Egyszerű módja annak, hogy a vizet fagyasztással tisztítsuk meg: tiszta vizet kapunk költség nélkül

Egyszerű módja annak, hogy a vizet fagyasztással tisztítsuk meg: tiszta vizet kapunk költség nélkül

Egyszerű módja annak, hogy a vizet fagyasztással tisztítsuk meg: tiszta vizet kapunk költség nélkül

Sokan nem hiszik el, hogy a fagyás víz elvileg lehetséges. Igazán így van, az olvadt jég víz, amely sokkal tisztább és sokkal hasznosabb, mint maga a fagyasztás előtt. Hogyan kell megfelelően tisztítani a vizet a fagyasztóban?

A víz fagyasztással történő tisztítása egyszerű és egyszerű módszer

A fagyasztás az egyik egyszerű és hatékony tisztítási mód

A víz messzire jutott a szennyvíztisztító telepeken, a vízvezetékeken, a klórozáson. De ha a lakásban van egy jó szűrő a tisztításhoz, akkor készítsen magának egy olvadékvizet, hogy felmérje annak hatását a szervezetre. Azok a személyek, akik érdeklődnek a fagyasztás elszámolásától, azzal érvelnek, hogy ilyen folyadék használata esetén az emésztőrendszer és a kiválasztórendszer javul, továbbá az ember nyugodtabban és kiegyensúlyozottabbá válik.

Mi a fagyasztás tisztításának lényege

A szokásos csapvízben szennyezések vannak. Ez nehéz víz, a hidrogénatomok helyett deutérium (D2O). Fagyasztás céljából egy ilyen folyadék elegendő ahhoz, hogy a hőmérséklet 3,8 ° C-ra csökkenjen. Különböző oldható sókat, szerves vegyületeket és peszticideket tartalmaz. A fagyáspont -7 ° C. A deutérium részeként a víz sós lében lefagy. A jó élő 0 ° C-os hőmérsékleten lefagy. Ez a vízfagyasztás alapja. Először meg kell várni, amíg a víz deutériummal lefagy, leöblít, tönkreteszi a jeget, tegye be a vizet a fagyasztóba, várjon a tiszta folyadék befagyasztására. A nem fagyasztott részt öntik. Ez a sóoldat vízben oldható sókkal. A megmaradt vizet felolvasztják és elfogyasztják.

Még a szokásos fagyasztás után is (teljesen jégbe fagyasztva) megváltoztatja szerkezetét. A kristályrácsja már nem kaotikus, de rendezett. Egyszer a szervezetben a molekulák jótékony hatással vannak minden szervre, javítva a "folyékony" tartalmukat.

Az ivóvízvíz jó az egészségre

Úgy gondolják, hogy az olvadt víz kedvező hatással van az emberi testre

A felengedett víz előállításának módszerei otthon

Bizonyos források szerint a tartály felét be kell fagyasztani vízzel, majd a kész jeget ki kell húzni, forró víz alatt le kell engedni, hogy a parafát eltörje és a deutériumot leöblítse. Más források szerint javasoljuk azonnal tisztítani a jeget. Itt vannak a leggyakoribb hiteles módszerek.

Érdekes tények

Az A.D. Labs

Egy 1,5 literes edényben öntsön a csapból. De ne öntsük fel a csúcsra, így a bank nem tört ki. Fedjük le egy fedővel, tegyük a hűtőbe, és az alja alá helyezzünk egy kartondobozot (az alj elkülönítése érdekében). Jegyezzük fel a fele a fagyasztási időt. Önök választhatják maguknak a hajó kényelmes idejét vagy mennyiségét a fagyasztáshoz. Nos, ha az idő 10-12 óra, akkor mindössze napi kétszer meg kell ismételnie a ciklust. Ez lehetővé teszi, hogy egy napon vízellátást biztosítson. Kétkomponensű rendszert kap, amely jégből (tiszta fagyott vízből) és sós lében (jeges víz, amely szennyeződéseket, sókat tartalmaz) tartalmaz. Oldjuk fel a vizes oldatot a mosogatóban, majd felolvasztjuk a jeget és felhasználjuk. Télen ellenállhat a víz az erkélyen.

A víz fagyasztásakor a káros anyagokat elválasztják

A fagyasztás olyan folyamat, amely elválasztja a káros szennyeződéseket 

A. Malovichko módszerrel történő előkészítés

A zománcos edényben öntsön a csapvizet a háztartási szűrővel. Vegyük a serpenyőt néhány órán belül. A serpenyő falai és a folyadék felszíne már az első jég elkapja. A fagyasztott vizet egy másik serpenyőbe kell engedni. Az első serpenyőben elmaradt jég nehéz víz, amely különböző szennyeződéseket és fagyasztásokat tartalmaz +3,8 ° C-os hőmérsékleten. Jégeket dobunk, és a tálat visszahelyezzük a fagyasztóba, a víz kb. 2/3-ra fagy. A fagyasztottat egyesítjük. Ez könnyű víz, amelyet nem szabad fogyasztani. Jég, maradt a serpenyőben - ez a fagyott pro-víz. A szennyeződések 80% -át tisztítják, de a kalcium 15 mg / l. A nap folyamán olvad és fogyaszt.

Hogyan kell tisztítani a vizet a Zalepukhin testvérek módszerével?

Kis mennyiségű csapvíz felforral, és a "fehér kulcsa" - körülbelül 95-96 fok. Fehér buborékok jelentek meg benne, de a nagyok kialakulása még nem kezdődött el. Az edényeket, amelyekben a vizet felmelegítették, azonnal ki kell venni a lemezről, és hideg vízzel (például medencével vagy fürdővel) nagy üveggel gyorsan le kell hűteni. Miután megfagyasztották és felengedték a fent leírt séma szerint. A módszertan szerzői azt állítják, hogy az ilyen víz a vízciklus minden szakaszán áthalad a természetben. Kevesebb gázot tartalmaz (tehát gáztalanul nevezik), természetes szerkezete van.

Tiszta víz Yu.A. Andreeva

1

A szerző "Three Whales of Health" című könyvében a két korábbi módszer ötvözését javasolja, majd újra befagyasztják és feloldják. Szerinte nincs ilyen víz ára. Különösen hasznos azok számára, akik aggódnak a gyomor-bél traktus bármely betegségében.

M. M.urov módszerével végzett tisztítás

M. Muratov mérnök újabb módszert javasolt a tiszta víz megszerzésére. Különleges telepítést tervezett, amely lehetővé teszi egy adott sóösszetétel könnyű vízének az egységes fagyasztás módszerével történő beszerzését. A vizet levegőztetjük, lehűtjük, és cirkulációs áramot képezzünk, amíg kis jégkristályok keletkeznek. A szűrő a jég kevesebb mint 2% -át hagyta el, amely nehéz vizet tartalmaz.

A folyadék előnyeinek bizonyítása érdekében M. Muratov mérnököt végzett egy tanulmányt, amely a tisztított víznek köszönhetően megerősítette a jó közérzet jelentős javulásával kapcsolatos feltevéseit. A szerző legalább 2,5-3 liter ilyen napi vizet használt, és az 5. naptól kezdve pozitív változásokat észlelt. A krónikus fáradtság és álmosság eltűnt, a lábak súlya csökkent. 10 nap elteltével vizuálisan javult (0,5 dioptria). Egy hónappal később fájdalmat okoztak a térdben, és 4 hónap elteltével eltűnt a krónikus pancreatitis megnyilvánulása. Hat hónapon keresztül a hasnyálmirigy-manifesztek jelentősen csökkentek.

Videó: hogyan kell főzni a felolvasztott vizet

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map