Πώς να επιλέξετε μια τηγανίτα, την οποία ακόμη και ένα παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει: μυστικά τηγανίτες

Πώς να επιλέξετε μια τηγανίτα, την οποία ακόμη και ένα παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει: μυστικά τηγανίτες

Πώς να επιλέξετε μια τηγανίτα, την οποία ακόμη και ένα παιδί μπορεί να αντιμετωπίσει: μυστικά τηγανίτες

Όλοι γνωρίζουν το ρητό για την πρώτη κρέπα, η οποία δεν έχει σημασία πόσο σκληρά δοκιμάζετε, αλλά σχεδόν πάντα αποδεικνύεται ένα κομμάτι. Είτε το τηγάνι δεν θερμαίνεται αρκετά, είτε δεν υπάρχουν πολλά στη δοκιμή, ή ίσως δεν υπάρχει αρκετό λάδι. Έχοντας αποτύχει μία ή δύο ή τρεις φορές, πολλές νεαρές νοικοκυρές αρνούνται να ψήνουν τηγανίτες, δίνοντας ένα σίδερο: "Αλλά δεν ξέρω πώς!" Εν τω μεταξύ, το μυστικό της μαγειρικής καλές τηγανίτες είναι ένα καλό τηγάνι. Εάν δεν είναι κατάλληλο, οι τηγανίτες δεν θα λειτουργήσουν. Ωστόσο, η τεχνολογική πρόοδος δεν παραμένει σταθερή και έχουν κυκλοφορήσει ηλεκτρικά Βίβλια. Θέλετε να μάθετε πώς να επιλέξετε μια τηγανίτα, με την οποία να πιέσετε τηγανίτες για όλη την οικογένεια μπορεί ακόμη και μια πολύ νέα ερωμένη;

Στο σύγχρονο κέτσανο κέντρο συγκεντρώνονται οι τελευταίες τεχνολογίες

Η σύγχρονη κρεμάστρα είναι μια πολύπλοκη συσκευή υψηλής τεχνολογίας

 

Ακόμη και στη δεκαετία του '20 του εικοστού αιώνα, οι κουζίνες είχαν μια προσθήκη στις πλάκες - μια θερμή επιφάνεια χαλκού. Για όλες τις λειτουργίες της, φαινόταν πολύ όμορφη. Η γαλλική εταιρεία Tefal, η οποία ήταν ήδη γνωστή για τα μη επιδέξια μαγειρικά σκεύη της, δεν ήταν σε χαμένη θέση. Οι ειδικοί της δημιούργησαν την πρώτη ηλεκτρική κρέμα στον κόσμο με μη κολλητική επίστρωση.

Ποια είναι η ευκολία του όπλου;

Παρά το γεγονός ότι από την εργασία της προετοιμασίας της ζύμης, το ρίχνουμε πάνω στην λιπαρή επιφάνεια και στρέψουμε τις πατάτες, η συσκευή θαύματος δεν απελευθερώνεται, η διαδικασία μαγειρέματος με αυτό είναι πολύ απλοποιημένη και επιταχυνόμενη. Μπορείτε να ψήσετε ταυτόχρονα από 2 έως 6 τηγανίτες, οι οποίες είναι καλά τηγανητές και δεν καίνε. Επιπλέον, όλες οι τηγανίτες είναι απολύτως ομαλές και πολύ ωραίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη ποσότητα λαδιού και μπορείτε να τηγανίζετε τηγανίτες χωρίς λάδι. Η διαδικασία μαγειρέματος είναι τόσο απλή που ακόμη και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις τηγανίτες τους με όλη την οικογένεια.

Το τηγάνι μοιάζει με ένα μικρό ζεστό πιάτο. Έχει αυλακώσεις στις οποίες χύνεται η ζύμη. Χάρη σε αυτές τις κοιλότητες, όλες οι τηγανίτες είναι ίδιες και έχουν τέλεια επίπεδες άκρες. Υπάρχουν όμως και επίπεδες τηγανίτες, παρόμοιες με εκείνες στις οποίες οι τηγανίτες ψήνονται σε ένα καφενείο. Για να δουλέψετε με μια τέτοια συσκευή, χρειάζεστε μια συγκεκριμένη ικανότητα.

Το σύστημα θέρμανσης τηγανίσματος εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια.

Πώς να επιλέξετε τον σωστό κατασκευαστή τηγανιών

Τηγανίτα από το Tefal - ένα θαύμα των σύγχρονων συσκευών κουζίνας

Το Teal Pancake με εναλλάξιμες επιφάνειες μετατρέπει την κουραστική εργασία σε μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα

Ποια παραγωγικότητα πρέπει να είναι η τηγανίτα σας, εξαρτάται από εσάς. Εάν η οικογένειά σας αποτελείται από 2-3 άτομα, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια συσκευή που μπορεί ταυτόχρονα να τηγανίζει 6 τηγανίτες, αρκετή τηγανίτα για δύο τηγανίτες. Όσο περισσότερες τηγανίτες, τόσο πιο ακριβό είναι η συσκευή, τόσο περισσότερο καταναλώνεται ενέργεια και όσο περισσότερο χώρο θα καταλαμβάνει στο τραπέζι της κουζίνας. Και το ζήτημα της συμπαγής είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα κι αν είστε πολύ λάτρης των τηγανιών, είναι απίθανο να τα ψήσετε καθημερινά. Και αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα πρέπει να καθαριστεί στην ντουλάπα μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια τηγανίτα για 6 τηγανίτες, απλά σκεφτείτε, έχετε μια θέση στο ντουλάπι για να αποκρύψετε αυτήν την τεχνική. Είναι επίσης βολικό όταν τα πόδια της κρέμας είναι καουτσούκ (δεν θα κινηθεί ούτε στο τραπέζι ή στο τραπέζι) και όταν υπάρχει ένα διαμέρισμα για το καλώδιο.

