Πώς να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας για το μαγείρεμα σπιτικά βάφλες χωρίς περιττές ταλαιπωρία

Πώς να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας για το μαγείρεμα σπιτικά βάφλες χωρίς περιττές ταλαιπωρία

Πώς να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας για το μαγείρεμα σπιτικά βάφλες χωρίς περιττές ταλαιπωρία

Ποιος δεν αρέσει να τρώει ένα νόστιμο σπιτικό τραγανό βάφλα; Συμπληρώστε το με το πρωινό της δεν θα αρνηθεί ούτε ενήλικες ούτε παιδιά. Αγοράζετε σπιτικά βάφλες στο κατάστημα; Και γνωρίζετε ότι η προετοιμασία των βάφλες στο σπίτι θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά; Απλά πρέπει να ξέρετε πώς να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας για την κουζίνα.

Επιλέγοντας τον καλύτερο σίδηρο βάφλας

Πώς να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας

Σχεδόν κάθε σοβιετική οικογένεια είχε δύο παραγωγούς βάφλας. Το ένα προοριζόταν για την παρασκευή "ξηρών καρπών" με βραστό συμπυκνωμένο γάλα. Για να ψήσουμε μισά καρύδια, ήταν απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε ένα αέριο ή ηλεκτρική κουζίνα.

Οι Σοβιετικοί κατασκευαστές βάφλας ήταν απλοί, αλλά είναι πλέον ξεπερασμένοι

Σοβιετική φουντουκι παξιμάδι, γνωστή σε πολλούς, ανθεκτική και εύκολη στη λειτουργία

Η δεύτερη συσκευή - ένας ηλεκτρικός σφογγοειδής σίδηρος, με τη βοήθεια του οποίου έφτιαχναν λεπτές γκοφρέτες που έσπρωναν σε ένα σωλήνα και ήταν γεμάτες με συμπυκνωμένο γάλα. Θυμάστε τι προβλήματα εμφανίστηκαν κατά την προετοιμασία των βάφλες και των καρυδιών με τη χρήση αυτών των συσκευών; Η ζύμη θα περάσει μακριά από το καλούπι και θα καεί στη φλόγα αερίου της κουζίνας, στη συνέχεια θα ξεχάσει το σχήμα στον καυστήρα και μετά από λίγο θα βγάλεις τα μαγειρεμένα μισά από τα καρύδια από αυτό. Πολλές νοικοκυρές, παρεμπιπτόντως, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν σοβιετικές μηχανές παρασκευής γκοφρέτας, χωρίς να υποπτεύονται ότι εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν πιο βολικές συσκευές για το μαγείρεμα όλων των αγαπημένων λιχουδιών.

Σκεύος από σίδερο ή σάντουιτς: προσφέρουμε σαφήνεια

Η ζύμη από μοντέρνα σίδερα βάφλας δεν τρέχει μακριά, τα πλακίδια δεν καίγονται και σχηματίζονται πολύ εύκολα. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα σίδερο βάφλας, να έχετε υπόψη σας ότι στη δύση αυτή η μονάδα έχει συχνά ένα εντελώς διαφορετικό όνομα - σάντουιτς ή σάντουιτς. Προφανώς, τα σάντουιτς είναι πιο δημοφιλή από τις βάφλες. Επομένως, εάν αγοράσετε έναν εισαγόμενο κατασκευαστή βάφλας, μπορείτε να μαγειρέψετε όχι μόνο βάφλες, αλλά και θαυμάσια σάντουιτς για πρωινό. Πρέπει να πάρετε δύο κομμάτια φρυγανιού ή φέτες ψωμιού, βάζετε τυρί, ζαμπόν, λουκάνικο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό μεταξύ τους, κλείστε το καπάκι για μερικά δευτερόλεπτα - και φρέσκα σάντουιτς είναι έτοιμα.

