Dapur kecil dengan ciri-ciri hebat dan personaliti yang cerah - 10por15.com

Dapur kecil dengan ciri-ciri hebat dan personaliti yang cerah

Dapur kecil dengan ciri-ciri hebat dan personaliti yang cerah

skim warna

Kos pembaikan: 130 000 rubel.
Kawasan dapur: 9 m persegi M. m.
Memerintah: “Rumah-perabot”, Volgodonsk
Tetapkan: dapur sudut dengan permukaan keseluruhan 2.90 m (di luar)
Peralatan rumah terbina dalam: 45 000 gosok.
Perabot: 86 000 rubles.

Kami mempunyai pangsapuri yang indah di sebuah rumah panel dengan dapur kecil. Dan saya benar-benar mahukan dapur yang selesa dan berfungsi dengan ruang makan untuk 3 orang.

Secara umum, cuba sebaik mungkin. Rate hasilnya!

skim warna

Tetapi semuanya teratur.

Skala warna: warna utama dapur – hitam, putih dan fuchsia (dalam foto itu kelihatan merah jambu kerana sebab tertentu).

Dalam warna hitam, kita mempunyai linoleum, atas meja dan sinki batu, warna yang sama disokong dalam perkakas rumah: sebuah dapur dengan ketuhar dan lampu dengan tali hitam pada latar belakang putih.

Fuchsia terang dan berair – ini adalah warna utama alat dengar, terdapat juga hiasan hiasan kertas dinding ungu dengan hiasan bunga yang mengenal pasti ruang makan.

warna matte

Putih: sebagai warna putih mengembang ruang, kita mempunyai banyak. Ini adalah bahagian utama kertas dinding (kertas dinding putih berkilat putih), siling regangan, juga putih dan berkilat, meja makan dengan kaca berwarna putih, peti sejuk, tirai roller.

Dalam putih, pintu atas alat dengar juga dibuat. Warna adalah matte, dengan corak bunga berkilat.

ditetapkan

kontras warna

Motif bunga terus menggulung tirai.

langsir pada tingkap

Oleh kerana kombinasi warna yang berbeza, dapur kelihatan cerah dan ringan.

Dan kini, mengenai dapur. Membuatnya mengikut pesanan, mengikut saiz individu. Kepada yang saya nasihatkan untuk memberi perhatian khusus:

  • ketinggian permukaan kerja (kita memilikinya agak lebih tinggi daripada ketinggian standard, kerana saya dan suami saya berdua tinggi);
  • lebar permukaan kerja, ia mesti semestinya lebih lebar daripada 10 cm, atau bahkan lebih daripada hob anda;

permukaan kerja

  • Kabinet atas tidak boleh terlalu tinggi. (Kerana kekurangan ruang, loker agak tinggi, saya tidak sampai ke rak atas, berdiri di atas meja, atau berdiri di atas kerusi, ia tidak begitu mudah.) Walaupun, saya fikir setiap pemilik rumah akan mempunyai perkara yang boleh disimpan di rak sedemikian.)

loker

  • jika dana adalah terhad, maka perlu untuk mendekati pilihan mekanisme dan pengikat dengan kepandaian. Kerana apabila anda datang ke salon, terdapat sampel pelbagai loker dan peralatan yang sangat mudah digunakan, dan anda mahu semuanya sekaligus. Ia adalah kelengkapan perabot berkualiti yang paling mahal, dan jumlahnya mungkin tidak memuaskan anda. Hanya perlu memilih mekanisme yang paling perlu. Pada kami ia adalah kabinet dengan perkakas – pengeringan, pintu itu pergi dengan sendirinya dari mudah menekan dan ia tetap dalam kedudukan yang mudah. Dan juga kotak dengan penutup untuk barangan yang paling sering digunakan. 

kelengkapan

pengering

Sejak sudut dapur, permukaan kerja ternyata agak besar.

permukaan kerja

Apabila saya mula memasak di atasnya, saya menyedari bahawa saya tidak perlu lagi, segala-galanya adalah sangat mudah, segala-galanya sudah dekat, semuanya sudah dekat.

Ia perlu untuk menyerlahkan kawasan kerja: kita mempunyai lampu berputar di atas sink, meja dan dapur.

Untuk memberi kemudahan tambahan ke dapur, membuat pintu kaca di laci atas 2. Hud ini juga mempunyai bidang kaca.

pintu pada kabinet

perkakas dapur

Oleh kerana ruang yang diedarkan dengan betul, walaupun dapur 9 meter kami ternyata sangat selesa dan berfungsi, satu-satunya perkara yang malangnya tidak sesuai, ia adalah mesin basuh pinggan mangkuk, yang kadang-kadang saya terlepas.

Kini menyenangkan untuk berehat di dapur kami.

berehat di dapur

Dan lebih menyenangkan untuk memasak !!!

memasak

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: