Decorul de Anul Nou al bucătăriei: TOP – 10 cele mai bune idei

Top 10 idei pentru decorul de Anul Nou al bucătăriei

Pregătirea pentru Anul Nou

Anul Nou este un moment de magie, când nu numai copii, ci și adulții, trăiesc așteptând un miracol. Deja la sfârșitul lunii noiembrie, planificăm să sărbătorim vacanța, să cumpărăm cadouri pentru cei dragi și să începem încet decorarea casei. Bucătăria este locul unde începe sărbătoarea. Este aici că vom tăia ingredientele pentru dumneavoastră preferat „Olivier“ de muzica de Anul Nou sau bancuri Ivan Urgant, între gătit – băut șampanie și mănâncă tangerine și bucătărie în dimensiuni mari, chiar și pot sărbători Anul Nou aici. Deci decorul de Anul Nou începe, de asemenea, cu bucătăria. Începem o serie de articole despre cum să-ți faci bucătăria cea mai elegantă și confortabilă de Anul Nou; datorită sfaturilor noastre veți învăța cele mai bune idei ale decorării bucătăriei de Anul Nou cu propriile dvs. mâini. Astăzi – TOP 10 idei despre cum să decorezi bucătăria de orice tip și dimensiune.

Zece idei de Anul Nou

 1. Roșu trebuie să aibă Anul Nou. Culorile asociate în mod tradițional cu Anul Nou și Crăciun sunt roșii și verzi. Culoarea verde va fi suficientă sub forma unui pom de Crăciun în oricare dintre camere și în alte lucruri mici, dar roșul poate deveni accentul principal în decorarea festivă. Detaliile roșii vor analiza în mod egal orice performanță de culoare a mobilierului de bucătărie, indiferent dacă sunt alburi laconice sau nuante clasice de lemn. Cum vă place ideea unui design de bucătărie de Anul Nou cu detalii roșii în fotografiile noastre?
 • Decor fronturi setul de cască de Anul Nou
 • Decor de bucatarie rosie pentru noul an
 • Decor de bucatarie rosie pentru noul an
 1. Aromele sunt cheia unei dispoziții festive. Dacă dintr-un motiv oarecare nu puneți molidul sau pinul acasă, puteți cumpăra ramuri de molid și le puteți pune pe setul de bucătărie. Parfumul va sta uluitor, iar aspectul va crea un inteligent! În mod tradițional, decorăm bucătăria pentru Anul Nou, deci de ce să nu vă asigurați că miroase ca Anul Nou?

Un mic secret: puteți cumpăra ulei esențial de mandarine și aplicați câteva picături pe ramuri. Astfel, bucătăria dvs. va fi umplută cu aroma clasică de Anul Nou de molid și mandarine.

Sfaturi pentru hostess: coaceți biscuiții de ghimbir și agățați-o pe panglici în bucătărie. Făcute cu mâinile lor, va fi plăcută ochiul și sufletul. Și cum miroase!

Ghiveci de ghimbir

 1. Decorarea unui candelabru – de ce nu? De exemplu, îl puteți împacheta cu o panglică mată de culoare verde și agățați bilele de pe tavan. Cu cât este mai aproape de dvs., cu atât mai scurte vor fi panglicile.

candelabru pentru noul an

candelabru pentru noul an

Suntem în favoarea siguranței la incendiu, deci asigurați-vă că bobina nu se încălzește de la contactul lung cu lămpile.

 1. Bandele de pe ușă. Ele pot fi deschise, în puncte polca, minimaliste, pot fi atașate chiar și cu cărți poștale, care vă sunt trimise de prieteni și rude! Puteți fixa benzile pe o bandă adezivă transparentă pe două fețe, iar casetele sunt vândute, de exemplu, în departamentul de ambalare festivă. Veți vedea, bucătăria se va schimba imediat!

Consiliu: Colectați cărți vechi sovietice (de exemplu, părinții dvs.) și agățați pe panglici frumoase. Tu și cei dragi îți vei aminti cu plăcere dorințele bune din trecut scrise pe ele, care fac aceste cărți poștale cu adevărat magice și unice.

Carduri de Anul Nou

 1. Decor al frigiderului și ușii de bucătărie. Dacă cei dragi sunt în regulă cu un simț al umorului și cu atât mai mult dacă aveți copii, puteți face un om de zăpadă din frigider cu propriile mâini. Pentru aceasta, sunt necesare numai hârtie densă, foarfece și scotch față-verso. În plus, dacă aveți o ușă în bucătărie, puteți închide un om de zăpadă improvizat, asamblat din bumbac, lipit de hârtie sau chiar răsuciți din ramuri! Am decis să vă prezentăm o varietate de idei de “zăpadă” în fotografie.

