Υποδοχή για την κουζίνα - μια πρακτική διακόσμηση με μεγάλες δυνατότητες

Υποδοχή για την κουζίνα – μια πρακτική διακόσμηση με μεγάλες δυνατότητες

Υποδοχή για την κουζίνα - μια πρακτική διακόσμηση με μεγάλες δυνατότητες

Ένα σετ κουζίνας μπορεί να αποτελείται από διάφορα έπιπλα, ενωμένα σε ένα κομμάτι με κοινά στοιχεία - πόρτες πρόσοψης, εξαρτήματα, επιφάνειες τραπεζιών. Ένα από αυτά τα σημαντικά στοιχεία είναι η βάση για την κουζίνα - η ράβδος, η οποία είναι στερεωμένη στο κάτω μέρος ή τα πόδια στήριξης των βάθρων. Η προστασία αυτή εκτελεί διάφορες λειτουργίες: κλείνει το χώρο κάτω από τα έπιπλα από τη διείσδυση σκόνης, τα παιχνίδια ή τα κατοικίδια ζώα, φλούδες τρόφιμα και άλλα σκουπίδια, επιπλέον, βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση των μονάδων της κουζίνας.

Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του συστήματος υπογείου

Cap κουζίνα - ένα αρκετά απλό σχέδιο, το οποίο αποτελείται από ένα διακοσμητικό εξωτερικό ιμάντες, σφιγκτήρες, κλιπ, σφραγίδα και στο τέλος zaglushek.Chtoby επαναλάβει ακριβώς σύστημα επίπλων βρόχου μπορεί να συμπληρώσει και να υποστηρίξει τα διάφορα στοιχεία:

 • βασικές υποδοχές για γωνίες 90 ή 135 μοίρες.
 • Ακτίνα θραύσματα που σας επιτρέπουν να εκτελέσετε ομαλές στροφές ή περιγράμματα στροφές?
 • προσαρμογείς για τμήματα διαφόρων υψών.
 • Γρίλια αερισμού που παρέχουν κυκλοφορία αέρα κάτω από έπιπλα και ενσωματωμένες συσκευές (φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο ή πλυντήριο πιάτων).
σοβά

Ο σχεδιασμός της βάσης και διάφορα βοηθητικά στοιχεία

σοβά

Plinth - το τελικό στοιχείο της μονάδας κουζίνας

Πέρα από αυτό Περικόπτει διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη φροντίδα για την κουζίνα (ο οποίος έχει προσπαθήσει ποτέ να πλύνετε το πάτωμα, σφουγγαρίστρα ελιγμούς ανάμεσα στα πόδια αντίχειρες - εκτιμούν), είναι απολύτως κρύψει την επικοινωνία, για παράδειγμα, τη λήψη σωλήνες νερού ή καλωδίωση. Και αν είναι απαραίτητο, η βάση αποσυναρμολογείται εύκολα αποσπώντας τους συνδετήρες που τη συγκρατούν σε όρθια θέση. Αυτό το σύστημα είναι δίπλα στην επιφάνεια των επίπλων χωρίς σημαντικά κενά, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό ύψος, και αυτή η επιλογή εξαρτάται από το σχεδιασμό του ακουστικού και της επιπεδότητας πάτωμα.

Για τη σημείωση! Αν το πάτωμα της κουζίνας δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη, μπορείτε να πάρετε ένα ανώτατο όριο για ρυθμίζονται podvesah.Chtoby δεν μπορούσε να δει τα κενά, ο σχεδιασμός δεν εξισώνονται με τις προσόψεις και «utaplivajut» μερικά εκατοστά βάθος.

Τα πιο δημοφιλή μεγέθη για τη βάση της κουζίνας - 100 χιλιοστά, 120 χιλιοστά, 150 χιλιοστά και 200 ​​χιλιοστά, αλλά υπάρχουν και άλλες ποικιλίες, έτσι ώστε όταν αγοράζετε σχέδια είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την απόσταση από το κατώτερο άκρο του βάθρου στο πάτωμα (ειδικά αν τα στηρίγματα των ποδιών είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος).

