Δοκιμή αντοχής: ποιοι countertops κουζίνας αντιμετωπίζουν καλύτερα τις καθημερινές εκπλήξεις

Δοκιμή αντοχής: ποιοι countertops κουζίνας αντιμετωπίζουν καλύτερα τις καθημερινές εκπλήξεις

Contents

Δοκιμή αντοχής: ποιοι countertops κουζίνας αντιμετωπίζουν καλύτερα τις καθημερινές εκπλήξεις

Ένα από τα κύρια λειτουργικά στοιχεία στο εσωτερικό της κουζίνας είναι το τραπέζι, επειδή υπόκειται στις πιο έντονες μηχανικές επιρροές. Επιπλέον, η επιτραπέζια επιφάνεια που είναι πολύ χαραγμένη στο συνολικό σχέδιο είναι η εγγύηση της αρμονίας και της πληρότητας του εσωτερικού. Πάγκοι κουζίνας θα πρέπει να είναι ισχυρό, ανθεκτικό, υγιεινό, θερμότητα και την υγρασία ανθεκτική, καλή αντοχή σε μηχανική καταπόνηση και, φυσικά, ευχάριστο στο μάτι. Μοντέρνα πάγκου της κουζίνας - αναπαύεται σε τρεις πυλώνες chetyrehsantimetrovaya πλάκα, η οποία καταλαμβάνει τον κύριο χώρο της κουζίνας, ή ένα σύμπλοκο πλατφόρμες εργασίας από ένα μόνο υλικό. Το σχήμα και το μήκος της επιφάνειας εργασίας καθορίζεται από τη θέση και το μήκος του μόνο του ακουστικού, και το πλάτος αντιστοιχεί σε ένα τυποποιημένο πλάτος των ντουλαπιών (60 cm) ή ελαφρώς υπερβαίνει αυτό, φθάνοντας 62-65 cm.

Κατά την επιλογή ενός πάγκου, λαμβάνονται υπόψη πολλοί παράγοντες

Το τραπέζι - ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κουζίνας - επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες

Πλακέτες από πολυστρωματικό πάγκο κατασκευασμένες από μοριοσανίδες

Οι πιο προσιτές πάγκοι κουζίνας είναι μοριοσανίδες, παρόμοια με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή επίπλων γραφείου. Τα φύλλα που σχεδιάζονται για να διακοσμούν τις επιφάνειες εργασίας είναι επιπρόσθετα ελασματοποιημένα - καλύπτονται με διακοσμητικό στρώμα βαριάς χρήσης.

οπτικά δύσκολο να γίνει διάκριση

Σε μια συμπαγή επιφάνεια, είναι οπτικά δύσκολο να διακρίνουμε μια πολυστρωματική επιφάνεια εργασίας από μια φυσική πέτρα

Υλικά για την κατασκευή στρωματοποιημένων πάγκων

Οι πάγκοι για την κουζίνα, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με έτοιμες συσκευές κουζίνας, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κατασκευασμένοι από μοριοσανίδες. Η βάση της επιφάνειας αποτελείται από 2 τύπους υλικών:

 • Ξύλινα πάνελ.
 • MDF.

Η διαφορά μεταξύ των φύλλων δεν είναι μόνο στην τιμή. Πίνακας μοριοσανίδων (μοριοσανίδες) είναι ένα μικρό ξύλο τσιπ, κολλημένο υπό πίεση σε υψηλή θερμοκρασία. Η κόλλα σύνθεση περιέχει φορμαλδεΰδη - μια τοξική ουσία που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία. Μετά την συμπίεση, οι πλάκες πλαστικοποιούνται για να ελαχιστοποιηθεί η εξάτμιση ρητινών φορμαλδεΰδης και να σχηματιστεί επίστρωση ανθεκτική στην κρούση.

Δομή φύλλου

Δομή της συνδυασμένης πλάκας πλάκας

Παρομοίως, με πίεση, κατασκευάζονται επίσης πίνακες MDF. Η βάση είναι μακριές ίνες ξύλου και οι τοξικές ενώσεις δεν χρησιμοποιούνται ως κόλλα. Στη σύνθεση της γλουτιαίας μάζας - απολύτως ακίνδυνη για την ανθρώπινη πολυμερική λιγνίνη και τις παραφινικές ενώσεις. Μια τέτοια σύνθεση παραμένει σταθερή μετά τη σκλήρυνση, δεν εξάγει επιβλαβείς ουσίες στο δωμάτιο.

