Elite κουζίνες - κλασική και avant-garde από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές

Elite κουζίνες – κλασική και avant-garde από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές

Elite κουζίνες - κλασική και avant-garde από τους Ευρωπαίους κατασκευαστές

Αφού κάναμε μια σειρά ανασκοπήσεων για τις κουζίνες της οικονομίας και της μεσαίας τάξης που παράγονται για τους απλούς ανθρώπους, οι κανόνες καλής γεύσης απλώς μας υποχρεώνουν να μιλάμε για έπιπλα κουζίνας που προορίζονται για τα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας. Και παρόλο που οι εκπρόσωποι της ελίτ είναι απίθανο να είναι μόνιμοι αναγνώστες του ιστότοπού μας, ίσως το νέο υλικό καταστέλλει τουλάχιστον την περιέργεια κάποιου. Ας μιλήσουμε για ποιες κουζίνες υψηλής ποιότητας αντιπροσωπεύονται στα σαλόνια και γιατί είναι τόσο καλοί που κοστίζουν αυτά τα χρήματα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ premium και πολυτέλειας

Premium έπιπλα, ελίτ, VIP, αποκλειστικά, πολυτελή (συγχωρέστε, komilfotno λένε "laksheri"). Τι είναι αυτό και τι, στην πραγματικότητα, είναι κουζίνες υψηλής ποιότητας διαφορετικές από τις καλές και τις υψηλής ποιότητας; Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρουμε. Και δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά ποιο VIP είναι καλύτερο (ή χειρότερο) από το lux. Κατά τη γνώμη μας, αυτοί οι συχνά χρησιμοποιούμενοι ορισμοί μάρκετινγκ που χρησιμοποιούνται ακατάλληλα είναι υπερβολικά ασαφείς. Από πού αρχίζει η μεσαία τάξη και το ασφάλιστρο; Αποκλειστικό - είναι κατανοητό, το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά καλλιτεχνικό, πολύ ακριβό και, το σημαντικότερο, μοναδικό - γίνεται σε ένα αντίγραφο και προσωπικά για εσάς. Θα πρέπει να είναι έτσι, τουλάχιστον. Αλλά γιατί πωλούν αποκλειστικά σε κάθε γωνιά; Ποιος καθορίζει την ιδιότητα της μάρκας σε μια συγκεκριμένη κατηγορία; Υπάρχει αντικειμενική αξιολόγηση των επίπλων κουζίνας που μπορείτε να εμπιστευτείτε; Δυστυχώς, δεν έχουμε ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Παραδοσιακά, το πρόθεμα "premium" λαμβάνει προϊόντα εικόνας, η ποιότητα των οποίων είναι πολύ υψηλότερη από τον μέσο όρο. Εικόνα - αυτό σημαίνει ότι ο παραγωγός είναι ευρέως γνωστός και η δόξα αυτού του είδους. Ωστόσο, η διαφήμιση τεχνολογίες σήμερα επιτρέπουν να δημιουργήσετε γρήγορα μια ελκυστική εικόνα της κάθε marki.I συναλλαγών δεν το γεγονός ότι η ποιότητα των προϊόντων που διαφημίζονται εταιρεία θα συμμορφωθεί πλήρως με imidzhu.K της Ευτυχώς, η ιδιαιτερότητα της αγοράς επίπλων είναι ότι είναι αδύνατο να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη διαφήμιση και μόνο .

Προχωρώντας από τα παραπάνω, προτείνουμε να θεωρήσετε ως πολυτελή κουζίνες πρώτης τάξης έπιπλα από αυτά τα εμπορικά σήματα, τα οποία για τουλάχιστον μια δεκαετία είναι γνωστό ότι είναι πρώτης κατηγορίας. Επιβεβαίωσε αγοραστές, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, τεχνολόγους. Κατά την άποψή μας, η "πρώτη κατηγορία" ή η πριμοδότηση θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Αναγνωρίσιμος σχεδιασμός.
  • Υψηλή ποιότητα εξαρτημάτων από τα οποία θα συλλέγονται έπιπλα.
  • Ένα αξιοπρεπές επίπεδο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών. Οι συμπαγείς εταιρείες επιλέγουν προσεκτικά τους αντιπροσώπους και βεβαιώνουν ότι η εγκατάσταση των σουιτών γίνεται από τοπικούς δασκάλους στο κατάλληλο επίπεδο.