αξίες

Τα πιο δημοφιλή μεγέθη

Σημαντικό! Το σύστημα μπορεί να αποτελείται μόνο από μια ράβδο και συνδετήρες ή να συμπληρώνεται με ένα υπο-κέλυφος - ένα πλαστικό ή μεταλλικό προφίλ σχήματος U που "παίρνει" περίπου 5 mm ύψος.

διαφανή βάση

Διαφανή βάση κάτω από διακοσμητικό πηχάκι

Το υπο-κέλυφος εξασφαλίζει μια στενή εφαρμογή της ταινίας στην επιφάνεια του δαπέδου και χρησιμεύει ως πρόσθετη προστασία από τη διείσδυση της υγρασίας. Αλλά ορισμένοι κατασκευαστές επίπλων προτιμούν να τοποθετήσουν το καπάκι απευθείας πάνω στο στεγανωτικό σιλικόνης. Ο σχεδιασμός είναι πιο ανθεκτικός, αλλά εάν είναι απαραίτητο, αποσυνδέστε τον, πρέπει να κόψετε την προστασία με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια να επανεγκαταστήσετε ξανά τη σύνδεση.

σφραγιστικό

Η σφραγίδα προστατεύει από το νερό και τα μικρά απορρίμματα

Για τη σημείωση! Οι σχεδιαστές συμβουλεύουν για δωμάτια με χαμηλά ταβάνια για να επιλέξετε τυπικές βάσεις 100 mm. Οι πιο φαρδιές λωρίδες είναι κατάλληλες για κουζίνες, ύψους 3 m και άνω.

Τύποι υλικών για πλίνθους

πλίνθο κουζίνα μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά παραγγελθεί με το ακουστικό, ή να κάνετε τη δική σας χέρια, ήπιε τον πήχη για το επιθυμητό μέγεθος της μοριοσανίδες ή ανθεκτικό στο νερό γυψοσανίδας. Όσο για το σχέδιο - υπάρχουν επίσης επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα προσόψεων dekorpod, πάγκοι, φωτιστικά, ή έρχονται με τη δική του εκδοχή για το αντιθέσεις μπορντούρα κάτω ζώνη του ακουστικού - ένα ευρύ φάσμα των υλικών και επιστρώσεων επιτρέπει να βρείτε τη σωστή προστασία για λεπτομέρειες οποιοδήποτε interer.Rassmotrim τα πιο δημοφιλή είδη των ανώτατων ορίων για την κουζίνα, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων προϊόντων .

Επιλογή προϋπολογισμού - πλαστικό

Πλαστικά κουζίνα tsokol- ένα από τα πιο φθηνά και πρακτικές λύσεις για το χάσμα σχεδιασμού μεταξύ του δαπέδου και πίνακες garnitura.Konechno, το κόστος εξαρτάται από την ποιότητα του PVC και το πάχος του προϊόντος, αλλά το εύρος τιμών και μια τεράστια επιλογή των χρωμάτων επιτρέπει να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση για κάθε εσωτερικό και τον προϋπολογισμό.

πλαστική βάση

Πλαστική βάση ακτινών

Πλεονεκτήματα του πλαστικού:

 • Εξαιρετική αντίσταση στην υγρασία - το υλικό δεν φοβάται το νερό και δεν παραμορφώνεται από την υγρασία.
 • Η υγιεινή και η εύκολη φροντίδα - το πλαστικό δεν έχει μύκητα και δεν θα είναι δύσκολο να το πλύνετε, ακόμη και αν υπάρχουν σημαντικές προσμείξεις ή λιπαρές αποθέσεις.
 • Πλαστικότητα - το υλικό μπορεί να πάρει οποιοδήποτε σχήμα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για ντουλάπια κουζίνας με καμπύλες ή ομαλές καμπύλες. Προκειμένου το σύστημα να φαίνεται μονολιθικό, χρησιμοποιούνται πρόσθετοι προσαρμογείς και σύνδεσμοι.
 • Ελαφριά και εύκολη εγκατάσταση, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες αυλακώσεις στην εσωτερική πλευρά της ράβδου.
λουρί με σφραγίδα

Διακοσμητική ταινία με φλάντζα

Πλαστικά πλίνθο για την κουζίνα αρκετά αξιόπιστη επιλογή - δεν παραμορφώνεται από το φως του ήλιου ή την επαφή με το νερό, αλλά η αντοχή σε μηχανική βλάβη εξαρτάται από την ακαμψία της σανίδας - σε ένα λεπτό πάνελ μπορεί να παραμείνει βαθουλώματα από τυχαία το πόδι βόσκηση ή σφουγγαρίστρα.

