Λεπτομερείς οδηγίες για τη συναρμολόγηση της κουζίνας με τα χέρια σας

Λεπτομερείς οδηγίες για τη συναρμολόγηση της κουζίνας με τα χέρια σας

Λεπτομερείς οδηγίες για τη συναρμολόγηση της κουζίνας με τα χέρια σας

Συνήθως, οι εταιρείες που παράγουν κουζινικά σενάρια προσφέρουν συναρμολόγηση έναντι αμοιβής. Ως προσφορά, ένα ποσοστό του κόστους του προϊόντος (συνήθως κοστίζει από 6 έως 10%). Οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν γρήγορα το καθήκον τους, η συνέλευση δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Αλλά αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να συναρμολογούν ένα σετ κουζίνας και πιστεύουν ότι αυτή είναι μια πολύ περίπλοκη και ενοχλητική διαδικασία. Αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αν ακολουθήσετε τις κατάλληλες οδηγίες. Το κύριο καθήκον της εγκατάστασης - να συλλέξει από διαφορετικά στοιχεία ένα υψηλής ποιότητας σύνολο που θα εισαχθεί στην προετοιμασμένη θέση.

Η συναρμολόγηση ενός σετ κουζίνας είναι ένα επίπονο και πολύπλοκο, αλλά εφικτό πράγμα

Για να συναρμολογήσετε την κουζίνα ξεχωριστά από όλους

Εάν αποφασίσετε να εγκαταστήσετε μόνοι σας την κουζίνα, ρωτήστε τον πωλητή εάν η κουζίνα παραδίδεται με συνοδευτικά έγγραφα (οδηγίες συναρμολόγησης). Δυστυχώς, οι κατασκευαστές δεν δίνουν πάντοτε λεπτομερείς περιγραφές σχετικά με τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση κάθε ντουλάπι, οπότε θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο να υπολογίσετε πώς να συναρμολογήσετε την κουζίνα σας.

Πώς να συναρμολογήσετε ένα σετ κουζίνας: προπαρασκευαστικές εργασίες

Πριν από την κρεμάστρα ντουλάπια κουζίνας πρέπει να κάνετε προπαρασκευαστικές εργασίες. Οι τοίχοι στους οποίους θα τοποθετηθούν οι θήκες πρέπει να είναι απολύτως επίπεδες και οι γωνίες να είναι ίσες με 90 μοίρες. Πριν εγκαταστήσετε το σετ κουζίνας, είναι απαραίτητο να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εγκατάσταση εξόδων και αγωγών για τη σύνδεση κορυφαίων φωτιστικών, κουκούλες κ.λπ. Ο τοίχος κάτω από τα ντουλάπια πρέπει να καλύπτεται με ταπετσαρία ή βαμμένο, επειδή μετά την εγκατάσταση των ντουλαπιών είναι αρκετά προβληματική η ταπετσαρία πάνω τους.

Η λιτότητα και η προσεκτική συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των οδηγιών εγγυώνται την επιτυχία κατά τη συναρμολόγηση της μονάδας κουζίνας

Η τοποθέτηση του σετ κουζίνας με τα χέρια σας απαιτεί προσοχή και αυστηρή τήρηση των οδηγιών

Πριν από την εργασία με κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας, δώστε προσοχή στο σχεδιασμό του πίσω άκρου τους. Αν ινοσανίδων (ινοσανίδες) είναι καρφωμένο στο πίσω τοίχωμα του υπουργικού συμβουλίου - με μηχανισμό κρεμάσματος υπουργικό συμβούλιο «Hitch-rack» δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ενάντια στον τοίχο. Για μια ντουλάπα κρεμασμένα ακριβώς που χρειάζεστε για να πάρετε μια μικρή εσοχή στον τοίχο στο κάτω μέρος. Ως εκ τούτου, το κάτω μέρος του ακουστικού θα πρέπει να είναι 1-1,5 cm βρείτε στην ποδιά της κουζίνας. Η τοποθέτηση κρεμαστών ντουλαπιών αυτού του τύπου πρέπει να πραγματοποιείται μόνο στην τελική ποδιά κουζίνας.

