12 vinkkejä sill-pöydän järjestämiseen keittiössä

12 vinkkejä sill-pöydän järjestämiseen keittiössä

Ikkunalaudat, työtaso

Haluatko minne tahansa löytää ainakin vähän hyödyllistä tilaa pienessä keittiössäsi? Tämä on mahdollista, jos käytät ikkunaluukkua - vaihda se työtasolla ja integroi se työ- tai ruokailualueeseen. Tästä artikkelista opit, miten tämä tehdään mahdollisimman tehokkaasti, mitä teknisiä vivahteita on otettava huomioon muutettaessa ja mitä variaatioita sill-tabletop on.

Yleiset säännöt sill-top ja käytännön vinkkejä

 1. Tyypillisen kokoonpanon kynnyslevyn järjestelyn tärkein edellytys - jäähdyttimen ympärillä olevan ilman pitäisi liikkua vapaasti.

Akun lämpöä pitäisi mennä esteettömästi ikkunaan ja kylmää ilmaa ikkunasta - mene alas. Muutoin keittiö tulee kylmäksi ja kosteaksi ja jopa vaarallisemmaksi keittiön ikkunat alkavat sumua. Jos jälkimmäinen tapahtuu, sitten ikkunan rinteillä ja sitten keittiön seinät peitetään muotilla.

Mitä minun pitäisi tehdä? Jos aiot käyttää kynnystä pöydänä tai kaappina, jossa on avoimia hyllyjä, riittää, että siihen tehdään useita reikiä tai asenna ilmanvaihtosäleikkö tavallisen ilmanvaihtoa varten, kuten näissä valokuvissa on esitetty.

 • Keittiö, jossa sill-top ja ilmanvaihtoaukot
 • Keittiö, jossa sill-top ja ilmanvaihtoaukot
Tuuletusaukot yläosassa

Tuuletusaukot yläosassa

Jos aiot varustaa kynnysosatyynyn kaappeilla, niiden ovien pitäisi olla rei'itettyjä tai ristikkäisosia, kuten tässä valokuvassa.

Kaapit, joissa on tuuletusriteet

Esimerkki kaapin järjestelystä, jossa on ristikkäiset ovet ikkuna-katon alla

Kaapit, joissa on tuuletusriteet

Katso myös: Kuinka käyttää ikkunat keittiösuunnittelussa

 1. Muista, että kattosylinteri ja erityisesti jäähdyttimen (jopa ristikkäisten ovien) yläpuolella oleva kotelo heikentävät keittiön lämmittämistä (2-3 astetta). Korjaus lämmön menetyksestä voidaan saavuttaa asentamalla ylimääräinen jäähdytin tai lattialämmitysjärjestelmät. Lisäksi akku ikkunaluukun alla voidaan siirtää toiseen paikkaan samalla seinällä tai vierekkäisellä seinällä. Patterin siirto vaatii ihanteellisesti sovitun hankkeen ja lämmönlaskennan, mutta käytännössä usein riittää, että rahastoyhtiö sopii kotimaastaan. Ja vielä yksi vivahde - koska akun siirtäminen / vaihtaminen edellyttää veden nousun ja vedenpoiston sulkemista, sitä on käsiteltävä ei-lämmityskaudella.
 2. Ikkunan tulee olla korkeintaan 1,5 cm: n yläpuolella.
 3. Jotta vältät muotin muodostumisen ikkunoiden rinteillä, älä unohda käsitellä niitä antiseptisellä pohjamaalilla. Ja että rinteet voidaan usein puhdistaa satunnaisista pisteistä ja roiskeista, ne on värjättävä kosteutta kestävillä maaleilla.
 4. Uunin ikkunassa ei saa missään tapauksessa asentaa uunia. Ensinnäkin terveys- ja rakennuskoodit ovat kiellettyjä, ja toisaalta se on vain epäkäytännöllistä, koska öljyn roiskeet kypsentämisen aikana ovat varmasti ikkunoissa.
 5. Kun aiot jättää akun ikkunalaudan alle, on erittäin suositeltavaa peittää se koristeellisella näytöllä, maalata se kirkkaalla värillä tai seinän sävyllä. Kuitenkin joskus on tarpeeksi korvata suuri ja vanhentunut jäähdytin kompakti ja moderni.
Jäähdytin, jossa on ikkuna ikkunan yläpuolella

