Κουζίνες του εργοστασίου Μαρία: κατάλογος φωτογραφιών των σετ κουζίνας για κλασικούς και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους

Κουζίνες του εργοστασίου Μαρία: κατάλογος φωτογραφιών των σετ κουζίνας για κλασικούς και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους

Contents

Κουζίνες του εργοστασίου Μαρία: κατάλογος φωτογραφιών των σετ κουζίνας για κλασικούς και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους

Διεύθυνση του κεντρικού γραφείου: εργοστάσιο επίπλων "Maria", 410076 Ρωσία, Saratov, ul. Ordzhonikidze, 24

Γραφείο της Μόσχας: Μόσχα, επιχειρηματικό πάρκο "Κοζέβνικι", μ. Paveletskaya, ul. Derbenevskaya, 20 σελ. 32

Hotline: 8-800-100-31-31

Ελ. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.marya.ru/

Ο εγχώριος κατασκευαστής - το εργοστάσιο επίπλων "Μαρία" - βρίσκεται στην αγορά από το 1999. Σήμερα, η κουζίνα "Μαρία" - είναι πάνω από 50 συλλογές σετ σε μοντέρνο, κλασικό και νεοκλασικό στιλ. Χαρακτηριστικά - ατομική συναρμολόγηση οποιουδήποτε μοντέλου για τη μέτρηση ενός συγκεκριμένου δωματίου, παραλλαγή σχεδιασμού και προαιρετικού εξοπλισμού και εσωτερική πλήρωση.

Factory Maria: η οργάνωση της παραγωγής κουζινών και η πώληση επίπλων

Ο κατασκευαστής προσφέρει στους πελάτες να δώσουν προσοχή στις δομικές λεπτομέρειες και παρέχει πλήρεις πληροφορίες για τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση των κουζινών του εργοστασίου "Maria".

Σχέδιο με έπιπλα "Maria": λακωνική και κομψή κουζίνα

διαβεβαίωση

Δέκα χρόνια εγγύησης ισχύει για όλα τα μοντέλα ακουστικών

Κύρια υλικά: περιβλήματα και αξεσουάρ

Τα πλαίσια και τα στοιχεία του σώματος συναρμολογούνται από ένα συμπαγές πλαστικοποιημένο μοριοσανίδα. Υλικό - από τον αυστριακό κατασκευαστή Egger, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Η εσωτερική δομή των πλακών είναι ομοιογενής. Οι άκρες αντιμετωπίζονται με μια παχιά ταινία ακμής στον τόνο της γάστρας. Το χρώμα του πλαισίου επιλέγεται ξεχωριστά με τη σκιά των προσόψεων που επιλέγει ο πελάτης. Οι κρυμμένες επιφάνειες (πίσω πλαίσια) των σετ καλύπτονται με φύλλα HDF.

Αξεσουάρ στερέωσης, μεντεσέδες για αρθρωτές κατασκευές, microlifts - εισαγόμενα, από ανοξείδωτο χάλυβα. Εφαρμοσμένα εξαρτήματα που κατασκευάζονται από τους Hettich, Blum, Stabilus.

ανασυρόμενο σύστημα

Ανασυρόμενο σύστημα και οργανισμός αποθήκευσης

Τα συρτάρια κατασκευάζονται με συστήματα Hettich. Οι ράγες, τα προφίλ και οι πλάτες των κιβωτίων είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Αρθρωτές μεντεσέδες - ρυθμιζόμενες.

1

Στα σαλόνια των κουζινών η "Μαρία" παρέχει δεκαετή εγγύηση για επώνυμα έπιπλα.

Πάγκοι και προσόψεις: τι κάνουν τα ακουστικά

Ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό και το εύρος τιμών του κιτ, ο αγοραστής προσφέρει μια επιλογή από διάφορες επιλογές για countertops. Στις συλλογές premium, οι επιφάνειες εργασίας είναι εγκατεστημένες από:

 • Ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί.
countertop

Από ανοξείδωτο χάλυβα κορυφή εργασίας

 • Σύνθετο: υγρή ακρυλική πέτρα, πέτρα χαλαζία.
Επιφάνεια

Επιφάνεια χαλαζία

 • Φυσικά μαρμάρινα πλακάκια.