σφραγισμένο

Τα άκρα των πλακών πρέπει να είναι ερμητικά σφραγισμένα

Σε μικρά δωμάτια, κουζίνες, όπου η επίδραση των θερμοκρασιών στην επιφάνεια εργασίας είναι μεγαλύτερη από ό, τι στους άλλους χώρους, είναι προτιμότερο να επιλέγετε countertops από MDF, ειδικά εάν το σπίτι έχει παιδιά.

στροφές στις άκρες των πλακών

Κατ 'επιλογή του πελάτη, σχηματίζονται κάμψεις κατά μήκος των άκρων των πλακών

Η διαφορά μεταξύ των υλικών κατασκευής είναι ανεπαίσθητη οπτικά, αλλά είναι δυνατόν να προσανατολιστεί ανάλογα με το κόστος του τελικού πάγκου. Το προϊόν από MDF δεν μπορεί να κοστίσει τόσο πολύ όσο το μοριοσανίδες - η τιμή της πλάκας είναι περίπου διπλάσια.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης και συντήρησης: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι τσιμεντοσανίδες, από τις οποίες κατασκευάζονται οι πάγκοι κουζίνας, δεν είναι υλικά ανθεκτικά στην υγρασία. Η λειτουργία προστασίας από την υγρασία εκτελείται από την επικάλυψη πολλαπλών στρώσεων. Η ποσότητα και η ποιότητα των ανώτερων στρωμάτων εξαρτάται από την ανθεκτικότητα, την αντοχή στην υγρασία, την αντοχή στη μηχανική βλάβη. Οι πιο ανθεκτικές επιφάνειες είναι καλυμμένες με πλαστικό. Η χρήση πλαστικής επικάλυψης επιτρέπει τη σφράγιση των άκρων, όπου είναι δυνατή η διείσδυση της υγρασίας.

Εκτύπωση σε φιλμ

Η εκτύπωση στην ταινία μιμείται κάθε υφή και σχέδια: ξύλο, μάρμαρο, γρανίτη, κεραμίδι

Οι πάγκοι από πλαστικές κουζίνες χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση για την κάλυψη των άμεσων επιφανειών. Οι γωνίες δεν μπορούν να γίνουν χωρίς ραφές, οι αρμοί μεταξύ δύο πλακών πρέπει να καλύπτονται με πλαστική ή μεταλλική ταινία.

Οι άκρες είναι οποιουδήποτε σχήματος: για μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα, χρησιμοποιείται η τεχνολογία συνδυασμού της ελασματοποίησης και σχηματισμού της ακμής υγρού ακρυλικού. Οι συνδυασμένες πλάκες έχουν αυξημένη αντοχή στην υγρασία - η υγρασία δεν διεισδύει στις αρθρώσεις.

1
φορτωτικής

Προϋπολογισμός λύση: αποστολή για φύλλα

Για πλαστικοποιημένο countertops επιλέγονται προσεκτικά εντοιχισμένες συσκευές: είναι επιθυμητό να διατάξει την επιτραπέζια 38 χιλιοστά πάχος - είναι ένα τυποποιημένο πάχος πλάκας αγγίζοντας επιφάνειες μαγειρέματος. Αξίζει να επιλέξουμε μια δελτίο, όχι ένα inline πλυντήριο. Οι μεγάλες ακμές των μοντέλων εναέριας προστασίας προστατεύουν καλύτερα τις επεξεργασμένες άκρες της μοριοσανίδας από την ύγρανση.

countertop

Ένα κομμάτι κόβεται μόνο από ίσες επιφάνειες

Η διάρκεια ζωής των πλαστικοποιημένων, πλαστικοποιημένων πάγκων εξαρτάται από τη συμμόρφωση με τους κανόνες χρήσης. Χαρακτηριστικά λειτουργίας:

 • Η επιφάνεια (ιδιαίτερα στιλπνότητα τελικό επίχρισμα) δεν ανέχονται την υπερθέρμανση - αφήνουν αρκετό ζεστό γλάστρα σε αυτό για λίγα λεπτά για να λεκέ απομείνει στο πάνω μέρος του τραπεζιού, ή λιωμένο φιλμ πλαστικοποίησης. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι ότι η σόμπα απλά μπλοκάρεται στο σημείο επαφής με την καυτή επιφάνεια. Το υλικό επισκευής δεν υπόκειται.
 • Ο κύριος εχθρός των πιεσμένων τσιπς είναι η υγρασία. Συμπυκνώματα, ατμός, σταγόνες νερού συσσωρεύονται κάτω από το διακοσμητικό φιλμ. Ως αποτέλεσμα της δράσης του νερού, η βάση διογκώνεται.
 • Στην επιφάνεια, οι γρατζουνιές και τα τσιπ από τις κρούσεις παραμένουν εύκολα. Για να σκουπίσετε μικρά ελαττώματα, είναι πιθανή η κερί σκόνης κατάλληλης απόχρωσης, αλλά δεν θα είναι δυνατόν να επισκευαστεί πλήρως μια πλάκα.
 • Στην διακοσμητική επίστρωση παραμένουν κηλίδες από προϊόντα που περιέχουν οξύ. Σε ένα γυαλιστερό φιλμ, ακόμη και το νερό αφήνει αξιοσημείωτα σημεία.