Μειονεκτήματα του πλαστικού δεν είναι τόσο πολύ. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στην επιφάνεια του είναι εύκολα ορατά διαζύγια και ραβδώσεις, οπότε το πάνελ (ειδικά γυαλιστερό) θα πρέπει να σκουπιστεί τακτικά. Και για φροντίδα είναι απαραίτητο να επιλέξετε μη λειαντικά προϊόντα που δεν περιέχουν χλώριο.

1

Σε ένα ύφος με την κουζίνα - μοριοσανίδα ή MDF

Οι πλίνθοι από μοριοσανίδες ή ξύλινες σανίδες ξύλου συνήθως κατασκευάζονται μαζί με το ίδιο το σετ, επαναλαμβάνοντας το χρωματισμό και την υφή του. Ως αποτέλεσμα, η κουζίνα φαίνεται συμπαγής, και η σχεδίασή της - αρμονική.

Παραλλαγές χρωμάτων "για ξύλο" για πλίνθους από MDF ή μοριοσανίδες

Πλεονεκτήματα των ξύλινων υποστυλωμάτων:

 • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
 • Αξιόπιστες απομιμήσεις της δομής του φυσικού υλικού κάτω από ξύλινες προσόψεις.
 • Σχετική αντοχή σε μηχανικές επιδράσεις - αν χτυπήσετε τυχαία μια τέτοια βάση, δεν θα σχηματίσει ολίσθηση, αλλά εάν ένα αιχμηρό αντικείμενο εξωτερικής επικάλυψης είναι κατεστραμμένο μέσα σε μια ξύλινη πλάκα, μπορεί να αναπτυχθεί ένας μύκητας.
σφραγιστικό

Η πλάκα στεγανοποίησης για ξύλινες λωρίδες είναι απαραίτητη

Η τιμή τέτοιων πλίνθων εξαρτάται από την ποιότητα της ίδιας της πλάκας και της ποικιλίας του εξωτερικού καλύμματος. Η μοριοσανίδα θεωρείται μία από τις πιο οικονομικές λύσεις, αλλά η διάρκεια ζωής ενός τέτοιου προϊόντος δεν είναι μεγάλη, ειδικά εάν δεν προστατεύεται από το νερό από όλες τις πλευρές με φιλμ ή άλλα είδη επικαλύψεων. Επιπλέον, στις βάσεις, καθώς και τα έπιπλα από μοριοσανίδες, υπάρχει μια αδύναμη κηλίδα - γωνίες και άκρα με κόλλα κόλλα, η οποία τελικά νιφάδες.

Για τη σημείωση! Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των σανίδων από το μοριοσανίδες, είναι σημαντικό να προστατεύσετε την επιφάνειά τους από παρατεταμένη επαφή με την υγρασία, μην αφήνετε λακκούβες στο πάτωμα και αφαιρείτε περιοδικά τα πάνελ να στεγνώσουν στον ήλιο ή κοντά στα θερμαντικά σώματα.

MDF θα κοστίσει 1,5-2 φορές πιο ακριβά από μοριοσανίδες, καλύτερα αντιστέκεται στην υγρασία, επίσης απαιτεί καταπολέμηση μυκήτων εμποτισμού, αλλά το προστατευτικό στρώμα (συμπεριλαμβανομένων στα άκρα) προς την ξύλινη ινοσανίδα διατηρείται πολύ καλύτερα και περισσότερο λόγω της λείας επιφάνειας και την απουσία μεγάλων πριονίδι σύνθεση. Αν επιλέξετε ως διακοσμητικό πλαστικό - η βάση του MDF μπορεί να κάνει έναν άξια ανταγωνισμό, ακόμη και μέταλλο.

