Πώς να χρησιμοποιήσετε πυρίτιο για τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση του νερού: αφαιρέστε τις ακαθαρσίες χρησιμοποιώντας μια πέτρα

Πώς να χρησιμοποιήσετε πυρίτιο για τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση του νερού: αφαιρέστε τις ακαθαρσίες χρησιμοποιώντας μια πέτρα

Πώς να χρησιμοποιήσετε πυρίτιο για τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση του νερού: αφαιρέστε τις ακαθαρσίες χρησιμοποιώντας μια πέτρα

Η χρήση πυριτίου για τον καθαρισμό του νερού έχει γίνει σχετικά πρόσφατη. Αν και αυτό το ορυκτό είναι γνωστό για μεγάλο χρονικό διάστημα και συμβαίνει συχνά στη φύση, οι θεραπευτικές του ιδιότητες μπορούν να αποδειχθούν μόνο στη δεκαετία του 70 του 20ου αιώνα. Πριν μιλήσουμε για το πώς να χρησιμοποιήσουμε το πυρίτιο για τον καθαρισμό του νερού, ας ορίσουμε τα ονόματα. Το πυρίτιο είναι ένα χημικό στοιχείο, το πυρίτιο είναι ένα μετάλλευμα που περιέχει πυρίτιο. Η χημική ονομασία του πυριτίου είναι το οξείδιο του πυριτίου. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού.

Το Flint είναι ένα ευρέως διαδεδομένο φυσικό ορυκτό

Flint - ένα φυσικό ορυκτό, το οποίο περιλαμβάνει ένα στοιχείο πυριτίου υπό μορφή οξειδίου του - διοξειδίου του πυριτίου SiO2

Το πυρίτιο στην ιστορία

Το Flint είναι ένα μεταλλικό στοιχείο με μαύρο, σκούρο γκρι ή ανοιχτόχρωμο χρώμα. Θεωρείται πέτρα που έθεσε τα θεμέλια του ανθρώπινου πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια του αιώνα, το πετσέτα χρησίμευε ως υλικό για την κατασκευή εργαλείων και πυρκαγιάς. Οι αρχαίοι φιλόσοφοι μίλησαν για το πυρίτιο στις πραγματείες τους, επισημαίνοντας τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Θα κόψει το κονδυλωμάτων, που χρησιμοποιείται για τους τοίχους σε χώρους όπου αποθηκεύεται το κρέας και το έδαφος σε σκόνη, που χρησιμοποιούνται για το πασπάλισμα τις πληγές για την πρόληψη της γάγγραινας. Μύλοι πυριτίου που λειτουργούσαν στους μύλους, γεγονός που επέτρεψε την απόκτηση αλεύρου εξαιρετικής ποιότητας. Silicon που φρεάτια πυθμένα και η εσωτερική τους επιφάνεια, και παρατηρήθηκε ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το νερό από τέτοια φρέατα, λιγότερες άρρωστο. Ακόμη και τότε δίνουν προσοχή στην ποιότητα του νερού πυριτίου: ήταν ασυνήθιστα διαφανές, νόστιμο και θεραπευτικό. Αποδεικνύεται ότι η αλληλεπίδραση με το νερό, το πυριτόλιθο αλλάζει τις ιδιότητές του.

Το νερό, ενεργοποιημένο από πυρίτιο, είναι θανατηφόρο για τα βακτήρια που προκαλούν σήψη και ζύμωση. Ένα τέτοιο νερό γίνεται πολύ καθαρό και ευχάριστο στη γεύση, καθώς καθιζάνει ενεργά ενώσεις βαρέων μετάλλων.

Το πυρίτιο στη φύση

Το πυρίτιο περιέχεται ακόμα και στα πιο κοινά βότσαλα

Τα πιο κοινά βότσαλα, όπως φαίνεται, περιέχουν επίσης πυρίτιο

Αυτή η ουσία στη φύση εμφανίζεται με τη μορφή όλων των γνωστών ορυκτών - χαλκηδόνιο, χαλαζία, οπάλιο και άλλα. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει κρυστάλλινα βράχια, καρνεϊκά και όλες τις ποικιλίες του ίασπη, του αχάτη, του οπάλ και του αμέθυστου. Το διοξείδιο του πυριτίου ή το διοξείδιο του πυριτίου αποτελεί τη βάση αυτών των ορυκτών. Διαφέρουν στην πυκνότητα, το χρώμα και ορισμένες άλλες ιδιότητες. Η σύνθεση του πυριτίου περιλαμβάνει περίπου 20 διαφορετικά χημικά στοιχεία. Αυτό είναι το μαγνήσιο, το ασβέστιο, το μαγγάνιο, ο ψευδάργυρος και πολλά άλλα. Γι 'αυτό υπάρχουν τόσες πολλές ονομασίες ορυκτών, η βάση των οποίων είναι το πυρίτιο. Αλλά το πιο διάσημο μεταξύ τους είναι αναμφισβήτητα το πυρίτιο, το οποίο είναι σε μεγάλο αριθμό στο φλοιό της γης. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού.

Το πυρίτιο (σιλικόνη) είναι ένα χημικό στοιχείο που καταλαμβάνει τον 14ο αριθμό του περιοδικού συστήματος του D.I. Mendeleyev, ομάδα IV. Τα άτομα πυριτίου αποτελούν τη βάση άμμου, πετρωμάτων, πηλού. Ολόκληρος ο ανόργανος κόσμος συνδέεται με το πυρίτιο. Τα ορυκτά του πυριτίου σε φυσικές συνθήκες βρίσκονται σε κιμωλία και ασβεστίτη.

Στο ανθρώπινο σώμα, το πυρίτιο βρίσκεται στον θυρεοειδή αδένα, υπόφυση, επινεφρίδια. Η υψηλότερη συγκέντρωση αυτής της ουσίας βρίσκεται στα νύχια και τα μαλλιά. Το πυρίτιο είναι μέρος του κολλαγόνου. Πρόκειται για πρωτεΐνη συνδετικού ιστού, ο κύριος ρόλος του οποίου είναι να συμμετέχει σε μια χημική αντίδραση που συγκρατεί μεμονωμένες ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου, γεγονός που δίνει ελαστικότητα στους συνδετικούς ιστούς.

Μελέτες έχουν δείξει ότι στη φύση, το πυρίτιο καταστέλλει τα βακτήρια που προκαλούν ζύμωση και αποσύνθεση, εξουδετερώνει το χλώριο, καθιζάνει βαρέα μέταλλα και απελευθερώνει ραδιονουκλίδια. Οι βιολογικά δραστικές ουσίες του πυριτίου, που αλληλεπιδρούν με τις πρωτεϊνικές δομές στο ζωντανό σώμα, προάγουν το σχηματισμό ενζύμων, ορμονών, αμινοξέων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε πυρίτιο για τον καθαρισμό του νερού

Για ποιοτική επεξεργασία νερού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικαταστάσιμη κασέτα

Το ανταλλακτικό κασέτα για το φίλτρο-κανάτα με πυρίτιο παρέχει καθαρισμό νερού υψηλής ποιότητας

Μιλώντας για τις ιδιότητες του πυριτίου, χρήσιμο για το ανθρώπινο σώμα, πρώτα απ 'όλα ανακαλούμε νερό. Μετά από όλα, στο σώμα μας περιέχει περίπου 70 ml νερού, έτσι φανταστείτε μια ζωή χωρίς νερό είναι αρκετά δύσκολη. Όλα τα είδη μεταβολισμού διεξάγονται μέσω του υδάτινου περιβάλλοντος. Είναι γνωστό ότι το πετρέλαιο είναι ένας φυσικός καθαριστής νερού. Τι είναι νερό πυριτίου ή νερό, καθαρισμένο από πυρίτιο;