Skillful απομίμηση: επιλογές για το σχεδιασμό επιφάνειες εργασίας με πλαστικοποιημένες σανίδες

Τα κύρια πλεονεκτήματα των countertops μοριοσανίδων - μια τεράστια επιλογή διακόσμηση φινίρισμα με ελάχιστο κόστος. Παράγουν πλάκες που όχι μόνο προσομοιάζουν το σχήμα ξύλου ή πέτρας, αλλά μεταφέρουν αξιόπιστα την υφή ακριβά ξύλα, αποκλειστικό δέρμα ή πέτρα. Εκτός από τις ταινίες με υφή με διακόσμηση, υπάρχουν επίσης μονόχρωμα δείγματα με διαφορετικούς βαθμούς λαμπρότητας.

Ενώ παρατηρούν τη σωστή τεχνική επεξεργασίας των άκρων, τέτοια tabletops φαίνονται αξιοπρεπή, και με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να εξυπηρετήσουν μέχρι και 15 χρόνια. Οι σωστά συνδυασμένες αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια καταπληκτική διάθεση στην κουζίνα.

Οι ημι-ματ κορυφές φαίνονται υπέροχα στα λακωνικά μονοφωνικά ακουστικά: συνδυάζει επιτυχώς την κρέμα με μια μαύρη σοκολάτα.

Κομψά στολίδια σύνθετων σχημάτων: ένα φωτεινό countertops ροδιού δίπλα σε ένα ξύλινο πάγκο και την επιφάνεια μιας ζώνης εργασίας από τεχνητή πέτρα. Η ψευδαίσθηση μιας ακριβής ξύλινης πλάκας δύσκολα διακρίνεται από το πραγματικό ξύλο.

Οι γυψοσανίδες χρειάζονται καθημερινή φροντίδα, αλλά δημιουργούν μια απερίγραπτη ατμόσφαιρα καθαριότητας και άνεσης. Αν επιτυχώς αποκρύψετε την άρθρωση, τότε η επιφάνεια κορυφής από το μοριοσανίδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε σύνολα γωνιών.

Οι συμπαγείς επιφάνειες είναι κατάλληλες για εσωτερικές λύσεις με έντονη αντίθεση: οι γυαλιστερά μαύρες προσόψεις φαίνονται αρμονικά κάτω από το ματ γκρι πάγκο.

Πρακτικές και εύκολες: μια ποδιά και μια επιφάνεια του τραπεζιού από πολυστρωματικές μοριοσανίδες διαφορετικού πάχους.

9ο
10
10
11ο
12η
13ο

Επιφάνειες εργασίας από φυσικό ξύλο: πολυτέλεια και ζεστασιά στην κουζίνα

Ο πιο όμορφος τύπος countertops είναι από φυσικό ξύλο. Κανένα τεχνητό υλικό δεν μεταδίδει το άρωμα και την αίσθηση της θερμότητας που προέρχεται από το ξύλο. Λίγοι κίνδυνοι εγκαθιστώντας πάγκους από ξύλο σε πάγκους κουζίνας λόγω της πολυπλοκότητας της φροντίδας και της έντονης ευαισθησίας στις παραμορφώσεις.

Κλασικό ξύλινο πάγκο

Κλασική ξύλινη τραπέζι σε έντονο σκοτεινό χρώμα με ματ βερνίκι

Πώς να επιλέξετε ένα ξύλινο πάγκο: υλικά και φροντίδα της επιφάνειας

Στην επιφάνεια του δέντρου παρέμεινε στην αρχική του μορφή όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι απαραίτητο να παρέχονται οι ελάχιστες απαραίτητες συνθήκες στο δωμάτιο:

 1. Διατήρηση ενός σταθερού καθεστώτος θερμοκρασίας: καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους η θερμοκρασία του αέρα δεν πρέπει να κυμαίνεται περισσότερο από 5 °. Με αιχμηρές διακυμάνσεις, ο ιστός από τον πίνακα μπορεί να παραμορφωθεί.
 2. Σταθερότητα του επιπέδου υγρασίας: οι βέλτιστοι δείκτες - από 30 έως 60%. Ο υπερκορεσμός του αέρα με υγρασία μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση και διόγκωση μεμονωμένων περιοχών και πολύ ξηρός αέρας είναι η αιτία ρωγμών και απόκλισης στοιχείων κατά μήκος των αρθρώσεων.

