a magas páratartalomtól és a közvetlen víz behatolásától, ami fontos, ha felülről árad a szomszédok;
 • Egy napra szerelt (átlagosan 5-6 óra);
 • könnyen cserélhető;
 • mind a költségvetési teljesítmény, mind a prémium kategóriák széles skálája.

Mint minden felfüggesztési modell, a kétszintes feszített mennyezet tökéletesen maszkolja a betonlemezek, a fából készült és a vakolt felületek egyenlőtlenségét, és lehetővé teszi a mennyezet térben való szellőzését is.

fényes ruhával

A fényes vászon tökéletes illeszkedése a konyhai homlokzatokhoz

A fogyasztók szerint a fő hátrány az alacsony szilárdság, különösen a PVC-ben. A nagy kiterjedésű területek észrevehető varrásokkal rendelkeznek, és az új filmanyag egy bizonyos szagot bocsát ki egy darabig. Tilos a feszítőszerkezeteket egymástól függetlenül felszerelni, mivel ez szakképesítést és különleges felszerelést igényel.

Kiválasztott mennyezet

Amikor kiválasztunk egy konfigurációt és egy szakaszon mennyezet színe kell támaszkodni a szakmai tanácsadás és ötletek design: a különbség a fényes vagy matt, vagy egy hibrid modell az azonos típusú, a kontraszt vagy semleges dekorációval elég nagy.

feszített mennyezet

Klasszikusok feszített teljesítményben - mindkét szint ugyanabból a hófehér fényből

Először el kell döntenie az anyagot. Megállhatsz egy költségvetésen PVC filmmel, vagy éppen ellenkezőleg, egy exkluzív kivitelezővel. Az első lehetőség kevésbé tartós, és két fő változata van: fényes vagy matt. A második megbízható, de óvatos gondoskodást igényel.

PVC film

A PVC film népszerűségét a színes megoldások demokratikus értéke és változatossága magyarázza

A választás során fordítsanak figyelmet az anyag vagy a film textúrájára: mennyire fontos az adott belső tér, és hogy megfelel-e a kiválasztott stílusnak. Tegyük fel, hogy a fényezés sokkal természetesbb a modern bútorok díszítésére, és egy matt panel ideális a klasszikus tervezéshez.

Skandináv stílusban

Modern skandináv stílus: minden fehér, semmi sem felesleges

Nem kevésbé fontos a szín. Az építési kétszintű mennyezet, valamint a hagyományos hófehér változatok aktívan használja pasztell vagy világos, semleges színekkel - bézs, halvány zöld, türkiz, rózsaszín - gyakran együtt ugyanabban a fehér színű. A fényes megoldások sem kivétel nélkül.

a belső tér

Juicy vörös szín a látványos belső tér szerelmeseinek

Maximális kifejező kontraszt kétszintű kompozíciók, amelyek fehér / fekete, fehér / piros, fehér / ibolya kombinációra épülnek.

Telepítési követelmények

Egy elegáns vászon, amely hangsúlyozza a lámpák fényét tükröző stílus és visszatartó képesség kifogástalan működését, egy kompetensen választott design és professzionális, műszakilag ellenőrzött munkák eredménye.

mennyezeti telepítés

Hibrid kétszintű modell professzionális telepítése

A profil behelyezése előtt elő kell készíteni egy konyhahelyiséget és egy mennyezeti bázist:

 • távolítsa el a magas bútorokat, virágokat és minden olyan tárgyat, amelyek magas hőmérsékleten szenvedhetnek;
 • szabadon zárja le a falakat és a mennyezetet a szegélyekről, a szegélyekről, a világító eszközökről;
 • villamos vezetékek vezetése és berendezéseinek rögzítése;
 • gondoskodjon szellőzőcsatornákról;
 • Biztosítsa a mennyezet integritását (tömítés repedések, rések).

A fóliával érintkező fényforrásokra javasolt fényerősség 35 W, a lámpatest összes részének maximális fűtési hőmérséklete + 60 ° C.

LED fény

A népszerű lehetőség a LED spotlámpák

Az anyag és az építési munkák biztonsága a nyertes ajánlattevő felelőssége, ezért fontos, hogy helyesen dolgozzon ki szerelési és karbantartási szerződést. Ön jogosult arra, hogy tanúsítványokat (megfelelést és tüzet), valamint garanciát vállaljon a kétszintű feszültségi modell bizonyos élettartamára. Ha véletlenül vágja le a filmet vagy elszínezi a szövetet, a garancia megszűnik.