Τα σύνθετα υλικά σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε το νεροχύτη στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια εργασίας και οι ραφές μεταξύ των τμημάτων να υποβάλλονται σε επεξεργασία έτσι ώστε να δημιουργείται οπτικά μια ομοιόμορφη κατασκευή.

πρόσοψη των επίπλων

Σύγχρονη πλαστική και παραδοσιακή ξύλο: προσόψεις επίπλων

Στις συλλογές των επίπλων κουζίνας, ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί προσόψεις από ξύλινες σανίδες (μοριοσανίδες και MDF) σε πλαστική, ακρυλική επένδυση, βαμμένη με σμάλτο. Premium σειρά - από φυσικό ξύλο. Επίσης στις συλλογές υπάρχουν λεπτομέρειες από τα συνδυασμένα υλικά: με ένθετα από MDF, γυαλιά, καπλαμάδες.

Παραγγελία και αγορά: από τις μετρήσεις μέχρι τη συναρμολόγηση

Αγοράστε κουζίνα "Μαρία" μπορεί να είναι μόνο ένα εξειδικευμένο επώνυμο δίκτυο. Οι κατασκευαστές σαλονιών είναι ανοιχτοί σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας - ενημερώνονται συνεχώς για υπάρχοντα και νέα σημεία πώλησης.

πώληση επίπλων

Πραγματοποίηση έπιπλα - μόνο σε ένα επώνυμο δίκτυο σαλονιών

Δωρεάν υπηρεσία, η οποία παρέχεται από όλα τα γραφεία του εργοστασίου:

 • Ανάπτυξη ενός μεμονωμένου σχεδίου μελέτης.
 • Μετρήσεις (επιτόπου στον πελάτη).

Κάθε αγοραστής προσφέρεται ένα βολικό σχέδιο δόσεων για έως και 10 μήνες. Το εργοστάσιο παρέχει εγγυημένη έκπτωση στο ποσό των τόκων που έχει συγκεντρώσει η τράπεζα για το δάνειο.

Κλασικές συλλογές: μια σειρά επίπλων κουζίνας της Μαρίας από τον πίνακα και το MDF

Στον κατάλογο των κουζινών "Μαρία" τα σύνολα χωρίζονται στιλιστικά. Κλασική συλλογή - 7 σειρές σετ με προσόψεις από μασίφ ξύλο, καπλαμά και MDF. Για να βοηθήσει τον αγοραστή να προσανατολίσει στην αξία, κάθε σειρά παρουσιάζει την τιμή του βασικού συνόλου. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα ελάχιστο σύνολο ντουλαπιών, επιτραπέζιου πάγκου, γείσα και σόμπα, αξεσουάρ. Ως επιλογή - μια τεχνική για την ενσωμάτωση.

έπιπλα κουζίνας

Κλασσικά έπιπλα κουζίνας από ξύλο

Φυσικό ξύλο και καπλαμά: κιβώτια από συμπαγές ξύλο

 1. Η ναυαρχίδα των κορυφαίων επίπλων για το κλασικό εσωτερικό είναι η "Rosa". Υλικές προσόψεις - μια σειρά από τέφρα. Ένθετα - καπλαμάδες. Η συλλογή διακρίνεται από ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων. Ως επιλογές - πόρτες με σκαλιστές επικαλύψεις, λεπτομέρειες με λεπτή άλεση, πλέγματα με μοτίβο, κολώνες με περίπλοκη διακόσμηση.
καντίνα

Παράδειγμα διοργάνωσης μιας ευρύχωρης κλασικής τραπεζαρίας με έπιπλα Rosa

Οι αγοραστές στην πράξη δεν περιορίζονται στην επιλογή της μορφής: υπάρχουν καμπύλες προσόψεις, λεπτομέρειες για σχέδια νησιού.

σχεδιασμός κουζίνας

Rosa με νησί σε μαύρο χρώμα

Η τιμή του βασικού συνόλου είναι από 245,9 χιλιάδες. Το χρώμα μπορεί να επιλεγεί από 10 παραλλαγές σύνθετης βαφής με σμάλτο με πατίνα ή να σταματήσει η φυσική επεξεργασία φυσικού ξύλου με βερνίκι.