Οι σχεδιαστές προσφέρουν αντί του κλασικού βερνικιού να καλύπτουν πάγκους κουζίνας με ειδικά φυσικά και ημισυνθετικά έλαια. Χωρίς επίστρωση βαφής μπορεί να αντέξει την υπερθέρμανση. Ως εκ τούτου, τα βερνικωμένα countertops θα πρέπει να προστατεύονται όχι μόνο από την υγρασία, αλλά και από τη θερμότητα.

Φυσικό πάγκο εργασίας

Φινίρισμα από φυσικό τραπέζι από διάφορα είδη ξύλου

Το λάδι, το οποίο εμποτίζει την επιφάνεια, εφαρμόζεται σε πολλά στρώματα. Η πλάκα απορροφά το λάδι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετά την οποία εφαρμόζεται το επόμενο στρώμα. Διακοσμητικά επιπτώσεις από τη χρήση των ελαίων σε καμία περίπτωση κατώτερα λάκα: Επίδραση λευκασμένο ξύλο, ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, με έμφαση φυσικά υφές και φωτεινά τόνωση - όλα είναι πιθανά.

Επικάλυψη με άχρωμη επιφάνεια λαδιού

Καλυμμένα με μια άχρωμη επιφάνεια λαδιού προστατεύονται αξιόπιστα, διατηρείται ο φυσικός τόνος και το σχέδιο

Η μαγειρεμένη πλάκα απαιτεί ελάχιστη συντήρηση - είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την επιφάνεια με ένα ειδικό εργαλείο, να ανανεώσετε την επίστρωση κάθε λίγα χρόνια. Τα φυσικά έλαια έχουν καλή αντίσταση στη χρώση, δεν επιτρέπουν τη μόλυνση να εισχωρήσει μέσα στους πόρους του δέντρου.

Φυσική ομορφιά: ενδιαφέροντα έργα με φυσικό δέντρο

Οι νέες τεχνολογίες επεξεργασίας και κόλλησης επιτρέπουν στους σχεδιαστές να δημιουργούν ξύλινες τραπεζομάντιλες για κουζίνες διαφορετικών σχημάτων - ευθεία, καμπυλωμένη σε διαφορετικές γωνίες.

Ασυνήθιστα και κομψά μοιάζει με ξύλινο πάγκο με σκόπιμα απρόσεκτα χείλη: ειδικά αριστερά μη επεξεργασμένα αρθρώσεις, και οι σανίδες τεχνητά γερνούν.

Στην τάση - η διατήρηση της φυσικής δομής του παλαιού δέντρου: με ρωγμές, κόμβους και άκρα επεξεργασίας, που μιμούνται σκουπίδια από το να αγγίζουν χιλιάδες χέρια της άκρης.

Ξύλινο πάγκο ως στοιχείο διακόσμησης κουζίνας

Το τραπέζι από ξύλο δεν χρειάζεται πρόσθετα στολίδια, από μόνο του είναι ένα σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης της κουζίνας

Ξύλινη τραπεζαρία για κουζίνα σε κλασικό στιλ

Ο ξύλινος πάγκος θα χωρέσει με επιτυχία σε οποιοδήποτε στυλ, αλλά φαίνεται καλύτερα στα ευρωπαϊκά κλασικά

Τα λάδια βοηθούν επίσης στη δημιουργία μιας μαλακής, διακριτικής λάμψης. Το έλαιο Tung δίνει μια πολυτελή χρυσή λάμψη με γυαλιστερή επιφάνεια.

Φωτεινό χρώμα και μη τυποποιημένο σχήμα: αντί για μια επιμεταλλωμένη πλάκα στο ρόλο των countertops - ένα ευρύ χαρτόνι με μια ανομοιογενή άκρη.

Κλασικά: σκοτεινή χρωματισμένη καρυδιά με σγουρή όψη στην άκρη και μια ιδανική γυαλιστερή επιφάνεια.

Στενές λωρίδες διαφορετικής υφής, έγχρωμες με ετερογενείς αποχρώσεις στη σειρά: μια εξαιρετική επιλογή για ένα νησί με αυστηρή γεωμετρία.

14ο
14ο
15η
17ο
18ο
16

Ιδανικό υλικό για σύνθετα σχήματα: τεχνητή πέτρα

Η τεχνητή πέτρα έχει όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής, και στερείται των κύριων μειονεκτημάτων της - την πολυπλοκότητα της επεξεργασίας, το βαρύ βάρος, τις δυσπρόσιτες τιμές.