 Σε περίπτωση που η ινοσανίδα εισάγεται στις αυλακώσεις και βαθαίνει μέσα στο περίβλημα, το σετ μικροφώνου-ακουστικού μπορεί να κρεμαστεί όσο πιο κοντά στην ποδιά και να επικαλυφθεί. Κατά την εγκατάσταση του ντουλαπιού, ελέγξτε το επίπεδο της ποδιάς χρησιμοποιώντας το επίπεδο. Εάν υπάρχει απόκλιση - είναι καλύτερο να κρεμάστε τα ντουλάπια που επικαλύπτουν την ποδιά. Αυτό θα βοηθήσει στην απόκρυψη ελαττωμάτων. Σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου η ποδιά κουζίνας εξακολουθεί να λείπει, πρέπει να κρεμάσετε τα ντουλάπια, να οριζοντίσετε την οριζόντια θέση τους και στη συνέχεια να εκτελέσετε την εγκατάσταση της ποδιάς. Αυτή η σειρά σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε την ποδιά και την κουζίνα σφιχτά.

Πώς να συναρμολογήσετε το κάτω μέρος της μονάδας κουζίνας

Αυτή είναι μια απλούστερη εργασία απ ​​'ό, τι η τοποθέτηση των άνω θαλάμων. Κατά κανόνα, τα κάτω στοιχεία τοποθετούνται από τη γωνία ή από το ντουλάπι πλύσης. Εάν αγοράσατε ένα έτοιμο σύνολο, απλά πρέπει να τοποθετήσετε τα εξαρτήματά του σε προκαθορισμένους χώρους. Λάβετε υπόψη σας, εάν η κουζίνα έχει ανομοιογενή δάπεδα, πρέπει να ρυθμίσετε τους αντίχειρες από το υψηλότερο σημείο. Μετά την εγκατάσταση και τη στερέωση, ελέγξτε την οριζόντια σύροντας το νάιλον σπειρώματος κατά μήκος της άνω γωνίας. Το σχήμα δείχνει τη συναρμολόγηση ενός κουτιού κουζίνας. Η δουλειά σας είναι πολύ πιο απλή αν έφερατε έτοιμους αντίχειρες στο σπίτι.

Αν οι πεζοδρομίες είναι σε αποσυναρμολογημένη κατάσταση, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση, διαλέγοντας όλες τις λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, επιλέξτε αυτές που θα είναι χρήσιμες στην πρώτη θέση. Για παράδειγμα, αποφασίσατε να συγκεντρώσετε το περίβλημα. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε τα παρακάτω εξαρτήματα: το κάτω μέρος - 1 κομμάτι, ο πίσω τοίχος - 1 τεμάχιο, τα ράφια - 2 τεμάχια, ο πλευρικός τοίχος - 2 τεμ.

Οι οπές διατρυπούν λεπτομερώς όταν οι τοίχοι τοποθετούνται μεταξύ τους και στερεώνονται με ακρίβεια. Κάθε τμήμα συνδέεται σταδιακά. Αλλά μπορείτε επίσης να το συναρμολογήσετε με άλλο τρόπο, όταν όλες οι οπές στερέωσης έχουν επισημανθεί και τρυπηθεί εκ των προτέρων και μόνο τότε συναρμολογούνται. Αυτή η μέθοδος απαιτεί ειδική ακρίβεια ώστε όλες οι τρύπες στα αντίστοιχα μέρη να συμπίπτουν και να μην κινούνται.

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να σηκώσετε κιβώτια. Τις περισσότερες φορές έρχονται με ένα σύνολο οδηγών κυλίνδρων που πρέπει να συνδεθούν στις πλευρές. Στη συνέχεια, προχωρήστε στη συναρμολόγηση του κύριου κουτιού. Κάνετε σημάνσεις για τις οπές για το υλικό στερέωσης. Συνήθως στο ερμάριο είναι 7 εκατοστά από την άκρη και στα ντουλάπια 5 εκ. Στη συνέχεια, σημειώστε τις τρύπες των κατόχων ραφιών και τις τοποθετήστε. Τώρα μπορείτε να συνδέσετε το κάτω και δύο ράφια, και στη συνέχεια βιδώστε τις πάνω ραβδώσεις, οι οποίες θα συνδεθούν στην κορυφή του τραπεζιού. Σε αυτό το στάδιο συνιστάται η μέτρηση των διαγώνων του κουτιού. Πρέπει να είναι ίσοι.