Kétszintes mennyezet a konyhában

Az a nézet, hogy a modern gyönyörű függesztett mennyezet csak tágas szobákra alkalmas, téves: a kis konyhával készült fotók és tervezési ötletek felhasználásával ellenkezőleg bebizonyítjuk. Tekintse meg a hibrid mennyezetek kétszintű modelljeit, és fedezze fel, milyen egyéb anyagok, a stretch anyag mellett, részt vehetnek az eredeti kompozíciók elkészítésében.

Gipszkarton szerkezetek

A gipszkarton különböző szintű telepítései ugyanazokkal a funkcionális feladatokkal rendelkeznek, mint a feszített mennyezet:

 • a mennyezeti felület hibáinak elrejtése;
 • létrehozni egy alapot a felszerelés felszereléséhez;
 • álcázza a rajzok kommunikációját;
 • zónázni a konyhában.

A gipszkarton mind egyszer használatos, mind pedig feszültségelrendezéssel egyaránt jól néz ki.

konyha

A kis konyha képe: a háttérvilágítás gipszkartonból készült figurális dobozban van elrejtve

Természetesen a kis területű konyhák a tervezési lehetőségekben korlátozottak, de akár 5-6 m²-esek is. - nem gátolja a gipsokatrona második szintjének kialakítását.

álmennyezet

Laconi álmennyezet sárga-fehér tónusú gipszkarton

Kiválasztása a gipszkarton egy kétszintű kialakítása a készítmény a konyhában, akkor alaposan meg kell kezelni, hogy a paletta: élénk színek fölébe kell sötét, sima faj - több mint texturált, sima - több tarka.

Rackbe szerelhető mennyezet

A keskeny műanyag lécek a mennyezetmodellek létrehozásának egyik elemei a kis konyhák számára. A képen látható, hogy ők szervesen illeszkednek az általános tervezési koncepcióba, amelyet a használt alkatrészek tömörsége különböztet meg.

munkaterületet

Rack-és-pin munkaterület kialakítása

A rack-design változatossága nem olyan nagy, de színes, fényes, arany, ezüstös elemeket talál, és ötvözheti őket a kiválasztott stílusnak megfelelően.

elrendezése lécek

A srebristo-fehér csíkok merőleges elrendezése különböző szinteken

Ne felejtsük el, hogy a sínek fémes bevonata elég fényesnek tűnik, és a fényvisszaverő képesség növeli a megvilágítás mértékét.

aranyozás

Az aranyozás nem mindig alkalmas kis konyhák díszítésére

Nem nehéz struktúrát felállítani az állványokból: az építési területek elegendő utasítást, fotót és rajzot tartalmaznak a mennyezetre szereléshez.

Műanyag PVC panelek a mennyezeten

A telepítés módja szerint a széles műanyag panelek kompozíciói hasonlítanak a lath analógokra, de másnak tűnnek. Nézzünk néhány fotót.

matt mennyezet

Fehér, matt matrac a klasszikus konyhákhoz

A panelek, valamint abban az esetben, gipszkarton, könnyen telepíthető beépített spotlámpák: nem kell külön készíteni alapegység ház közvetlenül csatlakozik a műanyag.

háttérvilágítás

Az egész konyha megvilágítására tervezett világítás

A hosszú panelek mellett négyzet alakú elemeket is használhat - kazetták.

tükör alkatrészek

A tükör részletei vizuálisan növelik a helyiség hangerejét

A plafon műanyaga kicsi: hagyományos fehér panelek és többféle szín, tükör és fém. A mennyezetbe egy kis konyhában világos mintájú panelek nem illenek bele.

Videó: kétemeletes mennyezetek a belső térben

Videósorozat kétszintes mennyezeti kialakítással a konyhában:

Egy vidám videofilm a konyha belső térének professzionális átalakításáról:

Ahogy láthatja, a kétszintű megoldások a konyha számára képesek egyesíteni a tágas stúdió és egy kis szoba belsejét. Elég, ha egy vagy kétszáz képet készítesz a kész kompozíciókkal, kiválasztod az anyagot, átgondolod a tervezésen és meghívtam a tapasztalt szakembereket. Egy stretch vagy gipszkarton modell segítségével teljesen átalakíthatja a konyhát és létrehozhat helyet álmaihoz.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map