Τεχνητή πέτρα

Η τεχνητή πέτρα είναι μια ευκαιρία να δημιουργηθεί μια μονολιθική επιφάνεια με μια πτύχωση πλυσίματος οποιουδήποτε σχήματος και χρώματος

Ακρυλικό ή χαλαζία: πώς να επιλέξετε το υλικό για τον πάγκο

Πιατέλες για κουζίνα από τεχνητή πέτρα κάνουν δύο βασικά υλικά:

 • Ακρυλικό: λεπτή ψίχα στην ακρυλική μάζα.
 • Συσσωματωμένο χαλαζία: συνδετικά πολυμερή με γέμισμα με τσιπς χαλαζία. Η μάζα των στερεών σωματιδίων είναι μέχρι 95%.

Οι πάγκοι από τεχνητή πέτρα διαφέρουν όχι μόνο στη σύνθεση, αλλά και στην τιμή: η ακρυλική πέτρα είναι πολύ πιο ακριβή.

Απίστευτα σχήματα

Απίστευτα σχήματα σε οποιοδήποτε χρώμα - το κύριο συν ακρυλικό

Πίνακες από τεχνητή πέτρα: προσβασιμότητα, ομορφιά, ανθεκτικότητα

Δημοφιλή σήμερα, countertops από τεχνητή πέτρα είναι οπτικά ελκυστικά, σχετικά φθηνά και πολύ ανθεκτικά

Πλεονεκτήματα ακρυλικού:

 1. Αντοχή σε μηχανικές βλάβες, διείσδυση και αναπαραγωγή μικροοργανισμών, μόλυνση.
 2. Η δυνατότητα αναδημιουργίας οποιουδήποτε σχήματος χωρίς αρμούς και ραφές.
 3. Επισκευή: οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να επισκευαστεί και να γυαλιστεί η επιφάνεια χωρίς ίχνος.
 4. Απεριόριστη επιλογή χρωμάτων.

Μειονεκτήματα των σύνθετων επιφανειών - Υψηλή τιμή, χαμηλή θερμική αντίσταση (καυτά αντικείμενα αφήνουν ίχνη πάνω στο τραπέζι), η ανάγκη χρήσης ειδικών εργαλείων για τον καθαρισμό (καθαριστικά αφήνουν γρατσουνιές η επιφάνεια γίνεται θολό).

21
22
23

Το συσσωμάτωμα είναι πιο ανθεκτικό στην εμφάνιση μικρών γρατζουνιών, τσιπς, ρωγμών. Ένα τέτοιο τραπέζι για την κουζίνα έχει εξαιρετική αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες, και η ισχύς δεν είναι κατώτερη από γρανίτη και μάρμαρο. Η δομή μιμείται εντελώς τη σύσταση της πέτρας και η επιφάνεια είναι πάντα δροσερή.

Απεριόριστες δυνατότητες: σχεδιασμός έργων που χρησιμοποιούν τεχνητή πέτρα

Μεγέθυνση και άπειρο: το ακρυλικό και το συσσωμάτωμα χαλαζία είναι τα μόνα υλικά για τη δημιουργία απλών 3D σχημάτων.

Ακρυλικό κορυφή: η επιφάνεια του τραπεζιού σε όλο το μήκος του ακουστικού, δεν χρειάζεται να κόψετε το νεροχύτη, απλά επιλέξτε το σχήμα.

Ο συνδυασμός τεχνητής πέτρας και ξύλου στο εσωτερικό της κουζίνας

Με μια επιτυχημένη επιλογή χρωμάτων, ο συνδυασμός τεχνητής πέτρας και ξύλου στο εσωτερικό της κουζίνας φαίνεται εντυπωσιακός

Η ακρυλική πέτρα έχει μια ευχάριστη στην αφή, μια ζεστή, μεταξωτή επιφάνεια, η οποία επίσης απορροφά τους ήχους από τις προσκρούσεις. Τα μεμονωμένα στοιχεία είναι κολλημένα μεταξύ τους χωρίς ραφές και ο πλούτος των χρωμάτων και των υφασμάτων σας επιτρέπει να επιλέξετε τη σωστή επιλογή για οποιοδήποτε στυλ εσωτερικού χώρου.

Μπαρ με πάγκο από τεχνητή πέτρα στο σαλόνι-κουζίνα

Ο πάγκος με ένα τεχνητό πέτρινο πάγκο ταιριάζει καλά με το εσωτερικό αυτού του σαλόνι-κουζίνα

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα της τεχνητής πέτρας σήμερα είναι η σχετικά υψηλή τιμή της.