1

Προχωράμε στην εγκατάσταση του πίσω τοίχου. Το μέγεθος του θα πρέπει να είναι ελαφρώς μικρότερο από το μέγεθος του κουτιού. Τοποθετήστε το τοίχωμα ινοσανίδων στη μακρά πλευρά του κιβωτίου και στη συνέχεια κάντε διπλό έλεγχο των διαγωνίων. Εάν είναι απαραίτητο, διορθώστε τη θέση του κιβωτίου και στερεώστε το τοίχωμα της ίνας με πολλά καρφιά. Τώρα σφυρίστε τα νύχια γύρω από την περίμετρο σε απόσταση περίπου 10 cm. Για ισχυρότερη στερέωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βίδες. Αν ο τοίχος ολοκληρώνεται με τα πόδια - γυρίστε το κουτί και εγκαταστήστε τα. Το τελικό στάδιο της συναρμολόγησης είναι η εγκατάσταση κουτιών. Το περίπτερό σας είναι έτοιμο. Ομοίως, η υπόλοιπη μονάδα κουζίνας συναρμολογείται.

Δεν χρειάζεται να συλλέγετε τα πάντα ταυτόχρονα: ντουλάπια, πεζοδρόμια, κουτιά μαρκών, κλπ., Καθώς αυτό θα γεμίσει την κουζίνα. Η συναρμολόγηση πρέπει να γίνεται αυστηρά σε μέρη. Για μια γωνιακή κουζίνα, πρώτα τοποθετούνται τα έπιπλα, τα οποία βρίσκονται στον ένα τοίχο, στη συνέχεια στην άλλη.

Η κορυφή στοιβάζεται στην κορυφή. Εάν αποτελείται από περισσότερα μέρη, χρησιμοποιήστε ειδικές συνδέσεις.

Η συναρμολόγηση του ντουλαπιού κουζίνας πρέπει να γίνεται με αυστηρή σειρά

Σε αυτή την ακολουθία, συναρμολογούνται οι πάγκοι της κουζίνας

Τοποθέτηση ντουλαπιών

Κατά την αναστολή των γραφείων, πρέπει να κατανέμετε σωστά το ύψος τους. Αυτό είναι το αρχικό στάδιο της εγκατάστασης, από το οποίο εξαρτάται πόσο άνετο θα είναι το σετ μικροφώνου-ακουστικού σε λειτουργία. Αλλά όχι μόνο η ευκολία, πρέπει να καθορίσετε το ύψος. Τα ντουλάπια κουζίνας είναι πάντα στο επίπεδο των ματιών, οπότε πρέπει να δούμε πόσο αρμονική θα είναι η θέση τους.

Το ύψος του σετ κουζίνας καθορίζεται από τις προτεινόμενες παραμέτρους των χρηστών και το ύψος των κρεμαστών στοιχείων. Συνήθως τα ντουλάπια κρέμονται σε απόσταση 55-60 cm σε σχέση με τον πάγκο. Το ύψος αυτό επιτρέπει την άνετη χρήση διαφόρων οικιακών συσκευών που συνήθως τοποθετούνται στον πάγκο: βραστήρα, φούρνο μικροκυμάτων, επεξεργαστή τροφίμων κ.λπ. Το ελάχιστο ύψος στο οποίο πρέπει να βρίσκονται τα ντουλάπια πάνω από τον πάγκο, το οποίο καθορίζεται από την GOST, είναι 45 εκ. Αυτή η τιμή είναι κατάλληλη για μικρές κουζίνες ή ψηλές κουζίνες.

Για να αποκρύψετε τις επικοινωνίες κουζίνας, σε μερικά ντουλάπια είναι απαραίτητο να τρυπήσετε επιπλέον τρύπες

Ορισμένα από τα κορυφαία γραφεία θα πρέπει να τρυπήσουν επιπλέον τρύπες, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν εκ των προτέρων

Τύποι επιτοίχιων περιβλημάτων

Η εγκατάσταση της συσκευής κουζίνας γίνεται με τη βοήθεια αξεσουάρ, τα οποία συνήθως περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Για να στερεώσετε τα επάνω ντουλάπια συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό μηχανισμό - μία ράγα συναρμολόγησης (bar). Αυτό το τμήμα είναι ένα αρθρωτό κομμάτι με ένα άγκιστρο, το οποίο είναι στερεωμένο στο εσωτερικό πλευρικό τοίχωμα του θαλάμου. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε η άρθρωση με το άγκιστρο να βγαίνει ελαφρώς πίσω από το πίσω τοίχωμα του ακουστικού.

Για να ασφαλίσετε καλά το ντουλάπι της κουζίνας στον τοίχο, συνιστάται η χρήση μιας ράβδου στερέωσης

Η χρήση μιας λουρίδας στερέωσης σας επιτρέπει να επιτύχετε μια σφιχτή και αξιόπιστη σύνδεση του ντουλαπιού στον τοίχο

Στον τοίχο, στον οποίο θα κρεμαστεί το ερμάριο, στερεώνεται μια πλάκα συναρμολόγησης, χάρη στην οποία είναι δυνατό να αγκιστρώσει το άγκιστρο του δείγματος. Αυτός ο τύπος στερέωσης έχει πολλά πλεονεκτήματα, δεδομένου ότι ένα άτομο μπορεί να συναρμολογεί ένα σετ κουζίνας. Εάν τα ντουλάπια τοίχου είναι τοποθετημένα σε συνηθισμένους μεντεσέδες, πρέπει να χρησιμοποιηθούν δύο κύριοι: το ένα κρατάει το ντουλάπι και το άλλο πραγματοποιεί τη διάταξη. Ο μηχανισμός "μεντεσέδες" επιτρέπει την αύξηση της ακρίβειας και της ταχύτητας εργασίας, επειδή δεν χρειάζεται να κρατάμε συνεχώς το περίβλημα.

Στο μεντεσέ υπάρχουν βίδες ρύθμισης, οι οποίες επιτρέπουν τη ρύθμιση των θέσεων του θαλάμου της κουζίνας σε δύο κατευθύνσεις: προς τα εμπρός και προς τα κάτω. Έτσι, ο μηχανισμός σας επιτρέπει να ισιώσετε τα ντουλάπια, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για τους συνηθισμένους μεντεσέδες (ειδικά σε κουζίνες με ανομοιογενείς τοίχους).

Με τις βίδες ρύθμισης στην πλάκα συναρμολόγησης, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση του ντουλαπιού κουζίνας

Οι βίδες ρύθμισης στην πλάκα συναρμολόγησης καθιστούν δυνατή τη ρύθμιση της θέσης του ντουλαπιού κουζίνας

Λόγω της χρήσης της διάταξης "μεντεσέδες", η αξιοπιστία της δομής αυξάνεται σημαντικά. Στην πλάκα στήριξης υπάρχουν εντομές του θραύσματος, που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το μήκος του. Εάν η χωρητικότητα των τοίχων είναι μεγάλη - υπάρχει η δυνατότητα να εξοικονομηθεί με το σπάσιμο της ράβδου σε τεμάχια με μήκος 10 cm και την στερέωση τους στους χώρους όπου τοποθετούνται τα δείγματα. Ένα κομμάτι του ιμάντα συνδέεται με 3 βίδες. Εάν ο τοίχος δεν κρατά συνδετήρες και "γουλιές", συνιστάται να μην σπάσετε τη ράβδο, αλλά να το στερεώσετε τελείως σε όλες τις τρύπες. Έτσι, τα ντουλάπια θα συνδέονται με περισσότερες βίδες και το φορτίο θα κατανέμεται ομοιόμορφα.