Jäähdytin, jossa rei'itetty ruutu ikkunan yläpuolella

Screen-patterin alle ikkunalaudat, työtasot

 1. Ikkunan ja ulkoseinän välisen etäisyyden vuoksi ovilevy on valmistettava erittäin kulutusta kestävästä materiaalista. Ihanteellinen vaihtoehto - keinokivestä, joka ei pelkää kosteutta tai kulinaarista työtä, ja lisäksi voit luoda saumattoman pinnan. Jos keittiön ulkoseinämä jäätyy ja virtaa, ikkunat ovat alttiita sumuille ja kun muotti on kukannut, kannattaa jälleenvakaa ja valita keinokivestä varustelaskin varustamiseen.

Leveä ikkunaluukku

 1. Riippumatta siitä, miten järjestät tilan ikkunan alle, sen pitäisi olla hyvin valaistu. Tätä varten voit käyttää seinäsinkkejä tai riippuvalaisimia. Jos ikkunaluukku toimii baarilaskimena, riippuvalo voidaan ripustaa 70 cm korkeudelta sen pinnalta. Työtilan yläpuolella olevat valaisimet voivat jäädä kiinni ja yläpuolella, mutta tärkein asia on sijoittaa ne suoraan työpaikan yläpuolelle tai eteen eikä sen takana (muuten työtason takana oleva henkilö sulkee lampun valon takana).

Lamppu ikkunan yläpuolella

1
 1. Ikkuna ikkuna-katon yläpuolella on käytännöllisin kasetin valmisteluun rullakaihtimet, kiinnittyy suoraan kelkkaan. Myös ikkunan koristeluun sopii kaikenlaiset lyhyet verhot: romaaniset kaihtimet, standardit "rullat" vaakasuuntaiset kaihtimet, verhot-kahvilat tai klassiset verhot.

Lyhyt verhot yli sill-top

Verhot-kahvila pienen keittiön sisätiloissa

Barstand-kattosetti kahdelle hengelle

 1. Joskus mini-keittiön enimmäismäärän puristaminen on välttämätöntä sill-top, jossa on epäsäännöllisen katoksen. Niinpä se voi esimerkiksi kapea lisääntyneen liikenteen alueella (esimerkiksi jääkaapissa) ja laajentaa sitä, missä se on tilavampi.
 • Epäsäännöllisen muotoinen sillbar-laskuri
 • Epäsäännöllisen muotoinen sillbar-laskuri

Sill-työtaso epäsäännöllinen muoto

Sill-työtaso epäsäännöllinen muoto

Se on myös erittäin hyvä, kun ikkunalaudan kulmat eivät ole teräviä, vaan pyöristettyjä.

Sivupalkin pyöristetyt kulmat

 1. Työskentelyikkunan sill-tabletopöydän järjestäminen voi olla ongelma etsi sisäänrakennettu astianpesukone sopiva korkeus, koska useimmat PMM-mallit on suunniteltu 82 cm: n alemman tason korkeudelle.
 2. Jos ikkunaluukussa on hyvin laaja rinteitä, niin sen uusi työtaso (ja kaapit ja todennäköisesti uppoava uuni) olisi mieluiten kavennettava. Loppujen lopuksi, jos lisäät syvyys leveän ikkunan kynnyksen syvyyteen standardin 60 senttimetrin työtaso, saat liian paljon etäisyyttä ikkunasta reunaan taulukon.

