Decor de scaune de anul nou: 7 recepții pentru decorațiuni festive

Decor de scaune de Anul Nou

Sărbătorim Anul Nou, încercăm să facem casa noastră cât mai elegantă și mai frumoasă. Decorăm copacul, ferestrele și zidurile cu mâinile noastre, iar atunci când vine momentul triumfului, ne punem masa. Ce lipsește? Adevărat, scaunele. Un decor simplu le va face nu mai puțin spectaculoase decât orice altceva. Astăzi vom împărtăși cu dvs. ideile decorării scaunelor de Anul Nou și vă vom spune secretele care vă vor ajuta să decorați această bucată importantă de interior.

Legăm legăturile

Una dintre cele mai comune metode de decorare, care este folosită nu numai pentru Anul Nou, ci și pentru alte sărbători – se strânge pe spatele scaunului. Arcurile înnodate creează un decor luminos cu o notă de solemnitate. Materialul poate fi aproape orice, cel mai important – pentru a păstra bine forma. Foarte bine arată atlas și organza în mai multe straturi; iar în cazul în care atmosfera de vacanță este mai relaxată pentru dvs., atunci lenjerie de pat sau de bumbac dens este potrivit. Arcul este convenabil și potrivit pentru a se lega pe un scaun de orice înălțime și stil. Pe scaune cu spate înalt, un arc mare arată bine, dar pe cele mici, cu un spate deschis, este mai bine să legați un arc mai mic. Un arc mic poate fi creat prin legarea unei mici bucăți dreptunghiulare de țesături dense în jurul centrului cu un șnur și prinse pe o bandă mai largă de material care este atașat pe spatele scaunului. O astfel de compoziție va arăta foarte curată. Apropo, există o mulțime de moduri de a lega un arc, care sunt ușor de repetat cu mâinile tale. Admirați opțiunile pe care le oferim în fotografie.

Indicație: Pentru a preveni alunecarea arcurilor, atașați materialul la scaun pe o scotch față-verso.

 • arcuri pe scaune
 • arcuri pe scaune
 • arcuri pe scaune
 • arcuri pe scaune
 • arcuri pe scaune
 • arcuri pe scaune
 • arcuri pe scaune

Ne fixăm coroanele de Anul Nou

Anul Nou a fost asociat de mult cu coroanele de Anul Nou, pentru că este un mod universal de decorare festivă. Unde nu le atargem? Da, și pe scaune prea! Ele vor fi oarecum mai mici decât cele care atârnă de obicei pe ușă sau pe fereastră, dar nu mai puțin elegante. Rețineți că aici există un spațiu întreag pentru creativitate, pentru că pentru a face o coroană cu mâinile proprii vor merge atât flori vii și artificiale, ramuri, fructe de pădure și orice alte elemente de decor. De obicei, îl leagă de o panglică sau de un șir în spatele scaunului, de exemplu, ca și pe fotografiile noastre.

 • Coroana de Anul Nou pe scaune
 • Coroana de Anul Nou pe scaune
 • Coroana de Anul Nou pe scaune
 • Coroana de Anul Nou pe scaune
 • Coroana de Anul Nou pe scaune

Cum sa faci o cununa de Anul Nou cu mainile tale

Desen pe un scaun

Îți place să desenezi și să creezi frumusețe cu mâinile tale? Apoi vă place să pictați pe scaune! Obiecte tradiționale pentru Anul Nou: oameni de zăpadă, inscripții de Anul Nou, animale și multe altele. Cu toate acestea, modelul fiecărui scaun poate varia. Scaunele pictate pot fi îndepărtate pentru un an întreg și pot fi obținute doar înainte de sărbătoare, făcându-l un fel de tradiție de Anul Nou. Și dacă decorezi pictura doar cu scaunul, atunci în decurs de un an poți să-i acoperi aspectul solemn cu perne. Cele mai diferite moduri de a picta scaune pot fi văzute în fotografia de mai jos.

Indicație: Înainte de a începe să pictați, trebuie să curățați scaunul de murdărie și grunduiți. Înainte de amorsare, dacă este necesar, șlefuiți suprafața cu șmirghel. Apoi desenul este aplicat, iar la sfarsit este acoperit cu lac. Grundul, vopselele și lacurile ar trebui să fie pe aceeași bază.

