Πώς να επιλέξετε τη σωστή γωνία νεροχύτη: επιλέξτε το μέγεθος και το σχέδιο

Πώς να επιλέξετε τη σωστή γωνία νεροχύτη: επιλέξτε το μέγεθος και το σχέδιο

Πώς να επιλέξετε τη σωστή γωνία νεροχύτη: επιλέξτε το μέγεθος και το σχέδιο

Ο σωστά επιλεγμένος νεροχύτης της κουζίνας μπορεί να μετατρέψει τη δημιουργική διαδικασία μαγειρέματος σε πραγματικό βασανισμό. Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Μετά από όλα, τουλάχιστον τα δύο τρίτα των υποδημάτων κουζίνας συνδέονται με το νεροχύτη. Οι περισσότερες νοικοκυρές ισχυρίζονται ότι το πιο βολικό είναι ο γωνιακός νεροχύτης για την κουζίνα. Πώς να το επιλέξετε σωστά;

Η σωστή επιλογή του νεροχύτη της κουζίνας θα σας προσφέρει άνεση στην κουζίνα

Νεροχύτης κουζίνας - ο απαραίτητος εξοπλισμός και η σωστή επιλογή εξαρτάται από την άνεση και την καθαριότητα ολόκληρης της κουζίνας

Τι είναι - ένα κομψό, άνετο και λειτουργικό νεροχύτη κουζίνας

Ποιο θα πρέπει να είναι το ιδανικό πλύσιμο αυτοκινήτων; Πρώτον, είναι αρκετά ευρύχωρο. Μετά από όλα, είναι απαραίτητο να πλένετε όχι μόνο τα πιάτα που σερβίρουν, αλλά και γλάστρες, τηγάνια, τηγάνια. Δεύτερον, ένα καλό πλύσιμο πρέπει να είναι ανθεκτικό στις επιπτώσεις σε αυτό των διαφόρων χημικών ουσιών και ζεστού νερού. Τρίτον, θα πρέπει να είναι εύκολο να διατηρηθεί και να διατηρηθεί η εμφάνισή του με ελάχιστη προσπάθεια της οικοδέσποινας.

Επιλέξτε ένα γωνιακό νεροχύτη κουζίνας για την κουζίνα μόνο αφού έχετε αποφασίσει για το ύφος των επίπλων. Μετά από όλα, υπάρχουν χαλύβδινοι και εμαγιέ νεροχύτες, κεραμικοί νεροχύτες, πλυντήρια "μαρμάρου". Αλλά όχι μόνο οι προσωπικές προτιμήσεις εξαρτώνται από την επιλογή. Εάν είστε ο ιδιοκτήτης μιας μικρής κουζίνας, πιθανότατα θα πρέπει να εγκαταλείψετε ένα ευρύχωρο κέλυφος με δύο ή τρία διαμερίσματα. Γυάλινο πλυντήριο σε αυτή την περίπτωση - την καλύτερη λύση στο πρόβλημα. Συνήθως αποτελείται από δύο ορθογώνια κύπελλα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μία γραμμή ή υπό γωνία. Αυτό το κέλυφος φαίνεται συμπαγές και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γωνία.

Διπλός νεροχύτης κουζίνας - αποδεδειγμένη πρακτικότητα

Η αποτελεσματικότητα του διπλού πλυσίματος είναι προφανής: μπορεί να πλύνει ταυτόχρονα τα τρόφιμα και να απορροφήσει βρώμικα πιάτα

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όσο πιο βαθιά είναι το μπολ, τόσο το καλύτερο. Οι ψεκασμοί δεν θα πετάξουν στην επιφάνεια εργασίας. Αλλά εάν το κύπελλο είναι πολύ βαθύ, θα πρέπει να λυγίζετε συνεχώς, και αυτό, ειλικρινά, δεν είναι πολύ ευχάριστο. Μην επιλέξετε ένα πολύ μικρό μπολ - δεν μπορεί να χωρέσει σε υψηλά σκεύη. Τα μικρά μπολ είναι κατάλληλα μόνο για κουζίνες εξοπλισμένες με πλυντήρια πιάτων. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το βέλτιστο βάθος είναι 160-200 mm. Σε αυτή την περίπτωση, το πλύσιμο είναι αρκετά ευρύχωρο και η οικοδέσποινα είναι άνετη.