Lisävarusteet ovilevyn varustamiseen

Ikkunanlaskuri voidaan järjestää ja käyttää seuraavasti:

 • Työtila, jossa pesuallas ikkunan alla;
 • Työpinta tuotteiden valmistukseen (ilman pesua);
 • Ruokailutila tai baari aamiaiseksi ja välipaloiksi;
 • Koneiden, tuotteiden ja välineiden lisätallennustilaa.

Katsotaanpa jokainen näistä vaihtoehdoista tarkemmin.

Sill-top työpinnaksi (ilman pesuallas)

Kynnysikkunan muuntaminen pöydälle mahdollistaa työpinnan lisäämisen minimaalisella keittiöllä, joten se on mahdollista valmistaa miellyttävän päivänvalon ja ikkunoiden välissä. Lisäksi ikkunoiden sill-tabletop olettaa bonus-kyky käyttää sitä palkin pöydänä tai varustaa palkintokorokkeella lisää varastotiloja. Ikkunan työpinnassa on kuitenkin haittoja:

Sill-top pienessä keittiössä Hruščovissa

Koska useimmiten ikkunaluukku-pöytäpöytä merkitsee liittämistä sarjaan, kysytään kysymys: mitä jos ikkunapylvään korkeus ja keittiön lattialaatat eivät täsmää? Seuraavassa on muutamia ratkaisuja:

 • Jos ikkunaluukku on jalustalevyn yläpuolella, sitten kaikki on yksinkertaista: keittiön yläosa ja kaapit riviin ikkunan alle. Tällöin ikkuna-ikkunan ja pöydän yläosan välinen rako on suojattu samalla materiaalilla, jolla esiliina on leikattu tai peitetty ilmanvaihdon avulla. Tällaisessa tapauksessa ikkunoiden päällinen voidaan katkaista, kynnys on korvattava työtason äänellä ja käytettävä hyllynä.

Ikkuna-sillat työtason yläpuolella

 • Keittiönkaapin yläpuolella olevat ikkunat
 • Keittiönkaapin yläpuolella olevat ikkunat

Valkoinen U-muotoinen keittiö, jossa sill-top

 • Jos ikkunan kynnyksen ja reunakivien välinen ero ei ole suuri, keittiökalusteet on sopeutettu ikkunaluukkuun pohjan ja jalkojen kustannuksella, mikä johtuu useimmiten jalustan korkeudesta ja lattian korkeudesta. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä lukuja:
 • Jalustahihnan (ilman työtasoa ja socle) vakiokorkeus on - 72 cm.
 • Jalustalla on kaksi kokoa - 10 cm ja 15 cm.
 • Keittiönkylän korkeus kaupunkilaisessa huoneistossa voi vaihdella 72-90 cm (ei työtasoja).
 • Keittiön työtason standardipaksuus (joka on otettava huomioon laskettaessa keittiön lopullista korkeutta) on 4 cm tai 2,5 cm (harvemmin).
 • Ihannetapauksessa työpinnan korkeus olisi 15 cm isäntä / emäntäkoneen taivutetun kyynärnän alapuolella.
 • Jos kynnys on keittiön alapuolella, sitten on vaikeampaa muokata sitä pöydälle. Radikaalisin tapa on seuraava: ikkunaluukku on rakennettu huonekalujen korkeuteen ja ikkuna asetetaan pienemmäksi. Tämä on kuitenkin mahdollista vain yksityisessä talossa, ja kaupungin asunnossa tällainen häiriö rakennuksen laakerin seinälle ja julkisivulle on kielletty. Jos ikkuna kuitenkin menee loggiaan, on juridisesti mahdollista "noutaa se" laillisesti. Toinen tapa: ikkunan aukon koko ei muutu, mutta ikkunoiden rakenne muuttuu - sitä täydennetään horisontaalisella asetuksella (kehyksen lisäprofiili). Tämän seurauksena alaosa osoittautuu kuuroiksi ja sulkee kaapin, kun ovet avautuvat tavalliseen tapaan. Ulkopuolella ikkunan kuuro-osa voi olla piilotettu parveke parveke potin.
Ikkuna-ikkuna, jossa on vaakasuuntainen ikkuna

