Πώς να σχεδιάσετε ένα έργο κουζίνας 9 τ.μ. m: βοήθεια εμπειρογνωμόνων

Πώς να σχεδιάσετε ένα έργο κουζίνας 9 τ.μ. m: βοήθεια εμπειρογνωμόνων

Πώς να σχεδιάσετε ένα έργο κουζίνας 9 τ.μ. m: βοήθεια εμπειρογνωμόνων

Η κουζίνα στα περισσότερα διαμερίσματα και ιδιωτικά σπίτια είναι βασίλειο μιας γυναίκας. Οι άνδρες δεν έχουν καν ιδέα κατά καιρούς, σε ποιο ράφι και σε ποιο υπουργικό συμβούλιο βρίσκεται. Ως εκ τούτου, την ανάπτυξη του σχεδιασμού της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα, πρέπει να συμβουλευτείτε την οικοδέσποινα. Μετά από όλα, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από το τι είδους οικιακές συσκευές θα χρειαστεί στην κουζίνα και πού είναι καλύτερα να οργανώσει έπιπλα.

ο σχεδιασμός μιας μικρής κουζίνας μπορεί να είναι πρωτότυπο και άνετο

Σε μια μικρή κουζίνα μπορείτε να δημιουργήσετε άνετες συνθήκες

Σε ποιο στυλ για να διακοσμήσετε το εσωτερικό της κουζίνας 9 τετραγωνικά χιλιόμετρα. m

Εννέα μέτρα κουζίνα: η πιο κοινή μορφή διακόσμησης

Η πιο κοινή έκδοση του σχεδιασμού της κουζίνας των 9 μέτρων

Οι ειδικοί στο σχεδιασμό συμβουλεύουν το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθορίσει το ύφος των επίπλων, το οποίο θα καθορίσει τον τόνο για το δωμάτιο. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των σετ κουζίνας. Τα πιο δημοφιλή στυλ κουζίνας είναι κλασικά, χωριά, μοντέρνα, εκλεκτικά.

Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. μ. σε κλασικό στυλ προσωποποιεί την άνεση και την άνεση στο σπίτι. Για μια πρόσοψη, χρησιμοποιείτε συνήθως μια σειρά από ξύλο ή MDF κάτω από ένα δέντρο. Το κλασικό στιλ είναι εύκολο να το μάθετε από διάφορα κιγκλιδώματα, καμάρες, γείσα. Οικιακές συσκευές, κατά κανόνα, ενσωματωμένες ή επιλεγμένες στο ίδιο στυλ με την κουζίνα.

Πολλοί προτιμούν να εξοπλίσουν την κουζίνα 9 τ.μ. μέτρα στο στυλ της χώρας. Με χαμηλό κόστος, η κουζίνα θα είναι άνετη και πολύ άνετη στη χρήση. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι φυσικό ξύλο, MDF, γυαλί (για πόρτες). Η τεχνική είναι αυτόνομη. Ένα τέτοιο ύφος για την κουζίνα τους επιλέγεται συχνά από τους ηλικιωμένους, οι οποίοι εκτιμούν περισσότερο την απλότητα και την ευκολία.

Οι σύγχρονοι άνθρωποι επιλέγονται από ανθρώπους που βρίσκονται σε βήμα με την εποχή. Τους αρέσει όλα τα προοδευτικά, και αυτό είναι εύγλωττα από έπιπλα κουζίνας από πλαστικό, MDF, μέταλλο και γυαλί. Αυτό το ύφος είναι εύκολο να μάθει από την απλότητα και τη σοβαρότητα των μορφών, την έλλειψη διακοσμητικών στοιχείων, πολλές σύγχρονες οικιακές συσκευές.

Ο εκλεκτισμός είναι, στην πραγματικότητα, η ένωση διαφόρων μορφών. Χρησιμοποιούνται διάφορες παραλλαγές και τιμολόγια, αλλά η κύρια προϋπόθεση είναι ένας αρμονικός συνδυασμός αυτών. Το στυλ είναι κατάλληλο για άτομα που δεν μπορούν να επιλέξουν για την κουζίνα τους μια αυστηρά καθορισμένη κατεύθυνση.