σοβά

Η βάση από MDF μοιάζει με μια αρμονική συνέχεια της πρόσοψης επίπλων

Για τη σημείωση! Οι ξύλινες πλάκες χρησιμοποιούνται μόνο για έπιπλα με απλές, συνήθως ευθύγραμμες μορφές - το υλικό δεν κάμπτεται καλά. Ναι, και οι κατάλληλοι προσαρμογείς βρίσκουν αρκετά προβληματικές, οπότε για μη συνηθισμένες στροφές ή ανυψώσεις οι σύνδεσμοι θα πρέπει να είναι κατασκευασμένοι κατά παραγγελία, πριονισμένοι με τα χέρια τους ή σε συνδυασμό με πλαστικά στοιχεία.

Πρακτικό μέταλλο

Η πιο αξιόπιστη (αλλά και η πιο ακριβή) βάση κουζίνας είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μετάλλου έναντι άλλων υλικών είναι προφανή - αντοχή και ανθεκτικότητα. Η λωρίδα αλουμινίου μπορεί να χρησιμεύσει για χρόνια, χωρίς να καεί τον ήλιο και να μην αλλάζει το σχήμα υπό την επίδραση υγρασίας ή θερμοκρασιακών αλλαγών.

μεταλλική βάση

Κουζίνα με μεταλλική βάση

Εκτός από τη μεγάλη αντοχή, οι αλουμινένιες ράβδοι έχουν και άλλα πλεονεκτήματα:

 • Η υγιεινή - μια μεταλλική επιφάνεια δεν δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τη διάδοση επιβλαβών μικροοργανισμών.
 • Η ευελιξία του υλικού και η ευρεία επιλογή στοιχείων σύνδεσης επιτρέπουν τη διακόσμηση επίπλων σχεδόν οποιουδήποτε σχήματος.
 • Ένα μικρό βάρος εξασφαλίζει την εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση του προϊόντος.
κουζίνα

Οι ράβδοι αλουμινίου παίρνουν εύκολα καμπύλες μορφές

Σχεδόν το μόνο μειονέκτημα του αλουμινίου μπορεί να ονομαστεί μια μικρή ποικιλία χρωμάτων. Παρόλο που μπορείτε να βρείτε ζωγραφισμένες δοκούς, αλλά αυτό το φάσμα διαφορετικών αποχρώσεων και υφών, όπως ξύλινες σανίδες ή πλαστικό δεν είναι κοντά. Αλλά η λάμψη του μετάλλου είναι σε απόλυτη αρμονία με τα εξαρτήματα, τις διάφορες συσκευές, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και συμπληρώνει οργανικά κάθε σύγχρονη κουζίνα, ειδικά σχεδιασμένη σε μοντέρνο στιλ, σοφίτα ή υψηλής τεχνολογίας.

βάση αλουμινίου

Η βάση αλουμινίου ταιριάζει απόλυτα με άλλα στοιχεία της κουζίνας

Προστασία και διακόσμηση - μεγάλες ευκαιρίες για μικρές σχάρες

Επιλέγοντας μια βάση για έπιπλα κουζίνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τεχνάσματα για να μετατρέψετε τη συνήθη προστασία σε μια φωτεινή λεπτομέρεια του εσωτερικού. Και τι θα είναι - καθαρά διακοσμητικό, πρακτικό ή συνδυάστε το "δύο σε ένα" - εξαρτάται από εσάς!

Μερικές ιδέες για έμπνευση:

 1. Φωτισμός με έμφαση

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πολύ φως στην κουζίνα. Βέβαια, από λειτουργικής απόψεως απίθανο να κάτω ντουλάπια φωτισμός μπορεί να κληθεί απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό ή το μαγείρεμα των τροφίμων, αλλά μπορεί να φέρει στο εσωτερικό των σημειώσεων χώρο του ρομαντισμού ή να είναι μια ενδιαφέρουσα συστροφή.

Για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα των "επίπλων που αιωρούνται πάνω από το πάτωμα" αρκεί να προσαρτήσετε τη λωρίδα LED στο κάτω μέρος των θυρίδων της διπλής όψης ταινίας. Ο ιδιαίτερα αποτελεσματικός φωτισμός θα συνδυαστεί με το γυαλιστερό δάπεδο και τον άλλο φώτα περιοχής.