Tämä sill-top voisi näyttää vielä paremmalta, jos ikkunan setti kulki suoraan pöydän yläpuolelle

Window-sill-top, jossa ikkuna, jossa aset

Keittiö, jossa sill-top

Kolmas ja helpoin tapa: keittiö on yksinkertaisesti asennettu ikkunan kynnyksen päälle (ks. Alla oleva kuva), ja sen takana muodostettu kapea käytetään kotitalouskemikaalien tai huonekasvien säilytykseen. Valitettavasti tämä ratkaisu ei ole ihanteellinen: et voi avata ikkunaa auki, kapea ei ole helppo puhdistaa, huonokunto huononee, ja paloturvallisuuden näkökulmasta ajatus ei ole liian onnistunut. Nämä haitat eivät kuitenkaan ole niin kriittisiä.

 • Mahdollisuus järjestää kynnys-pöytälevy, kun ikkunaluukku on reunakivin alapuolella
  Mahdollisuus järjestää ikkunapylväs alhaisen ikkunalaudan päälle
 • Keittiö, jossa työtaso ikkunalaudan sijasta
  Mahdollisuus järjestää ikkunapylväs alhaisen ikkunalaudan päälle

Keittiön sisustus pöydällä ikkunan kynnyksen sijaan

Ja lopuksi neljäs tapa: ikkunaluukku ja huonekalut yhdistetään, mutta niitä ei ole säädetty toisiinsa korkeudella, mutta keittiön työtaso on sovitettu niihin. Voit voittaa ero pintojen välillä eri tavoin. Esimerkiksi keittiön eri tasot voivat yksinkertaisesti olla samat työtasot. Tämän seurauksena sisustus ei ole ainakin yhtä harmoninen, mutta yleensä se näyttää hyvältä.

Keittiö, jossa on alhainen sill-top

Keittiö, jossa on alhainen sill-top

Monitasoinen keittiö, jossa on sill-top

Myös keittiön eri tasot voivat yhdistää yhden pöydän, jossa on näkymättömiä saumoja (tässä tapauksessa se on valmistettava puusta, mieluiten valmistettu vastakkaisesta värisestä keinokivestä).

Monitasoinen keittiö, jossa on yksi työtaso

Monitasoinen keittiö, jossa on yksi työtaso

Ikkuna-sill-top pesuallas

Ikkuna-sill-top pesualtaalla - tämä on halutuimmista, monimutkaisimmista ja kalliimmista muutoshankkeen toteutuksessa. Edellisessä luvussa kuvattujen ongelmien lisäksi lisätään vesi- ja viemäriputkien syöttö ikkunaan. Lisäksi pesuallas ikkunaluukussa jopa kirkastaa kodin rutiinia miellyttävän valaistuksen ja näkymät ympäristöstä, käytännössä se ei aina ole kätevää. Ensinnäkin, jos ikkunan rinteet eivät ole liian leveitä, ikkuna räjähtää usein. Toiseksi, pesuallas estää ikkunoiden avautumisen.

 • Keittiö, jossa pesuallas ikkunassa
 • Keittiö, jossa pesuallas ikkunassa
 • Keittiö, jossa pesuallas ikkunassa
 • Keittiö, jossa pesuallas ikkunassa
 • Keittiö, jossa pesuallas ikkunassa
 • Keittiö, jossa pesuallas ikkunassa

Kuinka siirtää pesuallas ikkunaan ja tuoda vesiliikenne siihen?

Kanssa tuloputket kuuma ja kylmä vesi ongelmat pyrkivät yleensä syntyy, mutta syöttöputki kuivatus uppoaa nousuputken on zamorochitsya - asettaa vinosti 2-3 cm metriä kohden. Samanaikaisesti kaikkien viestien on oltava piilotettuja, esimerkiksi keittiösarjan sisällä, kipsilevykehyksessä tai catwalkissa.

