Keittiösaari - me määrittelemme mitat oikein

Keittiösaari – me määrittelemme mitat oikein

keittiön saaren mitat

Saunan keittiön ulkoasussa on tarkoitus rakentaa toimivaa mukavuutta ja kompaktiutta - mikä on tarpeen tällä vyöhykkeellä, on sijoitettava käden ulottuvilla. Vakiokokoja saaren kalusteet: korkeus 900 mm, leveys - yli 1 metri, pituus - 0,6-1,5 ja enemmän metrejä.

Saaren koko

Keittiön perinteinen saari tulee sijoittaa, jos tilojen kokonaispinta-ala on yli 20 neliömetriä. Suhteellisen pieni huone 15-20 neliömetriä. m valitaan pienikokoiset, taittuvat tai mobiililaitteet, kuten alla oleva kuva.

Pieni saari keittiölle jopa 20 neliömetriä. m

Tiedot mittoista

Keittiö saarella - se sopii erinomaisesti huoneen toisen työskentelyalueen laitteen kautta. Saaren elementin asennus lisää jopa 25% käyttökelpoisesta työskentelyalueesta. Lisäksi on mahdollista irrottaa pistorasiat ja asentaa laitteet, sijoittaa uuni tai uppoa.

Taulukko-saari keittiössä

Saaren miehittämä kokonaispinta-ala ei saa olla yli 10% koko keittiötilasta, ja sen ympärillä olevien aukkojen on oltava vähintään 1 m leveitä - muuten huone on ylikuormitettu ja sitä on vaikea liikkua sen ympärillä. Siksi pienissä keitissä saareke voidaan suorittaa liikkuvilla, eikä paikallaan - pyörillä.

Näin ollen saaren pääkoko on noudatettava näitä sääntöjä:

  • Pöydän vakiokorkeus on 92 cm;
  • Jos keittiössä usein tehdään työtä, joka vaatii ponnistuksia (esimerkiksi taikinan vymes), niin työtaso suoritetaan alla - 76 cm;

Houseviereille, usein leivonnaisten valmistamisessa, hyvä vaihtoehto on kaksitasoinen saari.

1

Kaksitasoiset saaripöydät

  • Jos saari korvaa ruokapöydän, tuolin istuimen ja pöydän yläosan välinen vähimmäisetäisyys on 300-320 mm. Taulukko-saaren työtason pituus voidaan laskea periaatteella 600 mm yhdestä istumasta.

Saaren ja tuolien mitat

Ja käyttääksesi saarta oli kätevää, sinun on noudatettava työskentelykolmion sääntöä - liesi, jääkaappi ja pesuallas on sijoitettava 1,5 metrin etäisyydelle. Näiden pisteiden on muodostettava kolmio, kun ne on kytketty.

Keittiön saaren muotoja

Saunan keittiön ulkoasu voi sisältää seuraavat elementit:

  1. Suorakulmio - perinteisin ja yleisin muoto saarelle sopii täydellisesti pieniin pitkänomaisiin tiloihin.

Suorakulmainen saari keittiölle

  1. Neliösaari on neliön keittiöt, tai siinä tapauksessa Kuulokkeet sijaitsevat U-muotoisella kuvioinnilla.

Square Island

  1. Puolikehysmuoto on erinomainen saarelle, jossa on baarilaskuri, kun taas pyöristetyn osan on oltava baarissa, kuten kuvassa näkyy.

Pyöreä saari keittiölle

  1. Keittiön kätevin saari on U-muotoinen pöytä tai avoin ympyrän muoto, koska sen avulla voit sijoittaa kaiken kävelyetäisyydellä.

U-muotoinen saari

  1. Myös täysin pyöreitä ja soikeita saaripöytiä.

Pyöreä ja ellipsoidinen saari keittiölle

Yleensä muoto voi olla mikä tahansa - zig-zag-kuusikulmasta. Mutta niiden korkeus on suunnilleen sama - 90-92 cm.

Muut saartaulukoiden muodot

Suuret keittiön saaret voidaan visuaalisesti helpottaa asettamalla ne avoimilla hyllyillä ja laatikoilla, joissa on lasiseinät tai jopa valitsemalla pöydät ilman koristeita, ja tietysti valkoinen väri tekee siitä paljon vähemmän tilaa.

Suuret saaripöydät

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map