κουζίνα

Συμπαγής διάταξη γωνίας σε απαλό πράσινο χρώμα με επάλληλη σκαλιστή διακόσμηση

 1. Σειρά "Borgo" - καθολικά έπιπλα από φυσικό ξύλο. Πολλές παραλλαγές της ζωγραφικής με πάκτωνα, η δυνατότητα συνδυασμού δύο παραλλαγών επεξεργασίας τελειώματος σε ένα σετ επιτρέπουν την εξέταση του Borgo ως βέλτιστη λύση όχι μόνο για κλασσικές τραπεζαρίες, αλλά και για κουζίνες country style, provence και retro.

Ρυθμίστε το "Borgo" σε συνδυασμό χρωμάτων

Με επιλογή του πελάτη - 10 αποχρώσεις σμάλτου με πατίνα, φυσική επεξεργασία βερνικιού. Εξωτερικά αξεσουάρ, που παρουσιάζονται στον κατάλογο, - με την επίδραση "χάλκινων" χαλκού ή με διακόσμηση σμάλτου σε στρογγυλές λαβές. Υλικές προσόψεις - μια σειρά από τέφρα. Η τιμή είναι από 208 χιλιάδες.

δίχρωμη ζωγραφική

Υφασμάτινη ζωγραφική σε δύο χρώματα και αξεσουάρ με μοτίβο

Μεταξύ των προτεινόμενων έργων είναι μια διάταξη δύο γραμμών ενός ακουστικού με ξεχωριστή γραμμή από ψηλά ντουλάπια.

lay-out

Διαμόρφωση σε δύο σειρές στο στυλ της χώρας: διακόσμηση σε μια λευκή και μπλε σειρά κεραμικών, ανοιχτά ράφια και βιτρό παράθυρα

 1. Αυτό το κλασικό ενσωματώθηκε στη σειρά "Gloria". Το διακοσμημένο και πρωτότυπο ντεκόρ, η λεπτή άλεση, το φυσικό χρώμα και το ημι-γυαλιστερό βερνίκι είναι ξεχωριστά χαρακτηριστικά της συλλογής. Τα κύρια τμήματα πρόσοψης είναι κατασκευασμένα από συμπαγή κερασιά. Χρησιμοποιείται φυσική χρώση ξύλου, με έμφαση στη φυσική σκιά και το μοτίβο.
κουζίνα

Gloria: φυσικό ξύλο και διακριτική διακόσμηση

Από την επιλογή - κωφούς ή διακοσμημένες προσόψεις με ένα ένθετο από καπλαμά, βαμμένο γυαλί ή με σχηματοποιημένο πλέγμα. Οι σχεδιαστές προσφέρουν έργα με ενσωματωμένες συσκευές και ενσωματωμένη γραμμή επίπλων. Κόστος - από 208 χιλιάδες.

σχεδιασμός κουζίνας

Gloria: αυστηρές γραμμές και μέγιστες δυνατότητες ενσωμάτωσης

 1. Μη συμβατικά έπιπλα "Vino" - από μια σπάνια σειρά elm. Το ξύλο σε φυσική επεξεργασία έχει ένα χαρακτηριστικό και πολύ φωτεινό πρότυπο. Η συστοιχία χρησιμοποιείται επίσης για τη διαμόρφωση των τμημάτων της πρόσοψης και ως ένθετα επένδυσης.

Κουζίνα "Μαρία" της σειράς Vino

Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό είναι το ποτήρι βιτρό με παράθυρο με χρωματικό χρώμα χρυσού, επικαλύψεις από τη συστοιχία με σύνθετη άλεση. Οι σχεδιαστές έχουν αναπτύξει μια κομψή κουκούλα για έπιπλα με ένα ευρύ διακοσμημένο πλαίσιο. Η ελάχιστη τιμή είναι 196,5 χιλιάδες ρούβλια.