Oamenii de zăpadă de pe ușă

frigidere Snowmen
 1. Ce este scris cu un stilou … Puteți să cumpărați scrisori interioare gata făcute și să puneți împreună sloganul sau cuvântul de Anul Nou. Sau, dacă aveți în blatul tău un cartuș negru de piatră – scrie și desenează ceva cretă pe el. Scrisorile pot crea, de asemenea, un decor de ferestre originale de Anul Nou – uitați-vă la cele pe care le-am găsit. Ei bine, acești stăpâni pot face asemenea decorări cu mâinile lor din materiale improvizate!
Scrisori de Anul Nou pe ferestre
 1. “Hole” fereastra în Anul Nou! ferestre decor – este crearea de starea de spirit de Anul Nou nu numai pentru ei înșiși, ci pentru alții, pentru că se vede nu numai tu, ci și trecătorilor și a rezidenților de case învecinate. Cea mai ușoară cale este să atârnați o garnitură în jurul perdelei și să o porniți odată cu debutul serii. Mai multe hostess creative pot construi prin propriile mâini niște figuri simple dintr-o ghirlandă pe un geam – un pom de Crăciun sau un om de zăpadă. Și scotch să te ajute! Vă vom arăta alte idei despre decorarea ferestrelor cu următorul articol.
 • Decorarea ferestrelor de Anul Nou
 • Decorarea ferestrelor de Anul Nou
 1. Decorațiuni de berărie. Holly este o plantă decorată în mod tradițional cu o casă pentru Anul Nou. Arată minunat în vase mici, cani, poate fi chiar folosit pentru Decorarea sfeșnicelor! Alternative la holly poate veni din ramurile de cenușă de munte, păducel, și în plus, puteți găsi unul artificial. În fotografiile noastre puteți obține idei interesante pentru suculentele “fructe de pădure” ale bucătăriei pentru noul an.

Bomboane de bere

 1. Noua viață a cutiilor bunicii. Mai aveți încă o mulțime de cutii de la murăturile pe care bunicul le împărtășește? Ei bine, au venit la îndemână pentru noul an! Ideile pentru decoruri pot fi foarte diferite: legați gâtul cu șir (îl puteți găsi în magazinele de hardware) și aruncați în interiorul conurilor; umpleți cu zăpadă artificială și puneți o lumânare în interior – un sfeșnic de Anul Nou este gata! Poți umple un borcan cu vată obișnuită din bumbac și poți pune în interior figurine de animale – un adevărat copac de Anul Nou chiar în bucătăria ta! Alte idei pentru utilizarea cutiilor pe care le puteți vedea în fotografii. Uită-te – multe dintre opțiunile propuse se pot face de unul singur.
 • cutii de decor pentru noul an
 • cutii de decor pentru noul an
 1. Anul Nou dulciuri. Dulciurile pentru noul an sunt mereu cumpărate foarte mult. Și cum vă place acest decor “dulce” de Anul Nou în bucătărie, ca în fotografii? Aici, doar băncile care pot fi umplute cu dulciuri pentru fiecare gust. De ce nu măsurați timpul înainte de anul nou, consumând o bomboană pe zi? Sau, poate, vă place să coaceți dulciuri cu propriile mâini – pot, de asemenea, să umple borcane! Și există întotdeauna invitați, decât să tratăm.

Consiliu: pentru cei care aderă la o nutriție adecvată sau nu doresc să câștige în greutate pentru noul an: pot umple borcane de nuci, fructe uscate sau fructe confiate. Și închideți capacul strâns!

Dulciuri pentru Anul Nou

Reamintim: toate cu moderatie. Rețineți că valoarea decorului de Anul Nou ar trebui să fie comparabilă cu dimensiunea bucătăriei. Cu cât este mai mare imaginea bucătăriei – cu atât mai mare este posibilitatea. Prin urmare, într-o bucătărie mică de 10 m², de exemplu, decorul ferestrelor, candelabrelor și dulapurilor va fi suficient. Și, bineînțeles, masa de Anul Nou și servirea ei! Articole despre acest lucru așteaptă foarte curând.

Sperăm că, cu ajutorul nostru, ați învățat cum să decorați bucătăria pentru cel mai bun Anul Nou. Și vă dorim plăcute necazuri și pregătiri pentru Anul Nou 2018!

felicitare

A se vedea și materialul: 6 idei pentru meșteșuguri sub formă de cocoșari.

decor

Leave a comment