Αναθεώρηση των επίπλων κουζίνας κατηγορίας premium

Όπως έχουμε ήδη πει, δεν υπάρχει καμία αντικειμενική βαθμολογία ούτε τα γενικώς αποδεκτά κριτήρια για την αξιολόγηση των επίπλων και των συσκευών κουζίνας. Τα όρια μεταξύ της πριμοδότησης και μεσαίου ασαφείς και μερικές φορές δύσκολο να πραγματοποιηθεί μια συγκεκριμένη μάρκα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας. μύλοι ΚΑΚ κατάσταση επιδεινώνεται από το γεγονός ότι η εγχώρια αγορά διαμορφώθηκε σε δύσκολες συνθήκες, και είμαστε ακόμα σε μεγάλο βαθμό από την επαφή με τις παγκόσμιες τάσεις. Επιπλέον, ορισμένες εγχώριες πωλητές της κουζίνας θέτει «premium» δεν διστάζει να διαφημίζουν ως πολύ μέτρια ελίτ έπιπλα των ξένων κατασκευαστών, δεν είναι πολύ γνωστή ακόμα και στη δική του χώρα.

Παρ 'όλα αυτά, παίρνουμε το θάρρος να επανεξετάσει τις κουζίνες, τα οποία, κατά την άποψή μας, ευθυγραμμίζεται πλήρως με τα χαρακτηριστικά του «πριμοδότησης», που ορίζονται στην προηγούμενη ενότητα: μεγάλη σχεδιασμό, την ποιότητα, servis.Izlozhennoe κάτω - απλά τη γνώμη μας, μπορεί να είναι μαζί του να συμφωνήσω. Πιθανώς, πολλά αξιόλογα εμπορικά σήματα που αποζημιώνουμε ανεπιφύλακτα θα παρακάμψουν το κόμμα. Εξετάστε μόνο τους ευρωπαίους κατασκευαστές, που εκπροσωπούνται στη Ρωσία από σταθερούς προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών. Με την ευκαιρία, οι ηγέτες στην παραγωγή των συσκευών κουζίνας και των επίπλων, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την περαιτέρω εξέλιξη αυτού του εξοπλισμού, είναι ως επί το πλείστον αμερικανικές εταιρείες. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα για μια ξεχωριστή συζήτηση. Έτσι, ποιες ελίτ κουζίνας και από ποιες χώρες μπορούν να παραγγελθούν σε εγχώρια καταστήματα επίπλων:

Ιταλία - η γοητεία των κλασικών και η φρεσκάδα της πρωτοπορίας

Η ιταλική κουζίνα υψηλής ποιότητας εκτιμάται σε όλο τον κόσμο κυρίως για τον αξεπέραστο σχεδιασμό και την κομψότητα των γραμμών. Οι παραγωγοί προσεγγίζουν προσεκτικά την ένδοξη κληρονομιά των περασμένων αιώνων, τα θρυλικά έπιπλα ιταλικών δασκάλων ανά πάσα στιγμή εκτιμήθηκαν πολύ. Η υψηλής ποιότητας κουζίνα, που εκτελείται σε κλασσικές παραδόσεις, αλλά με τη συνεκτίμηση των σύγχρονων τεχνολογιών, συνεχίζει να ευχαριστεί τους πελάτες κάθε χρόνο, ιδιαίτερα αγαπητοί στη Ρωσία. Αλλά όχι μόνο τα κλασικά είναι ισχυροί Ιταλοί κατασκευαστές επίπλων, είναι ένας από τους ηγέτες στον τομέα του σύγχρονου σχεδιασμού. Συγκεντρώνουν ευαίσθητα τις τάσεις, ταχύτερα από ό, τι άλλα αναπτύσσουν και εφαρμόζουν νέες συλλογές, δεν φοβούνται να πειραματιστούν. Η αντίθετη πλευρά αυτής της κινητικότητας, η επιδίωξη της καινοτομίας - οι σημερινές καινοτομίες του αύριο μπορούν να ξεφύγουν από τη μόδα.