Αυτός ο βάφλα είναι χρήσιμος για τους οπαδούς των καυτών σάντουιτς

Το πολυλειτουργικό βαφτί-maker-sandwich-grill είναι χρήσιμο σε κάθε κουζίνα

Πιο συχνά στην πώληση υπάρχουν συσκευές για την παρασκευή λεπτών γκοφρετών. Ένα ζεστό βάφλα πρέπει να τυλίγεται σε ένα σωλήνα, γεμάτο με κρέμα. Ένας άλλος τύπος βάφλες - παχύ μπισκότα με τη μορφή καρδιές ή τετράγωνα. Άλλες συσκευές πωλούνται λιγότερο συχνά. Ο πιο σπάνιος κατασκευαστής βάφλας είναι η συσκευή για την κατασκευή καρυδιών, τα οποία αγαπάτε από την παιδική ηλικία, οπότε αν επιλέξετε να αγοράσετε ένα τέτοιο σύνολο, θα πρέπει να καλέσετε τακτικά ηλεκτρονικά καταστήματα για να διερευνήσετε εάν έχει εμφανιστεί ένας τέτοιος κατασκευαστής βάφλας. Δεν είναι εύκολο να αγοράσετε συσκευές για την παρασκευή βελγικών πλούσιων ορθογώνιων γκοφρετών και διαφόρων μορφών μπισκότων. Αυτή η μονάδα έχει πολλές αφαιρούμενες μορφές, με τη βοήθειά της μπορείτε να προετοιμάσετε και καρύδια, και καρδιές, και τετράγωνα. Αλλά αν το βαφτί βάφλα είναι ειδικά για παχιά γκοφρέτες, δεν θα είστε σε θέση να πάρετε τα λεπτές στοιχεία από αυτό, δυστυχώς.

Επιλέξτε ένα μοντέρνο σίδερο βάφλας για να φτιάξετε γκοφρέτες

Ελκυστικό ηλεκτρικό δίσκο με επίστρωση μη κολλητικής ουσίας

Ο σύγχρονος ηλεκτρικός δίσκος είναι εφοδιασμένος με μη κολλητική επίστρωση και έχει ελκυστική εμφάνιση

Όλα τα σύγχρονα σίδερα βάφλας, σε αντίθεση με τις ηλεκτρικές συσκευές της Σοβιετικής Ένωσης, έχουν μη κολλητική επίστρωση. Συνήθως η ζύμη δεν καίγεται, τα τελικά προϊόντα χωρίζονται εύκολα. Αλλά για να μπορεί η συσκευή να διαρκεί περισσότερο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας έτσι ώστε ο ψεκασμός να είναι ομοιόμορφος. Απαράδεκτη παρουσία φαλακρών κηλίδων και φυσαλίδων, καρυκεύματα θα καούν. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα σίδερα βάφλας, είναι αδύνατο να μαζέψετε έτοιμες γκοφρέτες με παλαιό τρόπο με ένα κοφτερό μαχαίρι, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταστρέψετε το μη κολλητικό επίχρισμα και αυτό θα πάψει να ισχύει. Για την αφαίρεση των τελικών προϊόντων από τη φόρμα στο πλήρες σετ υπάρχει μια ειδική σπάτουλα. Δεν μπορείτε επίσης να ανακινήσετε το σίδερο βάφλας με κρύο νερό αμέσως μετά τη χρήση, θα πρέπει να το σκουπίσετε με ένα υγρό πανί όταν η συσκευή έχει κρυώσει. Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών ξύστρων και λειαντικών απορρυπαντικών.

Είμαστε ευχαριστημένοι με τα σπιτικά νόστιμα τραγανά βάφλες με γέμιση με αέρα

Λεπτές βάφλες με γέμιση μπορούν να ετοιμαστούν στο σπίτι, έχοντας ένα ποιοτικό σίδερο βαφής

Ένα άλλο πλεονέκτημα των σύγχρονων κατασκευαστών βάφλας μπροστά από το σοβιετικό - το καπάκι κλείνει πολύ σφιχτά, οπότε ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος διαρροής του τεστ. Φυσικά, εάν δεν ρίχνετε αρκετές φορές περισσότερο έλεγχο από ό, τι χρειάζεστε.

