Cum sa alegi chiuvetele de bucatarie si chiuvetele din otel inoxidabil

Cum sa alegi chiuvetele de bucatarie si chiuvetele din otel inoxidabil

Cum sa alegi chiuvetele de bucatarie si chiuvetele din otel inoxidabil

Potrivit statisticilor, fiecare gazdă petrece în bucătărie jumătate din timpul petrecut acasă. Prin urmare, este foarte important ca această cameră să fie atât confortabilă, cât și frumoasă. Din păcate, mașina de spălat vase nu poate fi găsită în fiecare bucătărie, atât de mult din timpul "bucătăriei" este cheltuit pentru spălarea vesela. Este foarte important să aveți o chiuvetă confortabilă și fiabilă, iar majoritatea gospodinelor să aleagă chiuvetele din oțel inoxidabil.
Mulți amintesc de vremea când titanul a fost pentru noi un fel de material supermodern folosit în tehnica militară și aviatică. Dar acum știm că titanul este una dintre soiurile de oțel inoxidabil, care este foarte rezistent la coroziune și stres mecanic.

Fără o chiuvetă de bucătărie din oțel inoxidabil, mulți nu-și imaginează o bucătărie modernă

Chiuveta pentru bucatarie din otel inoxidabil pentru multi a devenit o parte integranta a interiorului

Cum de a determina calitatea unei chiuvete din oțel inoxidabil

Multe gospodine aleg un chiuveta mat din cauza aspectului atractiv

Matt chiuveta de bucătărie arată mai originală lucioasă

Spălarea efectivă trebuie făcută din oțel inoxidabil, care este aprobat pentru utilizare în industria alimentară. Materialul nu trebuie să conțină impurități nocive ale metalelor grele. Este vorba despre oțelul 304. Acesta îndeplinește toate cerințele pentru materialul utilizat în industria alimentară. Dar o astfel de oțel este destul de scump din cauza procentului ridicat de nichel.

Dar există un alt tip de oțel. Este o oțel cu conținut scăzut de nichel. Este mai ieftin cu o medie de 30%, iar la prima vedere arata ca otelul 304, folosit in industria alimentara. Dar acesta este oțelul 202, care este folosit în inginerie. Are o compoziție chimică diferită și, prin urmare, alți parametri ai rezistenței mecanice și a coroziunii.

Spălarea unuia și a celuilalt tip de oțel în carcasă va arăta la fel. Dar după câteva luni de utilizare, o spălătorie de oțel ieftine de 202 vă va surprinde neplăcut. Mai întâi, pe toată suprafața vor apărea pete. Atunci metalul își va pierde culoarea originală. Puțin mai târziu, în locurile de sudură sau îndoire, vor apărea divorțuri corozive. Ca o regulă, prin anul de utilizare în viața de zi cu zi pe o astfel de chiuveta arata prin coroziune.

Cel mai adesea alegerea se bazează pe o chiuvetă lucioasă de bucătărie

Gresie din oțel inoxidabil chiuveta - cea mai comună opțiune

Pentru a distinge astfel de șaibe din oțel inoxidabil de spălări bune poate fi la un preț scăzut și un producător necunoscut, precum și lipsa de ambalaje individuale și un pașaport pentru mărfurile vândute.

Cei mai renumiți producători europeni sunt companiile FRANKE, TEKA, BLANCO. Acestea oferă o gamă largă de șaibe de înaltă calitate, dar prețul este, de asemenea, destul de ridicat. companii din oțel inoxidabil chiuvete de bucătărie vinde și turcești, cum ar fi OSCAR, ARTENOVA. Chiuvetele din Turcia sunt de obicei realizate din oțel subțire de 0,4-0,6 mm grosime. Producătorii chinezi HAMA, PUKE și CS s-au dovedit bine. Grosimea chiuvetelor de la 0,6 mm la 1,2 mm, sifon și fixarea în kit.

Rezumat: o chiuveta de bucătărie bună din oțel inoxidabil trebuie făcută din oțel 304 și are o grosime de cel puțin 0,6 mm, asigurați-vă că aveți un pașaport al mărfurilor și al ambalajului.

Cum de a alege o chiuveta din oțel inoxidabil bun

Pentru a nu fi confundat în alegerea unei chiuvete din oțel inoxidabil, înainte de a cumpăra, răspundeți la câteva întrebări simple:

  • Chiuveta lustruită sau mată?

Chiuveta lustruită arată atractivă, dar dacă preferați acest lucru, rețineți că este destul de capricios în îngrijire. Pe suprafața sa sunt vizibile cele mai mici zgârieturi și urme de picături de apă. Este recomandabil să ștergeți mașina de spălat lustruită după fiecare utilizare. Dar chiuveta lustruită este ușor de curățat de la calcar, ceea ce nu se poate spune despre mat.

Designul chiuvetei Kraus ține cont de toate nevoile gazdei

Chiuveta mată Kraus lovește cu versatilitatea sa, deoarece designul său este gândit până la cel mai mic detaliu

  • Ce fel de spalare este mai convenabil pentru tine
1

Numai proprietarul trebuie să aleagă o chiuvetă. Cine, dacă nu ei, să știe cât de mult ar trebui să fie boluri de spălat, unghiulare, rectangulare sau chiuveta rotund nevoie? Gândiți-vă unde este cel mai bine să instalați mixerul și ce fel de design ar trebui să fie. Poate, proprietarul dorește să cumpere o chiuveta cu picurator sau să instalați o capacitate aproape de săpun lichid, filtru de apă sau tocător de deșeuri? Un alt parametru important al spălării viitoare este adâncimea bolului. Adâncimea optimă de 18 cm. Dacă șaiba este mai mică, apa se va pulveriza în afară dincolo de ea, iar capacitatea va scădea semnificativ.

În interiorul unor stiluri, chiuveta de umplere se potrivește perfect

Chiuveta din oțel inoxidabil are, de asemenea, avantajele sale

  • Cum veți instala chiuveta

Există două tipuri de chiuvete de bucătărie din oțel inoxidabil - mortise și deasupra capului. În cazul în care chiuveta este mortise, ia în considerare dimensiunile sale atunci când face mobilier sau alegeți o chiuvetă inoxidabilă pentru a se potrivi deja gaura tăiat. Chiuvetele deasupra capului sunt potrivite pentru orice mobilier.

Umiditatea crescuta este unul din motivele pentru alegerea unei chiuvete de bucatarie

Șaiba din oțel inoxidabil protejează o parte din suprafața mesei de lucru de umiditate ridicată

  • De unde să cumpărați o spălătorie auto?

Nu cumpărați o chiuvetă pe piețe. Adresați-vă în magazinele de specialitate sanitare. Astfel, puteți evita dezamăgirile de la proastă calitate, care sunt mult mai puternice decât bucuria unui preț scăzut.

Și ultimul sfat: verificați calitatea oțelului cu un magnet. Dacă se alunecă peste suprafața metalului, atunci oțelul este de înaltă calitate. Dacă metalul atrage brusc un magnet, atunci calitatea oțelului este mai mică.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map