Μικρή κουζίνα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φωτεινή προσωπικότητα

Μικρή κουζίνα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φωτεινή προσωπικότητα

Μικρή κουζίνα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και φωτεινή προσωπικότητα

χρώμα

Κόστος επισκευής: 130 000 ρούβλια.
Κουζίνα: 9 τετραγωνικά μέτρα m.
Διατάχθηκε: "Σπίτι-επίπλων", Βολγκοντόνσκ
Ορισμός: γωνιακή κουζίνα με συνολική επιφάνεια εργασίας 2,90 m (εξωτερικά)
Ενσωματωμένες οικιακές συσκευές: 45 000 τρίψτε.
Έπιπλα: 86 000 ρούβλια.

Έχουμε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια κατοικία με μικρή κουζίνα. Και ήθελα πραγματικά να έχω μια ζεστή, λειτουργική κουζίνα με τραπεζαρία για 3 άτομα.

Σε γενικές γραμμές, προσπάθησε όσο καλύτερα μπορούσε. Αξιολογήστε τα αποτελέσματα!

χρώμα

Αλλά όλα είναι εντάξει.

Χρωματική κλίμακα: τα βασικά χρώματα της κουζίνας - μαύρο, λευκό και φούξια (στη φωτογραφία φαίνεται ροζέ για κάποιο λόγο).

Σε μαύρο χρώμα, έχουμε λινέλαιο, τραπέζι και νεροχύτη, το ίδιο χρώμα υποστηρίζουμε στις οικιακές συσκευές: μια εστία με φούρνο και μια λάμπα με μαύρα κορδόνια σε λευκό φόντο.

Φωτεινή και ζουμερή φούξια - αυτό είναι το κύριο χρώμα του ακουστικού, υπάρχει επίσης ένα διακοσμητικό ένθετο μωβ ταπετσαρίας με ένα floral στολίδι που προσδιορίζει την τραπεζαρία.

ματ χρώμα

Λευκό: καθώς το λευκό χρώμα διευρύνει το χώρο, έχουμε πολλά. Αυτό είναι το κύριο μέρος της ταπετσαρίας (λευκή γυαλιστερή ταπετσαρία), τέντωμα οροφής, επίσης λευκό και γυαλιστερό, τραπεζαρία με γυάλινη κορυφή, ψυγείο, ρολά.

1

Σε λευκό, οι ανώτερες πόρτες του ακουστικού κατασκευάζονται επίσης. Το χρώμα είναι ματ, με γυαλιστερό floral μοτίβο.

σετ

αντίθεση χρώματος

Τα μοτίβα λουλουδιών συνεχίζουν να κυλούν τυφλά.

κουρτίνες στα παράθυρα

Λόγω των αντίθετων συνδυασμών χρωμάτων, η κουζίνα φαίνεται φωτεινή και ελαφριά.

Και τώρα, για την κουζίνα. Κατασκευάστηκε για παραγγελία, σύμφωνα με τα μεμονωμένα μεγέθη. Στις οποίες θα έλεγα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή:

  • το ύψος της επιφάνειας εργασίας (το έχουμε κάπως υψηλότερο από το κανονικό ύψος, επειδή ο άντρας μου και εγώ είμαστε και οι δύο ψηλοί).
  • το πλάτος της επιφάνειας εργασίας, πρέπει να είναι κατ 'ανάγκη ευρύτερο από 10 cm ή και περισσότερο από την εστία σας.

επιφάνεια εργασίας

  • τα επάνω ντουλάπια δεν πρέπει να είναι πολύ ψηλά. (Λόγω της έλλειψης χώρου, τα ντουλάπια είναι αρκετά ψηλά, δύσκολα φτάνω στο κορυφαίο ράφι, στέκεται στα πόδια ή ακόμα και στέκεται πάνω σε μια καρέκλα, δεν είναι πολύ βολικό.) Αν και νομίζω ότι κάθε ιδιοκτήτης θα έχει πράγματα που μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα τέτοιο ράφι.)

ντουλάπια

  • αν τα κονδύλια είναι περιορισμένα, τότε είναι απαραίτητο να προσεγγίσουμε την επιλογή των μηχανισμών και των συνδέσεων με έξυπνη συμπεριφορά. Επειδή όταν έρχεστε στο σαλόνι, υπάρχουν δείγματα διάφορων ντουλαπιών και συσκευών που είναι πολύ βολικό για χρήση και θέλετε τα πάντα με τη μία. Είναι ποιότητα εξαρτήματα επίπλων που κοστίζουν περισσότερο, και το συνολικό ποσό μπορεί να μην σας ευχαριστήσει. Είναι απαραίτητο να επιλέξουμε μόνο τους πιο αναγκαίους μηχανισμούς. Σε μας είναι ένα ερμάριο με σκεύη - ξήρανση, η πόρτα πηγαίνει από μόνη της από εύκολη πίεση και είναι σταθερή σε οποιαδήποτε βολική θέση. Και επίσης κουτιά με κλεισίματα για τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα. 

εξαρτήματα

στεγνωτήρα

Από τη γωνιά της κουζίνας, η επιφάνεια εργασίας αποδείχθηκε αρκετά μεγάλη.

επιφάνεια εργασίας

Όταν άρχισα να μαγειρεύω σε αυτό, συνειδητοποίησα ότι δεν χρειαζόμουν πια, όλα ήταν πολύ βολικά, όλα ήταν κοντά, όλα ήταν κοντά.

Είναι απαραίτητο να επισημάνουμε την περιοχή εργασίας: έχουμε έναν περιστροφικό λαμπτήρα πάνω από το νεροχύτη, το τραπέζι και τη σόμπα.

Για να προδώσουν την πρόσθετη ευκολία της κουζίνας, έκαναν γυάλινες πόρτες στα 2 συρτάρια. Η κουκούλα έχει επίσης γυάλινα πεδία.

πόρτες σε ντουλάπια

συσκευές κουζίνας

Λόγω του σωστά κατανεμημένου χώρου, ακόμη και η κουζίνα μας των 9 μέτρων αποδείχθηκε πολύ άνετη και λειτουργική, το μόνο πράγμα που δυστυχώς δεν ταιριάζει, είναι ένα πλυντήριο πιάτων, το οποίο μερικές φορές λείπει πραγματικά.

Τώρα είναι ευχάριστο να χαλαρώσετε στην κουζίνα μας.

ξεκουραστείτε στην κουζίνα

Και είναι ακόμη πιο ευχάριστο να μαγειρεύετε !!!

μαγείρεμα

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 49 = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map