Εάν η βάση είναι αρκετά υψηλή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένους προβολείς αντί για LED - δίνουν φωτεινότερο φωτισμό, αλλά απαιτούν και περισσότερη ενέργεια. Ο φωτισμός της βάσης της κουζίνας είναι απλός και όμορφος:

y16
y17
y14
 1. Επικαλυμμένη με πλίνθο πλάκα

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για το χρώμα της διακοσμητικής ράβδου - σκεφτείτε την επιλογή με μια αντανακλαστική επίστρωση. Αυτό το στοιχείο δίνει την ευκολία ογκώδη ακουστικά, φαίνεται κομψή και ασυνήθιστη, αλλά απαιτείται κατάλληλη φροντίδα - με την παρουσία των κηλίδων και ραβδώσεις επίδραση της φαιδρότητα μετατρέπεται σε μια ωδή στην απροσεξία.

σοβά

Βάση καθρέπτη

φωτισμό

Καθρέπτης και φωτισμός - ένα ντουέτο win-win

 1. Με όλους τους κανόνες της εργονομίας - ενσωματωμένες κουτιά κάλτσες

Οι ιδιοκτήτες μικρών κουζινών συνηθίζουν να εκτιμούν κάθε εκατοστό του ελεύθερου χώρου. Πολλοί από αυτούς το θεωρούν άσκοπο να κλείσουν απλά το διακοσμητικό κενό με ένα κενό κενό 10 ή ακόμα και 20 cm!

Για όσους δεν έχουν ρυθμιστεί για τέτοιες θυσίες στο όνομα της αισθητικής, κατασκευαστές επίπλων προσφέρουν μια συμβιβαστική λύση - να συμπληρώσει πολλά διαμερίσματα συρταριέρα τροχήλατο ή πέλματα, τις προσόψεις των οποίων είναι επενδεδυμένα με το ίδιο υλικό με το σύστημα πλίνθο. Υπάρχει χώρος για μια ποικιλία της κουζίνας μικρά πράγματα, τα χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης ή skovorodki.A εδώ στα ευρύχωρα δωμάτια τέτοια προσθήκη είναι απίθανο να είναι σε ζήτηση - εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το squat κουτί δεν είναι πολύ βολικό, και το ύψος περιορίζει τον αριθμό των εκκρεμών αντικειμένων. Πλίνθοι με συρόμενα τμήματα για διάφορες ανάγκες:

y20
y21
y22

Συμβουλές! Μην ξεχνάτε ότι η βάση είναι μια αφαιρούμενη ράβδος. Και αν ο σχεδιασμός της βαρεθεί ή απλά θέλετε να δώσετε στο εσωτερικό ένα νέο άγγιγμα - μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε τον πίνακα με ένα φωτεινότερο και πιο πρωτότυπο.

Πώς να εγκαταστήσετε τη βάση

Η τοποθέτηση του προστατευτικού πλαισίου είναι αρκετά απλή, μπορεί να γίνει με το χέρι, ακόμη και με ένα ελάχιστο σύνολο εργαλείων. Η ουσία της διαδικασίας είναι να συνδέσετε το σύστημα υπογείων με τα πόδια στήριξης των επίπλων με τη βοήθεια ειδικών συνδετήρων.

Για εργασία θα χρειαστείτε:

 • Εργαλεία μέτρησης: μετροταινία, επίπεδο.
 • Πλατφόρμα ή αρχείο.
 • Κατσαβίδι, κοχλίες, μικρά καρφιά και σφυρί (για την εγκατάσταση της βάσης από μοριοσανίδες / MDF).
 • Σφραγιστικό και σφραγιστικό.
 • Μολύβι ή δείκτη.
 • Σύστημα υπογείου με στοιχεία σύνδεσης και συνδετήρες στερέωσης.

Σημαντικό! Για να εγκαταστήσετε σωστά τη βάση, τα εμπρόσθια πόδια των βάθρων θα πρέπει να τοποθετηθούν έτσι ώστε η προστατευτική ράβδος να εσοχή στο εσωτερικό με 5-10 cm, σε ακραίες περιπτώσεις - με τα προσόψεις. Διαφορετικά, το πλύσιμο πιάτων ή η στερέωση κοντά στον πάγκο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος θα είναι ενοχλητικό. Αλλά οι πλευρικές πλευρές της εσοχής μπορεί να είναι λιγότερο - 3-7 cm.

