Ruokapöytä kädet - 2 askel-askeleelta ohjeita valokuvia

Ruokapöytä kädet – 2 askel-askeleelta ohjeita valokuvia

ruokapöytä itse

Keittiöpöytä omalla kädellä on mahdollisuus säästää rahaa ja keino tarjota keittiölle ainutlaatuisia huonekaluja, jotka sopivat täydellisesti käytettävissä olevaan tilaan. On kuitenkin tärkeää määrittää oikein tulevan suunnittelun koko ja muoto.

Kuinka tehdä puinen ruokapöytä

Kuinka tehdä ruokapöytä itse - opetus

Massiivipuusta valmistettu pöytä on kaunis, luonnollinen ja yleensä kallis. Mutta sinun ei tarvitse ostaa tällaista pöytää, koska voit tehdä sen itse omilla kädilläsi, laadullisesti ja paljon vähemmän rahaa.

Joten tehdä ruokapöytä omilla käsilläsi tarvitset:

 1. 4 kpl. Istuimet pöydälle, 73 cm korkea eikä liian ohutta;
 2. Työtasolle: 4 kuivaa puutavaraa 1 m pitkä (60 cm leveälle pöydälle);

Kuinka valita laudat keittiöpöydän tekemiseksi omin käsin

 1. Kehystä varten: 2 levyä pituudeltaan 80 cm ja 2 levyä pituudelta 40 cm.

Valmistella Instruments höylä hiomakone tai jauhin, palapelissä leikkuulaudat, pyörösaha, pora (pora, jossa on 8 mm), ruuvimeisseli, hiekkapaperia, ruuvit (30 mm), puusepän liimaa, vaarnat, puristin (toivottava). Ja tietysti hyödyllinen lyijykynä, mittanauha, käsineet ja suojalasit.

Keittiö pöytä omilla käsillä - piirustus

Reunojen reunojen reunustaminen pöydälle

Viimeistelyyn pöytä tarvitsee lakka, tahra tai maali pohjamaalilla. Ensin teemme pöydän. Voit tehdä tämän mahdollisimman tarkasti sovi kaikille 4 laudat samanpituisia - 100 cm. Jos levyt eivät leikataan sahalla, niiden pitäisi myös leikata leveys ja paksuus. Sitten ne on huolellisesti jauhautettava koneella. Mitä parempaa puun kiillotus, sitä pehmeämpi pöytätaso on. Käytä reunoja niin, että levyt ovat mahdollisimman lähellä toisiaan.

Kuinka laittaa levyt tuotantoa pöytälevyt

1

Liitämme levyt ei ruuveilla ja nauloilla, vaan liimalla ja tangoilla (hakkurit). Tee näin samoja merkkejä kaikkien levyjen reunojen kohdalla 10-15 cm: n portaissa ja poraa reikiä 8 mm poraa varten. Sitten hiomme reunat ja levitämme ne reikiin ja reikiin, jotka on tehty puusepän liimalla. Nyt chopiki hoidetaan samalla liimalla autamme reikiin ja vuorostaan ​​yhdistämme kaikki 4 baaria. Ylimääräinen liima pinnalla poistetaan pesemällä ja hiomalla se sekä kaikki koneen reunat. Tässä vaiheessa voit kävellä pitkin pöytää metallisella sienellä, jotta puun rakenne muuttuu.

Pöytälevyn tekeminen omilla kädillä - liitämme levyt

Pöytälevy on siis valmis. Nyt sinun täytyy korjata jalat ja perustaa se.

kaiteiden kiinnittäminen lyhyisiin poikittaisiin levyihin

Tätä varten sinun on kiinnitettävä tarkasti lyhyet poikittaiset levyt liimalla ja ruuveilla. Liima kuivuu vähintään 12 tuntia.

jalkojen kiinnitys ristiin

Pöydän kehyksen tekeminen - kiinnitä jalat pitkillä poikkipalkkeilla

Kiinnitämme jalat pitkille poikittaispalkkeille ja porataan reikiä, jotta myöhemmin asennettaisiin työtaso.

Jalkojen kiinnitys pitkille poikkileikkauslevyille

Kun kehyksen liima on kuivunut, voit asentaa työtason päälle (kehys).

