Μοντέλα μοντέλα μπουκαλιών για την κουζίνα - 10por15.com

Μοντέλα μοντέλα μπουκαλιών για την κουζίνα

Μοντέλα μοντέλα μπουκαλιών για την κουζίνα

Η επίτευξη της μέγιστης άνεσης στην κουζίνα είναι δυνατή υπό μία προϋπόθεση: εάν τοποθετήσετε σωστά τα εσωτερικά αντικείμενα, τα σκεύη, τα πιάτα, τις τεχνικές συσκευές. Για την αποθήκευση μπουκαλιών με λαχανικό ή ελαιόλαδο, μπαχαρικά, σάλτσες, κρασί, το μπουκάλι της κουζίνας είναι ιδανικό – ένα βολικό στοιχείο της κουζίνας. Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις της θέσης και της εφαρμογής αυτής της εκπληκτικής συσκευής.

Φιάλες: άνεση και πρακτικότητα

Αρχαία και σύγχρονη αποθήκη στην κουζίνα διαφορετικές ως τον ουρανό και τη γη, αν και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να προτιμούν να χρησιμοποιούν την παραδοσιακή μέθοδο αποθήκευσης πιάτα και προϊόντα – στα ράφια των συμβατικών ντουλάπια. Ωστόσο, πιο προηγμένες οικοδέσποινα εξοπλισμένα γραφεία και κρεμαστά ντουλάπια συρτάρια και μετατρέποντας τους μηχανισμούς που τους στερεί της «απόλαυσης» τους για μεγάλο χρονικό διάστημα για να αναδιατάξετε τα δοχεία και σακούλες για να βρείτε το σωστό αντικείμενο.

Προηγουμένως, μπουκάλια κρασιού αποθηκεύονταν σε ειδικά σχεδιασμένα ντουλάπια, που θυμίζουν κιβώτια. Κάθε ράφι περιείχε ένα αντικείμενο ή πολλά αντικείμενα που δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Όπως γνωρίζετε, τα μπουκάλια κατασκευάστηκαν αποκλειστικά από γυαλί, οπότε υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με προσοχή. Στα κελάρια των οινοποιών, γυάλινα δοχεία στοιβάζονται σε ράφια, και σε κουζίνες και σαλόνια τοποθετούνται αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά σε ένα μπαρ.

ράφια για γυάλινες φιάλες

Ράφια για γυάλινες φιάλες με κρασί

Σήμερα, προσπαθούμε να αποθηκεύσουμε τα περισσότερα προϊόντα στο ψυγείο. Ωστόσο, δεν συνιστάται η αποθήκευση όλων των τροφίμων σε χαμηλή θερμοκρασία. Για παράδειγμα, το ελαιόλαδο, το ηλιέλαιο, το λινέλαιο διατηρεί καλύτερα τις ιδιότητές του σε θερμοκρασία δωματίου, το ίδιο ισχύει για σάλτσες με συντηρητικά. Ήταν γι ‘αυτούς και εφευρέθηκε το φορτίο.

Τι είναι αυτό – το φορτίο; Το φορτίο για την κουζίνα είναι ένα ανασυρόμενο στοιχείο της κουζίνας, που μοιάζει με ένα στενό καλάθι με σύρμα, στο οποίο είναι βολικό να τοποθετηθούν μπουκάλια, βάζα και άλλα αντικείμενα κατακόρυφου σχήματος. Το κύριο πλεονέκτημα ενός στενού μπουκαλιού είναι η δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος, συνήθως – κοντά στη σόμπα ή την εστία

αποθήκευση κουκέτα

Διώροφη αποθήκευση για δεξαμενές διαφόρων χρήσεων

Μία στενή αλλά επαρκώς ευρύχωρη κατασκευή είναι ιδιαίτερα βολική για τα στενά δωμάτια όπου υπολογίζεται κάθε επιπλέον centimeter, έτσι συχνά περιλαμβάνεται σε κιβώτια επίπλων για μικρές κουζίνες.

Τύποι σύγχρονων φιαλών

Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ολόκληρη η ποικιλία φιαλών τελειώνει με την υπερσύγχρονη έκδοση – το φορτίο. Για παράδειγμα, παραδοσιακά ντουλάπια με κελιά χρησιμοποιούνται επίσης ενεργά για την αποθήκευση κρασιού. Εξετάστε τα είδη των σχεδίων που μπορούν να βρεθούν σε έπιπλα και οικιακά σούπερ μάρκετ, καθώς και μια μάλλον απρόσμενα μέρη, για παράδειγμα, σε καταστήματα με αντίκες και στις υπαίθριες αγορές.

Ανασυρόμενο

Συρταρωτά μοντέλα – μέρος της κουζίνας, οπότε ο σχεδιασμός του μπροστινού πίνακα είναι απόλυτα συνεπής με τον σχεδιασμό των επίπλων. Για άνετη χρήση στο εξωτερικό, μια χειρολαβή είναι τοποθετημένη στο στυλ των υπόλοιπων αξεσουάρ. Ένα βολικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να ξεδιπλωθεί με μία κίνηση των χεριών, τοποθετείται στα αριστερά ή δεξιά της εστίας.

εσωτερικό κουζίνα

Μοντέρνο εσωτερικό της κουζίνας

Υπάρχουν ευρεία μοντέλα, ακόμη πιο ευρύχωρα και παρόμοια με τα συνηθισμένα κουτιά. Είναι “κρυμμένα” κάτω από την εστία. Για να διασφαλιστεί ότι τα δοχεία δεν πέφτουν και δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ταμπλό, τα κουτιά είναι εξοπλισμένα με διαχωριστές.

Το μπουκάλι μεταλλικών στοιχείων αναφέρεται στην εσωτερική, “λειτουργική” πλήρωση του σετ κουζίνας, οπότε δεν διαφέρει στον ειδικό σχεδιασμό του, αλλά από εποικοδομητική άποψη είναι απλά ιδανικό. Οι τοίχοι, αποτελούμενοι από μεταλλικό πλέγμα ή από πολλά τμήματα υποστήριξης, ανοίγουν μια πλήρη εικόνα, οπότε η εύρεση της σωστής χωρητικότητας είναι εύκολη.

ξύλινο σετ

Φορτίο σε ένα κλασικό ξύλινο ακουστικό

Το άνετο φορτίο για την κουζίνα δεν είναι το μόνο στοιχείο των σύγχρονων συστημάτων αποθήκευσης. Όταν παραγγέλνετε ένα ακουστικό με βολικό, ανασυρόμενο σχέδιο, δώστε προσοχή σε άλλες χρήσιμες συσκευές, για παράδειγμα, στα γωνιακά ράφια για γωνιακά ερμάρια.

Offline

Μαζί με τα τροποποιημένα ντουλάπια που αποτελούν μέρος της σουίτας, χρησιμοποιούνται ξεχωριστά εσωτερικά αντικείμενα για την αποθήκευση των μπουκαλιών: ντουλάπια, ντουλάπια, ράφια, ράφια. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για ένα στυλιζαρισμένο έπιπλο για την αποθήκευση κρασιού – ένα αφιέρωμα στις παραδόσεις. Για το λόγο αυτό, ένα ξύλινο ντουλάπι για μπουκάλια ή ένα καθρέφτη είναι πιο κατάλληλο σε ένα κλασικό εσωτερικό.

καντίνα

Λειτουργική κυλικείο για τραπεζαρία

Τα παλιά ξύλινα ράφια και ράφια ταιριάζουν απόλυτα στο τοπίο. Δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άνεσης και φιλοξενίας. Σε ένα ράφι απλής εμφάνισης, σαν να βρισκόταν βιαστικά από μερικές ακατέργαστες σανίδες, μπορείτε να σταθείτε αρκετά ακριβά και εξευγενισμένα ποτά, όπως στην επόμενη φωτογραφία.

ράφι για κρασί

Ράφι για κρασί

Υπάρχουν επίσης πιο μοντέρνα μοντέλα ντουλαπιών, φινιρισμένα με ελαφριά πλαστική ή φυσική δρυς, με φωτισμό και διάφορες προσαρμογές. Μοιάζουν με μια βιτρίνα που δείχνει τις προτιμήσεις και τις δυνατότητες των ιδιοκτητών σπιτιού.

Διακοσμητικά

Τα μικρά μπουκάλια είναι κομψά διακοσμητικά στοιχεία που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από την κουζίνα στο σαλόνι ή σε ένα ντουλάπι. Κατά κανόνα, είναι σχεδιασμένα για ένα μπουκάλι (κρασί, φυσικά, και όχι ηλιέλαιο) και εφαρμόζονται με την ευκαιρία της άφιξης των επισκεπτών ή κατά τη διάρκεια οικογενειακών εορτασμών. Τα πιο δημοφιλή στυλιζαρισμένα περίπτερα.

διακοσμητική βάση

Επιχρυσωμένο διακοσμητικό περίπτερο

Τα μοντέρνα μοντέλα των καταστημάτων εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλά προϊόντα με “αόρατα” πόδια. Εάν τα κοιτάξετε από μακριά, φαίνεται ότι το μπουκάλι κρέμεται στον αέρα, και από αυτό κρέμεται ένα σχοινί ή σχοινί. Στην πραγματικότητα, σε αυτό το σχοινί το πόδι στηρίζει τη βάση.

Κάτοχος

Κάτοχος “αέρα”

Διακοσμητικά κρασιά είναι υπέροχα δώρα που σίγουρα δεν θα συλλέγουν σκόνη στο ντουλάπι.