Μεταξύ των ιταλικών κουζίνες της κατηγορίας premium, μπορούμε να αποδώσουμε με ασφάλεια τα εξής:

Scavolini

Scavolini - μία από τις πιο γνωστές μάρκες, προσφέροντας έπιπλα κουζίνας διαφορετικών στυλ. Σε μεγαλύτερο βαθμό, το εμπορικό σήμα είναι γνωστό για μοντέρνα μοντέλα, εισάγοντας τολμηρά νέα στοιχεία στο πρόγραμμα απελευθέρωσης. Τακτικά διάσημους σχεδιαστές από διάφορες χώρες, οι οποίοι έλκονται από το έργο της εταιρείας, δημιουργώντας μια πραγματικά επαναστατική συλλογή που δεν είναι μόνο επιτυχίες, αλλά και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό interera.Scavolini προσφέρει στους πελάτες της ένα μεγάλο αριθμό συλλογών, να είναι σε θέση να βρει μια αποδεκτή ισορροπία μεταξύ της ποιότητας και της των τιμών, καθιστώντας το εμπορικό σήμα δημοφιλής σε πολλές χώρες mira.Horosho είναι γνωστό στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία, ακόμη και την Ιαπωνία, η οποία κατάφερε να πάρει μέσα σε λίγες ευρωπαϊκές αγορές, κ.λπ. Κατασκευαστές.

Scavolini

Scavolini, συλλογή Ki, εικόνα που δημιουργήθηκε από το διάσημο ιαπωνικό σχεδιαστή Nendo

ArcaMobili

(για να μην συγχέεται με μια ενδιαφέρουσα, αλλά μάλλον νέα εταιρεία Arca) - ελίτ κουζίνας, κλασικά κομψή απόδοση. Οι σχεδιαστές της εταιρείας να κάνει αποκλειστικά με την κλασική παράδοση, αλλά δεν είναι μια άμεση αντιγραφή και δημιουργική αναθεώρηση της ιστορικής κληρονομιάς. Ιταλική πλοιάρχους επιδέξια και προσεκτικά συνεργαστεί με εξαιρετικό ξύλο και κάθε ένα από τα προϊόντα τους - κορυφαία ικανότητα krasnoderevschikov.Osoboe επικεντρώνεται στην προσεκτικά σχεδιασμένη detalyam.Pozhaluy, ArcaMobili κουζίνα είναι πάνω από το «κανονικό» premium, αυτό είναι ένα αποκλειστικό. Αντιστοιχεί στο υψηλό επίπεδο και στην τιμή ελίτ.

1
ArcaMobili

ArcaMobili, Majestic Silver

LineaQuattro

LineaQuattro- πολυτέλεια κουζίνα στο ύφος των οπαδών hi-tech που εκτιμούν την υψηλή άνεση και τέλεια τάξη. Ο λακωνισμός των μινιμαλιστικών μορφών και λειτουργικότητας έρχεται στην τελειότητα. Σε LineaQuattro έπιπλα που χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα αξεσουάρ: συρόμενο σύστημα το κάτω γραμμή, το ανώτερο ανελκυστήρες, φορτίο και t.d.Dverki εξοπλισμένα με αυτομάτου κλεισίματος και αποσβεστήρες εξασφαλίζει ομαλό κλείσιμο. Εάν επιθυμείτε, ο πελάτης μπορεί να εγκαταστήσει σερβομηχανισμούς στα ντουλάπια που επιλέγει, το οποίο είναι πολύ βολικό για το ανώτερο επίπεδο. Για το μπαρ και το νησί επιλογές κουζίνας είναι διαθέσιμα με ρυθμιζόμενο τραπέζι, το ύψος του αλλάζει πατώντας ένα κουμπί.

κουζίνα υψηλής ποιότητας

Linea Quattro, EssenthiaElecta

Cesar

Το FactoryCesar προσφέρει μια ποικιλία συλλογών σε διάφορα στυλ, από τον αναδρομικό ιστορικό μέχρι τον μοντέρνο μινιμαλισμό και την πραγματική πρωτοπορία. Η εταιρεία είναι προσεκτική στις επιθυμίες των πελατών και τα σπιτιού μπορούν να συμπληρωθούν με στοιχεία μεμονωμένων μεγεθών και σχεδιασμού. Το εύρος της προσφοράς, η ευέλικτη πολιτική παραγωγής και η σχετική διαθεσιμότητα των τιμών (καθόσον είναι γενικά εφικτό για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας) προσέφερε σημαντική προσφορά στις κουζίνες Cesar σε πλούσιους ανθρώπους σε πολλές χώρες του κόσμου.