Η λειτουργικότητα και η ευκολία των γωνιακών νεροχύτη εξαρτάται από το σχήμα

Χάρη στις αρχικές σχεδιαστικές λύσεις, οι ροδέλες γωνιών είναι πιο άνετες και λειτουργικές

Ποιες είναι οι γωνιές νεροχύτες κουζίνας;

Η πιο δημοφιλής και δημοφιλής επιλογή είναι οι ανοξείδωτοι γωνιακοί νεροχύτες. Είναι καθολικά, εύκολο στη φροντίδα, οικονομικά προσιτά. Οι νεροχύτες κεραμικών προσελκύουν τους καταναλωτές με κομψό σχεδιασμό, αλλά φοβούνται από μια υψηλότερη τιμή. Οι σύγχρονοι κεραμικοί νεροχύτες είναι κατασκευασμένοι από πυρίμαχο υλικό (πορσελάνη), δεν φοβούνται τις γρατζουνιές, μοιάζουν σαν καινούργιοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όχι πολύ καιρό πριν, το πλύσιμο αυτοκινήτων από σύνθετα υλικά - από corian ή silakril έγινε δημοφιλής. Είναι πολύ ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον, έχουν υπέροχη σχεδίαση.

Όταν επιλέγετε ένα νεροχύτη, σκεφτείτε το στυλ της κουζίνας. Για μια κλασική κουζίνα ή μια εξοχική κουζίνα, είναι καλύτερο ένα μέταλλο, τεχνητή πέτρα ή κεραμικό πλύσιμο. Για την κουζίνα με στυλ Art Nouveau, επιλέξτε ανοξείδωτο ατσάλι ή σύνθετα υλικά.

Μια επιτυχημένη μορφή πλύσης εξασφαλίζει αποτελεσματική χρήση του χώρου

Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο σχήμα της γωνίας πλύσης επιτρέπει την αποτελεσματική χρήση του περιβάλλοντος χώρου

Ποιο κέλυφος είναι καλύτερο: ένα τιμολόγιο ή ένα κατώφλι

Τα κελύφη των οστών είναι πνιγμένα στον πάγκο. Τα γενικά πλύσεις "βρίσκονται" σε αυτό, κρατώντας τους στο πλάι τους. Οι κατασκευαστές άρχισαν πρόσφατα να προσφέρουν μια άλλη επιλογή - πλύσιμο των υποκατάστατων, τα οποία διατηρούνται σε βάρος της ειδικής στερέωσης κάτω από τον πάγκο. Είναι καλύτερα ο νεροχύτης της κουζίνας να είναι εφοδιασμένος με τουλάχιστον ένα φτερό για πιάτα.

Συμπαγής βρύση κουζίνας για γωνιακή πλύση

Μικρή βρύση κουζίνας, τοποθετημένη σε γωνιακό νεροχύτη, κατευθύνεται έτσι ώστε το νερό να μην εκτοξεύεται

Ιδανικό σχήμα και μέγεθος νεροχύτη κουζίνας

Οι ειδικοί στην εργονομία της κουζίνας ισχυρίζονται ότι το πιο βολικό πλύσιμο είναι ορθογώνιο. Αλλά για τις γωνιακές σουίτες σε μια μικρή κουζίνα, το στρογγυλό μπολ είναι ιδανικό. Επιπλέον, υπάρχουν τετράγωνα, οβάλ, τριγωνικά κελύφη. Κατά την επιλογή του σχήματος του νεροχύτη, εξετάστε τον όγκο των πιάτων που πρέπει να πλένετε καθημερινά. Μην ξεχάσετε να σκεφτείτε πώς να διαμορφώσετε το νεροχύτη με το στυλ της κουζίνας σας.