Είναι το μέγεθος σημαντικό;

Οι αυτόνομες και κινητές φιάλες φιαλών μπορούν να έχουν απόλυτα διαφορετικές παραμέτρους – γι ‘αυτούς είναι σημαντικότερο ο σχεδιασμός και ο τρόπος απόδοσης. Αλλά όταν επιλέγετε το ενσωματωμένο σχέδιο, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τις διαστάσεις του. Σε έτοιμα ακουστικά χρησιμοποιούνται συχνά γενικά αποδεκτά πρότυπα – 10, 15, 20 cm. Όσο πιο στενό είναι το καλάθι, τόσο μικρότερη είναι η χωρητικότητα. Για παράδειγμα, σε ένα διαμέρισμα 10 cm πλάτος, μια γυάλινη φιάλη με ξύδι μπορεί εύκολα να χωρέσει, αλλά δεν υπάρχει χώρος για πιο ογκώδη βάζα με προϊόντα χύδην.

καλάθι

Το πλάτος του καλαθιού είναι 20 cm

Η επιλογή του μεγέθους εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τι σκοπεύετε να αποθηκεύσετε γύρω από την πλάκα. Συνήθως πρόκειται για προϊόντα που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική: κρασί, σάλτσες, ξύδι, διάφορα είδη φυτικών ελαίων. Κατά συνέπεια, το πλάτος του διαμερίσματος πρέπει να αντιστοιχεί στις διαστάσεις των δεξαμενών που είναι εγκατεστημένες σε μία ή δύο σειρές.

Νοικοκυρές, πολύ χρόνο είναι αφιερωμένο το μαγείρεμα, το καλύτερο είναι να επιλέξετε ένα μεγάλο, ευρύχωρο σχεδιασμό με διαχωριστικά που είναι εύκολο να κρύψει, όχι μόνο ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, αλλά και την τράπεζα με κριθάρι ή πακέτο μακαρόνια.

καθολική αποθήκευση

Γενική αποθήκευση για δεξαμενές

Όπως μπορείτε να δείτε, το πλάτος του διαμερίσματος μπορεί να είναι οποιοδήποτε, αλλά το ύψος είναι αυστηρά σταθερό και ίσο με το ύψος του τραπεζιού. Το κανονικό ύψος των επιφανειών κουζίνας είναι 85-91 εκ. Αυτό αρκεί για να χωρέσει μια δομή δύο επιπέδων.

Η τιμή των φορτίων για την κουζίνα εξαρτάται από το μέγεθος και το κόστος του υλικού από το οποίο κατασκευάστηκε το ακουστικό. Ο σχεδιασμός με μια πρόσοψη από φυσικό ξύλο θα κοστίσει περισσότερο από ένα μοριοσανίδα, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι όλα τα συρόμενα στοιχεία δεν είναι μια δαπανηρή ευχαρίστηση.

Πώς να επιλέξετε το φορτίο κατά την αγορά

Όταν παραγγέλνετε ένα σετ κουζίνας ή αγοράζετε ένα τελικό μοντέλο, πρέπει να προσέχετε τα χαρακτηριστικά εμφάνισης και απόδοσης όλων των στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των φιαλών, χωρίς εξαίρεση. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα ακόλουθα σημεία:

  • η εμφάνιση του φορτίου πρέπει να αντιστοιχεί πλήρως στη σχεδίαση του υπόλοιπου επίπλου ·
  • Ο σχεδιασμός πρέπει να επεκτείνεται και να αποσύρεται εύκολα, χωρίς περιττή προσπάθεια και πρόσθετες κινήσεις.
  • όλα τα εσωτερικά μέρη είναι όμορφα διακοσμημένα και ασφαλή, ειδικά για μεταλλικά στοιχεία.
  • Η λαβή είναι σταθερή σε κατάλληλο ύψος και είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό υλικό.

Φυσικά, το μέγεθος της φιάλης για την κουζίνα είναι επίσης σημαντικό, καθώς ο βαθμός χρησιμότητας αυτού του στοιχείου εξαρτάται και από αυτούς. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τα δοχεία, δεν χρειάζεται να παραγγείλετε ένα ευρύ μοντέλο, μπορείτε να κάνετε δύο στενά και να τα τοποθετήσετε στα πιο βολικά σημεία – κοντά στη σόμπα και την επιφάνεια εργασίας.

Μοντέλο μοριοσανίδων με το χέρι

Όταν παραγγείλετε ένα σετ κουζίνας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατασκευή ενός ποιοτικού προϊόντος – οι ειδικευμένοι τεχνίτες θα κάνουν τα πάντα για εσάς. Ωστόσο, υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που τους αρέσει να κάνουν τα πάντα, ακόμα και τα έπιπλα για την κουζίνα. Είναι για τους βιοτέχνες που είναι ειδικευμένοι στην τέχνη ότι προσφέρουμε ένα σχέδιο για μπουκάλια φιαλών για την κουζίνα που πρέπει να γίνει με το χέρι. Πρόκειται για μια δομή δύο επιπέδων κατασκευασμένη από μοριοσανίδες, ενσωματωμένη στο κουτί (το στοιχείο επιφάνειας εργασίας).