Keittiöpöytä kädet - asennus työtasot

Jos haluat pöydän kauempaa ja laajempaa, sinun on vahvistettava taulukko kahdella ylimääräisellä poikkipalkilla, kuten kuvassa näkyy.

Pöytälevyn vahvistaminen poikkipalkkeineen

Joten, pöytä on melkein valmis, se on vain käsiteltävä lakkaa tai tahraa tai maalia, esipohjaista.

maalaus keittiö puinen pöytä

Missä värissä pitäisi maalata pöytää? Perustuttava henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja muuhun huonekalujen väriin. Alla on kaikkein yleismaailmallinen vaihtoehto - pöydän yläosa ja jalat peittävät tahra.

Keittiöpöytä omilla käsillä - suunnittelun ideoita - petsattu puu

Näet puun leikkauksen tärkeimmät virheet omilla käsillänne tässä videossa.

Jos haluat kiiltoa, pöydän pinta voidaan peittää värjäämällä ja päällimmäisenä - lakalla (esimerkki alla olevassa kuvassa) tai yksinkertaisesti peittää lakalla.

värjättyä puuta

Voit maalata jalat valkoiseksi ja peittää työtaso tahmealla, jotta saisit mallin seuraavan kuvan mukaan.

Keittiöpöytä omilla käsillä - suunnittelun ideoita

Kuinka tehdä keittiöpöytä lastulevystä

Omalla kädellä oleva laminoitu lastulevyinen keittiöpöytä on käytännöllinen ja talousarvioratkaisu. Tällaiset työtasot on peitetty koristeellisella muovilla, vakaa hankaus. Tyypillisesti koko kankaalle työtasot tekevät 3000h600h36 (26) mm, mutta tänään ei ole vaikea ostaa arkki lastulevy, sahattu haluttuun kokoon tai sopimaan myynnistä työtilakalusteet sopiva rajaus.

Tarvitset myös:

 • Liitäntä- ja kasvosuodattimet;
 • Päätyreunat;
 • Siteitä.

Vaikka saat oikean kokoisen pöytälevyn, sinun on käsiteltävä myös päät, mikä tekee tuloksesta houkuttelevamman ja myös suojaa pohjaa kosteudelta. Näihin tarkoituksiin voit käyttää erityistä huonekalujen reunaa polyvinyylikloridin perusteella tai liimaa reunakaista. Särmäysvaihtoehtoa pidetään käytännöllisempänä ruokapöytään ja soveltuu kotimestareille.

Varten keittiön pöydän, ja tarvitsevat tarvitsemaansa tukea - voidaan ostaa erikseen tai jalkojen suosia valmiin maahan. Kaikki riippuu siitä, mikä vaihtoehto piirustuksestasi antaa. Yleisin versio - pyöreät jalat D = 60 mm ja korkeus 71 cm voi olla kokoontaitettava, korkeutta voidaan säätää, ja ne vaihtelevat suunnittelu -. Matta, maalattu, kiiltävä.

Tässä tapauksessa se on kiiltävä kromi jalka-sauva halkaisijaltaan 60 mm ja työtaso valkoinen lastulevy 36 mm paksu ja siihen sovitetun valkoinen muovi T-muotoinen ura reuna ympärysmitta.

Keittiö pöytä omilla käsillä

Joten, miten tehdä ruokapöytä pöytälevy tehty lastulevyä:

 1. Materiaali on merkitty piirustuksen mukaan. Pyöristyksen kulmissa tulisi olla 60 mm: n säde.
merkintä keittiöpöydälle
 1. Työpöytä on liitetty pöytään käyttäen palapeliä.
pyöristää keittiön pöydän kulmat

Käytä saumaa, jossa on kääntyvät hampaat, sillä muuten muovipinnoitteen hakaset ovat mahdollisia. Ensinnäkin lastulevyn kulma leikataan 2 mm: n marginaalin avulla ja sen jälkeen, kun se lopulta on pyöristetty hiomalla.

 1. Huonekalureunaan leikataan ura.

Jyrsin ura kuorintareunalle

 1. Reuna on täytetty. Ennen sitä tuotteen päitä tulee peittää silikonitiivisteellä. Tiiviste asetetaan sekä työtason reunaan että yläreunaan. Reunan painamiseen käytetään kumikumia. Tämän jälkeen ylimääräinen tiiviste poistetaan.

