Bucătărie de coral pentru o familie prietenoasă

Bucătărie de coral pentru o familie prietenoasă

top cabinete

Cost de reparare: 80000 freca.
Bucătărie: 10,4 metri pătrați. m.
a ordonat: FE “Gorshkov” în Vologda în 2013
set: 4,6 pg.m./ 46 000 de ruble.

Am făcut bucătăria noastră complet de la zero, pentru că a cumpărat un apartament într-o clădire nouă. Una dintre principalele cerințe pentru bucătărie a fost prezența unei suprafețe de lucru suficient de mari și a designului ergonomic al spațiului colțului, pe care l-am obținut practic ca rezultat. Am vrut, de asemenea, să combină luminozitatea și dinamismul cu clasicul. Prin urmare, pentru setul cu cască, podea și ușile au fost folosite tonuri calme de nuanțe naturale, iar pentru pereți – tapet luminos texturate coral.

bucătăria mea

Pereții dulapuri de bucătărie sunt realizate din PAL melaminat, fațade – structurale MDF. Set realizate în diferite culori: partea de sus – de culoare bej deschis, de jos – maro, panou de perete și culoare blat „len“. Blat comandat finisaj mat rezistent la apă din motive practice si estetica. În această performanță este mai ușor de menținut și arată mai prezentabil. Sticlă în sertarul de sus al unui mat închis cu model discret care contrastează perfect cu suprafața luminoasă a unităților de perete și combinate cu aparate.

top cabinete

Spațiul unghiular a încercat să utilizeze maximul. În colțul principal era un dulap semi-deschis, în partea superioară a cărui trusă de prim ajutor era localizată convenabil, iar în partea inferioară – un cuptor cu microunde. Acesta este amplasat la 10 cm sub nivelul principal al dulapurilor agățate pentru o operare ușoară.

bucatarie chiuveta

Sa gandit mult unde sa pun televizorul. Ideea a venit în mod neașteptat. A trebuit să-mi sacrifici una dintre dulapurile agățate, făcând loc pentru televizor, care era atârnat pe suportul mobil, ceea ce schimbă unghiul de vizualizare.

TV în locul dulapului

O hota este construită în dulapul agățat deasupra plităi. Sub canalele de conducte din setul cu cască, care au fost tăiate cu o gaură electrică de formă dreptunghiulară în dimensiunea țevii, astfel că canalele sunt ascunse în spatele fațadelor, ceea ce le face invizibile și ventilate. În plus, au existat două dulapuri suficient de mari pentru diferite lucruri.

dulap pentru lucruri mici

Sub șinele de balamale sunt instalate. Ele sunt în perfectă armonie cu tehnica de culoare metalică.

bucătărie bucătărie

Partea inferioară a setului cu cască are un număr mare de sertare pentru vase, mâncare și alte unelte de bucătărie. Zona de lucru este împărțită de o chiuvetă în două părți aproximativ egale (90 cm), ceea ce face foarte convenabil să se utilizeze atât pentru unul cât și pentru mai mulți oameni în același timp.

bucatarie chiuveta

Înălțimea dulapurilor inferioare făcute la comandă – 90 cm, spre deosebire de cele standard de 85 cm în special pentru mare, astfel încât să nu se aplece și să nu fie obosit atunci când gătiți .. Partea inferioară a chiuvetei este situată în locul cel mai puțin accesibil și, în consecință, subutilizat. Pe panoul de perete există mai multe ieșiri duble în tonul setului cu cască.

masă de tăiere

Suprafața de gătit este selectată în primul rând din motive de economie și practică. Apariția, desigur, a fost, de asemenea, importantă.

plită

aparate în bucătărie

Zona de luat masa este destul de simplă și convenabilă și constă dintr-o carte de birou, care poate fi descompusă, dacă este necesar, și scaune clasice. Într-o familie mare, există suficient spațiu pentru toată lumea.

sufragerie

frigider

Designul zidurilor sa apropiat foarte meticulos. Vroiam să fie strălucitoare, nu strălucitoare și nu este greu pentru ochii mei. Coral umbra, în opinia noastră îndeplinite toate aceste cerințe, astfel încât tapet de această culoare este acum decorarea dinette noastre.
Imagini de fundal de culoarea coralului

culoarea peretelui

decor

Leave a comment