Εάν ξέρετε πώς να συγκεντρώσει σύνολο της κουζίνας, θα χρειαστεί 2-3 ώρες για να εργαστούν, αλλά όλα εξαρτώνται από τον αριθμό των στοιχείων του ακουστικού και των δεξιοτήτων των κατασκευών σας. Η αποσυναρμολόγηση των ντουλαπιών με αυτή τη στερέωση είναι επίσης εύκολη και γρήγορη. Η εργασία μπορεί να γίνει με μια έτοιμη ποδιά κουζίνας. Εάν οι καταψύκτες τοποθετημένα σε ένα συμβατικό βρόχο, τότε είναι επιθυμητό να καθοριστούν τα ακριβή σημάδια στο κάτω άκρο του αρθρωτού συνόρων ακουστικό ισοπέδωση, η οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούνται. Ρύθμιση των συνόρων συνήθως απαιτεί διάνοιξη οπών, το οποίο μπορεί να είναι προβληματική, όταν το τελικό ποδιά κουζίνας. Χρησιμοποιώντας το μηχανισμό "σκάφους-σκάφους", δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα.

Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος στερέωσης έχει τα μειονεκτήματά της. Πρώτον, είναι υψηλό κόστος σε σύγκριση με τη στερέωση με τη βοήθεια συμβατικών βρόχων. Δεύτερον, ο σχεδιασμός του μηχανισμού είναι τέτοιος ώστε τα ντουλάπια στο πάνω μέρος να χαλαρώνουν παραγκωνικά στον τοίχο, αφήνοντας ένα μικρό κενό.

Χρώματα για τη συναρμολόγηση ενός σετ κουζίνας με τα χέρια σας

Για να εγκαταστήσετε την κουζίνα, θα πρέπει αυτά τα εργαλεία: τρυπάνι (ενδεχομένως με ένα σφυρί), ένα μακρύ επίπεδο, μεζούρα ή μεγάλης κανόνα, κατσαβίδια, σφιγκτήρες, σφυρί. Αν η πλάκα στήριξης είναι σταθερή με μια άγκυρα, θα χρειαστεί επίσης ένα κλειδί.

Πριν από τη συναρμολόγηση της μονάδας κουζίνας, ελέγξτε την παρουσία των συνδετήρων. Οι βίδες παρέχονται συνήθως με το σετ κουζίνας. Ορισμένοι κατασκευαστές ασκούν μεντεσέδες "υπό πίεση", οι οποίοι δεν απαιτούν πρόσθετους συνδετήρες, οι οποίοι εγκαθίστανται κατά τη συναρμολόγηση του εργοστασίου. Όλες οι βίδες πρέπει να είναι με πείρους για να στερεώσουν την κουρτίνα στον τοίχο. Οι τομές διατομής, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνονται, χρησιμοποιούνται για να συνδέουν μεταξύ τους τμήματα των ερμάκων επίπλων.

Για να αποφύγετε λάθη στη διαδικασία συναρμολόγησης, οι πλοίαρχοι σας συμβουλεύουν να αρχίσετε να συναρμολογείτε το σετ μικροφώνου-ακουστικού από γωνία ή ντουλάπι πλύσης

Το σετ συλλέγεται από τη γωνία ή από το ντουλάπι, αυτή η ακολουθία θεωρείται η πιο βολική

Εάν τα έπιπλα είναι με οδηγίες, μελετήστε προσεκτικά. Η εγκατάσταση της κουζίνας, παρά τις διαφορές στα σχήματα και τα μοντέλα, γίνεται σύμφωνα με την ίδια αρχή. Το πρώτο στάδιο - χρησιμοποιώντας τις βίδες ρύθμισης των προσαρτημάτων, ρυθμίστε το άγκιστρο στη μεσαία θέση. Στη συνέχεια, ασφαλίστε στο εσωτερικό των πλευρικών τοιχωμάτων των γραφείων του δείγματος με τέτοιο τρόπο ώστε το άγκιστρο βγήκε μερικά χιλιοστά πέρα ​​από το πίσω τοίχωμα του ντουλαπιού, το οποίο θα της επιτρέψει να προσκολλώνται στην ράγα. Τώρα είναι απαραίτητο να κάνετε μια σήμανση στον τοίχο κάτω από τις τρύπες για τη στερέωση της κουρτίνας. Σε περίπτωση που το ύψος του αρθρωτού ακουστικού καθορίζεται από το ύψος των κιβωτίων ψυγείου ή κουζίνας, τοποθετήστε τα πρώτα. Εάν ο μηχανισμός "μεντεσέδες" χρησιμοποιείται ως αγκύρωση, καθορίστε τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθούν τα ντουλάπια σε σχέση με την ποδιά κουζίνας: άκρη ή γύρο.