εξάτμιση

Vino: γωνιακή διάταξη με αρχική κουκούλα

 1. Σειρά Acatcia από το μασάζ της ακακίας παρουσιάζεται σε 6 παστέλ αποχρώσεις με πατίνα. Ευθεία, καμπύλες προσόψεις. Μπορείτε να επιλέξετε έναν τυφλό πίνακα, μια μάσκα ή ένα γυαλί ως ένθετο. Η τιμή είναι από 192 χιλιάδες.
κουζίνα

"Acacia" σε ήχους φωτός

Ακουστικά σε διαφορετικούς τύπους επεξεργασίας φινιρίσματος θα διακοσμήσουν την κλασική κουζίνα ή ένα ευρύχωρο δωμάτιο σε ρουστίκ ύφος ή στιλ της Προβηγκίας. Ο κατασκευαστής προσφέρει διάφορες θεματικές συλλογές εξωτερικών εξαρτημάτων: μεταλλικά ή με ένθετα σμάλτου με μοτίβο.

συνδυασμός στοιχείων

Δύο χρωματικοί συνδυασμοί στοιχείων σε μη τυποποιημένη διάταξη

Σειρά με MDF προσόψεις για κλασικούς εσωτερικούς χώρους

Στον κατάλογο των κλασικών κουζινών "Μαρία" - 2 σειρές σετ από MDF. Τα κλασσικά προνόμια θα είναι φθηνότερα από τα στερεά έπιπλα. Ντανιέλα - μια σειρά ταινιών MDF. Η πλάκα είναι επενδεδυμένη με μεμβράνη PVC, και το παλτό είναι πατίνα και βερνίκι. Στο εσωτερικό, οι πόρτες είναι ελασματοποιημένες με μια λευκή μεμβράνη. Η τιμή είναι από 140,5 χιλιάδες.

Σετ κουζίνας

Σε φωτεινά χρώματα: Σετ γωνιών

Υπάρχουν 11 χρώματα για να διαλέξετε. Μεταξύ των στοιχείων της συλλογής είναι τα ντουλάπια με ανοιχτά ράφια, ένα ασυνήθιστο μοτίβο χρωματισμένης υάλου με συνδυασμό παγωμένου και διαφανούς γυαλιού.

σειρά Daniela

Συνδυασμός αντίθεσης: σειρά Daniela

Οι προσόψεις γίνονται με μια χαρακτηριστική διακόσμηση υπό μορφή κάθετης άλεσης. Είναι δυνατόν να συνδυάσετε πολλές αντιθέσεις αποχρώσεις.

Έπιπλα «Federica» από ταινίες MDF πλάκες είναι δύσκολο να διακρίνει από την κουζίνα του ξύλου. Οι πίσω επιφάνειες των τμημάτων της πρόσοψης καλύπτονται επίσης με ένα φιλμ στο χρώμα των μπροστινών πλαισίων.

κουζίνα

Federica: προσιτή κλασική

Οι προσόψεις μπορούν να επιλεγούν σε μία έγχρωμη παραλλαγή ή μπορούν να συναρμολογηθούν ένα σετ δύο χρωμάτων. Μεταξύ των επιλογών - ακτινωτές, καμπύλες πόρτες ντουλαπιών, η δυνατότητα σχεδίασης κυματοειδούς γραμμής κατώτερων ντουλαπιών.

κουζίνα

Δύο χρωματικοί συνδυασμοί: ένα σύνολο με ένα στρογγυλό νησί

Η υφή μεμβράνης PVC στις μπροστινές επιφάνειες καλύπτεται με ένα επιπλέον στρώμα λάκας, δημιουργώντας την επίδραση παλαιού ξύλου.

κουζίνα

Σύνθετα σχήματα, ομαλές καμπύλες: τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Federica

Το σύγχρονο όραμα του κλασσικού σχεδιασμού: η συλλογή του νεοκλασικισμού

Ένας τολμηρός συνδυασμός κλασικών μοτίβων και σύγχρονων φωτεινών λεπτομερειών - σε κάθε σειρά της συλλογής του Νεοκλασικού. Στο κατάλογο "Μαρία" - 5 σειρές μοντέλων επίπλων κουζίνας από φυσικό ξύλο, καπλαμά και MDF.

Κορυφαία ποιότητα σε έπιπλα από μαλακό ξύλο

Μια κομψή σειρά έπιπλα "Patrizia", ​​η δημιουργία των οποίων οι σχεδιαστές ενέπνευσαν τους εσωτερικούς χώρους των σύγχρονων σκαφών αναψυχής. Οι αρθρωτές πόρτες είναι κατασκευασμένες από συμπαγές ξύλο κερασιάς, τα ένθετα είναι καπλαμά. Βαμμένο με σμάλτο προσόψεις από συμπαγή σημύδα.

έπιπλα Patricia

Τα ελαφρά έπιπλα Patricia

Διακεκριμένα χαρακτηριστικά:

 • Κομψή διακόσμηση με τη μορφή οριζόντιας άλεσης.
 • Τυπικές "θύρες" στις προσόψεις.
πρόσοψη κουζίνας

Θαλασσινά μοτίβα: στρογγυλά παράθυρα πάνω από την κουκούλα, προσόψεις χωρίς γυαλί

 • Ένας συνδυασμός σαφών σχημάτων και γραμμών με φυσικά υλικά.
σχεδιασμός κουζίνας

Γυαλιστερό, φυσικό ξύλο και γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά σύνθετα χρώματα. Τιμή εκκίνησης - από 189 χιλιάδες.

έπιπλα κουζίνας

Φωτεινή υφή ξύλου σε έπιπλα Φάρμα

Η σειρά "Farm" είναι ματ φινίρισμα, φωτεινά χρώματα και επιφάνεια με υφή. Οι προσόψεις από μια σειρά τέφρας υπόκεινται σε ειδική επεξεργασία, η οποία δείχνει την υφή και τους πόρους του ξύλου. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για τη διακόσμηση των πάνελ: με τη μορφή ενός ενθέματος προσφέρουν ένα μαγνητικό χαρτόνι σε ένα μοντέρνο "σχολικό" σχέδιο, μια μάσκα, ένα τυφλό ένθετο και ένα γυαλί. Το ελάχιστο κόστος είναι 177,8 χιλιάδες.

έπιπλα κουζίνας

Διαγώνια τοποθέτηση χειρολαβών, λαμπερά χρώματα και πέργκολα στη συλλογή Farm

Έπιπλα «Primula» - μεγάλη ποικιλία σχημάτων, ντεκόρ και επιλογές διάταξης. Υπάρχουν πόρτες με περσίδες, γλυπτά με floral μοτίβο, μάσκα και βιτρό. Μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή σχεδιασμού σε ματ και γυαλιστερό φινίρισμα, ελαφρύ και σκούρο φυσικό τόνο.

ελαφριά κουζίνα

Φωτεινή κουζίνα με φωτεινά στοιχεία

Σχεδιάζεται συλλογή για τη διοργάνωση χώρου κουζινών σε στούντιο, σε συνδυασμό με τραπεζαρία και καθιστικό. Η τιμή του βασικού εξοπλισμού - από 172 χιλιάδες.

κουζίνα

"Primrose" σε σκούρο χρώμα με ματ βερνίκι

Επιλογή προϋπολογισμού: σύνολα MDF

Η γραμμή του προϋπολογισμού της νεοκλασικής σειράς αντιπροσωπεύεται από τα μοντέλα Nicholle και Axis. Συλλογή Nicole - έπιπλα από MDF πλάκα, καλυμμένα με ταινία. Στοιχεία της συνηθισμένης κλασσικής διακόσμησης, με τη μορφή ψευδών λαξεύσεων στα γείσα και τα ένθετα τέλεια σε αρμονία με τις ήρεμες αποχρώσεις των αυστηρών προσόψεων.

γωνιακό σετ

Γωνιακό σετ και μπουφέ

Το αποκορύφωμα της συλλογής είναι ένα χρωματισμένο γυαλί με ένα σχέδιο με τη μορφή λεπτής δαντέλας. Μεταξύ των στοιχείων υπάρχουν ειδικά μαξιλαράκια για την κάλυψη των ανοιχτών τμημάτων της θήκης. Η χρήση πλευρικών τοιχωμάτων από MDF σας επιτρέπει να αφήσετε έπιπλα σε μια ελεύθερη διάταξη, χωρίς να οργανώνετε σαφείς γραμμές. Τιμή - από 122,5 χιλ.