Cap στερεώνεται στα ακραία πόδια και αρκετές ενδιάμεσες κάθε 0.8-1.2 Μ σε μέσο όρο για ένα μικρό ακουστικό 1,5-2 m αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τριών σημείων στερέωσης -. 2 στα άκρα και στο μέσο ένα. Μην κάνετε τη δομή πιο άκαμπτο, προσπαθώντας να το συνδέσετε με όλα τα μπροστινά πόδια - τέλεια υποστήριξη ευθυγράμμιση με μία γραμμή είναι προβληματική αρκετά, αλλά η παρουσία του ακόμα και μικρές αποκλίσεις από τις ταινίες επιφάνειας σύντομα θα «κύμα», η οποία χαλάσει την εμφάνιση της πρόσοψης.

στήριξη

Εγκατάσταση της διακοσμητικής ταινίας - μια απλή διαδικασία

Να καπάκι τέλεια πρόσφυση στην επιφάνεια του δαπέδου πριν είναι εγκατάσταση αναγκαίο να καθοριστεί η κάτω ακμή σφραγίσεως λωρίδες (νοβοπάν και MDF μπορεί να είναι ένα λεπτό προφίλ, για το μέταλλο και πλαστικό υλικό - ταινία σιλικόνης). Το στεγανοποιητικό υλικό στερεώνεται στις πλάκες ξύλου σε μικρά γαρίφαλα, σε PVC ή αλουμίνιο - κόλλα ή σφραγιστικό.

Ανάλογα με το υλικό της διακοσμητικής ταινίας, υπάρχουν δύο επιλογές για την τοποθέτηση:

 1. Για μοριοσανίδες και MDF - στερέωση σε βίδες με αυτοκόλλητη τομή. Στη σήμανση της ράβδου γίνεται από τον αριθμό και τη θέση των ποδιών, τότε οι κλειδαριές σχήματος U στερεώνονται, οι οποίες ασφαλίζονται στη θέση τους πάνω στα στηρίγματα.
κλιπ

Τα κλιπ για τις βάσεις μπορούν να αγοραστούν με τα πόδια στήριξης

 1. Στις πλάκες από πλαστικό και αλουμίνιο, η εσωτερική πλευρά είναι εξοπλισμένη με ειδικά κανάλια, επομένως δεν απαιτούνται ακριβείς μετρήσεις και σημάνσεις. Ο συνδετήρας στερέωσης εισάγεται απλά μέσα στην αυλάκωση που φοριέται στο πόδι.
τοποθέτηση

Η εγκατάσταση ενός προφίλ από πλαστικό ή αλουμίνιο είναι εύκολη χάρη σε ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα στερέωσης

Εάν το τοίχωμα της κουζίνας είναι ίσιο - αρκετά για να μετρήσετε το μήκος της ράβδου, εάν είναι απαραίτητο κόψτε τις άκρες του αγκίστρου και εξοπλίστε τα βύσματα. Αλλά με σύνθετα σχέδια πρέπει να εργαστούμε σκληρά, συλλέγοντας ένα «παζλ» από τις περικοπές των πάνελ και των ειδικών συνδετήρων.

περίγραμμα

Σχέδιο συναρμολόγησης ορθογώνιου σκελετού

Μαθήματα βίντεο σχετικά με το θέμα

Εγκατάσταση του πλίνθου από το EAF με τα χέρια του:

Ένας απλός τρόπος για να λυγίσει την πλαστική βάση για την κουζίνα:

Το πιο δύσκολο είναι να τοποθετήσετε μια προστατευτική ράβδο για κουζίνες με απαλά σχήματα ή με μεγάλο αριθμό στοιχείων ακτίνας. Με την έλλειψη ευελιξίας του υλικού θα πρέπει να κάνουν περικοπές στο εσωτερικό του καπακιού με ταινία πήρε το επιθυμητό σχήμα, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να εκτελέσει χωρίς την ικανότητα και την εμπειρία από τη συνεργασία με το υλικό. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε την εγκατάσταση σε επαγγελματίες κατασκευαστές επίπλων, οι οποίοι θα επιλέξουν σωστά το σχήμα και θα τοποθετήσουν τη βάση έτσι ώστε να γίνει μια οργανική συνέχεια του τοίχου της κουζίνας.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 88

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map