Επιτραπέζια επιφάνεια από τεχνητή πέτρα σε αντίθεση με το εσωτερικό

Η λύση χρώματος αντίθεσης και το παιχνίδι φωτισμού σε αυτή την κουζίνα υπογραμμίζουν τις διακοσμητικές ιδιότητες της επιτραπέζιας επιφάνειας από τεχνητή πέτρα

Σετ πολλαπλών επιπέδων με επιτραπέζια κορυφή για ευρύχωρες κουζίνες.

24
25
26ο

Μορφή, χρώμα, μήκος και γυαλάδα - χωρίς περιορισμούς. Το ακρυλικό είναι ένα καθολικό υλικό για σύνθετα γεωμετρικά σχήματα.

Οι άκρες του συσσωματώματος μπορούν να παραμείνουν υπό τη μορφή κομμένου γρανίτη ή μαρμάρινης πλάκας: η εσωτερική δομή του σύνθετου είναι ίδια με εκείνη της φυσικής πέτρας.

Τεχνητή πέτρα - ένα ιδανικό υλικό για νησιά κουζίνας, επειδή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το κόστος του υλικού και την παράδοση των φυσικών πλακών αυτού του μεγέθους.
27η

Γυαλί countertops: μια δημιουργική προσέγγιση στις οικείες λεπτομέρειες

Το γυάλινο τραπέζι έχει γίνει ένα παραδοσιακό κομμάτι του εσωτερικού χώρου τραπεζαρίας, και οι γυάλινες κορυφές εξακολουθούν να θεωρούνται ως πραγματικά εξωτικά. Μόνο daredevils αποφασίσει να εγκαταστήσει ένα γυάλινο πάγκο στην κουζίνα τους. Γιατί; Η ένωση του γυαλιού με κάτι αναξιόπιστο και εύθραυστο στέκεται σταθερά στη συνείδηση ​​- και απολύτως αβάσιμο.

Οι πάγκοι κουζίνας είναι κατασκευασμένοι από πολυστρωματικό γυαλί: διάφορα στρώματα από ελασματοποιημένο, και το πάνω μέρος - από σκληρυμένο. Μια τέτοια δομή σάντουιτς σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για το γεγονός ότι η επιφάνεια θα χωριστεί από την πρόσκρουση ενός μαχαιριού ή την πτώση μιας βαριάς λεκάνης.

Στην πραγματικότητα, το μόνο μειονέκτημα της γυάλινης κορυφής είναι η ηχητικότητά της, η οποία δεν μπορεί να μπερδευτεί. Η επιφάνεια είναι εύκολο να καθαριστεί με τα συνήθη μέσα για το πλύσιμο των παραθύρων, δεν απορροφά οσμές και βαφές, δεν φοβάται το νερό και τη θερμότητα.

Από την άποψη της αισθητικής, το γυαλί είναι ένα υλικό που μπορεί να μετατρέψει την πιο συνηθισμένη κουζίνα σε αριστούργημα. Επιλογές διακόσμησης - βάρος.

Ένας ικανός φωτισμός αναζωογονεί τις γυάλινες δομές και σας κάνει να παίζετε εκατομμύρια λάμψεις.

28
29
30
31
32
33

Μοτίβα, φυσαλίδες και νυχτερινά φώτα - το εσωτερικό αλλάζει δραματικά. Μια μικρή και σκοτεινή κουζίνα, όπως μια επιφάνεια τραπεζαρίας, θα γεμίσει με αέρα και φως. Οι γυάλινες πλάκες με ογκομετρικό σχέδιο είναι ιδανικές για δωμάτια με πακέτα 3D. Δεν υπάρχουν κανόνες - μπορείτε να βάψετε το ποτήρι σε οποιοδήποτε χρώμα.

σκούρο χρώμα Wenge που με μέτρια εξαρτήματα στρεσάρεται δείγμα του καλού γούστου και την αίσθηση του στυλ κάτω από πάγκους σαφείς, φωτεινά χρώματα του διακόσμηση γυαλιού.

34

Μια νέα ματιά στο σκυρόδεμα: μη τυποποιημένοι πάγκοι για μοντέρνες κουζίνες

Ποιες ενώσεις προκαλούν σκυρόδεμα; Κρύο; Η γκρίζα, η πλήξη; Οι σχεδιαστές των εσωτερικών χώρων της κουζίνας κατόρθωσαν να μετατρέψουν την παραδοσιακή ιδέα του σκυροδέματος ως οικοδομικό υλικό για τραχιά δουλειά, απολύτως ακατάλληλο για χρήση ως διακόσμηση. Αρχικά, οι απόλαυλοι επιχείρησαν να εγκαταλείψουν το τσιμεντένιο τοίχο χωρίς φινίρισμα, αργότερα άρχισαν να απογυμνώνουν με επιτυχία τις οροφές από σκυρόδεμα σε εσωτερικούς χώρους πατάρι.