γωνιακή διάταξη

Γωνιακή διαμόρφωση: εγκαθίστανται κεκαμμένα στοιχεία και πλευρικές πλάκες

Το μοντέλο Axis είναι η ενσωμάτωση των τάσεων της μόδας. Η αφθονία του γυαλιού, των ανοιχτών ράφια και των ράφια, των ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων και των μοντέρνων φωτεινών χρωμάτων στο κίτρινο φάσμα είναι χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της σειράς.

Αίθουσα κουζίνας

Ανοιχτή και ευάερη κουζίνα

Η διακόσμηση των προσόψεων είναι πιο λακωνική, τα έπιπλα είναι φτιαγμένα από μέταλλο, χωρίς προφανή σχέδια και ένθετα. Η τιμή των επίπλων αρχίζει από 133,7 χιλ. Για ένα βασικό σετ.

Κομψά και φωτεινά έπιπλα κουζίνας για σύγχρονες μοντέρνες εγκαταστάσεις

Η σύνθεση των σύγχρονων συνόλων είναι 16 σειρές φωτεινών και εξαιρετικών λύσεων. Οι φωτογραφίες των έτοιμων μοντέρνων κουζινών "Maria" θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό σκηνικό για δωμάτια οποιασδήποτε διαμόρφωσης και βίντεο.

Στοιχεία τάσης στις κουζίνες "Μαρία": φωτογραφική συλλογή έργων

Dominica και Tango: ένα κλασικό δέντρο με υπερσύγχρονο σχεδιασμό

Η τάση να επιστρέφουν οι φυσικές υφές και η πλήρης έλλειψη ντεκόρ αντανακλάται στο συλλογές «Τάνγκο». Τα πλαίσια των προσόψεων είναι φτιαγμένα από ξύλο τέφρας και τα τυφλά ένθετα είναι κατασκευασμένα από MDF σε καπλαμάς τέφρας. Ως τελική επίστρωση, ο κατασκευαστής προσφέρει σμάλτο με ματ με υφή.

κουζίνα

Ο συνδυασμός φωτεινών ματ και φωτεινών ντουλαπιών

Μεταξύ των λεπτομερειών της συλλογής είναι τα λακωνικά τυφλά ερμάρια που μπορούν εύκολα να χωρέσουν τόσο στον σχεδιασμό της κουζίνας όσο και στο εσωτερικό του καθιστικού. Πλευρικές άκρες - στρογγυλεμένες, αξεσουάρ - με γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι. Η επιλογή - 8 χρώματα, προσόψεις σε μια μοντέρνα οριζόντια και τυπική κατακόρυφη διάταξη.

κουζίνα

Tango στο σαλόνι

Κατά την επιλογή σας - έτοιμες λύσεις για τραπεζαρία, ανοιχτούς χώρους και εξοχικές κατοικίες. Το κιτ στη βασική διαμόρφωση θα κοστίσει 176,5 χιλιάδες.

κουζίνα

Υλοποιημένο έργο με έναν μετρητή μπαρ: κουζίνα Tango

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει μια σειρά "Δομίνικα". Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη συλλογή σε τρεις έγχρωμες λύσεις της γκρίζας-μαύρης κλίμακας. Οι προσόψεις είναι από μασίφ ξύλο. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό - τυφλές πόρτες με μοντέρνο λεπτό πλαίσιο και ευθύγραμμο πλαίσιο χωρίς άλεση.

κουζίνα

Σύγχρονη κομψότητα: η γραμμή "Δομίνικα" σε γκρίζο ματ φινίρισμα

Το αρχικό κόστος των ακουστικών είναι 144,2 χιλ. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των σύνθετων πάγκων στη συλλογή. Τα έπιπλα έχουν σχεδιαστεί για φωτεινούς εσωτερικούς χώρους με στυλ σύντηξης, υψηλής τεχνολογίας και πατάρι.

