Πώς να ράψετε μια όμορφη ποδιά για την κουζίνα με τα χέρια σας

Πώς να ράψετε μια όμορφη ποδιά για την κουζίνα με τα χέρια σας

Πώς να ράψετε μια όμορφη ποδιά για την κουζίνα με τα χέρια σας

Εύγλωττη σχεδιαστές μπορούν να πείσουν τους πελάτες ότι οι υπηρεσίες τους χωρίς κουζίνα δεν θα δούμε πρωτότυπο, αλλά όλοι γνωρίζουμε - η μοναδική ατμόσφαιρα της κάθε κουζίνα δημιουργήσει ένα χρήσιμο μικρά πράγματα, χαριτωμένο μπιχλιμπίδια, αγάπη τοποθετείται στη θέση του ερωμένη της κουζίνας. Πολλοί είναι εύκολοι να κάνουν τον εαυτό σας, για παράδειγμα, μια ποδιά για την κουζίνα γίνεται μέσα σε λίγες ώρες από τα χέρια σας, και θα είναι για πολλά χρόνια για να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη.

Τύποι ποδιού

Σε πολλές εθνικές φορεσιές, η ποδιά είναι ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι των ρούχων κουζίνας των γιαγιάδων μας, για λίγο απέδωσε τη θέση του, εξαφανίστηκε από την καθημερινή ζωή των νοικοκυρών. Σήμερα επανέρχεται ξανά, έχοντας αποκτήσει επιπλέον τις συνήθεις χρηστικότητες και αισθητικές λειτουργίες.

Έξυπνη ποδιά κουζίνας

Σε μια έξυπνη ποδιά, η πιο κουρασμένη γυναίκα θα νιώθει σαν νεράιδα 

Όλα τα οφέλη ραψίματος δηλώνουν ομόφωνα ότι είναι καλύτερο να ξεκινήσετε να μαθαίνετε τα βασικά της προσαρμογής ρούχων από ένα απλό προϊόν. Μια απλή παραλλαγή αποτελείται από στοιχειώδη στοιχεία. Είναι ραμμένες μαζί με τη σωστή σειρά, κόψτε προσεκτικά τις φέτες και θαυμάστε τα αποτελέσματα.

Διαφορετικά μοντέλα ποδιών κουζίνας

Η ποικιλία των μοντέλων είναι μεγάλη

Υπάρχουν δύο ποικιλίες αυτού του τύπου ρούχα στο σπίτι - ποδιά και ποδιά, η οποία διαφέρει σε απλό σχεδιασμό. Η ποδιά είναι ένα ορθογώνιο με ζώνη που συνδέεται με αυτό, δεν χρειάζεται καν να έχει το πάνω μέρος - το μπιτόνι.

Ποδιά και ποικιλία - ποδιά

Ποδιά από την ποδιά διαφέρει από την παρουσία ενός μπιτόνι, αλλά αυτό δεν επηρεάζεται από την πολυπλοκότητα της ραπτικής

Επιλέξτε ένα ύφασμα

Για την πιο απλή λεπτομέρεια της κοστούμις της μοντέρνας γυναίκας, η επιλογή του σωστού υφάσματος δεν είναι τόσο εύκολη, πρέπει να λάβετε υπόψη αρκετούς σημαντικούς παράγοντες.

 1. Η κουζίνα είναι ένα μέρος όπου ο κίνδυνος βρώμικων ρούχων αυξάνεται πολλές φορές και μόνο η ποδιά πρέπει να την προστατεύει από πιθανές κηλίδες. Θα πρέπει να πλένονται αρκετά συχνά, και τους λεκέδες μπορεί να είναι δύσκολο να υποβληθούν σε απομάκρυνση, είναι επιθυμητό ότι το επιλεγμένο υλικό ήταν ανθεκτικό και να καθαρίζονται εύκολα, αντέχει επιθετικά καθαριστικά.
 2. Η επιλογή των χρωμάτων καθορίζεται από τις προσωπικές προτιμήσεις, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες. Η οικοδέσποινα μπορεί να επιλέξει το χρώμα του υφάσματος, λαμβάνοντας υπόψη το γενικό στυλ του σχεδιασμού της κουζίνας, επιλέγοντας χρώματα σε αντίθεση με το χρώμα των εσωτερικών χώρων.
 3. Οι λεκέδες σε έναν μονοφωνικό ιστό είναι πιο αισθητοί από ό, τι σε ένα πολύχρωμο - ακόμη και το πιο βρώμικο ύφασμα θα φανεί ακριβέστερο από ένα μονόχρωμο.
 4. Στερεά-ύφασμα χρώματος σκούρα χρώματα κρύβουν τους λεκέδες βρωμιά, αλλά καλύψουν αυτή την επιθυμία ότι το έργο της κουζίνας να μετατραπεί σε ένα δυσάρεστο καθήκον, ως εκ τούτου, για πρακτικούς λόγους, δεν συνιστάται να τα επιλέξουν έξω.

  Ασπρόμαυρη ποδιά για κουζίνα

  Οι άσπρες αντιθέσεις του προϊόντος είναι ελκυστικές, πικάντικες

  1
  1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
  Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map