Το αρθρωτό ελαστικό πρέπει να βρίσκεται χαμηλότερα από το άνω άκρο του ντουλαπιού. Για να μετρήσετε αυτή την απόσταση, είναι απαραίτητο να συνδέσετε ένα αρθρωτό ελαστικό στο πίσω τοίχωμα του ντουλαπιού σαν να ήταν κρεμασμένο πάνω του. Χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο, σχεδιάστε μια γραμμή στον τοίχο που δείχνει την επάνω άκρη της γραμμής και την κορυφή των ντουλαπιών. Βγάλτε καλύτερα από μια γωνιακή θήκη, ενώ δεν συνιστάται να μετράτε την απόσταση από την οροφή ή από το πάτωμα, tk. υπάρχει πιθανότητα να μην είναι ομοιόμορφοι. Αλλά αν είστε βέβαιοι ότι η οροφή ή η γραμμή δαπέδου λειτουργεί αυστηρά οριζόντια, χωρίς τα παραμικρά ελαττώματα, μετά την επισήμανση είναι καλύτερα να ελέγξετε ξανά το σήμα για να αποφύγετε ανακρίβειες. Τώρα πρέπει να κάνετε σήματα για τη διάνοιξη τρυπών προσαρτώντας το ελαστικό με την επάνω άκρη στη γραμμή.

Στις οπές που έχουν τρυπηθεί, τοποθετήστε τους κατάλληλους πείρους. Στερεώστε τη ράγα στερέωσης με τους συνδετήρες. Μετά από αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να αναστέλλετε τα ντουλάπια στο μπαρ. Χρησιμοποιώντας βίδες ρύθμισης στους μεντεσέδες, ευθυγραμμίστε τη θέση των ντουλαπιών μεταξύ τους, ελέγξτε το αποτέλεσμα με ένα επίπεδο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των σφιγκτήρων, είναι απαραίτητο να στερεώσετε τα ντουλάπια σε ζεύγη, ξεκινώντας από τη γωνία. Για να μην καταστραφούν τα ντουλάπια - τοποθετήστε μια μικρή ξύλινη σφήνα ανάμεσα στο περίβλημα και τον σφιγκτήρα.

Η σύσφιξη με τους σφιγκτήρες καθιστά δυνατή την αποφυγή στρεβλώσεων και την εμφάνιση κενών στο συγκρότημα του ακουστικού

Προσωρινή στερέωση με σφιγκτήρες είναι απαραίτητη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλες οι λεπτομέρειες του ακουστικού εγκαθίστανται σωστά

Τώρα γεώστε προσεκτικά τα συνδεδεμένα ντουλάπια για την τσιμεντοκονία. Εάν το υλικό της σειράς κουζίνας της μοριοσανίδας (μοριοσανίδες), chipping μπορεί να συμβεί κατά τη διάτρηση. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, πιέστε το ξύλινο μπλοκ σταθερά στην πρίζα ή τρυπάνι με δύο τρυπάνια. Η πρώτη τρύπα γίνεται με ένα λεπτό τρυπάνι και στη συνέχεια επεκτείνεται από κάθε πλευρά στην άλλη στην επιθυμητή διάμετρο. Χρησιμοποιώντας τσιμεντοκονίες, στερεώστε τα ντουλάπια μεταξύ τους. Το τελευταίο βήμα είναι να κρεμάσετε τις πόρτες χρησιμοποιώντας τις βίδες ρύθμισης των μεντεσέδων. Η κουζίνα σας είναι συναρμολογημένη.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map