κουζίνα υψηλής ποιότητας

Cesar, Cloe 5

Castello

Castello - κουζίνα σε ένα κλασικό στυλ για πλούσιους θαυμαστές της παραδοσιακής τέχνης. Τα πιάτα κατά παραγγελία, και εκτός από τις προτεινόμενες λύσεις πελατών εργοστάσιο μπορεί να αγοράσει επιμέρους στοιχείων που το μοναδικό εσωτερικό κάνουν. Παραδοσιακή τεχνολογία φινίρισμα από πολύτιμα ξύλα, την υψηλότερη ποιότητα της θεραπείας, ο πλούτος των φυσικών χρυσό και ασήμι σε συνδυασμό με τα καλύτερα έπιπλα, παραδοσιακά έπιπλα παρέχει ένα σύγχρονο funktsionalnost.KuhniCastello δημιουργήθηκε για τους εσωτερικούς χώρους του παλατιού, για να ταιριάζει με το επίπεδο και την τιμή.

κουζίνα υψηλής ποιότητας

Κάσλο, Ντέλφι

Μέγαρο

Ο Μέγαρος φημίζεται για τα εκπληκτικά έπιπλα του με ιστορικές παραδόσεις. Εργοστάσιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συλλογές διαφόρων αναδρομικών οδηγίες από το λαμπρό παλάτι στυλ με γλυκό και δημοκρατική stilya.Megaros Καλαβρία δεν περιορίζεται στην παραγωγή αρθρωτή κουζίνες, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε ντουλάπια και πάνελ τοίχου επιμέρους μεγέθη για την παραγωγή διαφόρων διακοσμητικά σχέδια σχετικά με τα στοιχεία που παρουσιάζονται από τον πελάτη. Οι σχεδιαστές της εταιρείας δίνουν μεγάλη προσοχή στην εργασία με το χρώμα.

αρθρωτή κουζίνα

Μέγαρο, DucaD'Este 1041

Άλλα Ιταλικά Premium Brands

Είναι δύσκολο να απαριθμήσετε όλους τους Ιταλούς κατασκευαστές κουζινών υψηλής ποιότητας, υπάρχουν πολλοί και όλοι είναι πολύ καλοί με μερικούς τρόπους. Τα κλασικά από το Francesco Molone, το Santo Passaia, το Arcari, το Bamax, το Enne, το Fratelli Radice, το Vama, το VenetaCucine είναι όμορφα.

ιταλικό φαγητό

Francesco Molon, Αρκτική

Οικία-όπως άνετη και μαλακή Καλαβρίας provence από Gatto και BassanoMobili.

κουζίνα

Γκάτο, Ambra

Φαίνεται μεγάλη για τα αναδρομικά έπιπλα των εργοστασίων Enne, Faoma, Brummel, που δημιουργήθηκαν για ιστορικούς λόγους, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα σύγχρονα επιτεύγματα.

έπιπλα υψηλής ποιότητας

EnnePrestige

Οι τάσεις στην ανάπτυξη του εσωτερικού διαμορφώνονται σε μεγάλο βαθμό από τον τολμηρό, σύγχρονο σχεδιασμό των ελίτ κουζίνας Aster Cucine, Maistri, Elmar, Arrital, Mittel, Minotti Cucine.

κουζίνα υψηλής ποιότητας

AsterCucine, Domina

Γερμανία - τεχνική καινοτομία και γερμανική ποιότητα

Η γερμανική πρωταγωνιστική κουζίνα χαρακτηρίζεται κυρίως από σταθερά υψηλή ποιότητα και τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Οι κατασκευαστές, εκτός από την ήδη εξοικειωμένοι κλεισίματος για πόρτες και ανελκυστήρα αερίου, που χρησιμοποιείται ευρέως αυτόματη ανύψωση και συρόμενη μηχανισμό με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, ελέγχου αφής, και άλλες συσκευές που κάνουν τη ζωή όσο πιο άνετη γίνεται οικοδεσπότες.

συσκευές Bosch, Siemens, Liebherr, Kuppersbusch, Gaggenau, τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύνολα πολυτελή κουζίνα, απορροφώνται τα καλύτερα της σύγχρονης τεχνολογίας και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική nadozhnostyu.Dizaynery, συνεχίζοντας τη λαμπρή παράδοση του Bauhaus, ως επί το πλείστον προτιμούν να δημιουργήσουν πιάτα σε ένα σύγχρονο στιλ, στο πνεύμα του μινιμαλισμού. Τα λειτουργικά γερμανικά έπιπλα υψηλής ποιότητας φαίνονται ακριβά και συμπαγή, αλλά χάρη στην προσεκτικά προσαρμοσμένη σχεδίαση δεν στερούνται χάριτος. Σε γενικές γραμμές, "quadratisch, praktisch, gut". Από τους εκπροσώπους της γερμανικής πριμοδότησης θα διακρίνουμε τις ακόλουθες μάρκες:

Bulthaup

Η εταιρεία Bulthaup, η οποία παρουσίασε την πρώτη της συλλογή επίπλων κουζίνας πριν από επτά δεκαετίες, έχει πολλά διεθνή βραβεία σχεδίου. Τα πολυτελή έπιπλα Bulthaup διαφέρουν με εξαιρετικά καλή εργονομία και αξεπέραστη ποιότητα. Οι πιο σύγχρονοι μηχανισμοί ανοίγματος και αποθήκευσης χρησιμοποιούνται από τους καλύτερους κατασκευαστές εξαρτημάτων. Σχεδιασμός - η πιο ορθολογική και συνοπτική. Χωρίς καθαρά διακοσμητικά στοιχεία, η κουζίνα δεν θα φαίνεται ασκητική: η διακόσμηση εξυπηρετείται από λειτουργικά στοιχεία, η επιλογή των οποίων είναι μεγάλη και οι μορφές φτάνουν στην τελειότητα.

Τα προϊόντα χωρίζονται όχι στη συνήθη σειρά αλλά σε τρεις έννοιες του εσωτερικού περιβάλλοντος: b1, b2 και b3. Κάθε μία από τις έννοιες είναι ένας αρθρωτός "σχεδιαστής" που αποτελείται από πολλά στοιχεία διαφόρων μεγεθών, σχημάτων, χρωμάτων, υφών. Εκτός από τα ίδια τα έπιπλα, το εργοστάσιο προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από στυλιστικά συνυφασμένες με τις έννοιες των εσωτερικών αξεσουάρ. Κουζίνα Bulthauphorosho γνωστό όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική, την Αυστραλία, την Ασία, η εταιρεία έχει γραφεία σε 50 χώρες. Αλλά αυτό το όμορφο πολυτελές έπιπλο δεν είναι για όλους.

κουζίνα

Έπιπλα υψηλής ποιότητας και αξεσουάρ από το Bulthaup, concept b2

Schmidt

Η Schmidt είναι μια πολύ δημοφιλής γερμανική μάρκα επίπλων στις ανεπτυγμένες χώρες. Η εταιρεία κατόρθωσε να βρει έναν καλό συνδυασμό μεταξύ της διαθέσιμης (σχετικά, φυσικά) τιμής και της κορυφαίας ποιότητας. Το πρόγραμμα παραγωγής είναι πολύ ευρύ, δεκάδες συλλογές είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τα γούστα σχεδόν κάθε προσκολλητή της σύγχρονης στιλιστικής. Θα βρουν κατάλληλες συλλογές και λάτρεις των κλασικών "μπουρφέ". Οι σχεδιαστές της εταιρείας δεν φοβούνται να δουλεύουν με το χρώμα: μαζί με τα έπιπλα από αυστηρά μετρούμενες αποχρώσεις χαμηλού κλειδιού, μπορείτε να παραγγείλετε ντουλάπια φωτεινών, ζουμερών χρωμάτων.

Glamour Vertica

Schmidt, συλλογή Glamour Vertica

Poggenpohl

Η Poggenpohl παράγει σετ κουζίνας και κλασικό στυλ, αλλά η κύρια κατεύθυνση είναι η υψηλή τεχνολογία. Οι σχεδιαστές έχουν καταφέρει να συνδυάσει την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα με την υψηλή τέχνη - σε Poggenpohl κουζίνα μαγείρεμα εύκολο και βολικό, μια καλή στιγμή. Μια πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών φινιρίσματος. Εκτός από τις παραδοσιακές υφή έπιπλα (ξύλο και καπλαμά των βράχων, χρωματιστές λάκες) και ήδη συνηθίσει σύγχρονη (από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, γυαλί και πέτρα), χρησιμοποιούνται και ασυνήθιστο: φυσικό δέρμα και το περιβάλλον σύνθετα.

κουζίνα υψηλής ποιότητας

Poggenpohl, + modo

Άλλα γερμανικά σήματα premium

Μεταξύ των γερμανικών εμπορικών σημάτων, που εκπροσωπούν κυρίως μοντέρνα κουζίνα μινιμαλιστική λογική, θα πρέπει να σημειωθεί μάρκα Kornmüller, Leict, Bauformat, Nolte, Linea, χάκερ, Oster, Bax.

εξαιρετική κουζίνα

Kornmüller, Prisma

Σημείωση Warendorf σχεδιασμού του εργοστασίου για την κομψότητα των απλών γραμμών, λεπτή σχεδίαση και οι αρμόδιες λεπτομέρειες τεχνική λύση, αριστοτεχνικά το έργο με εξωτικά ξύλα.

κουζίνα

Warendorf, μοντέλο 1

Σε ορισμένες συλλογές Eggersmann φινίρισμα όχι μόνο κορυφές, αλλά και τα μέτωπα κουζίνα από τεχνητή πέτρα Corian, το προς τα έξω να διακριθεί από φυσικό γρανίτη ή μάρμαρο. Το Corian® είναι σχεδόν το ίδιο ανθεκτικό με το βράχο, αλλά είναι πλαστικό, δεν φοβάται τα χτυπήματα και τις παραμορφώσεις.

εξαιρετική κουζίνα

Eggersmann, Μοναδικό

Μην ξεχνάτε τους γερμανούς κατασκευαστές που δίνουν αρκετή προσοχή στην αναδρομική κατεύθυνση επίπλων, κοντά στα κλασικά στυλ. Η εταιρεία Beckermann σε πολλά ελίτ μοντέλα συνδυάζει επιδέξια τις κλασσικές μορφές με τις συσκευές κουζίνας αιχμής. Το Gabs Factory έχει ενδιαφέρουσες συλλογές με στυλ, οι οποίες μπορούν να ονομάζονται υπό όρους "χώρα-πολυτέλεια".

κουζίνα

Gabs, πρόγραμμα 65

Γαλλία - ένα συγκεκριμένο έπιπλο "haute couture"

Η γαλλική κουζίνα δεν εκπροσωπείται τόσο ευρέως στις χώρες της ΚΑΚ, όχι επειδή είναι κατώτερη από την ιταλική ή τη γερμανική. Οι πιθανοί αγοραστές σταματούν όχι με σχετικά υψηλή τιμή, για το τμήμα premium, το υψηλό κόστος δεν παίζει καθοριστικό ρόλο. Είναι συγχέεται λίγο πιο ασυνήθιστο για τον άνθρωπο μας (αν και συμβαίνει συχνά στην «Ευρώπη») estetika.Nesimmetrichnye πάνελ είναι στην πόρτα είναι χαρακτηριστικό των Γάλλων κλασικών, σκόπιμη αμέλεια της τοπικής χώρας, η διαδεδομένη χρήση των μη-φιμέ και ηλικίας βελανιδιές, ανοικτού βρόχου - Δεν αρέσει σε όλους, όπως λύσεων.

γαλλική κουζίνα

Cheminees Philippe, Τσέλσι

Τα έπιπλα στο μοντέρνο στυλ πολλών μπορεί να φαίνονται ανεπαρκώς τεχνολογικά και λίγο επιπόλαια σε σύγκριση με τα γερμανικά.

κουζίνα

La Cuisine Française, Εξέλιξη / Μετροπόλι

Παρ 'όλα αυτά, έχουμε γαλλικό σχέδιο βρίσκει θαυμαστές του, δωροδοκία περιστασιακή κομψότητα form.V τοπικές σαλόνια μπορούν να βρουν τη μάρκα πολυτελών επίπλων κορ, LaCuisineFrançaise, ChemineesPhilippe

Μεγάλη Βρετανία - αποκλειστικά για οπαδούς αγγλικού στυλ

Έπιπλα από τη Μεγάλη Βρετανία είναι ένας σπάνιος επισκέπτης σε σαλόνια. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι: συγκεκριμένο εύρος μεγέθους των σπονδυλωτή έπιπλα, η υψηλή τιμή, το σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά, χαμηλό ενδιαφέρον των εταιρειών στην εγχώρια αγορά, και ακόμη και η απουσία του συνήθους πιστολάκι για μας πιάτο πάνω από το νεροχύτη.

Οι βρετανοί κατασκευαστές επίπλων δεν μπορούν να καυχηθούν για ένα πρωτοποριακό σχέδιο, ούτε για εξαιρετική ποιότητα. Τα προϊόντα τους επικεντρώνονται περισσότερο σε μια συγκεκριμένη εγχώρια αγορά με τις παραδόσεις και τα αιτήματά τους. Παρ 'όλα αυτά, έξω από το ομίχλη Albion είναι πολλοί οπαδοί του αγγλικού στιλ. Στη Ρωσία, οι Βρετανοί κλασικοί από τα εργοστάσια Churchwood, CharlesYorke, EdwinLoxley παρουσιάζονται και απολαμβάνουν μια συγκεκριμένη απαίτηση.

κουζίνα

Charles Yorke, βικτοριανό

Elite κουζίνες από άλλες χώρες

Τα ωραία πολυτελή έπιπλα παράγονται στις σκανδιναβικές χώρες. V περεστρόικα σχετικά εκπροσωπείται ευρέως στη Ρωσία, σήμερα κουζίνα από τη Βόρεια Ευρώπη σχεδόν άφησε την εγχώρια αγορά, εν μέρει για να διατηρήσει τη θέση της στην Peterburge.Prichina - όχι τόσο το υψηλό κόστος (κατάλληλη ποιότητα), αλλά στο χαμηλών τόνων χαρακτήρα του λειτουργικού σκανδιναβικό ντιζάιν, που είναι η πλειοψηφία των μας συμπατριώτες προτιμούν να εξοπλίσει το σπίτι σας «είναι πλούσια» φαίνεται πάρα πολύ skromnym.Storonniki σκανδιναβική φιλοσοφία του εσωτερικού οργανισμοί έχουν τη δυνατότητα να κλείσετε την κουζίνα και Petra, AlaCarte (Φινλανδία), Kvanum, Marbodal (Σουηδία). Unoform, Invita (Δανία).

ελίτ κουζίνα

Kvanum, Dalby

Θα πρέπει να αναφερθεί και η ισπανική κουζίνα. Σε μεγάλο βαθμό οι Ιβηρική γείτονες mebelshchiki επηρεάζεται με τη χερσόνησο, η οποία δεν αποτελεί έκπληξη εν όψει των σοβαρών πολιτισμών γενικότητας των περιοχών αυτών. Ίσως, όσον αφορά το σχεδιασμό ισπανικά έπιπλα αρκετές δευτερεύουσες, αλλά η ποιότητα δεν είναι κατώτερη από την ιταλική, και μερικές φορές ξεπερνά σε παρόμοια kategoriyah.Skoree των τιμών όλων των εγχώριων αγοραστών ενδιαφέρονται περισσότερο για την πριμοδότηση εργοστάσια PicoMuebles έπιπλα, VicenteZagaroza, Doca, ειδικά στην κλασική στυλ, όπως Οι Ισπανοί είναι απόλυτα ικανοί να δουλέψουν με πολύτιμη ξυλεία.

κουζίνα

Doca, Ερμιτάζ

Δεν έχουμε κουζίνα από τις ΗΠΑ. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι οι Αμερικανοί κατασκευαστές επίπλων έχουν κάτι που πρέπει να υπερηφανεύονται και με πολλούς τρόπους είναι οι νομοθέτες της παγκόσμιας μόδας. Ίσως η πιο σχετική τάση στη Βόρεια Αμερική είναι εξωστύλ. Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά υλικά: πέτρα, κεραμικά, γυαλί, ανοξείδωτο χάλυβα και, φυσικά, μαζική ξυλεία. Το δέντρο καλύπτεται με φυσικά διαφανή έλαια, τα οποία δίνουν έμφαση στην υφή. Το ξύλο δεν είναι μόνο πόρτες και ράφια, αλλά και countertops, ποδιές.

κουζίνα

Wisconsin Urban Wood

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από τους Ρώσους κατασκευαστές. Ωστόσο, όλα αυτά σε ένα βαθμό ή άλλο αντίγραφο ξένα πρότυπα, τα οποία μπορεί να δει κανείς ακόμη και από εμπορικές ονομασίες: GiuliaNovars, Tomassi, JamesBrookman. Την ίδια στιγμή, κατά κανόνα, για την παραγωγή των ελίτ οικιακά έπιπλα συμμετέχει το ξένο κεφάλαιο, φέρνοντας μαζί τους τη σύγχρονη τεχνολογία, το ευρωπαϊκό επίπεδο ελέγχου της ποιότητας, την προσοχή στις ανάγκες των πελατών.

σχεδιασμός κουζίνας

JamesBrookman, αγγλικό σπίτι II

Πώς διαμορφώνεται η τιμή για τις πολυτελείς κουζίνες;

Ποιο είναι το κόστος μιας ελίτ κουζίνας;

Πρώτον, αυτό είναι το "μερίδιο" του σαλόνι. Ο αντιπρόσωπος μεταφέρει έξοδα μεταφοράς και τελωνείου, περιλαμβάνει το προσωπικό των εργαζομένων, πληρώνει για το ενοίκιο των χώρων. Και, φυσικά, θέλει να κάνει κέρδος. Ο αγοραστής μπορεί πάντοτε να ελέγχει αν ο προμηθευτής εκφοβίζει την τιμή διαπιστώνοντας την τιμή παρόμοιων επίπλων από ανταγωνιστές, εάν υπάρχουν.

Δεύτερον, η διαφήμιση, χωρίς την οποία δεν υπάρχει ούτε ένας παραγωγός επίπλων υψηλής ποιότητας. Ένα σημαντικό μέρος της κουζίνας σας μπορεί να πάει σε διαφημιστική υποστήριξη για την εικόνα της μάρκας πολυτελείας.

Τρίτον, το οργανωτικό κόστος και το κέρδος του κατασκευαστή.

Τέταρτον, η πραγματική τιμή παραγωγής των ίδιων των επίπλων. Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε πώς σχηματίζονται τα πρώτα τρία συστατικά της ακριβής τιμής της κουζίνας. Αλλά κανείς δεν παρεμβαίνει στη διαθεσιμότητα δειγμάτων στο σαλόνι για να αξιολογήσει τη σχέση τιμής / ποιότητας των προτεινόμενων επίπλων. Θήκες υπουργικού συμβουλίου δεν είναι τόσο ακριβό, μόνο 5-25% του συνολικού κόστους των δαπανηρών κουζίνες. Ακριβά πόρτες, ανοιχτά ράφια, διακοσμητικά στοιχεία.

Τα εξαρτήματα, ακόμη και ένας κατασκευαστής, μπορούν να διαφέρουν κατά τάξη μεγέθους ανάλογα με τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό. Πολύ φτηνές πάγκοι από φυσική ή τεχνητή πέτρα, ισχυρό αδιάβροχο ξύλο. Σε ένα καθαρό ποσό, καλός εξοπλισμός θα κάνει. Συχνά, η παραγγελία ενός τεχνικού από έναν εξειδικευμένο προμηθευτή είναι κάπως φθηνότερη από ό, τι σε ένα σαλόνι έπιπλα.

Όπως και για κάθε άλλη ακριβή αγορά, αξίζει να προσεγγίσουμε συνειδητά την αγορά κουζίνας υψηλής ποιότητας. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ζήσετε μαζί του και θα είναι πολύ ατυχές εάν τα χρήματα που δαπανώνται δεν φέρνουν το αναμενόμενο επίπεδο άνεσης. Για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, είναι επιθυμητό να εμπλέξετε έναν καλό αρχιτέκτονα ή σχεδιαστή στον εσωτερικό σχεδιασμό της κουζίνας, εκτός από τους υπαλλήλους του σαλόνι. Σε αυτή την περίπτωση, παρ 'όλα αυτά, παρακολουθεί στενά τη διαδικασία, επειδή θα πρέπει να ζήσετε με αυτή την κουζίνα.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map