Bugetul nostru găsește pentru bucătăria din Hrușciov

Bugetul nostru găsește pentru bucătăria din Hrușciov

design de bucătărie

Cost de reparare: 9000 UAH.
Bucătărie: 6 mp m.
a ordonat: în Zaporozhye în 2012
Set de “Marta”: 1,35 metri în circulație / 2100 UAH.
Costul aragazului: 3600 UAH.
Instalatii sanitare: 1000 UAH.
Materiale pentru constructii si finisaje: 1700 UAH.

Salut proprietarii de bucătării mici în Hrușciov! Voi împărtăși ideea de a plasa întregul set de bucătărie într-o cameră mică.

Vreau ca tu, împreună cu mine, să te bucuri de bucătăria mea renovată. Sper că acest lucru vă va ajuta să rezolvați multe probleme în timpul reparației și achiziționării de mobilier. Atunci când dezvoltați designul unei bucătării mici, trebuie să vă gândiți la ergonomia și distribuția tuturor accesoriilor de bucătărie, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână.

Crearea confortului într-o bucătărie mică va trebui să funcționeze, dar obiectivul este destul de realizabil

Chiar și cea mai mică bucătărie poate fi confortabilă și atractivă

Vecinii noștri deasupra noastră au turnat în mod repetat. Prin urmare, nici o spălare nu a ajutat la scăderea divorțurilor galbene de pe tavan. Am reușit să scăpăm de tot spectacolul neplăcut pentru totdeauna. A fost suficient să lipiți plăcile de plafon de spumă cu un model verzui discret. Un candelabru mic, sub forma unei emisfere cu o margine maronie, a completat gama generală a interiorului.

Pentru o cameră mică, corpul de iluminat compact situat direct pe tavan

Agățat candelabre masive nu sunt potrivite pentru o bucătărie mică, aici este mai adecvat lampă compactă

La alegerea mobilierului de bucătărie, au fost ghidați de culoarea fațadelor. A fost necesar să se guste amestecul de maro închis și culoarea laptelui topit. Pentru a alege un set pentru o bucătărie mică sub peretele de 180 cm a trebuit să utilizeze nu numai pe Internet, dar, de asemenea, pentru a vizita un număr de magazine. Am fost norocoși, am găsit oportunitatea de a comanda dulapuri “Marta” de dimensiunile necesare. În tonul de mobilier cumpărat cu succes țigle lumina.

O suspensie de cupă plasată pe perete va elibera spațiu pe suprafața de lucru

Pentru a economisi spațiu pe suprafața de lucru, pot fi așezate pe pereți niște bucăți de bucătărie

Deasupra suprafeței de lucru, paharele și geamurile sunt amplasate convenabil pe suspensie.

Cârligele practice sunt potrivite pentru a pune mâncăruri, ghivece de gătit, ustensile de gătit

Cu aceste cârlige practice puteți elibera mult spațiu pentru accesoriile de bucătărie necesare

Un corp de iluminat cu lumină de zi fără lumină funcționează local pentru a ilumina locul de muncă în timpul gătitului. Această iluminare suplimentară a îmbunătățit procesul de gătire.

Pentru o muncă mai confortabilă, se recomandă amplasarea iluminării zonei de lucru

Într-o bucătărie mică, rolul iluminării nu poate fi supraevaluat – este pur și simplu necesar, mai ales dacă sursa principală de lumină este obstrucționată de ceva

Nu vroiam să introduc disarmonie în interiorul bucătăriei cu o sobă obișnuită cu gaz alb. Long a ales pe dimensiunea și caracteristicile tehnice ale ceea ce se încadrează în mod succint în proiectarea camerei. S-au oprit la o farfurie cu o suprafață metalică nevopsită și un capac de sticlă, care a adăugat cu succes note moderne în interiorul întregii bucătării.

O aragaz mic de bucătărie este practic și convenabil de folosit, dar nu-l poți numi foarte frumos

Aragazul satisface pe deplin nevoile sediului – este compact și este combinat cu schema de culori a interiorului

Masa era făcută de mâini mici, dar practică. Pentru a folosi o astfel de masă, fără a sparge tendințele modei, într-o bucătărie mică este foarte convenabilă. Datorită formei picioarelor de sub masă, este foarte spațioasă pentru picioarele a patru sau șase persoane. Este suficient să puneți masa în timpul prânzului în mijlocul bucătăriei.

O masă mică de bucătărie nu ocupă mult spațiu și acesta este principalul ei avantaj

Este convenabil să stai la o masă mică de bucătărie, dar este puțin probabil ca alte funcții

Masa de bucătărie poate fi utilizată ca platformă publicitară

Cele mai utile sfaturi pentru decorarea bucătăriei se găsesc la adresa specificată

N-am vrut să ușurez ferestrele cu perdele. Jaluzele verticale orizontale de aceeași culoare cu pereții laterali ai dulapurilor agățate – laptele topit.

Jaluzelele într-o bucătărie mică nu împiedică spațiul, înlocuind perdelele și perdelele

Jaluzele pentru o bucătărie mică – soluție practică

Bucătăria este întunecată, deoarece ferestrele se îndreaptă spre nord. Am vrut să adaug culorile soarelui. Prin urmare, imaginea tapetului lavabilă pe perete a fost aleasă luând în considerare culoarea și modelul geometric nestricăcios. Bucătăria noastră este întotdeauna ușoară și însorită datorită elementului strălucitor al decorului bucătăriei.

Un atribut obligatoriu este un ceas de perete. Acest cadou de ziua de nastere este folosit zilnic in timpul prepararii, deoarece soba de gaze nu are un cronometru. Sub ele este un loc pentru un calendar mare, care este actualizat în fiecare an.

Un calendar luminos pe perete nu numai că vă va ajuta să vă orientați în timp, dar, de asemenea, veți revitaliza situația

Revigorați interiorul într-o bucătărie mică vă va ajuta la trinkets și lucruri utile, cum ar fi ceasul

Într-o bucătărie mică era un loc pentru un frigider mare, care este neobișnuit de întors în colț. Sculptura metalică a broasca prințesă de pe frigider se potrivește perfect cu mediul înconjurător.

Suveniruri-magneți - un mod tradițional de decorare a frigiderelor

Frigiderul este situat în colț – locul cel mai de succes

Pardoseala intunecata este in armonie cu mobila. În plus, linoleumul cu o astfel de ornamentare este mai puțin vizibil după hrănirea animalelor domestice.

Foarte mult ar fi de dorit, fără a schimba o ușă, pentru a îmbunătăți percepția vizuală. Soluția de design ieftină a fost “vitraliul”. Se auto-lipit pe un film de sticlă obișnuit, astfel încât fereastra în ușă nu a fost transparent.

Figurile geometrice pe vitralii au devenit un bun plus pentru designul bucătăriei

Vitraliul se potrivește armonios în interiorul unei bucătării mici, dându-i un mister stilat

Cel mai important, repararea a fost făcută independent, dar în conformitate cu toate regulile de construcție. Acum bucătăria noastră arată elegantă și elegantă.

decor

Leave a comment