Το νερό πυριτίου είναι ένα βάμμα νερού σε ένα σκούρο καφέ πυρίτιο. Εφαρμόστε πρέπει να είναι μέσα και έξω. Χρησιμοποιήστε πυρίτιο για τον καθαρισμό του νερού είναι πολύ απλή. Είναι αρκετό για να τεθεί σε ένα γυάλινο δοχείο των 40-50 g του προστίμου πέτρες πυριτόλιθο φωτεινό καφέ (αλλά όχι μαύρο), τις γεμίζουμε με βρύσης ή φιλτραρισμένο νερό και να βρείτε αυτό το μέρος το βάζο πάνω στο τραπέζι, το οποίο είναι προστατευμένο από το άμεσο ηλιακό φως. Το νερό εγχύεται για 2-3 ημέρες, μετά από το οποίο είναι έτοιμο για χρήση.

1

Εάν, μετά την ίδια τεχνική, οι τράπεζες για να δέσει το λαιμό της γάζας και 2-3 στιβάδες του ύδατος τροφοδοσίας για 5-7 ημέρες υπό το φως μέρος όπου η θερμοκρασία δεν είναι υψηλότερη από 5 ° C, το προκύπτον νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πόσιμο νερό, και στην την ποιότητα της θεραπείας και το προφυλακτικό νερό.

Απαγορεύεται να βράζει νερό με το πυρίτιο που ήταν μέσα του. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό όπως απαιτείται για το πλύσιμο και το μαγείρεμα. Αλλά το κατώτατο στρώμα, το οποίο ήταν καλυμμένο με πέτρες, αποστραγγίζεται απαραιτήτως, δεν χρησιμοποιούν αυτό το νερό για να πιει. Μην ξεχάσετε να πλύνετε τις πέτρες με νερό. Αυτό γίνεται προκειμένου να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες που έχουν εναποτεθεί στις πέτρες. Μετά το πλύσιμο, συνιστάται να κρατάτε το πυρίτιο στον ανοιχτό αέρα για τουλάχιστον 2 ώρες.

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάξω το στοιχείο φίλτρου

Θυμηθείτε ότι το πυρόλιθο στο νερό δεν θα λειτουργήσει για πάντα. Αλλάξτε τις πέτρες κάθε 6-8 μήνες. εργασία πυριτόλιθο ελέγχου είναι δυνατό και με άλλο τρόπο: όταν η επιφάνεια της πέτρας φαίνεται γκρίζα σκόνη, τότε ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Ελαφρώς «αναβιώσει» πυρόλιθο ως εξής: όταν ένα γκρι πλάκα ή στρώματα επί της επιφανείας των κυβόλιθων θα πρέπει να συμπληρώσουν 2% οξικό οξύ ή 2-ωρη αναμονή αλμυρό νερό. Μετά από αυτό, οι πέτρες ξεπλένονται και πάλι με κρύο νερό και χαμηλώνονται για άλλες 2 ώρες σε διάλυμα σόδας ψησίματος. Ξεπλύνετε το μετάλλευμα μετά τη σόδα, και πάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι για πολύ - μέχρι τις επόμενες εκδηλώσεις της φθοράς, και δεν θα είναι πολύ καιρό έρχονται.

Στην πώληση, μπορείτε να βρείτε αντικαταστάσιμες κασέτες για φίλτρα-κανάτες, με βάση το πυρίτιο. Η μονάδα φίλτρου είναι εξοπλισμένη με ανοργανοποιητή πυριτίου. Περνώντας μέσα από ένα φίλτρο πυριτίου, το νερό καθαρίζεται και κορεστεί με μέταλλα.