Lastulevyn pääty käsittelyllä tiivisteen kanssa ja viimeistely kumipussilla

 1. Jalat on kiinnitetty. Tätä varten kynän merkintä tehdään työtason takaosassa. Useimmissa tapauksissa jalat ovat 100 mm reunasta.

Jalat

Pidikkeiden kiinnittämiseen käytä itsekierteittäviä ruuveja, joiden paksuus on noin 20 mm. Sen jälkeen jalat asetetaan pidikkeille ja kiinnitetään kuusikulmainen avain - kaikki, uusi pöytä on valmis.

Tuloksena on keittiöpöytä omin käsin

Määrien oikea määrittäminen

Edellä kuvatuilla periaatteilla voit tehdä pöydistä suurempia tai pienempiä pituuksia ja leveyksiä. Miten valita koko perheesi optimaalinen koko?

Jos puhutaan tavallisesta keittiöstä, jonka mitat ovat 6-8 neliöt, piirustuksissa on tyypillinen 750 mm: n korkeus ja 800 * 500 ... 1200 * 600 mm: n ympärysmitat.

Ruokapöytä - suorakulmainen vakiokoko

Ruokapöytä omilla käsillään olisi laskettava tietylle määrälle ihmisiä. Yleensä se vastaa asukkaiden määrää - 3-9, mutta vielä pari vapaata paikkaa lisätään vieraille. Suurten yritysten hyvä ratkaisu on taitettava muotoilu.

Ruokapöytä - suorakulmainen vakiokoko

Laskelmat suoritetaan seuraavasti: henkilöiden lukumäärää kerrotaan 60: llä ("työskentelyalue" per henkilö). Mitä lattian leveydelle täällä noudatamme asiantuntijoiden suosituksia - sen optimaalisia arvoja - 800 - 1100 mm. Kapeat pöydät ovat monimutkaisia ​​palvelemisessa ja laajat ovat epämukavia niille, jotka istuvat.

Jos päätät tehdä keittiöpöydän omilla kädillä soikea (pyöreä), sinun on laskettava ympyrän ympärysmitta - halkaisija * 3.14.

Lomakkeen valintasäännöt

Ruokapöytä - suorakulmainen

Keittiöpöydän muoto on tärkeä rooli avaruuden käsityksessä. Yleisrakenne on suorakulmio tai neliö, jossa on suorat kulmat. Se on erittäin tasapainoinen ja se voidaan asentaa lähellä seinää tai huoneen keskustaa, säästää tilaa.

Ruokapöytä - suorakulmainen

Täysin mukavat ja kauniit ovat soikeita malleja, mutta niillä ei ole suurta kapasiteettia - eniten ulottuvuudeltaan korkeintaan 8 henkilöä. Lisäksi ne vaativat suuria alueita - yli 8 neliömetriä. metriä, koska niitä ei voi laittaa seinään.

Soikea ja pyöreä ruokapöytä

Pyöreää pöytää voidaan kutsua myös universaaliseksi ja perinteiseksi vaihtoehdoksi, joka soveltuu sekä hyvin pienelle että suurelle keittiölle. Mutta sillä on vähemmän tilaa kuin suorakaiteen muotoinen pöytä.

Paras vaihtoehto on suorakaiteen muotoinen pöytä, jossa on pyöristetyt kulmat. Oman käden tekeminen on tällainen taulukko CPD: stä, kuten edellä olemme jo kuvanneet.

Huonekalujen hoito-ohjeet

Kun ruokapöytä on valmistettu, sinun on huolehdittava tuotteen pitkästä käyttöajasta.

Joten puusta valmistetut kalusteet, kiillotetut ja lakatut, tarvitsevat huolellista hoitoa, koska ne voidaan helposti naarmuttaa. Lisäksi voi olla merkkejä kontaktista kuumalla. Puun perushuollona valitaan yleinen kiillotusyhdiste.

Jos se on pöytälevy MDF: llä tai muovipäällysteisestä lastulevystä, hoito ei ole monimutkaista ja koostuu säännöllisestä pesuainetta pesuaineilla.

Älä unohda, että keittiön kalusteet on siirrettävä pois lämmityslaitteista ja kaduilla sijaitsevista seinistä. Haitallinen puukalusteille tulee suoralta auringonvalolta.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map