Nyt on vähän siitä, miten uppoaseman siirto vastaa. Jos kuljetat autonpesua "natiiviin" seinään, projektin kehittämistä ei tarvita. Uppouman siirtäminen vastakkaisille tai vierekkäisille seinille edellyttää jo hankkeen kehittämistä ja sen laillistamista asuntoviranomaisille.

Ja tässä on muita hyödyllisiä vinkkejä, joilla järjestetään sill-tabletop ja uppoava:

 • On toivottavaa, että vähintään yksi ikkunalevy avataan 90 astetta, joten voit helposti puhdistaa ikkunan kokonaan. Voit tehdä tämän sijoittamalla pesuallas ei aukon keskelle, vaan lähemmäksi reunaa.
Pesu ikkunan alla pienessä keittiössä

Pesu ikkunan alla pienessä keittiössä

Keittiö, jossa pesuallas ikkunan alla

Poikkeuksena on tricuspid ikkunat - tässä tapauksessa kuori on sijoitettu vastapäätä keskuslukkolevyä.

Kolmiulotteinen ikkuna

 • Jotta ikkunat saataisiin mahdollisimman vähän vettä, valitse syvä pesuallas ja sekoitin on parempi valita keskipitkällä tai syvällä putkella.
 • Jos mahdollista, on asennettava taitettava (pikaliittimellä) tavanomaisen sekoittimen sijasta. Tällaiset mallit ovat kalliimpia, mutta ne antavat sinun avata ikkunoiden ikkunat avoimesti ilman ongelmia.
 • Koska pesuhuoneen yläpuolella olevia astioita ei voi säilyttää ikkunassa, se on sijoitettava pesualtaan tai sen alapuolelle. Samasta syystä pesuallas olisi valittava kuivatusastian siivellä.

Katso myös:

 • Kuinka valita keittiön hana
 • Valitse keittiön pesuallas 5 helppoa askelta
 • Kaikki tiskialtaan koosta

Sill-counter kuin ruokailutila tai paikka välipaloja

Jos haluat vaihtaa ikkunaluukun baaritiskiin tai ruokapöytään, on helpoin - korvaa vain työtaso, lisää yksi tai kaksi tukia tai taulukkoa (tarvittaessa) ja valitse sopivat tuolit. Tämän seurauksena ruokailutila on kompakti, hyvin valaistu ja erittäin viihtyisä.

 • Bar-teline ikkunassa
 • Bar-teline ikkunassa
 • Pidä mielessä, että ikkunan etureunasta patterin / seinän etupuolelle tulisi olla vähintään 25 cm: n etäisyydellä, muuten ne lepäävät istuvien jalat.

Ikkunan sill-bar pienessä keittiössä

 • Ikkunan kynnyksen muoto voi olla epäsäännöllinen, kuten kuvassa näkyy.

Taulukko ikkunapylvään perusteella

 • Jos ikkunaluukku on liian alhainen, työtasovaippapenkki voidaan asettaa haluttuun korkeuteen kiinnikkeiden tai tukien avulla.
Bar-teline ikkunalasi päälle

Esimerkki kynnyksestä, joka on asennettu höyrysaunan päälle ikkunan ääressä Kruščovin keittiöön

 • Pöydän ikkuna voi olla osa yhden keittiön linjaa, vuorattu G, S tai P-muotoinen.
 • Keittiö, jossa on sisäänrakennettu ikkunallinen sill-pöytä
 • Keittiö, jossa on sisäänrakennettu ikkunallinen sill-pöytä

U-muotoinen keittiö, jossa on pöytä-kynnys

Ikkuna-baarilaskuri

Ikkunan sill-bar, sisäänrakennettu kuuloke

C-muotoinen keittiö, jossa sill-top

C-muotoinen keittiö, jossa on sillbar-laskuri

 • Kuinka tehdä ruokapöytä-kynnys omalla kädelläsi? Aseta kääntyvä seinätaulukko samalla tasolla kuin alla olevassa kuvassa.
 • Ikkuna-ikkuna, jossa on taitettava pöytä keittiöön Kruščovissa
 • Ikkuna-ikkuna, jossa on taitettava pöytä keittiöön Kruščovissa
 • Ikkuna-ikkuna, jossa on taitettava pöytä keittiöön Kruščovissa

Lue myös: Kaikki keittiöstä, jossa on baaritiski.