Σχεδιασμός κουζίνας 9 τ.μ. μετρητές λεπτομερώς

Για μια μικρή οικογένεια, ακόμη και σε μια μικρή κουζίνα δημιουργούνται όλες οι συνθήκες

Για μια οικογένεια δύο ατόμων σε μια μικρή κουζίνα μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ άνετο περιβάλλον

Για να εμφανίσετε το σκίτσο του έργου σχεδιασμού κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα, χρειαζόμαστε ένα φύλλο χαρτιού και ένα μολύβι. Μια πιο σύγχρονη έκδοση είναι ένας υπολογιστής με ειδικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη σχεδίων έργων. Για να κάνετε τη σωστή διάταξη στην κουζίνα, πρέπει να γνωρίζετε τη μελλοντική θέση των ειδών υγιεινής και των οικιακών συσκευών, καθώς και το μέγεθός τους. Αν είναι δύσκολο να δημιουργήσετε μια εικόνα του δωματίου στη φαντασία σας, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες. Οι ειδικοί όχι μόνο προσφέρουν πολλά παραδείγματα σχεδιασμού κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα, αλλά θα συστήσει επίσης τη βέλτιστη ρύθμιση επίπλων και ειδών υγιεινής για τις εγκαταστάσεις σας.

Τι πρέπει να είναι στην κουζίνα σας; Φυσικά, ένα σετ κουζίνας με χώρο εργασίας για μαγείρεμα και τραπεζαρία. Φούρνο μικροκυμάτων, εστία με φούρνο ή εστία αερίου, ψυγείο, απορροφητήρα, πιθανώς επεξεργαστή τροφίμων, πλυντήριο πιάτων ή πλυντήριο ρούχων. Είναι ρεαλιστικό να τοποθετήσετε όλα αυτά σε μια κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές; Είναι απίθανο. Πρέπει να αλλάξετε την ιδέα λίγο. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι η άρνηση του πίνακα.

Σκεφτείτε, μπορείτε να το βγάλετε από την κουζίνα; Η απάντηση θα εξαρτηθεί από τις διατροφικές σας συνήθειες και τον αριθμό των μελών της οικογένειας. Εάν στην κουζίνα την ίδια στιγμή που παίρνετε 2-3 άτομα, μπορείτε να φτιάξετε ένα μπαρ και να προσθέσετε σε αυτό με ψηλές καρέκλες. Η στάση, παρεμπιπτόντως, μπορεί να είναι απομακρυσμένη ή ανασυρόμενη. Και μπορείτε να γευματίσετε με όλη την οικογένεια ή με τους επισκέπτες στο σαλόνι. Έτσι εξοικονομείτε πολύ χώρο.

1

Μια άλλη επιλογή - να εξοπλίσει το νησί της κουζίνας, και θέσεις για καθίσματα παρέχουν γύρω από το τραπέζι. Θα είναι τόσο φαγητό και κοπή ταυτόχρονα. Και για να είναι άνετα τα καθίσματα, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια θέση για τα πόδια.

Αντίθετα, ένα μικρό νησί κουζίνας φαίνεται ελκυστικό

Compact κουζίνα-νησί φαίνεται υπέροχο σε αυτό το αντίθεση εσωτερικό

Δυστυχώς, η κουζίνα είναι 9 τετραγωνικών μέτρων. μετρητές δεν μπορεί να ονομαστεί μεγάλη. Και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενσωματώσετε ό, τι είναι ενσωματωμένο. Δώστε προσοχή στην ενσωματωμένη τεχνική, ειδικά στις κάθετες επιλογές. Μπορείτε να φτιάξετε, για παράδειγμα, ένα φούρνο και ένα φούρνο μικροκυμάτων πάνω από το άλλο. Επιλέγοντας την τεχνική για την κουζίνα, δώστε προσοχή στις πολυλειτουργικές καινοτομίες. Στην πώληση υπάρχουν πολλές επιλογές για μια μικρή κουζίνα. Έτσι, τα μικρά και στενά πλυντήρια πιάτων θα κάνουν καλό πλύσιμο πιάτων για μια μικρή οικογένεια, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και να μην ξοδεύουν πολύ νερό.