Εάν η κουζίνα σας είναι μικρή, είναι ιδανική για νεροχύτες, που αποτελούνται από μικρά ορθογώνια διαμερίσματα. Μπορούν να τοποθετηθούν υπό γωνία 45 ° μεταξύ τους ή εκτεθειμένα σε μία μόνο γραμμή. Οι κατασκευαστές προσφέρουν καθολικές νεροχύτες κουζίνας για μικρές κουζίνες, στις οποίες συνδυάζονται κύπελλα διαφορετικών σχημάτων. Για παράδειγμα, στρογγυλά με ωοειδές ή τριγωνικό με ορθογώνιο. Μια νεροχύτη κουζίνας με δύο κύπελλα δεν καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο από ένα νεροχύτη με ένα μπολ. Αλλά το διπλό είναι πολύ πιο βολικό. Ένα φλιτζάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιάτα, και το άλλο - για πλύσιμο φρούτων, λαχανικών.

Στη γωνία της κουζίνας, ένας στρογγυλός νεροχύτης ταιριάζει απόλυτα

Το πλύσιμο της στρογγυλής φόρμας ταιριάζει βέλτιστα στη γωνία οποιασδήποτε κουζίνας

Έξυπνα gadgets για γωνιακούς νεροχύτες

1

Οι μεγαλύτεροι παραγωγοί νεροχύτη προσφέρουν, εκτός από τα μοντέλα τους, και τα καλά και απαραίτητα αξεσουάρ. Αυτά είναι βολικές σανίδες κοπής που επαναλαμβάνουν τα περιγράμματα του νεροχύτη. Χάρη σε αυτές τις σανίδες, μπορείτε να αυξήσετε την επιφάνεια εργασίας του πίνακα. Πρόκειται για μεταλλικά καλάθια για πλύσιμο φρούτων και λαχανικών, διανεμητές για υγρό σαπούνι, τύμπανα και ούτω καθεξής. Όλες αυτές οι έξυπνες προσαρμογές μπορούν να αγοραστούν ανάλογα με τις ανάγκες, τότε οι προσπάθειες κουζίνας θα γίνουν πολύ ευκολότερες και πιο ευχάριστες.

Έχετε επιλέξει έναν γωνιακό νεροχύτη; Φροντίστε να φωτίσετε αυτήν την περιοχή. Μετά το πλύσιμο των πιάτων, η ερωμένη συνήθως γυρίζει την πλάτη της στο φως. Έτσι το πλύσιμο των πιάτων είναι μάλλον ενοχλητικό, η δυσφορία μπορεί να είναι πολύ δυνατή, αλλά γιατί χρειάζεστε ερεθισμό;

Επιπλέον, οι έξυπνοι νεροχύτες είναι συχνά εξοπλισμένοι με θρυμματιστές για απόβλητα, τρίφτες, σετ μαχαιριών. Αυτό εξοικονομεί τόσο χώρο στην κουζίνα όσο και την ώρα της οικοδέσποινας.

Γωνιακό πλυντήριο ως στοιχείο του εσωτερικού της κουζίνας σε κλασικό ύφος

Οι σαφείς περιγραφές και η αυστηρή μορφή του νεροχύτη και του μίκτη θα εναρμονιστούν αρμονικά σε πολλά στυλ από την κλασική έως την hi-tech

Αποκτήστε γωνιακούς νεροχύτες κουζίνας σε εξειδικευμένα καταστήματα. Είναι καλύτερα να ήταν επίσημο κατάστημα της εταιρείας, η οποία εισάγει κοχύλια ή παράγουν τα ίδια. Αυτό εγγυάται την ποιότητα και δίνει την ευκαιρία να σώσουμε λίγο. Εξάλλου, υπάρχουν συχνά απομιμήσεις στις αγορές που παράγονται στις ασιατικές χώρες. Η ποιότητά τους αφήνει πολύ επιθυμητό. Δώστε προσοχή στο πλύσιμο της Ισπανίας, τις Κάτω Χώρες, την Ιταλία, τη Γερμανία - FRANKE, NAYES, ALVEUS, TEKA, SCHOCK, REGINOX, BLANCO.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 79 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map