Bucătăria mea elegantă de vanilie de ciocolată

Bucătăria mea elegantă de vanilie de ciocolată

ciocolată

Cost de reparare: 60 000 UAH.
Bucătărie: 13 mp m.
a ordonat: bucatarie “Roda”, Kramatorsk
Set de “Convolia”: 5 metri curent / cost – 18 000 UAH / instalare – 1500 UAH.

Mi-am planificat cu atenție bucătăria, am vrut ca totul să fie convenabil și funcțional. Am numărat mai multe opțiuni și m-am uitat la diferite seturi de mobilier. Ca rezultat, am decis să ne oprim la producătorul “roda”. Se pare că au un segment bugetar “Domino”. Bucătăria mea costă ieftin (o altă reducere de 10%), dar rezultatul sunt foarte mulțumit.

ciocolată

Primul lucru pe care vreau să-l spun este că după instalare nu au existat întrebări. Maeștrii au efectuat instalarea rapid și fără defecte. Nu au existat jetoane, goluri sau zgârieturi nicăieri. Mobila a devenit ca și cum ar fi fost întotdeauna acolo. Culori: vanilie wenge. În opinia mea, elegant, modern și, în același timp, este frumos pentru ochi.

Culori: vanilie wenge

Când am numărat bucătăria de la alți producători, peste tot toate accesoriile sunt considerate separat (fiecare buclă). De asemenea, trebuie să cumpărați o chiuvetă metalică sub chiuvetă (aproximativ 60 de euro) și să uscați pentru feluri de mâncare (aproximativ 80 de euro). Numălând totalul, obțineți o sumă mare și începeți să eliminați treptat pozițiile pe care le puteți face fără și faceți accesoriile mai ieftine.

schemă

În bucătăria mea, a fost folosit un birou austriac rezistent la căldură. În mod implicit sub chiuvetă există un palet de metal, iar în cabinetul de sus uscat pentru feluri de mâncare (ceea ce a devenit un bonus plăcut pentru mine).

dulap cu uscător

În primul cabinet superior, o coloană de gaz este ascunsă.

ascunde o coloană

În continuare este secțiunea de dulapuri (superioară) care se deschid pe ele însele.

top cabinete

sticlă ondulată

Există o amenajare convenabilă și de înaltă calitate, care este ușor de deschis și de închis. Până la compartimentul superior, ieșesc liniștit (ușa rămâne deschisă până când o dau jos).

reținerea ușilor

Mai jos sunt cutiile. Vă recomand să nu economisiți bani pentru închiderea ușilor, este foarte convenabil. Aceasta înseamnă că cutia este ușor de deschis și ar trebui să fie ușor împinsă, deoarece se închide în tăcere în sine. Lungimea cutiilor este de 800 mm, ceea ce este destul de convenabil și funcțional. În sertarul de sus există tacâmuri (separatoarele pentru inventar, de asemenea, merg în mod implicit). În sertarul din mijloc am prosoape, servetele.

sertare confortabile

Cea mai adâncă este cea de jos, acolo am așezat cereale. De asemenea, vreau să o finalizez cu borcane speciale de marcă pentru pierdere.

bucătărie trivia

La toate ușile există încă o garnitură specială, care le permite să se închidă silențios și ușor, precum și sigilii de silicon.

Firma PYRAMIDA, încorporată. Lucrările aragazului, capotei și cuptorului sunt foarte satisfăcute. Totul funcționează fără cusur, curterea este ușoară și ușoară. Deși am crezut că pe sticla neagră vor fi vizibile toate picăturile de gătit. Este suficient să ștergeți un șervețel absorbant de umiditate.

mașini de bucătărie

În dulapurile exterioare ascunse garniturile de gaz, iar conductele se află în spatele mobilierului. Ca rezultat, sa dovedit că toate comunicațiile sunt ascunse și nu pot fi văzute. Desigur, acest lucru ar trebui să fie planificat inițial: așezați conductele de apă și de gaz, să fie identificate cu un loc pentru prize, senzori, contoare, rezervoare. Un calcul greșit corect și competent, prin toate mijloacele, vă va mulțumi cu un rezultat bun.

ascundeți țevi

Zona de luat masa era plină.

zonă de luat masa

Distanța de la mobilierul setat la masa de masă este de aproximativ 1, 5 m. Ușa la bucătărie este mărită, arcul este făcut, ceea ce face spațiul mai mare.

aparate de uz casnic

decor

Leave a comment