Sill-top pieni säilytysjärjestelmä

Kuten ikkunoissa-pöytälevyssä, niin alla voit tallentaa asioita, tuotteita ja laitteita.

 • Ihanteellisessa tapauksessa ikkunoissa ei pitäisi olla mitään, paitsi muutamia kevyitä ja pieniä esineitä. Loppujen lopuksi hänen epämukavuuttaan heikentävät keittiön valaistusta ja lisäävät häiriön tunteen sisätilaan. Kuitenkin, kun keittiö on hyvin pieni, ei ole minkäänlaista mennä - sinun täytyy käyttää ikkunalaudan ruokakauppojen kulinaarisia gadgetit.
 • Keittiö-Hruššovin sisäänrakennetulla ikkunalaudalla
 • Keittiö-Hruššovin sisäänrakennetulla ikkunalaudalla
 • Jos kaapissa on jäähdytin, ikkunan kynnyksen alla ei ole toivottua varastoida tuotteita, koska ne heikkenevät nopeammin lämpöä. Mutta kaapissa, jossa paristo tuntuu hyviltä asioilta astiat - laitteet, muotit, pannut jne.

Laatikko instrumentit ikkunan alla

 • Sillan yläpuolella voit varustaa pienen säilytysjärjestelmän, esimerkiksi avoimista hyllyistä tai kaappeista.

Hyllyjärjestelmä ikkunaluukun alla

Varastointilaite ikkunaluukun alla

Ikkunan pöydän omat kädet

Kun keittiön korjaus on jo tehty, ja kynnys vaatii muutosta, on helpointa liittää taitettava pöytä siihen. Suunnittelu on kompakti ja liikuteltava - tarvittaessa se voidaan taittaa kapealle hyllylle. Voit ostaa samanlaisen pöydän huonekalumyymälästä (esimerkiksi Ikea), ja voit tehdä sen itse valokuvamalliluokan avulla.

Taitettava pöytä ikkunaluukussa

Sama pöydän tekeminen omiin käsiisi ja asettaminen tasolle ikkuna-ikkunalla saat käytännöllisen ikkunasillan

Työlle tarvitaan: paksu vanerilevy jigi, ruuvit, pohjamaali, maali, lakka tai mattapintainen Wax (lisävaruste), harja, taso, ruuvimeisseli, booli, rautasahalla puu- ja huonekalut saranat kortti 2 kpl. ja pianosilmukat 1 kpl.

ohjeet: ensin leikata haluamasi koko ja muoto (esim. se voi olla pyöristetty suorakaide tai puoliympyrä). Sitten tuki ja sen pohja leikataan, haluttaessa voidaan leikata koristeellinen rei'itys jalassa. Sitten aihiot päistään maahan, kaikki yksityiskohdat jauhetaan ja maalataan sitten lakalla tai vahalla. Seuraavassa vaiheessa jalka on yhdistetty pohjaan (pianolenkkeihin) ja pöydän yläosaan - kapealla suorakulmiolla (korttisilmukoihin). Lopuksi tuki asennetaan seinään ja sitten pöytälevy kiinnitetään siihen (kolme itsekierteistä ruuvia).

Taitettava pöytä ikkunalaudalle

Taitettava pöytä ikkunalaudalle

Taitettava pöytä ikkunalaudalle

Taitettava pöytä ikkunalaudalle

Taitettava pöytä ikkunalaudalle

Taitettava pöytä ikkunalaudalle

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map