 • Desene pe scaune cu mâinile lor în noul an
 • Desene pe scaune cu mâinile lor în noul an
 • Desene pe scaune cu mâinile lor în noul an
Desen pe scaune cu mâinile tale în noul an

Revelion pentru scaune

Un alt decor frumos pentru orice scaun este o husă specială pentru scaune de Anul Nou. Puteți cumpăra gata, făcute la comandă sau coase singur – totul depinde de întinderea leneții dumneavoastră. Cea mai simplă acoperire pentru auto-fabricare este pălăria Moș Crăciun. Și mai ales ne plac pinguinii și oamenii de zăpadă. Veți vedea, copiii ca acest decor va fi pe deplin încântat. Ei bine, ca înlocuitor, cazul poate fi orice țesătură frumoasă înfășurată în jurul unui scaun și asamblată din spate pe o broșă – este atât de ușor de creat singur. Toate aceste și alte tipuri de huse sunt colectate de la noi în fotografie.

 • acoperă pentru scaune în noul an
 • acoperă pentru scaune în noul an
Acoperă scaunele în noul an cu mâinile lor

Decorarea expres a scaunelor

Dacă deodată sa întâmplat ca Anul Nou foarte curând, și ați uitat de decorul scaunelor, atunci să acorde atenție decorului expres. De exemplu, pe partea din spate a scaunului poate fi în cascadă pentru a închide margele pentru un pom de Crăciun sau de a face propriile lor mâini o ghirlandă de hârtie pomi de Crăciun, triunghiuri decupate din reviste și cărți poștale cu imagini de Crăciun. Chiar și panglica poate fi folosită! Pe orice bandă improvizată o pereche de jucării de Crăciun, și atârnă acest caz pe spate. Mai bine pentru a lăsa să fie bile de plastic, astfel încât să nu fie distras de la petrecere cu o lopată în mâinile sale – Anul Nou celebrare în astfel de mișcări imprevizibile ale mâinilor și picioarelor … Uite, ce frumusete se poate face în ajunul Anului Nou, cu propriile sale mâini, și într-un timp scurt, în fotografia de mai jos.

 • Decorul de scaune de la Anul Nou rapid și ușor cu propriile mâini
 • Decorul de scaune de la Anul Nou rapid și ușor cu propriile mâini

Scaune de decor pentru noul an

Decor pentru o companie mare

În cazul în care Anul Nou, setați masa pentru o companie mare, este posibil să se atașeze la fiecare pălărie scaun clothespin lui Moș Crăciun – așezat la masă, oaspeții le-a pus și să devină o parte din vacanță. Și dacă în magazin pentru fiecare oaspete un cadou – îl puteți pune în ciorap de Crăciun, și șosete, la rândul său atașat la partea din spate – nu este un decor, realizat cu propriile sale mâini! În același mod se poate face cu dulciuri și se leagă de spate, de exemplu, o baghetă dulce de Anul Nou. Oaspeții se vor bucura dacă în spate, cu decorul va atârna panglici de hârtie sau cookie-uri cu numele lor. Fotografiile inspirate și decorarea scaunelor pentru o companie mare puteți vedea mai jos.

 • Decorarea de scaune de anul nou
 • Decorarea de scaune de anul nou
Decorarea scaunelor pentru Anul Nou

Pentru originale. Anul Nou este un alt mod de a iesi in evidenta. Dintre opțiunile de design originale care ne plac decor cu aripi pufoase, elementele de îmbrăcăminte de iarnă cu atributele corespunzătoare (cu un deget pentru copii cu crengi de molid interior arata foarte dragut), si capace speciale pe picioare ale picioarelor scaun in forma de elfi, mici ajutoare de peste mări Moș Crăciun. Dacă aveți talentele potrivite, puteți să le coaseți singuri. Cineva chiar blochează patine de iarnă pe spatele scaunului! O altă tehnică care ne-a prins de mult timp este bumps. Găsiți-le cu ușurință, fie pe piețele sau în țară sau în pădure, așa că de ce să nu infrumuseteaza sau spătarele scaunelor? Aici din nou veți avea nevoie de casete și nu uitați de stilul de stil!

decorul original al scaunelor pentru noul an
decorul original al scaunelor pentru noul an
decorul original al scaunelor pentru noul an

Datorită mulți ani de tradiție în țara noastră de start, Anul Nou sărbătorim, de obicei, în jurul mesei într-un cerc de prieteni. La început, văzând vechi, și numai după întâlnirea cu noul an, un total de masă, ne petrecem mult timp, și, prin urmare, servind, decorațiuni de masă și scaune, folosind materiale de resturi și realizate de decoratiuni de mână ușor de a crea noi o stare de spirit festiv. Speram ca sfaturile noastre pentru decorarea scaunele sunt foarte utile, și toate dorințele pe care le pune mai departe, stând pe ele vor deveni realitate!

decor

Leave a comment