Η επέκταση του σκυροδέματος συνεχίζεται: τώρα το υλικό χρησιμοποιείται για τη δημιουργία countertops κουζίνας. Τα επιχειρήματα για:

 • Χαμηλή τιμή.
 • Δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων μορφών.
 • Εξαιρετική απόδοση: αντοχή στην υγρασία - το σκυρόδεμα απορροφά, εξατμίζει το νερό χωρίς να βλάπτει τη δομή και την εμφάνιση.
 • Αντοχή, δυνατότητα αποκατάστασης βλαβών χωρίς ίχνος.

Το κύριο πλεονέκτημα του υλικού είναι η δυνατότητα χρωματισμού σε μη τυποποιημένες αποχρώσεις, πολλές επιλογές για τελειώματος στη στίλβωση. Τεχνολογίες για γυαλιστικά, ματς επιτρέπουν στο σκυρόδεμα να φαίνεται φυσικό στην κουζίνα οποιουδήποτε στυλ.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη πάγκο - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στις σύγχρονες κουζίνες, ηλικίας σε δροσερό αποχρώσεις και συνοπτικό αυστηρότητα form.Cherny σκυρόδεμα, εξωτερικά δυσδιάκριτες από γρανίτη, φαίνεται μεγάλη σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο.

35
36
37
38
39
40
42
43
44
45
α1
41

Μια πραγματική σοφίτα - μια ιδιαίτερη αίσθηση του χώρου δημιουργεί ένα μακρύ μονολιθικό πάγκο από σκυρόδεμα. Στις μικρές κουζίνες, η χρήση του σκυροδέματος έχει τα πλεονεκτήματά του: δεν φοβάται τη ρύπανση, η υπερθέρμανση, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Οι πάγκοι από σκυρόδεμα είναι απαραίτητη επιλογή για την οργάνωση ανοιχτών καλοκαιρινών κουζινών: ακόμη και από τη βροχή δεν είναι απαραίτητο να κλείνετε.

Η λύση έχει καλή συμβατότητα με άλλα υλικά, γεγονός που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια για την υλοποίηση ιδεών σχεδιασμού. Στα ανώτερα στρώματα προσθέστε ψίχουλα, γυαλί, έγχρωμο ψηφιδωτό γυαλί.

Χιόνι-λευκό ιδέα: μια λύση με ένα πολύχρωμο γυαλί φωτεινό - μια εξαιρετική επιλογή για μια ελαφριά λευκή κουζίνα.

Τα άκρα διακοσμούνται ή αφήνονται προσεκτικά γυαλισμένα. Γυαλιστερό τραπεζομάντιλα δύο τόξων μπορούν να διακοσμηθούν με κοχύλια, βότσαλα ή τεχνητό ντεκόρ.

Όχι μόνο ένας πάγκος: νησίδες σκυροδέματος με ενσωματωμένη γέμιση - είναι κομψό. Τα πόδια και το τραπέζι φαίνονται μονολιθικά, λαξευμένα από πέτρα, σχέδιο.

Glitter από μέταλλο: μια ποικιλία από υφές και αποχρώσεις

Κρύο χειρουργικό καθρέφτη φινίρισμα στο φινίρισμα "νικέλιο" δεν είναι κατ 'ουδένα τρόπο η μόνη εκδοχή του μεταλλικού worktop ή επιφάνεια εργασίας ανοξείδωτου χάλυβα. Μεταξύ εργοστάσιο υλικών βάσης επιλογές τελικής επεξεργασίας - ανάγλυφη επιφάνεια, ματ και γυαλιστερό, με την επίδραση της «τρίψιμο» γεωμετρική διακόσμηση με τη μορφή υφασμένων υφασμάτων.

Η διακόσμηση γίνεται πρακτική

Το ντεκόρ γίνεται πρακτικό: είναι πολύ πιο εύκολο να φροντίσετε το μέταλλο με υφή

Βιομηχανικός σχεδιασμός στο εσωτερικό του σπιτιού: νικέλιο και χρώμιο

Σχεδιαστική τάση: Ο συνδυασμός κρύου μετάλλου σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με ξύλο αραιώνει λίγο τις αυστηρές μορφές και τα μονόχρωμα χρώματα. Εξαιρετικά συνδυασμένο μέταλλο με έντονες χρωματικές λεπτομέρειες.