Πώς να τακτοποιήσετε έπιπλα σε εννέα τετράγωνα

Όλα όσα χρειάζεστε μπορούν να τοποθετηθούν στην κουζίνα με τη σωστή διάταξη

Αν σχεδιάζετε σωστά το εσωτερικό, σε μια μικρή κουζίνα μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά

Παραδοσιακά στις κουζίνες μας η είσοδος είναι στα δεξιά και το παράθυρο στα αριστερά. Αν το ψυγείο είναι τοποθετημένο στα δεξιά του παραθύρου, τότε η περιοχή εργασίας θα τοποθετηθεί κατά μήκος του τοίχου στα δεξιά του. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορεί να είναι γραμμική, γωνιακή ή ορθογώνια. Ένα ορθογώνιο τραπέζι θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε λίγο ελεύθερο χώρο. Συνιστάται η τοποθέτηση του νεροχύτη στη γωνία της περιοχής εργασίας, έτσι ώστε να μην φτάνουν οι σπινθηρισμοί στο φούρνο και ο φούρνος μικροκυμάτων να τοποθετείται στο ράφι πάνω από την επιφάνεια εργασίας.

Τοποθετώντας τα έπιπλα σε μια γραμμή, δημιουργείτε οπτικά το αποτέλεσμα μιας μεγάλης κουζίνας. Μπορείτε να βάλετε ψυγείο, νεροχύτη, σόμπα και να ολοκληρώσετε την περιοχή εργασίας του συνόλου.

Εάν η κουζίνα διαθέτει μπαλκόνι ή λότζια, μπορεί να γίνει συνέχεια της αίθουσας. Στη λεωφόρο είναι βολικό να εξοπλιστεί ένας χώρος για ξεκούραση ή να βάλει ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα και να τοποθετήσετε ένα μικρό τραπέζι στον τοίχο. Εδώ μπορείτε να γευματίσετε ή να απολαύσετε το πρωινό 1-2 άτομα. Για οικογενειακά δείπνα, παρέχετε ένα τραπέζι με πτυσσόμενο, πτυσσόμενο ή τραπέζι στην τραπεζαρία.

Επιλέγοντας μια σχεδιαστική κουζίνα 9 τετραγωνικών. μετρητές, θυμηθείτε ότι τα υλικά για διακόσμηση τοίχων και διακοσμήσεις παραθύρων θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το σετ κουζίνας και άλλες εσωτερικές λεπτομέρειες.

Φωτογραφικά παραδείγματα επιτυχημένης σχεδίασης κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα

Το μοντέρνο στυλ σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ελεύθερο χώρο σας

Η κουζίνα στο στυλ Art Nouveau καθιστά δυνατή την αποτελεσματική χρήση του ελεύθερου χώρου

Ο μινιμαλισμός σε αυτή την κουζίνα δεν περιορίζει τη λειτουργικότητά του, αλλά στερεί την οικιακή άνεση

Αυτή η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε, αλλά σαφώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία διακόσμησης

Μια μεγάλη αξία για την κουζίνα έχει το σωστό χρωματικό σχέδιο

Για αυτή τη γραμμή η κουζίνα επιλέγει ένα καλό χρώμα, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του σχεδιασμού μιας μικρής κουζίνας σε αντίθεση χρώματα

Αντίθεση χρώματα, πρωτότυπα έπιπλα, ασυνήθιστα διακοσμητικά στοιχεία - ένα καλό παράδειγμα μικρού σχεδιασμού κουζίνας

Μέρος του περιβάλλοντος της κουζίνας μπορεί να βγει στο μπαλκόνι

Διεύρυνση του χώρου της κουζίνας μπορεί να είναι εις βάρος του μπαλκονιού, αφαιρώντας μέρος των επίπλων

Διακόσμηση της κουζίνας στο στυλ της χώρας - μια κοινή επιλογή

Για να διακοσμήσετε το ύφος της κουζίνας χώρα - μια από τις πιο επιτυχημένες επιλογές

Για μια μικρή κουζίνα είναι ιδανική για εύκολη αναδίπλωση επίπλων, η οποία καταλαμβάνει λίγο χώρο

Τα άνετα και όμορφα πτυσσόμενα έπιπλα καθιστούν δυνατή την εξοικονόμηση χώρου σε μια μικρή κουζίνα

Οι γωνιακές κουζίνες επιτρέπουν την αποτελεσματική χρήση του χώρου

Η αποτελεσματική χρήση του γωνιακού χώρου είναι πολύ συνηθισμένη στους μικρούς εσωτερικούς χώρους της κουζίνας

Τα διακοσμητικά στοιχεία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό μιας μικρής κουζίνας

Ένα παραδοσιακό σετ κουζίνας μπορεί να αναζωογονηθεί με φωτεινές και χαρούμενες διακοσμητικές λεπτομέρειες

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map