εσωτερικό κουζίνα

Μοντέρνα ιδέα: "Δομίνικα" στο εσωτερικό

Φωτεινή ταινία και γυαλιστερό σμάλτο: σετ MDF

Η μοντέρνα πλαστική στιλπνότητα είναι παρούσα στον κατάλογο των σύγχρονων κουζινών από MDF. Ως κορυφαίο στρώμα, ο κατασκευαστής προσφέρει ένα προσιτό φιλμ και σμάλτο τάσης με γυαλάδα. Σειρά τζαζ - είναι έπιπλα με προσόψεις πολύπλοκου σχήματος. Μεταξύ των έργων - κουζίνες με λεπτές γραμμές προβολών της κάτω σειράς, ακτινωτές πρόσοψη στο ντουλάπι και λαμπερή γυαλιστερή λάκα.

Κουζίνα Jazz εργοστάσιο "Μαρία"

Για ακουστικά για ευρύχωρα καταλύματα κατασκευαστής προτείνει την προσθήκη στοιχείων στο νησί πάγκους, εξοπλισμένα με νεροχύτες από ανοξείδωτο χάλυβα και ηλεκτρικές εστίες γυαλιστερό γυαλί κεραμικά.

έπιπλα κουζίνας

Έπιπλα κουζίνας με ένα νησί και ξεχωριστή σειρά από ψηλά ντουλάπια

Τα ψηλά ντουλάπια είναι μια μοντέρνα προφορά για μια μεγάλη κουζίνα. Το κόστος του κιτ - από 137,7 χιλιάδες.

Συλλογή JazzPlus - αυτό είναι μια σαφής γεωμετρία, η έλλειψη εξωτερικών εξαρτημάτων και ελάχιστα μικρά κομμάτια. Στην λαμπερή γυαλιστερή στιλπνότητα του σμάλτου, αντανακλώνται οι αντανακλάσεις του προβολέα. Τα εσωτερικά μέρη των προσόψεων είναι επίσης βαμμένα σε σκιά των πάνελ προσώπου, αλλά χωρίς στρώμα βερνικιού. Η τιμή είναι από 153,3 χιλιάδες ρούβλια.

έπιπλα κουζίνας

Έπιπλα χωρίς αξεσουάρ μπροστά

Μια μοντέρνα λύση για μια συμβιβαστική τιμή είναι ένα σύνολο της σειράς Twist. Τα εξωτερικά μέρη καλύπτονται με ταινία PVC σε διάφορες παραλλαγές υφής και χρωμάτων. Ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές - υφής και της κλίμακας του γκρι φυσικό πεύκο, φωτεινό και πιο μοντέρνες αποχρώσεις του μπλε και πορτοκαλί αποχρώσεις, τολμηρό «σκυρόδεμα πρόσοψη», την υφή του δέρματος και την υφή της φυσικής πέτρας.

Σετ κουζίνας

Ρυθμίστε από τη σειρά Twist στο τελείωμα με μια πέτρινη υφή

Η οπτική διάκριση απομίμησης από φυσικά υλικά είναι δύσκολη. Τα πίσω τμήματα είναι ελασματοποιημένα με λευκή μεμβράνη.

πρόσοψη

Το πιο μοντέρνο χρώμα του έτους στη συλλογή Twist

Μινιμαλιστική διακόσμηση με τη μορφή τεμνόμενων γραμμών και τετράγωνων χειρολαβών, η μεταβλητότητα των σχημάτων και η δυνατότητα κατασκευής οποιωνδήποτε μορφών είναι χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της συλλογής Twist. Κόστος - από 120,8 χιλ.

κουζίνα

Αυστηρές γραμμές, λακωνική διακόσμηση και μια ταινία φυσικού ξύλου

Έπιπλα με προσόψεις από μοριοσανίδες: μια πρακτική και οικονομικά προσιτή λύση

Οι φθηνές κουζίνες "Μαρία" από υλικά προϋπολογισμού επιβεβαιώνουν ότι κομψό και κομψό μπορεί να είναι όχι μόνο ένα φυσικό δέντρο, ειδικά σε ένα εσωτερικό σε ένα μοντέρνο στυλ. Σειρά surf"Αντανακλά την έννοια της" έξυπνης "κουζίνας: φθηνά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (πολυστρωματική μοριοσανίδα) και την τεχνική τελειότητα της πλήρωσης.

μινιμαλισμός στη διακόσμηση

Surf: Μινιμαλισμός στο ντεκόρ, σαφείς γραμμές

Παράγουν λεπτομέρειες σε 2 χρώματα: φωτεινό λεμόνι και λευκό. Η επιφάνεια με υφή που μιμείται το ξύλο, το τελικό στρώμα είναι ματ. Η τιμή είναι από 116,5 χιλιάδες.

χώρο αποθήκευσης

Οργάνωση του χώρου αποθήκευσης

Στον κατάλογο - 3 σειρές σετ από γυαλιστερό μοριοσανίδες με πλαστική επένδυση. Η διακοσμητική επίστρωση είναι αρκετά δυνατή ώστε να αντέχει σε 10 χρόνια καθημερινής λειτουργίας: η περίοδος εγγύησης είναι η ίδια για όλες τις συλλογές. Vector - μια σειρά με χαρακτηριστικούς πυλώνες μετρητών bar, λαβές με τη μορφή του γράμματος V.

πλαστικό: σειρά φορέων

Γυαλιστερό πλαστικό: Vector σειρά

Οι σχεδιαστές προσφέρουν συνδυασμό ντουλαπιών με στενά κρεμαστά ντουλάπια σε αντίθεση με διακόσμηση και ξεχωριστές ομάδες ψηλών ή ενσωματωμένων ντουλαπιών.

διάνυσμα επίπλων

Η διάταξη της ευρύχωρης κουζίνας: Vector έπιπλα

Διατίθενται επίσης γυαλιστερές προσόψεις χωρίς εξωτερικά εξαρτήματα. Οι άκρες επεξεργάζονται με ειδική άκρη. Η τιμή είναι από 121,5 χιλιάδες.

Σετ κουζίνας

Γυαλιστερό σετ χωρίς στυλό

Ολοκληρωμένα έργα στούντιο σχεδιαστών με έπιπλα κουζίνας "Μαρία"

Η φωτογραφία των τελειωμένων έργων των ειδικών του εργαστηρίου της κουζίνας της Mary θα βοηθήσει να φανταστεί κανείς πώς θα δούμε πραγματικά τα έπιπλα στο εσωτερικό. Επιπλέον, μπορείτε να υπολογίσετε την αγαπημένη επιλογή online - μια εξαιρετική βοήθεια στον προγραμματισμό του προϋπολογισμού.

κουζίνα

Έτοιμος σχεδιασμός: Μοντέλο Vertment σε ένα τυπικό διαμέρισμα

Στο τμήμα του καταλόγου παρουσιάζονται σχεδόν όλες οι σειρές της συλλογής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε εργασία παρουσιάζονται πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος των σουιτών και τις διαστάσεις των χώρων, γεγονός που θα απλοποιήσει σημαντικά την επιλογή των επίπλων.

έπιπλα κουζίνας

Έπιπλα κουζίνας από τη σειρά Ice σε ένα δωμάτιο που έχει μήκος 16 μέτρων

Παραγγείλετε μια προκαταρκτική προσφορά ψευδούς υπολογισμού και σχεδίασης σε απευθείας σύνδεση ή στο πλησιέστερο στούντιο. Η υπηρεσία είναι δωρεάν. Η φωτογραφία των εσωτερικών χώρων με την επιλεγμένη σειρά επίπλων θα δώσει μια ιδέα του συνδυασμού των χρωμάτων.

έπιπλα κουζίνας

Έπιπλα από MDF: κλασικά σε ένα μικρό διαμέρισμα

Οι όροι παράδοσης και συναρμολόγησης συζητούνται ξεχωριστά με τους ειδικούς του σαλόνι κουζίνας. Φυσικά, είναι καλύτερο να οργανώσετε το συγκρότημα επαγγελματικά: μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην εγκατάσταση και ρύθμιση πολύπλοκων γεμάτων και εξαρτημάτων.

Βίντεο για τα έπιπλα κουζίνας του εργοστασίου "Μαρία"

Στάδια παραγωγής κουζινών Μαρία από Α έως Ζ:

Φωτογραφίες από έτοιμες κουζίνες σε πραγματικούς εσωτερικούς χώρους:

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map