Αντικαθιστάμενες επιφάνειες

Εάν έχετε αποφασίσει για τις ανάγκες, γνωρίζετε ήδη τι να επιλέξετε μια κρέπα για την οικογένειά σας - μεγάλη ή συμπαγής. Αλλά υπάρχουν και αυτές οι τηγανίτες που έχουν αφαιρούμενες επιφάνειες. Έτσι, το TEMPLE PY 6001 pancake έχει δύο αντικαταστάσιμες επιφάνειες: είναι δυνατόν να ψήνετε ταυτόχρονα δύο μεγάλες τηγανίτες ή έξι μικρές. Στην πώληση υπάρχουν ειδικές κρέπες για μαγείρεμα σε σχήμα κρεμμυδιού, που θα ευχαριστήσουν τα παιδιά.

Τηγανίτη, αναντικατάστατη στο σπίτι όπου ζει το μωρό

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός και η δυνατότητα ψήσιμο σπιτικών κέικ θα απευθύνονται στις μητέρες των μικρών παιδιών

Οι τηγανίτες με αντικαταστάσιμες επιφάνειες είναι κάπως ακριβότερες, αλλά αν θέλετε να μαγειρέψετε, θα επιλέξετε αναμφίβολα αυτή τη συσκευή. Μετά από όλα, με τηγανίτες μπορείτε να μαγειρέψετε τόσα μαγειρικά αριστουργήματα! Τηγανίτες με διάφορα γέμιση, γλυκές και αλμυρές τηγανίτες, χρήσιμους φακέλους από τηγανίτες με τυρί και χόρτα, ρολά, τσάντες, μόνο τηγανίτες. Φυσικά, η ευκαιρία να μαγειρέψουν τηγανίτες διαφορετικών μεγεθών θα ευχαριστήσουν ένα άτομο για το οποίο το μαγείρεμα δεν είναι απλώς μια αναγκαιότητα, αλλά και ένα χόμπι. Με την ευκαιρία, στην πώληση είναι δυνατό να βρεθούν και κρέπες για την προετοιμασία των τηγανιών της ορθογώνιας μορφής.

1

Οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής υποδεικνύονται πάντα στις κύριες παραμέτρους. Συγκρίνετε τα με το μέγεθος του ντουλαπιού κουζίνας στο οποίο σκοπεύετε να αποθηκεύσετε τη κέικ. Η ισχύς όλων των τηγανιών είναι περίπου η ίδια - από 1 έως 1,3 kW.

Αντικολλητική επικάλυψη

Τηγανίτα ή τηγάνι - ανταγωνισμός για την ταχύτητα και την ποιότητα

Ένα τέτοιο σωρό από τηγανίτες για να τηγανίζουμε και πιο εύκολο και πιο γρήγορα στον κατασκευαστή τηγανιών από ό, τι στο τηγάνι

Συνιστάται να αγοράσετε ένα μη κολλητικό τηγάνι, ακόμη και αν δεν πρόκειται να τηγανίζετε τηγανίτες χωρίς λάδι. Η επικάλυψη απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία της παρασκευής τηγανιών και τη διαδικασία πλύσης της επιφάνειας.

Ένδειξη θέρμανσης

Ορισμένα μοντέλα TEFAL έχουν ένδειξη θέρμανσης. Αυτό είναι πολύ βολικό όταν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή, καθώς και σε περιπτώσεις όπου οι τηγανίτες θα μαγειρεύονται από το μέλος της οικογένειας που το κάνει σπάνια. Υπάρχουν μοντέλα που είναι εφοδιασμένα με ρυθμιστή θερμοκρασίας - θερμοστάτη. Χάρη στον θερμοστάτη, η τηγανίτα θερμαίνεται στη σωστή θερμοκρασία και δεν μπορείτε να φοβάστε ότι η κέικ θα καεί, ακόμα κι αν την ξεχάσετε για λίγο.

Δύο πλευρές τηγανίτες

Εάν θέλετε να προετοιμάσετε τηγανίτες όχι μόνο γρήγορα, αλλά αμέσως, δώστε προσοχή στις κρέπες δύο δρόμων. Δουλεύουν με την αρχή ενός σιδερένιου γκοφρέτα: μια τηγανίτα τηγανίζεται από δύο πλευρές την ίδια στιγμή, για να τηγανίζετε μια τηγανίτα που χρειάζεστε όχι περισσότερο από 3-4 δευτερόλεπτα. Το μειονέκτημα αυτής της συσκευής είναι ότι οι τηγανίτες είναι κατασκευασμένες με ανομοιόμορφα άκρα και αν δεν υπολογίσετε την ποσότητα της ζύμης, θα χυθεί από τις άκρες του καλουπιού και θα λερώσει τη κρέμα.

Συνήθως, με κάθε κέικ είναι μια κουτάλα για τη ζύμη και μια σπάτουλα για την περιστροφή των τηγανιών, καθώς και ένα βιβλίο με συνταγές που μπορείτε να εκτιμήσετε όταν αγοράζετε αυτήν την τεχνική και μαγειρέψτε νόστιμες τηγανίτες σε αυτό.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 52 = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map