Χρήσιμες ιδιότητες του καθαρισμένου με πυρίτιο νερού

Το νερό επεξεργασμένο με πυρίτιο αποκτά χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα για την ανθρώπινη υγεία

Ο ενεργοποιητής πυριτίας του νερού δίνει υγιείς ιδιότητες

Η χρήση νερού πυριτίου - η πρόληψη πολλών ασθενειών. Επιπλέον, επηρεάζει θετικά τη γενική κατάσταση του σώματος, νερό πυριτίου

 • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • αυξάνει τον αριθμό των Τ- και Β-λεμφοκυττάρων στο αίμα.
 • προωθεί την ταχεία επούλωση των τεμαχίων, μώλωπες, εγκαύματα, έλκη;
 • βοηθά με τις διαταραχές του στομάχου?
 • προάγει την εκροή της χολής, επομένως βελτιώνει την κατάσταση των ατόμων που πάσχουν από ηπατικές νόσους.
 • βοηθά στη μείωση της γλυκόζης του αίματος
 • ομαλοποιεί το μεταβολισμό και επομένως ρυθμίζει το βάρος.
 • συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα και συνεπώς είναι η πρόληψη της αθηροσκλήρωσης.
 • βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών.
 • ομαλοποιεί την κατάσταση των υπερτασικών ασθενών.
 • αυξάνει τον γενικό τόνο του σώματος.

Το νερό, καθαρισμένο από πυρίτιο, μπορεί να εφαρμοστεί εξωτερικά. Έτσι, το πλύσιμο με αυτό το νερό βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, μειώνει τον αριθμό των ρυτίδων, αποτρέπει την εμφάνιση νέων, αποβάλλει την ακμή, τα σπυράκια, τις ανωμαλίες. Το ξέπλυμα μαλλιών και το τρίψιμο του νερού, που εγχέεται με πετσέτα, στο τριχωτό της κεφαλής βοηθά στην ενίσχυση της τρίχας και τονώνει την ανάπτυξή τους. Το νερό από φλίνες βοηθάει στις ιογενείς ασθένειες της στοματικής κοιλότητας, στην ουλίτιδα και στο στοματίτιδα.

Τι είδους πυρίτιο είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού;

Όταν αποφασίζετε για τον καθαρισμό του νερού από πυρίτιο, πρέπει να έχετε κατά νου τις υπάρχουσες αντενδείξεις

Ο καθαρισμός του νερού από πυρίτιο θα πρέπει να προσεγγιστεί με προσοχή, καθώς υπάρχουν κάποιες αντενδείξεις και περιορισμοί

Στη φύση, υπάρχουν περισσότερες από 700 ποικιλίες πυριτίου. Μπορεί να είναι πυρίτιο ηφαιστειακής προέλευσης. Ποιο πυρίτιο πρέπει να χρησιμοποιήσω για τον καθαρισμό του νερού; Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το μαύρο πετρέλαιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, συνιστώντας μόνο καφέ. Άλλοι είναι βέβαιοι ότι το καλύτερο πυρίτιο για τον καθαρισμό του νερού είναι το σκούρο γκρι ή το μαύρο σιλικόνη. Επομένως, δεν μπορούμε να προτείνουμε κανένα συγκεκριμένο τύπο πυριτίου, καθώς δεν μπορούμε να σας συμβουλέψουμε να χρησιμοποιείτε νερό καθαρισμένο με πυρίτιο. Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Εάν ενδιαφέρεστε να καθαρίσετε το νερό με πυρίτιο και αν μπορείτε να το εφαρμόσετε, ρωτήστε το γιατρό σας. Μαζί με τα δεδομένα σχετικά με τη θετική επίδραση του πυριτίου στο ανθρώπινο σώμα, υπάρχουν στοιχεία για αντενδείξεις. Έτσι, οι άνθρωποι που είναι προδιάθετοι σε ογκολογικές παθήσεις, από το πόσιμο νερό, καθαρισμένο με πετσέτα, θα πρέπει γενικά να εγκαταλειφθούν.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

64 − 61 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map