47
Επιλέγοντας μια επιφάνεια εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι καλύτερα να σταματήσει η επιλογή για τα ματ υλικά ή διακοσμημένη με ανάγλυφα σχέδια - αυτό εξαλείφει την ανάγκη να αφαιρέσετε λεκέδες από γυαλιστερές επιφάνειες. Επιπλέον, η ετερογενής υφή θα κρύψει μικρά ελαττώματα: χτυπήματα, γρατζουνιές.

Μια σημαντική λεπτομέρεια: στον επιτραπέζιο χάλυβα, οι προσεκτικά επιλεγμένοι νεροχύτες και μίξερ φαίνονται σαν να επαναλαμβάνουν με ακρίβεια τη σκιά και την υφή της επιφάνειας.

49
50
48

Σε ένα δωμάτιο, μπορείτε να συνδυάσετε επιτυχώς γυαλιστερό με πλεγμένο μέταλλο, ειδικά αν το σετ είναι τοποθετημένο κατά μήκος δύο παράλληλων τοίχων.

Οι πάγκοι κουζίνας από χάλυβα είναι κατάλληλοι για μοντέρνα στυλ

Πάγκος κουζίνας από χάλυβα - η καλύτερη επιλογή για την κουζίνα με το ύφος της υψηλής τεχνολογίας

Επιτραπέζια βάση από χάλυβα για μια αυστηρή και κομψή κουζίνα

Η ψυχρή μεταλλική λάμψη του χάλυβα είναι σε αρμονία με το εσωτερικό αυτής της κουζίνας, τονίζοντας τη σοβαρότητα και την κομψότητα της

Συνδυασμός μεταλλικών επιτραπέζιων τραπεζιών με διακοσμητικά στοιχεία

Κάντε τον πάγκο από χάλυβα πιο οικείο και άνετο με απλά διακοσμητικά στοιχεία

Ζεστό μέταλλο: χαλκός και χαλκός στη διακόσμηση των επιφανειών εργασίας

Η εγκατάλειψη των προτύπων: γιατί ο πάγκος πρέπει να είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα; Στις κλασικές κουζίνες, ο ευγενής χαλκός, οι απαλές γεύσεις από χαλκό φέρνουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, ένα τέτοιο τραπέζι θα αποκτήσει εντελώς διαφορετικό χρώμα, αλλά αυτό μόνο προσθέτει στην ομορφιά του. Ο ειδικά χτισμένος χαλκός με τεχνητά παραμορφωμένη επιφάνεια στο ρετρό εσωτερικό αρμονικά αποχρωματίζει τα λευκά κεραμικά του κελύφους.

Πάγκοι χαλκού, ευγενές χάλκινο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αριστοκρατικής στιλπνότητας και άνεσης στο σπίτι σε ευρύχωρες κουζίνες. Για την εγκατάσταση σε ένα νησί κουζίνας, το υλικό είναι προ-γυαλισμένο σε καθρέφτη φινίρισμα.

Ζεστά χρώματα ευγενούς μετάλλου έχουν βρει εφαρμογή σε σύγχρονους αυστηρούς εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων της πόλης: χαλκός σε αντίθεση με ένα μαύρο ποτήρι μιας εστίας.

Ιδέα: συνδυασμός χαλκομανιών και ποδιά κουζίνας με σκούρο πράσινο φυσικό ξύλο.

Τα αληθινά αριστουργήματα είναι τα τραπέζια από κασσίτερο με μπορντούρα, που θυμίζουν ένα έργο τέχνης.

EDC100113_212
52
53
54
51
α7

Η επιφάνεια του κασσίτερου δημιουργεί μια ασυνήθιστη αίσθηση όγκου και μια σκούρα γκρι σκιά δίνει έμφαση στη μοναδική ομορφιά των πλευρικών επιφανειών.

Μάρμαρο και γρανίτη σαν τραπέζι: η αιώνια ομορφιά μοναδικών φυσικών προτύπων

Η επιλογή της φυσικής πέτρας ως υλικού για την κατασκευή countertops της κουζίνας είναι μια λύση που θα απαιτήσει όχι μόνο σταθερές νομισματικές επενδύσεις αλλά και τη συμμόρφωση κάθε στυλιστικού στοιχείου στις εγκαταστάσεις της γενικής ιδέας.

Η ομορφιά του πραγματικού μαρμάρου

Η ομορφιά αυτού του μαρμάρου: τραπέζι, ποδιά και περβάζι παραθύρων

Κανόνες για την κατασκευή ενός εσωτερικού με μια ευγενή πέτρα:

 • Μάρμαρο - όχι για μικρές κουζίνες. Σε ένα μικρό δωμάτιο, η ομορφιά της τραπέζης απλά "δεν ανοίγει", θα φανεί βαριά και γελοία.

  Μάρμαρο

  Το μάρμαρο χρειάζεται χώρο

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map