Όταν επιλέγετε ένα σίδερο βάφλας για το σπίτι, δώστε προσοχή στην υπόθεση. Υπάρχουν μοντέλα, το πάνω μέρος του οποίου είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, αλλά πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό, αλλά είναι σίδερο βάφλας με μεταλλικό περίβλημα. Ο σχεδιασμός των μονάδων είναι ελαφρώς διαφορετικός, υπάρχουν μοντέλα με πλαστικό περίβλημα διαφορετικών χρωμάτων. Το βάρος των συσκευών είναι περίπου το ίδιο - μέχρι 2,5 kg. Προσέξτε την εσοχή για το ηλεκτρικό καλώδιο. Εάν υπάρχει, είναι πολύ πιο εύκολο να αποθηκεύσετε το σίδερο βάφλας.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι μια άλλη σημαντική παράμετρος. Εξαρτάται από το πού θα αποθηκεύσετε το σίδερο βάφλας. Κάποιος προτιμά να αγοράσει μια συμπαγή συσκευή και κάποιος μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα μεγάλο σίδερο βαφής. Κατά κανόνα, η συσκευή με αντικαταστάσιμα ακροφύσια έχει μεγαλύτερο μέγεθος.

1

Η ισχύς όλων των κατασκευαστών βάφλας είναι σχεδόν η ίδια - μέχρι 700 Watt. Ρωτήστε εάν υπάρχει ένα βιβλίο συνταγών στο κιτ. Μετά από όλα, τα παχιά γκοφρέτα μπορούν να κατασκευαστούν από τη ζύμη ζύμης, και για τα λεπτά αυτά χρειάζεστε μια ειδική συνταγή - θα πρέπει να αποδειχθεί τραγανή και ελαφριά, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις αναλογίες των συστατικών.

Πώς να επιλέξετε ένα σίδερο βάφλας για το σπίτι σας: προδιαγραφές της συσκευής

Η δημιουργική μορφή του σίδηρου βάφλας σάς επιτρέπει να προετοιμάσετε γκοφρέτες με τη μορφή πληκτρολογίου

Γκοφρέτες που μαγειρεύονται σε αυτό το ασυνήθιστο σίδερο βάφλας δεν θα αφήσουν τους επισκέπτες αδιάφοροι

Εκτός από τη δύναμη και τις συνολικές διαστάσεις, οι νοικοκυρές συνήθως ενδιαφέρονται για την παρουσία ενός θερμοστάτη. Χάρη σε αυτόν, μπορείτε κατά την κρίση σας να αλλάξετε τη θερμοκρασία ψησίματος - από 150 έως 250 μοίρες. Όσο μεγαλύτερη είναι η θερμοκρασία, τόσο ταχύτερα θα ψηθούν οι δίσκοι και τόσο πιο τηγανητές θα είναι.

Ενδιαφέρεστε για την παρουσία ενός δείκτη θέρμανσης. Μοιάζει με ένα μικρό λαμπτήρα που σηματοδοτεί ότι η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Είναι απαραίτητο να μην αποδειχθεί ότι η πρώτη τηγανίτα είναι κομματιασμένη - θα ρίξετε τη ζύμη σε καλά θερμαινόμενο πάνελ.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος των σύγχρονων σίδερων βάφλας είναι ο χρόνος της δουλειάς τους. Υπάρχουν μοντέλα που απαιτούν ένα σπάσιμο κάθε 15-20 λεπτά εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να απενεργοποιήσετε το σίδερο βάφλας για λίγα λεπτά και, στη συνέχεια, να τον ενεργοποιήσετε και να τον ξανακάνετε, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map