Σχέδιο Μπουκαλιών

Σχέδιο Μπουκαλιών

Κατά την κατασκευή χρησιμοποιείται το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται όλα τα μέρη των επίπλων κουζίνας. Στην περίπτωση αυτή, πρόκειται για πλάκες από μοριοσανίδες. Πρώτον, πρέπει να κόψετε τα στοιχεία για τους δίσκους και το σώμα, και στη συνέχεια να συνδέσετε τα απαραίτητα εξαρτήματα. Οι διαστάσεις του δείγματος φαίνονται στο ακόλουθο διάγραμμα του φορτίου:

βασικές διαστάσεις

Κύριες διαστάσεις

Δώστε προσοχή: οι δίσκοι είναι στερεωμένοι στους τοίχους του κιβωτίου με οδηγούς, οι οποίοι παίζουν το ρόλο “σιδηροτροχιών” για τη μετακίνηση του φορτίου. Μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα το ύψος του άνω δίσκου – εξαρτάται από το σκοπό του. Στοιχεία του εσωτερικού μέρους μπορούν να ληφθούν υπόψη στο ακόλουθο σχήμα:

λεπτομέρειες συναρμολόγησης

Εξαρτήματα συναρμολόγησης

Ένα χαρακτηριστικό του σχεδιασμού είναι σε ένα τυφλό πλευρικό τοίχωμα που δημιουργεί δυσκαμψία. Οι διαστάσεις μπορούν να αλλάξουν, οι μοριοσανίδες να αντικατασταθούν με κόντρα πλακέ, ξύλο ή άλλο υλικό. Το κύριο πράγμα είναι ότι το αποτέλεσμα είναι μια ευρύχωρη και εργονομική αποθήκευση για τις δεξαμενές.

Παραλλαγές σχεδιασμού φιαλών

Τα χαρακτηριστικά σχεδίασης και σχεδίασης της φιάλης μπουκαλιών εξαρτώνται, πρώτα απ ‘όλα, από το μοντέλο της κουζίνας. Το εξωτερικό πάνελ επαναλαμβάνει εντελώς το σχέδιο της πρόσοψης επίπλων, το εσωτερικό – ένα μεταλλικό καλάθι με το σωστό γεωμετρικό σχήμα. Ωστόσο, παρά τις ίδιες κατασκευαστικές αρχές, τα φορτία είναι πολύ διαφορετικά, ως απόδειξη αυτού – λίγες φωτογραφίες των μπουκαλιών για την κουζίνα.

μπαχαρικά

Τα μπαχαρικά είναι πάντα στο χέρι

Όταν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια, μην ξεχνάτε τα γλυκά ποτά. Οι ζωοτροφές για κατοικίδια ζώα είναι επίσης ένα μέρος – στα κατώτερα ράφια.

μοντέλο τριών επιπέδων

Τριώροφο μοντέλο

Εάν το κύριο χόμπι της οικοδέσποινας είναι το μαγείρεμα, θα πρέπει να σκεφτείτε για την αποθήκευση δίσκων ψησίματος και τα πιάτα ψησίματος.

ενδιαφέρουσα εφαρμογή του φορτίου

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή του φορτίου

Δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από την παράδοση; Παρακαλώ, μια εξαιρετική παραλλαγή του συνδυασμού της συρόμενης και σταθερής δομής.

Μέθοδος αποθήκευσης οίνου

Ο αρχικός τρόπος αποθήκευσης του κρασιού

Το κύριο πλεονέκτημα του φορτίου είναι η καθολικότητα.

εσωτερικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Εσωτερικό σε στιλ υψηλής τεχνολογίας

Όπως βλέπετε, οι σύγχρονες φιάλες φιαλών αισθάνονται τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και χρησιμεύουν για την αποθήκευση των πιο απαραίτητων αντικειμένων.

Βίντεο: σύγχρονα μπουκάλια στο εσωτερικό

Επισκόπηση και εγκατάσταση του μοντέλου Sapphire:

Πώς να κατασκευάσετε τον εαυτό σας:

Όταν παραγγείλετε ένα σετ κουζίνας, μην ξεχνάτε ένα τέτοιο βολικό, εργονομικό και λειτουργικό στοιχείο, όπως μια φιάλη φιάλης. Θα εξοικονομηθεί πολύ χρήσιμος χώρος στο ψυγείο ή τα πάνω ερμάρια, ενώ χρειάζεται ελάχιστος χώρος κοντά στη σόμπα.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: